Gioxxx84 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Eβγαλε νεα rom ics v1.3 με ελληνικα μεσα , ο mrcheese , και λεγονται καλα λογια!( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1620387&page=409 ) Δοκιμασε κανεις??? (Δεν ξερω αν επιτρεπονται links απο αλλα forums... σβηστε το αν ειναι..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εμένα παρουσιάζεται το εξής περίεργο τις τελευταίες μέρες... (Με την Η1Ν1) Σβήνει στα καλά καθούμενα από μόνο του. Όταν το ξανανοιγω επανέρχεται στην κατάσταση που βρίσκονταν στις 5 Φεβρουαρίου. Χαμένα όλα τα μηνύματα/κλήσεις από εκεί και μετά. Το ίδιο και με τις εφαρμογές. Απεγκαθιστώ για παράδειγμα κάποιες εφαρμογές. Όταν κλείσει από μόνο του και επανέλθει στην κατάσταση της 5ης Φεβρουαρίου, εμφανίζονται ξανά οι εφαρμογές που έχω απεγκαταστήσει... :confused::wacko::wacko: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Προσπαθώ να του περάσω τη νέα Rom του mrcheese και μου βγάζει μήνυμα E: Error in /sdcard/ICS+V1.3_GBloader.zip (Status 7) Installation aborted Κάνω factory reset μέσα από το cwm και εγκαθιστώ ξανά την Η1Ν1 (αυτή με αφήνει να την εγκαταστήσω) και... μετά το flashάρισμά της το κινητό ξανανοίγει στην κατάσταση που ήταν πριν το flash... με όλες τις εφαρμογές/μηνύματα/κλήσεις... Τι συμβαίνει;;; :wacko: Μπαίνω ξανά από cwm, επιλέγω ένα προς ένα όλα τα format (system, data κτλ), και αυτό ξανανοίγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα... Edited February 12, 2013 by t300 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Προσπαθώ να του περάσω τη νέα Rom του mrcheese και μου βγάζει μήνυμα E: Error in /sdcard/ICS+V1.3_GBloader.zip (Status 7) Installation aborted Κάνω factory reset μέσα από το cwm και εγκαθιστώ ξανά την Η1Ν1 (αυτή με αφήνει να την εγκαταστήσω) και... μετά το flashάρισμά της το κινητό ξανανοίγει στην κατάσταση που ήταν πριν το flash... με όλες τις εφαρμογές/μηνύματα/κλήσεις... Τι συμβαίνει;;; :wacko: Μπαίνω ξανά από cwm, επιλέγω ένα προς ένα όλα τα format (system, data κτλ), και αυτό ξανανοίγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα... H νέα Rom του mrcheese ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ !!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ACLATEL ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.. για το error ισως να μην κατεβηκε σωστα, ξανα κατεβασε την χωρις download manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Οντως η ics+ v1.3 ειναι πολυ καλη και σταθερη με Ελληνικα και ολα κομπλε. Δε χρειαζεται πλεον να γκρινιαζουμε αλλο για την Alcatel ουτε να περιμενουμε απο κανεναν να μας την μεταφρασει. Καποιος τυπος απο την Ολλανδια τα εκανε ολα αυτα χωρις κανενα κερδος και οφελος .... Περιμενω μονο να δω την μπαταρια γιατι στην προηγουμενη εκδοση δεν κρατουσε πολυ.Αν και η μπαταρια ειναι οκ τοτε βρηκαμε την ιδανικη rom για το κινητο μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Προσπαθώ να του περάσω τη νέα Rom του mrcheese και μου βγάζει μήνυμα E: Error in /sdcard/ICS+V1.3_GBloader.zip (Status 7) Installation aborted Κάνω factory reset μέσα από το cwm και εγκαθιστώ ξανά την Η1Ν1 (αυτή με αφήνει να την εγκαταστήσω) και... μετά το flashάρισμά της το κινητό ξανανοίγει στην κατάσταση που ήταν πριν το flash... με όλες τις εφαρμογές/μηνύματα/κλήσεις... Τι συμβαίνει;;; :wacko: Μπαίνω ξανά από cwm, επιλέγω ένα προς ένα όλα τα format (system, data κτλ), και αυτό ξανανοίγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα... είσαι σίγουρος οτι χρησιμοποιείς το σωστό cwm? η H1N1 εγκαθίσταται μέσω cwm v5.x.x, ενώ του mrcheese με cwm v6.x.x.. απ'ότι διάβασα πήρες συμβουλές κ απο το xda.. κράτα μας ενήμερους, εαν βρήκες τη λύση.. Edited February 12, 2013 by cmour Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Έχω κολλήσει... Δεν καταφέρνω με τίποτα να περάσω άλλη rom. Έχω δοκιμάσει cwm 5, 6 ICS+ , H1N1... Τίποτα. Και το πιο "κουφό" ότι μετά από factory reset (είτε από το μενού του android, είτε από cwm) το κινητό ξανανοίγει στην κατάσταση που βρίσκονταν στις 5 Φλεβάρη... Το ίδιο και μετά από κάθε restart. Σαν να έχει μπει σε λειτουργία read only και δε μπορεί να τροποποιηθεί καμιά ρύθμιση. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krokodile Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Έχω κολλήσει... Δεν καταφέρνω με τίποτα να περάσω άλλη rom. Έχω δοκιμάσει cwm 5, 6 ICS+ , H1N1... Τίποτα. Και το πιο "κουφό" ότι μετά από factory reset (είτε από το μενού του android, είτε από cwm) το κινητό ξανανοίγει στην κατάσταση που βρίσκονταν στις 5 Φλεβάρη... Το ίδιο και μετά από κάθε restart. Σαν να έχει μπει σε λειτουργία read only και δε μπορεί να τροποποιηθεί καμιά ρύθμιση. Βγάλε την κάρτα μνήμης και ξανακαντο μάλλον έχεις κάνει backup την ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Όχι, ούτε αυτό δουλεύει. Βγάζω την κάρτα, κάνω factory reset και... ξανά τα ίδια. Τα πάντα στο κινητό όπως ήταν... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Να υποθεσω οτι εκανες wipe data /factory reset αλλα και wipe davlik cache ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addo_22 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 παιδια μπορει καποιος να εξηγησει τα βηματα για την ICS+ V1.3.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Να υποθεσω οτι εκανες wipe data /factory reset αλλα και wipe davlik cache ...... Έχω δοκιμάσει τα πάντα. τα έχω κάνει και αυτά. Τίποτα. Θα με τρελάνει... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά, εντυπώσεις κανείς απ την νέα ICS+ 1.3? Έχουμε δείγματα για διάρκεια μπαταρίας και σταθερότητα ή είναι νωρίς ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Περασα την ics+ v1.3 εχθες και μεχρι τωρα με μετρια χρηση του τηλεφωνου η μπαταρια ειναι στο 74%...οι λειτουργια του ειναι πολυ καλη και σταθερη με τη συγκεκριμενη rom μεχρι τωρα τουλαχιστον ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ωραίος, ευχαριστώ. Με την GB πόσο θα ήσουν περίπου τώρα από μπαταρία λες? Επίσης πόση ελεύθερη ram έχει πάνω κάτω μετά από reboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gioxxx84 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά ειμαι ασχετος με rom και εγκαταστασεις ...κατέβασα το gbbootloader.zip , to icsbootloader & το cwn v6,Επειδη φοβαμαι μην κανω πατατα κι αχρηστεψω το κινητο . απο δω και περα τι κανω?? Εχω την εργοστασιακη εκδοση Gingerbread 2.3.6 ...Συνδεω το κιν με usb & αντιγραφω απευθειας στο χωρο αποθηκευσης οοοολλλα τα παραπαννω αρχεια??Μονο τον GBBootloader.zip??To cwn το ανοιγω απο τον υπολογιστη , η το αντιγραφω μαζι με τα υπολοιπα στο κιν και το ανοιγω απο το κινητο απευθειας???? Φτιαξτε εναν οδηγο για αρχαριους...ασχετους ...plz!!!Θα ημουν ευγνομων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Με την GB περιπου στα ιδια,αλλα σε σχεση με την H1N1 που ειχα περασμενη πολυ καλυτερα.Οσο για την ram μετα απο reboot ειναι 114 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Χμμ, λίγα δεν είναι τα 114? Εμένα τώρα έχει 200mb στην Gb με τη σαβούρα σβησμένη. Είναι φυσιολογική όμως αυτή η διαφορά να φανταστώ ε? @Gioxxx84 ρίξε αν θες μια ματιά στο πρώτο ποστ εδώ μήπως σε ενδιαφέρει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325026&page=64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addo_22 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Χμμ, λίγα δεν είναι τα 114? Εμένα τώρα έχει 200mb στην Gb με τη σαβούρα σβησμένη. Είναι φυσιολογική όμως αυτή η διαφορά να φανταστώ ε? @Gioxxx84 ρίξε αν θες μια ματιά στο πρώτο ποστ εδώ μήπως σε ενδιαφέρει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325026&page=64 ειχα βαλει τα fr ics 4.0.4 με αυτον τον τροπο,με τον ιδιο τροπο βαζω και το ics v1.3??Στην sd κανω extract to icsloader?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ειχα βαλει τα fr ics 4.0.4 με αυτον τον τροπο,με τον ιδιο τροπο βαζω και το ics v1.3??Στην sd κανω extract to icsloader?? Δεν το έχω κάνει ακόμα, νομίζω πως ναι αυτόν τον τρόπο ακολουθείς αλλά δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιο απ τα παιδιά που το χει κάνει..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Παιδιά ειμαι ασχετος με rom και εγκαταστασεις ...κατέβασα το gbbootloader.zip , to icsbootloader & το cwn v6,Επειδη φοβαμαι μην κανω πατατα κι αχρηστεψω το κινητο . απο δω και περα τι κανω?? Εχω την εργοστασιακη εκδοση Gingerbread 2.3.6 ...Συνδεω το κιν με usb & αντιγραφω απευθειας στο χωρο αποθηκευσης οοοολλλα τα παραπαννω αρχεια??Μονο τον GBBootloader.zip??To cwn το ανοιγω απο τον υπολογιστη , η το αντιγραφω μαζι με τα υπολοιπα στο κιν και το ανοιγω απο το κινητο απευθειας???? Φτιαξτε εναν οδηγο για αρχαριους...ασχετους ...plz!!!Θα ημουν ευγνομων!!!! πρεπει να ξερεις ποια rom θελεις να περασεις..... εγω σου προτεινω την ICS V1.3 του mistercheese και βρισκετε εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37849442#post37849442 αν σε ενδιαφερει θα σου δωσω αναλυτικες οδηγιες Edited February 14, 2013 by christos279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addo_22 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ναι φιλε δωσε μας αν μπορεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) ναι φιλε δωσε μας αν μπορεις.... κατεβαζουμε το cwm v6 απο εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37849442#post37849442 αν η rom μας ειναι GB κατεβαζουμε αυτο:http://d-h.st/ixX αν η rom μας ειναι ICS κατεβαζουμε αυτο:http://d-h.st/wYg αντιγραφουμε στην sdcard μας οποιο αρχειο μας κανει βαζουμε το τηλ μας σε bootloader..(πληκτρο εντασης κατω και πληκτρο power) και τα κραταμε πατημενα πανω απο 2 δευτερολεπτα αφου ανοιξει η οθονη.. συνδεουμε το τηλ με το usb ανοιγουμε τον φακελο cwm αφου τον αποσυμπιεσουμε πρωτα και παταμε boot το τηλ θα μπει σε recovery.. επιλεγουμε wipe data factory reset.. μετα wipe cache partision και στο μενου advanced wipe davlic cache.. παμε πισω και επιλεγουμε install zip from sdcard και επιλεγουμε το zip που εχουμε περασει αφου τελειωσει reboot system now και ειμαστε ετοιμοι...:):) πιο αναλυτικα δεν γινετε:p:p ελπιζω να τα καταφερεις... περιμενω νεα.. """φυσικα για να γινουν ολα αυτα πρεπει να ειμαστε root..""" ξεχασα να πω οτι με αυτο τον τροπο τα χανουμε ολα απο το τηλ μας οπως επαφες call log και αλλα.... αν θελουμε την παλια μας rom κανουμε ενα backup.. (καλο θα ειναι να κανετε) Edited February 14, 2013 by christos279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addo_22 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εγω που εχω βαλει τα fr ics διαλεγω το δευτερο ετσι??ευχαριστουμε για τον κοπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εγω που εχω βαλει τα fr ics διαλεγω το δευτερο ετσι??ευχαριστουμε για τον κοπο.. Όχι φίλε μου! Έχει να κάνει με τον bootloader και όχι με την Rom!και στην Ελλάδα επίσημα ics δεν βγήκε! Κατέβασε την ρομ που γράφει gb bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts