Luciferia Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά! το πήρα και εγω χθες,μια χαρά είναι το κινητάκι,αλλά μπορώ να πω ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα,γιατί?γιατί θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader και δεν μπορώ να περάσω τους drivers με τίποτα :mad: παιδεύομαι ίσα με 2 ώρες,έχω ανοιχτό παράθυρο device manager,καραούλι να φανεί το S1 bootloader βάζω το path με τους drivers,τίποτα!!! ακολουθώ αυτό το tutorial http://androidlegend.com/how-to-unlock-bootloader-sony-xperia-sola-mt27i και κατέβασα αυτά που λέει,αλλά τζίφος!!! μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?? ευχαριστώ :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouladi11 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 καλησπερα, ρε παιδια πως ενεργοποιειται το floating touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εξακολουθει το κινητο να μην γινεται rooted.. Μηπως φταινε τα windows? Εχω windows 7 64bit.. Με το ίδιο λειτουργικό root κανονικά. Ακολούθησες τις οδηγίες; Επέλεξες τύπο 1 (normal); Πού ακριβώς κολλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά! το πήρα και εγω χθες,μια χαρά είναι το κινητάκι,αλλά μπορώ να πω ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα,γιατί?γιατί θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader και δεν μπορώ να περάσω τους drivers με τίποτα :mad: παιδεύομαι ίσα με 2 ώρες,έχω ανοιχτό παράθυρο device manager,καραούλι να φανεί το S1 bootloader βάζω το path με τους drivers,τίποτα!!! ακολουθώ αυτό το tutorial http://androidlegend.com/how-to-unlock-bootloader-sony-xperia-sola-mt27i και κατέβασα αυτά που λέει,αλλά τζίφος!!! μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?? ευχαριστώ :) δοκίμασε και αυτό.. http://www.mediafire.com/?zqdl2txb7cxte8d δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν λειτουργεί, do it at your own risk ;) υπάρχει επίσης το επίσημο εργαλείο της sony για ξεκλείδωμα, αλλά δεν ξερω τι παίζει με την εγγυηση http://unlockbootloader.sonymobile.com/ καλησπερα, ρε παιδια πως ενεργοποιειται το floating touch? πας ρυθμίσεις->οθόνη (display) και βγάζεις το glove mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 χμμμ...δεν μου κάνει το συγκεκριμένο tool... απλά τους drivers θέλω να περάσω,για να αναγνωρίζει ο υπολογιστής το τηλέφωνο,κάτι το οποίο δεν το καταφέρνω επί του παρόντος!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouladi11 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 το μεσημερι που φορτισα το κινητο με 100%(περιπου) στο menu του κινητου μπορουσα να περιηγηθω χωρις να ακουμπαω την οθονη, μου ειχε βγει ενα μλε κυκλακι,τωρα που εχω περιπου 70% το floating touch απλα δεν κανει τιποτα.ξερει κανεις τιποτα γι'αυτο.μηπως δεν κανω κατι σωστα επειδη ειμαι καινουργιος με το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εξακολουθει το κινητο να μην γινεται rooted.. Μηπως φταινε τα windows? Εχω windows 7 64bit.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324988&highlight=sole&page=229# εδω το δειχνη αναλυτικα!! καλη τυχη Παράθεση Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 το μεσημερι που φορτισα το κινητο με 100%(περιπου) στο menu του κινητου μπορουσα να περιηγηθω χωρις να ακουμπαω την οθονη, μου ειχε βγει ενα μλε κυκλακι,τωρα που εχω περιπου 70% το floating touch απλα δεν κανει τιποτα.ξερει κανεις τιποτα γι'αυτο.μηπως δεν κανω κατι σωστα επειδη ειμαι καινουργιος με το κινητο? για να λειτουργεί το floating touch πρέπει να ξεκλειδώσεις το κινητό χωρίς να ακουμπάς την οθόνη. αν το κλειδώσεις και το ανοιξεις κανονικά παύει να λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλημέρα παιδιά. Από εχθές το Solaki μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα. Παίρνω τηλέφωνο, κι ενώ η κλήση γίνεται κανονικά, δεν ακούω τίποτα σα να έχει μπει στο mute το κινητό ενώ δεν είναι! Το έβαλα σε ανοιχτή ακρόαση κι όλα λειτουργούσαν ρολόι. Το ξαναγυρνάω στην κανονική κλήση, πάλι τίποτα. Τέλος χρησιμοποιήσα και τα ακουστικά και πάλι ακουγα τα πάντα κανονικά! Μου παρουσιάζει το πρόβλημα μόνο όταν προσπαθώ να πάρω ένα τηλέφωνο με τον "συμβατικό" τρόπο. Μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο, κι αν ναι, τι έκανε για να το λύσει; Έχω ψιλοαποκλείσει την περίπτωση hardware γιατί αν υπήρχε θέμα σε αυτό δεν θα λειτουργούσε ούτε στην ανοιχτή ακρόαση (σωστά?). Αν μπορούσε να μου δώσει κάποιος κάποια σχετική λύση; Αυτό που σκέφτομαι να του κάνω τώρα είναι ένα format, αλλά ελπίζω να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία να το ξαναρουτάρω να περάσω τις εφαρμογές και να κάνω την παραμετροποίηση που του έχω κάνει μέχρι τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Αν είσαι root κατέβασε το titanium backup και κάνε backup ρυθμίσεις, εφαρμογές και δεδομένα εφαρμογών, οπότε μετά θα είναι πιο εύκολη η επαναφορά...Επίσης αν έχεις ενεργοποίησει το backup της Google, μόλις συνδεθεί με το λογαριασμό σου, θα αρχίσουν να κατέβουν και να γίνονται οι εφαρμογές σου.. μήπως φταίει καμιά εφαρμογή που έβαλες πρόσφατα; για τσέκαρε αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 είμαι root. Πως στην ευχή σβήνω εβαρμογές αρχείαστες; από ποια εφαρμογή. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Με το root explorer η το titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Thanks. Πωπω φίλε το κινητό πετάει... το android lost πως δουλεύει; Μου λέει αν πατήσω ενεργοποίηση πως θα κάνει διαγραφες κτλ Edited November 18, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Εξακολουθει το κινητο να μην γινεται rooted.. Μηπως φταινε τα windows? Εχω windows 7 64bit.. Είναι πιθανό. Δοκίμασε σε κάποιον άλλον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Είναι πιθανό. Δοκίμασε σε κάποιον άλλον. Είναι απίθανο! :lol: Με το ίδιο λογισμικό έγινα root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλημέρα παιδιά. Από εχθές το Solaki μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα. Παίρνω τηλέφωνο, κι ενώ η κλήση γίνεται κανονικά, δεν ακούω τίποτα σα να έχει μπει στο mute το κινητό ενώ δεν είναι! Το έβαλα σε ανοιχτή ακρόαση κι όλα λειτουργούσαν ρολόι. Το ξαναγυρνάω στην κανονική κλήση, πάλι τίποτα. Τέλος χρησιμοποιήσα και τα ακουστικά και πάλι ακουγα τα πάντα κανονικά! Μου παρουσιάζει το πρόβλημα μόνο όταν προσπαθώ να πάρω ένα τηλέφωνο με τον "συμβατικό" τρόπο. Μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο, κι αν ναι, τι έκανε για να το λύσει; Έχω ψιλοαποκλείσει την περίπτωση hardware γιατί αν υπήρχε θέμα σε αυτό δεν θα λειτουργούσε ούτε στην ανοιχτή ακρόαση (σωστά?). Αν μπορούσε να μου δώσει κάποιος κάποια σχετική λύση; Αυτό που σκέφτομαι να του κάνω τώρα είναι ένα format, αλλά ελπίζω να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία να το ξαναρουτάρω να περάσω τις εφαρμογές και να κάνω την παραμετροποίηση που του έχω κάνει μέχρι τώρα.... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ και χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή κινητού. Πάντως σε έναν έλεγχο hardware που του έκανα λειτουργεί κανονικά το earphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 παιδιά έχω ένα πρόβλημα . προσπαθούσα να δω ένα ματς με live streaming και είχα συνδεθεί στο wifi του σπιτιού μου. στο sole λοιπόν , αντί να τρέξει το video έγραφε server not found. σε ενα samsung όμως ενός φίλου μου , από το ίδιο wi fi έτρεχε κανονικά το ματς. το περίεργο είναι ότι δοκίμασα να δω το ματς με data της κοσμοτέ και όχι από wifi και το έδειχνε κανονικά. δηλαδή για να συνοψίσω. με το ίδιο wifi έτρεχε στο samsung αλλα στο sole έγραφε server not found. ακριβώς το ιδio video stream έτρεχε και στο sole αν αντί για wi fi έμπαινα με data. καμια βοήθεια Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945470&page=15 Θελω να περασω το συγκεκριμενο mod στην συσκευη μου αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω.Μπορει να μου εξηγησει καποιος? :) Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945470&page=15 Θελω να περασω το συγκεκριμενο mod στην συσκευη μου αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω.Μπορει να μου εξηγησει καποιος? :) Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγό για την εγκατάσταση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ και χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή κινητού. Πάντως σε έναν έλεγχο hardware που του έκανα λειτουργεί κανονικά το earphone. Παρέλειψα να πω ότι κι εγώ χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή του κινητού. Εφόσον έκανες κι έλεγχο hardware και σου βγήκαν όλα οκ, πως βρήκες λύση; Σου έφτιαξε κάποια στιγμή από μόνο του ή άλλαξες dialer (π.χ.go dialer); Γιατί εμένα προσωπικά με βολεύει πολύ ο stock και θα προτιμούσα να μην τον αλλάξω (Γενικά μου αρέσει όλο το UI του Xperia και να φανταστείς ότι παρόλο που ήθελα να φτιάχνω φακέλους στο συρτάρι, κατέβασα τον go launcher και μετά πέρασα θέμα Xperia S!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Εφόσον έκανες κι έλεγχο hardware και σου βγήκαν όλα οκ, πως βρήκες λύση; Σου έφτιαξε κάποια στιγμή από μόνο του ή άλλαξες dialer (π.χ.go dialer) Το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το λύσω. Κατέβασα τον ex dialer αλλά όταν με καλούν ανοίγει ο stock. Αν δεν βρώ άλλη λύση σκέφτομαι να τηλ. στο service της sony. Πως απενεργοποιώ τον stock dialer? Edited November 19, 2012 by arisrou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouladi11 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλημερα παιδια,εγω παντως πρεπει να πηρα ελεττωματικο sole γιατι για να απενεργοποιηθει και να κλεισει η συσκευη πρεπει να το απενεργοποιησω 2 φορες,την πρωτη φορα που το παταω ξανακανει restart,και την δευτερη τοτε θα κλεισει.κριμα με βλεπω για το.....plaisio sercice,εκτος αν ξερει κανεις κατι επ'αυτου.:blink::X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peponaros Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπέρα και απο εμένα. μου έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα με το σήμα το οποίο υποτίθεται οτι έχει διορθωθεί :mad: λειτουργικό εχω 4.0.4 και έκδοση 6.1.1.B.1.10 μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθόσω χωρίς να μπλέξω με service? Το κινητό το έχω σχεδόν 2 εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπέρα και απο εμένα. μου έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα με το σήμα το οποίο υποτίθεται οτι έχει διορθωθεί :mad: Καλό είναι να περιγράψεις με λεπτομέρειες ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peponaros Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το κινητό χάνει συνεχεια το σήμα.Είται δεν έχει καθολου μπαρες,δεν δείχνει το δύκτυο τηλεφωνίας η γράφει εκτός δυκτύου. Αλλες φορές δείχνει να έχει κανονικά σήμα αλλα όταν παω να κάνω κάποια κλήση δεν κάνει τίποτα και σταματάει την κλήση. Το reboot που διαβασα σε προηγουμενα posts δεν έκανε τίποτα ούτε η αλλαγή σε gsm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts