Nyo_One Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος του forum και αύριο θα έχω το Huawei Ascend P1. Στην επίσημη σελίδα της Huawei στο facebook https://www.facebook.com/HuaweiDeviceGreece μπορείς να ζητήσεις θήκη (όπως έκανα και εγώ) και να παραλάβεις μία δωρεάν. :lol: Φυσικά δεν έχω δει ακόμη την θήκη και δεν ξέρω πως είναι!!! Για εμας που είμαστε απο επαρχία τι παίζει?? Υπάρχει δυνατότητα αποστολής?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lesteuf Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Για εμας που είμαστε απο επαρχία τι παίζει?? Υπάρχει δυνατότητα αποστολής?? Ναι υπάρχει!! Στειλτους ένα μηνυμα στην σελίδα τους στο facebook κ αυτοι θα επικοινωνησουν μαζι σου για να σου πουν πως θα παραλαβεις τη θήκη σου!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drentzi Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδια καλημερα. Ειχα ξαναρωτησει αλλες 2 φορες σχετικα με ενα θεμα που εχω αλλα δεν πηρα απαντηση. Δεν μπορω να βρω στο menu πως βλεπω την συνολικη διαρκεια των κλησεων. Μου κανει εντυπωση.. μπορει να ειμαι γκαβος τι να πω... οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω. Εχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδια καλημερα. Ειχα ξαναρωτησει αλλες 2 φορες σχετικα με ενα θεμα που εχω αλλα δεν πηρα απαντηση. Δεν μπορω να βρω στο menu πως βλεπω την συνολικη διαρκεια των κλησεων. Μου κανει εντυπωση.. μπορει να ειμαι γκαβος τι να πω... οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω. Εχαριστω εκ των προτερων. Και εγώ που έψαξα λιγάκι δεν βρήκα κάτι στο τηλέφωνο..Λογικά όμως θα υπάρχει όλο και κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτήν τη δουλειά..Ψάξε στο google play ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδια καλημερα. Ειχα ξαναρωτησει αλλες 2 φορες σχετικα με ενα θεμα που εχω αλλα δεν πηρα απαντηση. Δεν μπορω να βρω στο menu πως βλεπω την συνολικη διαρκεια των κλησεων. Μου κανει εντυπωση.. μπορει να ειμαι γκαβος τι να πω... οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω. Εχαριστω εκ των προτερων. Λογικά δεν θα βρεις αυτό που ψάχνεις μέσα στο τηλέφωνο, θα χρειαστεί να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Ρώτησε εδώ για να σου προτείνουν κάποια εφαρμογή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drentzi Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Βασικα κατεβασα το call meter 3G. Φαινεται πολυ καλο κι εχει πολλες παραμετροποιησεις. ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 είμαι ένα βήμα πριν το αγοράσω.. θέλω όμως να ρωτήσω αμα μπορώ να εγκαταστήσω application στην sd και να τις τρέχω απο εκεί γτ τα 2,3 gb μπορεί να μην επαρκούν. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotavan Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βασικα κατεβασα το call meter 3G. Φαινεται πολυ καλο κι εχει πολλες παραμετροποιησεις. ευχαριστω για τις απαντησεις. Καλησπέρα dentzi!!! Βρήκα τυχαία αυτό το πρόγραμμα http://osarena.net/android/android-apps/phonalyzr-gia-tis-klisis-re-gamoto.html που νομίζω ότι κάνει αυτό που ζητάς!!! Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη αλλά αν θέλεις σύγκρινε το με το call meter ΝG που έχεις να μας πεις πιο είναι πιο εύχρηστο! :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Το call meter 3G είναι απλα κορυφαίο και πλήρως παραμετροποιήσιμο. Το έχω εγκαταστήσει και εγώ και σώθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drentzi Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μια χαρα φαινεται κι αυτο αλλα το call meter 3G μου αρεσει πιο πολυ. Ειναι θεμα και τι βολευει τον καθενα.. Παντως και τα 2 κανουν την δουλεια που με ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 τελικά σήμερα παρέλαβα και εγώ, μετά από πολλά χλμ αναζήτησης ετοιμοπαράδοτου , μια μόνο παρατήρηση ,η συσκευασία δεν είχε κολλημένη ταινία ασφάλειας εξωτερικά ,πάρα μόνο μέσα στο κουτί σε ένα χαρτάκι για να την τοποθετήσεις μόνος σου, σε ερώτηση που έκανα κατά την παραλαβή η υπεύθυνος μου απάντησε πως όλα τα huawei έρχονται κατά αυτόν τον τρόπο. ακόμα δεν το έχω βάλει για φόρτιση ,και δεν το έχω ενεργοποιήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εγώ πάντως όταν το αγόρασα απ το Vnp είχε κανονικά τα αυτοκόλλητα στο κουτί. τώρα αν τα είχαν βάλει αυτοί η όχι δεν ξέρω. Δεν νομίζω να έχεις θέμα όμως , και σε κάποιον άλλο φίλο αν θυμάμαι καλά είχε πάει έτσι. Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ξέχασα να αναφέρω πως φέρει και προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ξέχασα να αναφέρω πως φέρει και προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη ! Μεμβράνη έχουν όλα απο το εργοστάσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 τελικά σήμερα παρέλαβα και εγώ, μετά από πολλά χλμ αναζήτησης ετοιμοπαράδοτου , μια μόνο παρατήρηση ,η συσκευασία δεν είχε κολλημένη ταινία ασφάλειας εξωτερικά ,πάρα μόνο μέσα στο κουτί σε ένα χαρτάκι για να την τοποθετήσεις μόνος σου, σε ερώτηση που έκανα κατά την παραλαβή η υπεύθυνος μου απάντησε πως όλα τα huawei έρχονται κατά αυτόν τον τρόπο. ακόμα δεν το έχω βάλει για φόρτιση ,και δεν το έχω ενεργοποιήσει Σε όλους έτσι ήταν φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 τελικά σήμερα παρέλαβα και εγώ, μετά από πολλά χλμ αναζήτησης ετοιμοπαράδοτου , μια μόνο παρατήρηση ,η συσκευασία δεν είχε κολλημένη ταινία ασφάλειας εξωτερικά ,πάρα μόνο μέσα στο κουτί σε ένα χαρτάκι για να την τοποθετήσεις μόνος σου, σε ερώτηση που έκανα κατά την παραλαβή η υπεύθυνος μου απάντησε πως όλα τα huawei έρχονται κατά αυτόν τον τρόπο. ακόμα δεν το έχω βάλει για φόρτιση ,και δεν το έχω ενεργοποιήσει Ούτε το δικό μου είχε εξωτερική ταινία ασφαλείας..Το πήρα από την wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 να είστε καλά μου έφυγε ένα βάρος ! μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης πάω κατευθείαν για root και update σε 229 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ένα μικρο βιντεακι με το κινητό να τρέχει την b528 δίπλα δίπλα με το D1 http://www.youtube.com/watch?v=H8eoqU3YQw8 Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotavan Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι...στο Ρ1 η πλαϊνή στήλη στις επαφές έχει λατινικούς χαρακτήρες!!! Όπου κι αν έψαξα δεν έχω βρει αν γυρίζουν σε Ελληνικά! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι...στο Ρ1 η πλαϊνή στήλη στις επαφές έχει λατινικούς χαρακτήρες!!! Όπου κι αν έψαξα δεν έχω βρει αν γυρίζουν σε Ελληνικά! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει! :cry: Δεν γυριζουν σε ελληνικα:(Δεν υπαρχει ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ένα μικρο βιντεακι με το κινητό να τρέχει την b528 δίπλα δίπλα με το D1 http://www.youtube.com/watch?v=H8eoqU3YQw8 η 528 να υποθέσω είναι jb ? :secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 η 528 να υποθέσω είναι jb ? :secret: Χωρις να ειμαι σιγουρος αυτη πρεπει να ειναι.Ειχαν βγαλει μια ανακοινωση οτι δεν θα παρει jb το τηλεφωνο μας αλλα μονο την εμφανιση απο jb.:XΑν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotavan Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Δεν γυριζουν σε ελληνικα:(Δεν υπαρχει ρυθμιση. Κρίμα όμως... :mad: με εφαρμογή δεν γίνεται κάτι; ...η λέω βλακείες :wacko: ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Χωρις να ειμαι σιγουρος αυτη πρεπει να ειναι.Ειχαν βγαλει μια ανακοινωση οτι δεν θα παρει jb το τηλεφωνο μας αλλα μονο την εμφανιση απο jb.:XΑν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος:O Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα και βοηθήστε με. Το P1 έχει την ίδια cpu και gpu με το Samsung galaxy nexus i9250 με διαφορετικό χρονισμό στον επεξεργαστή. Πως αυτό πήρε jb και το P1 δεν μπορεί. Μπορεί να είναι και χαζή ερώτηση αλλά είναι να απορείς με τη στρατηγική της huawei στον συγκεκριμένο τομέα:(:(:( No comment Edited February 14, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotavan Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Δεν γυριζουν σε ελληνικα:(Δεν υπαρχει ρυθμιση. Τελικά βρήκα τρόπο με τον exDialer :lol::D:geek: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts