Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι καινούργιο μέλος του forum και αύριο θα έχω το Huawei Ascend P1. Στην επίσημη σελίδα της Huawei στο facebook https://www.facebook.com/HuaweiDeviceGreece μπορείς να ζητήσεις θήκη (όπως έκανα και εγώ) και να παραλάβεις μία δωρεάν. :lol:

Φυσικά δεν έχω δει ακόμη την θήκη και δεν ξέρω πως είναι!!!

Για εμας που είμαστε απο επαρχία τι παίζει?? Υπάρχει δυνατότητα αποστολής??

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για εμας που είμαστε απο επαρχία τι παίζει?? Υπάρχει δυνατότητα αποστολής??

Ναι υπάρχει!! Στειλτους ένα μηνυμα στην σελίδα τους στο facebook κ αυτοι θα επικοινωνησουν μαζι σου για να σου πουν πως θα παραλαβεις τη θήκη σου!!!:D

Παιδια καλημερα. Ειχα ξαναρωτησει αλλες 2 φορες σχετικα με ενα θεμα που εχω αλλα δεν πηρα απαντηση. Δεν μπορω να βρω στο menu πως βλεπω την συνολικη διαρκεια των κλησεων. Μου κανει εντυπωση.. μπορει να ειμαι γκαβος τι να πω... οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω. Εχαριστω εκ των προτερων.

Παιδια καλημερα. Ειχα ξαναρωτησει αλλες 2 φορες σχετικα με ενα θεμα που εχω αλλα δεν πηρα απαντηση. Δεν μπορω να βρω στο menu πως βλεπω την συνολικη διαρκεια των κλησεων. Μου κανει εντυπωση.. μπορει να ειμαι γκαβος τι να πω... οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω. Εχαριστω εκ των προτερων.

Και εγώ που έψαξα λιγάκι δεν βρήκα κάτι στο τηλέφωνο..Λογικά όμως θα υπάρχει όλο και κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτήν τη δουλειά..Ψάξε στο google play ;)

Λογικά δεν θα βρεις αυτό που ψάχνεις μέσα στο τηλέφωνο, θα χρειαστεί να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή.

Ρώτησε εδώ για να σου προτείνουν κάποια εφαρμογή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

είμαι ένα βήμα πριν το αγοράσω.. θέλω όμως να ρωτήσω αμα μπορώ να εγκαταστήσω application στην sd και να τις τρέχω απο εκεί γτ τα 2,3 gb μπορεί να μην επαρκούν.

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Βασικα κατεβασα το call meter 3G. Φαινεται πολυ καλο κι εχει πολλες παραμετροποιησεις. ευχαριστω για τις απαντησεις.

Καλησπέρα dentzi!!! Βρήκα τυχαία αυτό το πρόγραμμα http://osarena.net/android/android-apps/phonalyzr-gia-tis-klisis-re-gamoto.html

που νομίζω ότι κάνει αυτό που ζητάς!!! Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη αλλά αν θέλεις σύγκρινε το

με το call meter ΝG που έχεις να μας πεις πιο είναι πιο εύχρηστο! :):p

Το call meter 3G είναι απλα κορυφαίο και πλήρως παραμετροποιήσιμο. Το έχω εγκαταστήσει και εγώ και σώθηκα.

Μια χαρα φαινεται κι αυτο αλλα το call meter 3G μου αρεσει πιο πολυ. Ειναι θεμα και τι βολευει τον καθενα.. Παντως και τα 2 κανουν την δουλεια που με ενδιαφερει

τελικά σήμερα παρέλαβα και εγώ, μετά από πολλά χλμ αναζήτησης ετοιμοπαράδοτου ,

μια μόνο παρατήρηση ,η συσκευασία δεν είχε κολλημένη ταινία ασφάλειας εξωτερικά ,πάρα μόνο μέσα στο κουτί σε ένα χαρτάκι για να την τοποθετήσεις μόνος σου, σε ερώτηση που έκανα κατά την παραλαβή η υπεύθυνος μου απάντησε πως όλα τα huawei έρχονται κατά αυτόν τον τρόπο.

ακόμα δεν το έχω βάλει για φόρτιση ,και δεν το έχω ενεργοποιήσει

Εγώ πάντως όταν το αγόρασα απ το Vnp είχε κανονικά τα αυτοκόλλητα στο κουτί. τώρα αν τα είχαν βάλει αυτοί η όχι δεν ξέρω. Δεν νομίζω να έχεις θέμα όμως , και σε κάποιον άλλο φίλο αν θυμάμαι καλά είχε πάει έτσι.
Perfection has no age.....

μια μόνο παρατήρηση ,η συσκευασία δεν είχε κολλημένη ταινία ασφάλειας εξωτερικά ,πάρα μόνο μέσα στο κουτί σε ένα χαρτάκι για να την τοποθετήσεις μόνος σου, σε ερώτηση που έκανα κατά την παραλαβή η υπεύθυνος μου απάντησε πως όλα τα huawei έρχονται κατά αυτόν τον τρόπο.

Σε όλους έτσι ήταν φίλε μου.

Ούτε το δικό μου είχε εξωτερική ταινία ασφαλείας..Το πήρα από την wind.

ένα μικρο βιντεακι με το κινητό να τρέχει την b528 δίπλα δίπλα με το D1

http://www.youtube.com/watch?v=H8eoqU3YQw8

Perfection has no age.....

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι...στο Ρ1 η πλαϊνή στήλη στις επαφές έχει λατινικούς χαρακτήρες!!! Όπου κι αν έψαξα δεν έχω βρει αν γυρίζουν σε Ελληνικά! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει! :cry:

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι...στο Ρ1 η πλαϊνή στήλη στις επαφές έχει λατινικούς χαρακτήρες!!! Όπου κι αν έψαξα δεν έχω βρει αν γυρίζουν σε Ελληνικά! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει! :cry:

Δεν γυριζουν σε ελληνικα:(Δεν υπαρχει ρυθμιση.

ένα μικρο βιντεακι με το κινητό να τρέχει την b528 δίπλα δίπλα με το D1

http://www.youtube.com/watch?v=H8eoqU3YQw8

η 528 να υποθέσω είναι jb ?

:secret:

η 528 να υποθέσω είναι jb ?

:secret:

Χωρις να ειμαι σιγουρος αυτη πρεπει να ειναι.Ειχαν βγαλει μια ανακοινωση οτι δεν θα παρει jb το τηλεφωνο μας αλλα μονο την εμφανιση απο jb.:XΑν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος:O

Κρίμα όμως... :mad: με εφαρμογή δεν γίνεται κάτι; ...η λέω βλακείες :wacko: ;;;;

Χωρις να ειμαι σιγουρος αυτη πρεπει να ειναι.Ειχαν βγαλει μια ανακοινωση οτι δεν θα παρει jb το τηλεφωνο μας αλλα μονο την εμφανιση απο jb.:XΑν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος:O

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα και βοηθήστε με. Το P1 έχει την ίδια cpu και gpu με το Samsung galaxy nexus i9250 με διαφορετικό χρονισμό στον επεξεργαστή. Πως αυτό πήρε jb και το P1 δεν μπορεί. Μπορεί να είναι και χαζή ερώτηση αλλά είναι να απορείς με τη στρατηγική της huawei στον συγκεκριμένο τομέα:(:(:(

No comment

Edited by ambientc

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Τελικά βρήκα τρόπο με τον exDialer :lol::D:geek:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer

• The title was changed to Huawei Ascend P1