Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτην την εχει βαλει κανεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901075

Θα το παρω αυριο μαλλον και θελω να βαλω gb και σκεφτηκα αυτην

Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο πειτε το ;)

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτην την εχει βαλει κανεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901075

Θα το παρω αυριο μαλλον και θελω να βαλω gb και σκεφτηκα αυτην

Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο πειτε το ;)

Την είχαμε δοκιμάσει κάποιοι στην αρχή αλλά που να θυμόμαστε τώρα...Εγώ σου προτείνω να βάλεις official ics

Mπα με τιποτα ics

JB υπαρχει περιπτωση να βαλω στο μελλον, ics δεν μου αρεσει

Γενικα δεν ειμαι του φαντεζι UI, προτιμω performance στις εφαρμογες/παιχνιδια και γενικα ταχυτητα

Μακαρι να εβγαζε η cyanogenmod την 7, αλλα εχει μονο 9/10 και unofficial την 10.1

Αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη GB εκτος απο αυτην(για να διαλεξω), θα ημουν ευγνωμων :)

Mπα με τιποτα ics

JB υπαρχει περιπτωση να βαλω στο μελλον, ics δεν μου αρεσει

Γενικα δεν ειμαι του φαντεζι UI, προτιμω performance στις εφαρμογες/παιχνιδια και γενικα ταχυτητα

Μακαρι να εβγαζε η cyanogenmod την 7, αλλα εχει μονο 9/10 και unofficial την 10.1

Αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη GB εκτος απο αυτην(για να διαλεξω), θα ημουν ευγνωμων :)

Υπάρχει custom rom για ics ειδική για ταχύτητα,μπαταρία και παιχνίδια(αμα ενδιαφέρεσαι πες μου)....Στην gb δεν υπάρχει άλλη custom rom γιατί όταν βγήκε το κινητό η gb ήταν παλιά και για αυτό όλοι άρχισαν να ασχολούνται όταν πήρε ics. jb μόνο unofficial υπάρχει(αλλά είναι ίδια με την official του xperia go+p

Oσο καλη και tweaked μπορει να ειναι μια ics, πιστευω οτι δεν θα φτασει ποτε την αποδοση μιας GB, η εμπειρια μου με το xperia mini αυτο δειχνει

Και γενικα στο xda πολλοι κατοχοι του sola το ιδιο λενε, για αυτο λεω να μην δοκιμασω παλι ΟΛΕΣ τις rom, οπως εχω κανει με το mini, δεν μπορω αλλο :lol:

Oσο καλη και tweaked μπορει να ειναι μια ics, πιστευω οτι δεν θα φτασει ποτε την αποδοση μιας GB, η εμπειρια μου με το xperia mini αυτο δειχνει

Και γενικα στο xda πολλοι κατοχοι του sola το ιδιο λενε, για αυτο λεω να μην δοκιμασω παλι ΟΛΕΣ τις rom, οπως εχω κανει με το mini, δεν μπορω αλλο :lol:

Γιατί δεν εμπιστεύεσαι εμάς που τις έχουμε δοκιμάσει?

Γιατί δεν εμπιστεύεσαι εμάς που τις έχουμε δοκιμάσει?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213358

Αυτη εννοεις?

Μα δεν ειπα οτι δεν σας εμπιστευομαι, απλα την google δεν εμπιστευομαι :lol:

Ενταξει το sole ειναι πιο δυνατο απο το mini για να μην τρωει κολλημα με τα ics/jb, απλα μεταφερω οτι διαβασα

*Αν δεν ειναι η παραπανω ρομ, τοτε ποια προτεινεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213358

Αυτη εννοεις?

Μα δεν ειπα οτι δεν σας εμπιστευομαι, απλα την google δεν εμπιστευομαι :lol:

Ενταξει το sole ειναι πιο δυνατο απο το mini για να μην τρωει κολλημα με τα ics/jb, απλα μεταφερω οτι διαβασα

*Αν δεν ειναι η παραπανω ρομ, τοτε ποια προτεινεις?

Ναι αυτή είναι η ρομ...Μην ακούς τι λένε οι άλλοι(μπορεί να θάβουν επείτηδες) και αφού σε όλους εμάς εδώ δουλεύει μια χαρά δεν υπάρχει φόβος...

EDIT:Παιδιά ξέρετε κανένα καλό προστατευτικό οθόνης που να μην αφήνει δαχτυλιές και να μπορείς να scrollάρεις χωρίς να σου κολλάει το χέρι?

Edited by Nero55

Οκ θα σε εμπιστευτω και ισως να ειμαι εγω λαθος και το sole να μην καταλαβαινει απο ics οσο το mini

Οταν το παρω θα την βαλω και θα reportαρω :lol:

Οκ θα σε εμπιστευτω και ισως να ειμαι εγω λαθος και το sole να μην καταλαβαινει απο ics οσο το mini

Οταν το παρω θα την βαλω και θα reportαρω :lol:

Μπορείς να βάλεις και την experience v2.1 είναι εξίσου καλή...!

ποια προτεινεις ως η πιο ελαφρια?

Δεν με ενδιαφερει ουτε να ειναι γεματες εφαρμογες(αν και τις βγαζω μετα) ουτε με 1002 script, γιατι απο ενα σημειο και μετα γινονται σαλατα και δεν δουλευουν σωστα

ποια προτεινεις ως η πιο ελαφρια?

Δεν με ενδιαφερει ουτε να ειναι γεματες εφαρμογες(αν και τις βγαζω μετα) ουτε με 1002 script, γιατι απο ενα σημειο και μετα γινονται σαλατα και δεν δουλευουν σωστα

Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832 ;)

Καλησπέρα παιδιά!! Μια βοήθεια παρακαλώ.

Πήρα στην γυναίκα ενα xperia sole κοκκινο τον Δεκέμβρη που μας πέρασε.

Μολίς το άνοιξα και το έβαλα στο pc μου έβγαλε αμέσως την αναβάθμιση και την έκανα.

Το πρόβλημα είναι οτι το τηλέφωνο μετά από ένα μήνα άρχισε να κάνει επανεκίνηση μόνο του κατά την κλήση ή γενικά στη χρήση του.

Κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται καθόλου και ξαφνικά όλα οκ.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ξανα πέρασα την ρομ με το pc companion αλλά τίποτα.Με τις ώρες του τα κάνει πάλι.

Η Sony λέει οτι φταίει κάποια εφαρμογή,πράγμα που δεν ισχύει γιατί το δοκίμασα για αρκετές μέρες χωρίς καμία εγκατάσταση και αυτό τα ίδια.

Τους το είπα αλλά επιμένουν.

Τι λέτε να κάνω.Να δοκιμάσω και SEUS ή τζάμπα κόπος;;;

Καλησπέρα παιδιά..

Λοιπόν σήμερα έγινε το update σύμφωνα με τις οδηγίες του Forum και όπως το περίμενα.

Τα ίδια και τα ίδια.

Μάλλον θα το πάω στην Sony αλλά και έκει update θα μου κάνουν.

Ουφ...

Καλησπέρα παιδιά..

Λοιπόν σήμερα έγινε το update σύμφωνα με τις οδηγίες του Forum και όπως το περίμενα.

Τα ίδια και τα ίδια.

Ουφ...

Γιατί δεν δοκιμάσεις custom rom?

EDIT:Ζήτησα ως plutonas1 να φτιάξουν ένα θέμα που θα έχει όλα τα fix της jb συγκεντρωμένα οπότε(θα μπαίνουν όλο και πιο πολλά με τον καιρό) ..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2286314

Edited by Nero55

Καλησπέρα παιδιά..

Τα ίδια και τα ίδια.

Ουφ...

Το πρόβλημα που έχεις είναι software.

Αν σου κάνουν μόνο update τότε δεν έχει κολλήσει καλά το update που έκανες.

1. Δοκίμασε μόνο με seus

2. έλεγξε αν κάποια εφαρμογή σου τρώει ram

3. έλεγξε την sd card αφαίρεσε την και λειτούργησε την συσκευή χωρίς αυτήν.

4. δοκίμασε με άλλη rom

5. με το pc companion αφού εγκαταστήσουμε την .54 μετά κάνουμε μόνο επιδιόρθωση.

6. στείλε το στην Sony

Την εχω εγω στο δικο μου sole αλλα και στο u και ειναι η πιο ελαφρια και χωρις κολληματα rom που εχω δοκιμασει.

Παιζει και παιχνιδι χωρις κολληματα.

Για μενα η καλυτερη απο ολες χωρις bugs

Υ.Γ. Θελω να παρω αυτο το taplet τι γνωμη εχεις?

http://www.pandawill.com/cube-u30gt-2-quad-core-rk3188-101-inch-tablet-pc-hd1080p-ips-screen-android-41-2g-32g-bluetooth-white-p72311.html

Την εχω εγω στο δικο μου sole αλλα και στο u και ειναι η πιο ελαφρια και χωρις κολληματα rom που εχω δοκιμασει.

Παιζει και παιχνιδι χωρις κολληματα.

Για μενα η καλυτερη απο ολες χωρις bugs

Υ.Γ. Θελω να παρω αυτο το taplet τι γνωμη εχεις?

http://www.pandawill.com/cube-u30gt-2-quad-core-rk3188-101-inch-tablet-pc-hd1080p-ips-screen-android-41-2g-32g-bluetooth-white-p72311.html

Επειδή σχεδόν κανείς δεν είδε το μύνημα μου το ξαναγράφω...Ζήτησα ως plutonas1 να φτιάξουν ένα θέμα που θα έχει όλα τα fix της jb συγκεντρωμένα οπότε(θα μπαίνουν όλο και πιο πολλά με τον καιρό) .....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2286314 spaceboy για να μη βγούμε offtopic θα σου στείλω ότι καλύτερο βρω μέχρι τα 260 δολλάρια από αξιόπιστο μαγαζί με πμ.

Edited by Nero55

Aπο οτι εχω καταλαβει η xperience 2.1 και η cm9.1 ειναι οι καλυτερες που μπορεις να βαλεις

Υπαρχει κανεις που να τις εχει δοκιμασει και τις δυο να μας πει εντυπωσεις?

Επισης, υπαρχει περιπτωση να αγορασω μοντελο(μεταχειρισμενο θα παρω) και να μην μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader?

Aπο οτι εχω καταλαβει η xperience 2.1 και η cm9.1 ειναι οι καλυτερες που μπορεις να βαλεις

Υπαρχει κανεις που να τις εχει δοκιμασει και τις δυο να μας πει εντυπωσεις?

Επισης, υπαρχει περιπτωση να αγορασω μοντελο(μεταχειρισμενο θα παρω) και να μην μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader?

Και οι 2 είναι πολύ καλές αλλά πιστεύω πως η experience είναι καλύτερη....bootloader θα μπορείς να ξεκλειδώσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση...Α!Πάρε το sole του χρήστη spurakos !!!

Και οι 2 είναι πολύ καλές αλλά πιστεύω πως η experience είναι καλύτερη....bootloader θα μπορείς να ξεκλειδώσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση...Α!Πάρε το sole του χρήστη spurakos !!!

Διαβασα οτι με κωδικο στο πληκτρολογιο που βγαινει το κλασικο μενου των SE, γραφει αν μπορει να ξεκλειδωθει ή οχι

Βεβαια μπορει να αφορα καποια μοντελα που δεν ηρθαν Ελλαδα

Που ειναι η αγγελια του παιδιου?

Διαβασα οτι με κωδικο στο πληκτρολογιο που βγαινει το κλασικο μενου των SE, γραφει αν μπορει να ξεκλειδωθει ή οχι

Βεβαια μπορει να αφορα καποια μοντελα που δεν ηρθαν Ελλαδα

Που ειναι η αγγελια του παιδιου?

Στείλε του πρωσοπικό μύνημα,τις αγγελίες δεν μπορείς να τις δεις γιατί είσαι νέο μέλος... Το name του είναι spurakos

Καλυνήχτα απο εμένα!! :drool::zzz::zzz:

Καλησπέρα παιδιά..

Τα ίδια και τα ίδια.

Ουφ...

Ναι δοκιμασε χωρις καρτα sd που σου γραφει και ο αλλος φιλος.

Επισης εχει αναφερθει νομιζω σε xperia t οτι: ειχε φωτογραφιες στην sd που της ειχε παρει/μεταφερει απο iphone και το τηλεφωνο εκανε περιεργα πραγματα (δεν θυμαμαι ακριβος τι εκανε).

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδια θελω να μεταφερω τα application μου στην External SD card μου και δεν μπορω... εχω δοκιμαση παρα πολλα root προγραμματα και δεν εχει επιλογη για μεταφορα στην external καρτα μου, μονο για την εσσοτερηκη SD card υπαρχει επιλογη. Δεν ξερω τι κανω ? παντως αναγνωριζητη το κινητο μου γιατι μπορω να μεταφερω φωτογραφιες....

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola