dimitrisOS Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Αν έχω το 3G ανοιχτό έχω καλύτερο σήμα ως προς την κλήση ; Το έχω απορία δεν ξέρω πως μου ήρθε λογικά ναι ..... Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγό για την εγκατάσταση. Δεν ξερω γενικα τι παιζει με recovery και τετοια. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ρε παιδιά μπορεί κανεις να εξηγήσει πως γίνετε να δουλεύει το sunbathe?? το δοκίμασα σήμερα η ανταπόκριση της οθόνης είναι 1000 φορες καλύτερη.... για οποιον δεν ξέρει . το πιο κοινό ,πιστεύω πρόβλημα του sole το οποιο έχω συναντήσει σε 2 διαφορετικές συσκευές sole και έχω διαβάσει ότι το έχουν πολλοί σε διαφορα forums είναι ότι ξαφνικά η ανταπόκριση της οθόνης κάτω δεξιά χάνεται (Αρχίζει κάποια στιγμή που το κινητό είναι στην φόρτιση) και σιγά σιγά επεκτείνεται σε όλη την οθόνη και πρακτικά αχρηστεύει το κινητό... την πρώτη φορα που έπαθα το πρόβλημα ήταν τον αύγουστο , το έστειλα στην sony και μου το άλλαξαν με άλλη συσκευή. και η καινούργια συσκευή από αυτό το σάββατο είχε το ίδιο θέμα. ψάχνοντας στο net λοιπόν , διάβασα ότι λύνεται (αν και όχι μόνιμα) αν αφήσεις την οθόνη εκτεθειμένη στον ήλιο για 10 λεπτά. το έκανα το πρωί και ως δια μαγιας είναι σαν καινούργιο... :blink::blink: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Δεν ξερω γενικα τι παιζει με recovery και τετοια. 1) Θελει το τηλεφωνο να ειναι root. 2) Κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953584 το CWM recovery εκει που λεει Download: 1.1 στο pc σου, το αποσυμπιεζεις και ''τρεχεις'' το install.bat. Αφου περαστει κανε εναν ελεγχο και μπες σε recovery για να δεις οτι ειναι ολα οκ. 3) Παρε ενα backup με το recovery ;) 4) κατεβασε το Camera Mod 3.0 στο τηλεφωνο σου και αφησε το οπως ειναι δηλαδη σε zip μορφη. 5) κλεισε το τηλεφωνο, ανοιξε το σε recovery και κανε WIPE CACHE PARTISION, WIPE DALVIK CACHE μετα ψαξε να βρεις στο μενου του recovery instal zip from sd, βρες το zip του camera mod οπου και θα το κανεις instal. 6) clear data camera & force stop in setting>applications>all Δεν εχω το sole. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 1) Θελει το τηλεφωνο να ειναι root. 2) Κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953584 το CWM recovery εκει που λεει Download: 1.1 στο pc σου, το αποσυμπιεζεις και ''τρεχεις'' το install.bat. Αφου περαστει κανε εναν ελεγχο και μπες σε recovery για να δεις οτι ειναι ολα οκ. 3) Παρε ενα backup με το recovery ;) 4) κατεβασε το Camera Mod 3.0 στο τηλεφωνο σου και αφησε το οπως ειναι δηλαδη σε zip μορφη. 5) κλεισε το τηλεφωνο, ανοιξε το σε recovery και κανε WIPE CACHE PARTISION, WIPE DALVIK CACHE μετα ψαξε να βρεις στο μενου του recovery instal zip from sd, βρες το zip του camera mod οπου και θα το κανεις instal. 6) clear data camera & force stop in setting>applications>all Δεν εχω το sole. το recovery γίνετε επιτυχώς αλλά πως μπαίνεις με power+vol up ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλημέρα παιδιά, πήρε ένας φίλος μου το κινητό και έτυχε να το δουλέψω λίγο χθες. Η αναβάθμιση σε Android 4.0 έχει κυκλοφορήσει; Αν ναι, τότε πως την κάνουμε γιατί από τις ρυθμίσεις που πάτησα για αναβάθμιση έλεγε πως δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Τέλος, έχει ανακοινωθεί αν θα πάρει jellybean; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μονο μεσω PC Companion γινεται η αναβαθμιση. Εχει βγει ICS, οποτε αν ειναι διαθεσιμη για το κινητο του φιλου σου, θα σε ενημερωσει το PC Copmanion. JB δεν ξερουμε ακομα. Μας εχουν στο περιμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basiliszag Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) μπορει καποιος φιλος να μας πει τι παιζει απο αυτονομια στο τηλ; δεν διαβαζω και τα καλυτερα,αλλα η χρηση δεν θα περιεχει παιχνιδια και πολυ ιντερνετ.. αν θελει καποιος να μου πει με την χρηση που του κανει τι αυτονομια βγαζζει, ευχαριστω επισης η συσκευασια εχει καρτα μνημης; Edited November 19, 2012 by basiliszag Παράθεση the coldest of the cool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ============================================= Step3 : Setting up files system partition. ============================================= remount rw /system copy recovery.tar to system. copy chargemon to system. copy charger to system. copy sh to system. remount ro /system σε αυτο το βημα τι ακριβως κανω? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) καλημερα παιδια,εγω παντως πρεπει να πηρα ελεττωματικο sole γιατι για να απενεργοποιηθει και να κλεισει η συσκευη πρεπει να το απενεργοποιησω 2 φορες,την πρωτη φορα που το παταω ξανακανει restart,και την δευτερη τοτε θα κλεισει.κριμα με βλεπω για το.....plaisio sercice,εκτος αν ξερει κανεις κατι επ'αυτου.:blink::X:cry: Πιστεύω δεν πρέπει να ανησυχείς ούτε ότι χρειάζεται να το πας για service. Αν δεν κάνω λάθος έτσι λειτουργεί το ics. μπορει καποιος φιλος να μας πει τι παιζει απο αυτονομια στο τηλ; δεν διαβαζω και τα καλυτερα,αλλα η χρηση δεν θα περιεχει παιχνιδια και πολυ ιντερνετ.. αν θελει καποιος να μου πει με την χρηση που του κανει τι αυτονομια βγαζζει, ευχαριστω επισης η συσκευασια εχει καρτα μνημης; Το έχω 5 μήνες και έχει στρώσει. Με λίγες κλήσεις, λίγο wifi και 3g, καθόλου παιχνίδια και λίγο internet μου κρατάει 4,5-5 μέρες. Η συσκευασία δεν έχει κάρτα μνήμης (το πήρα από wind). Edited November 19, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basiliszag Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 μπορει καποιος φιλος να μας πει τι παιζει απο αυτονομια στο τηλ; δεν διαβαζω και τα καλυτερα,αλλα η χρηση δεν θα περιεχει παιχνιδια και πολυ ιντερνετ.. αν θελει καποιος να μου πει με την χρηση που του κανει τι αυτονομια βγαζζει, ευχαριστω επισης η συσκευασια εχει καρτα μνημης;[/quote Το έχω 5 μήνες και έχει στρώσει. Με λίγες κλήσεις, λίγο wifi και 3g, καθόλου παιχνίδια και λίγο internet μου κρατάει 4,5-5 μέρες. Η συσκευασία δεν έχει κάρτα μνήμης (το πήρα από wind). σε ευχαριστω φιλε μου, αυτα σε 2,3 ή σε 4 android; Παράθεση the coldest of the cool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 το recovery γίνετε επιτυχώς αλλά πως μπαίνεις με power+vol up ; Στο Xperia s πατάω το power on για να ανοίξει το τηλέφωνο και τι στιγμή που δείχνει το logo Sony ή Xperia πατάω γρήγορα συνεχόμενα ταπ-ταπ στην οθόνη και για να μετακινηθω στο μενού του recovery το κάνω με τα πλήκτρα έντασης και για ''οκ'' το πλήκτρο home. Καλημέρα παιδιά, πήρε ένας φίλος μου το κινητό και έτυχε να το δουλέψω λίγο χθες. Η αναβάθμιση σε Android 4.0 έχει κυκλοφορήσει; Αν ναι, τότε πως την κάνουμε γιατί από τις ρυθμίσεις που πάτησα για αναβάθμιση έλεγε πως δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Τέλος, έχει ανακοινωθεί αν θα πάρει jellybean; Υπάρχει και το SUS http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ . Καλό είναι να κάνει την αναβάθμιση με καθαρή εγκατάσταση και με καθαρή κάρτα sd αν έχει τοποθετήσει sd στο τηλέφωνο. Προσοχή θα χάσει τα πάντα. Πιστεύω δεν πρέπει να ανησυχείς ούτε ότι χρειάζεται να το πας για service. Αν δεν κάνω λάθος έτσι λειτουργεί το ics. Προσωπικά πρώτη φορά διαβάζω για αυτό το πρόβλημα σε τηλέφωνο και δεν το θεωρώ λογικό να πρέπει να το απενεργοποιήσει 2 φορές. Θα του έλεγα να το ψάξει.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) σε ευχαριστω φιλε μου, αυτα σε 2,3 ή σε 4 android; Σε ics (έκδοση 4.0.4) μου λειτουργεί έτσι. Παράθεση από karthan7: Προσωπικά πρώτη φορά διαβάζω για αυτό το πρόβλημα σε τηλέφωνο και δεν το θεωρώ λογικό να πρέπει να το απενεργοποιήσει 2 φορές. Θα του έλεγα να το ψάξει.... Μπορεί να κατάλαβα κάτι άλλο γιατί σε εμένα αν πατήσω το power+volume up συνεχόμενα θα δονηθεί 2 φορές και τότε θα απενεργοποιηθεί. Διαφορετικά θα κάνει επανεκκίνηση (πατώντας μόνο το Power button). Edited November 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Στο Xperia s πατάω το power on για να ανοίξει το τηλέφωνο και τι στιγμή που δείχνει το logo Sony ή Xperia πατάω γρήγορα συνεχόμενα ταπ-ταπ στην οθόνη και για να μετακινηθω στο μενού του recovery το κάνω με τα πλήκτρα έντασης και για ''οκ'' το πλήκτρο home. τίποτα δεν μου κάνει :( άρα δεν μπήκε :cry: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλημερα παιδια,εγω παντως πρεπει να πηρα ελεττωματικο sole γιατι για να απενεργοποιηθει και να κλεισει η συσκευη πρεπει να το απενεργοποιησω 2 φορες,την πρωτη φορα που το παταω ξανακανει restart,και την δευτερη τοτε θα κλεισει.κριμα με βλεπω για το.....plaisio sercice,εκτος αν ξερει κανεις κατι επ'αυτου.:blink::X:cry: Μπορεί να κατάλαβα κάτι άλλο γιατί σε εμένα αν πατήσω το power+volume up συνεχόμενα θα δονηθεί 2 φορές και τότε θα απενεργοποιηθεί. Διαφορετικά θα κάνει επανεκκίνηση (πατώντας μόνο το Power button). Ο φιλος γραφει για απενεργοποιηση, δεν γραφει για power+volume up :) τίποτα δεν μου κάνει :( άρα δεν μπήκε :cry: Διαβασε το τοπικ στο xda(εγω δεν το εχω διαβασει) 6 σελιδες ειναι, ισως να βρεις που ειναι το προβλημα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) ============================================= Step3 : Setting up files system partition. ============================================= remount rw /system copy recovery.tar to system. copy chargemon to system. copy charger to system. copy sh to system. remount ro /system σε αυτο το βημα τι ακριβως κανω? Καποιος να με βοηθησει με αυτο? edit:ολα οκ τωρα.μενει να δω πως θα μπω στο recovery Edited November 19, 2012 by spurakos Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το λύσω. Κατέβασα τον ex dialer αλλά όταν με καλούν ανοίγει ο stock. Αν δεν βρώ άλλη λύση σκέφτομαι να τηλ. στο service της sony. Πως απενεργοποιώ τον stock dialer? Λοιπόν φίλε Άρη, εγώ τελικά του έκανα ένα backup από το PC Companion και μετά μια εγκατάσταση από την αρχή της ICS από το SUS και το κινητό έστρωσε! Πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ακουστικό κι όλα τρέχουν ρολόι. Άσε που σβήστηκαν και αρκετές εφαρμογές που τις είχα απλά απενεργοποιήσει με το Titanium και μου πιάνανε μόνο χώρο! ;) Όσο για τον Dialer, λογικά θα σου βγάζει όταν πατάς το κουμπί για να μπείς στις κλήσεις επιλογή ανάμεσα στον μαμίσιο και τον ex κι από κάτω μια επιλογή ατικάριστη που σου λέεί ότι αυτός που θα επιλέξεις να είναι και ο βασικός. Αν το τικάρεις και επιλέξεις τον ex θα μείνει ο βασικός και θα βγαίνει αυτός όταν πατάς για κλήσεις. (Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά λογικά το ίδιο θα ισχύει όπως και με τους launchers που ισχύει η διαδικασία που σου περιέγραψα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπερα σε ολοι την παρέα! Τελικα περασα το αρχειο cwm στο sole, κλεινω το τηλεφωνο το ανοιγω και μολις δω το λογοτυπο παταω volome down το κραταω πατημενο μεχρι να μπουταρει, ζηταει πιν το δινω και στο κατω μερος της οθονης γραφη ασφαλες λειτουργια!! Τι κανω λαθος? Ευχαριστω!! Παράθεση Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπερα σε ολοι την παρέα! Τελικα περασα το αρχειο cwm στο sole, κλεινω το τηλεφωνο το ανοιγω και μολις δω το λογοτυπο παταω volome down το κραταω πατημενο μεχρι να μπουταρει, ζηταει πιν το δινω και στο κατω μερος της οθονης γραφη ασφαλες λειτουργια!! Τι κανω λαθος? Ευχαριστω!! πως το πέρασες με τι οδηγό ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) πως το πέρασες με τι οδηγό ; Τωρα με επιασες αδιαβαστο κατέβασα το αρχειο cwm-instaler-sola-1,2.zip το αποσιμπιεσα συνδεσα το κινητο με usb mε τον υπολογιστη ετραξα το αρχειο.βατ αυτα!! Περιμενω με αγωνια τι πατατα εκανα με λιγα λογια ακολουθησα αυτα 1) Θελει το τηλεφωνο να ειναι root. 2) Κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developer....php?t=1953584 το CWM recovery εκει που λεει Download: 1.1 στο pc σου, το αποσυμπιεζεις και ''τρεχεις'' το install.bat. Αφου περαστει κανε εναν ελεγχο και μπες σε recovery για να δεις οτι ειναι ολα οκ. 3) Παρε ενα backup με το recovery Edited November 20, 2012 by vasilis_greta Παράθεση Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoithaki Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Εγώ το έχω για δεύτερη φορά στην Sony για επισκευή. Έχω φάει ξενέρα , δεν μπούταρε και δεν έπαιρνε το 4.0.4 ενώ το πήρε κανονικά στην αρχή. Επίσης αν δεν το είδατε έχει πάει 200€ :P Ξενέρα μετά από μερικούς μήνες 70 ευρώ κάτω:P Και όχι τίποτα άλλο δεν το χάρηκα κιόλας, ένα μήνα service για το πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης και τώρα πάλι πάει για μήνα με το @@@λογισμικό του, διάολε, εταιρία είναι αυτή; Παράθεση www.pc-maniacs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ενας φιλος θελει μεχρι 200 ευρω να παρει ενα android κινητο και του ανεφερα το sole.Διαβασα μερικες σελιδες και ψιλοαπογοητευτηκα...Αξιζει να του πω να το παρει αδερφια; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μια χαρά είναι το κινητό για αυτά τα λεφτά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τωρα με επιασες αδιαβαστο κατέβασα το αρχειο cwm-instaler-sola-1,2.zip το αποσιμπιεσα συνδεσα το κινητο με usb mε τον υπολογιστη ετραξα το αρχειο.βατ αυτα!! Περιμενω με αγωνια τι πατατα εκανα με λιγα λογια ακολουθησα αυτα 1) Θελει το τηλεφωνο να ειναι root. 2) Κατεβαζεις απο εδω http://forum.xda-developer....php?t=1953584 το CWM recovery εκει που λεει Download: 1.1 στο pc σου, το αποσυμπιεζεις και ''τρεχεις'' το install.bat. Αφου περαστει κανε εναν ελεγχο και μπες σε recovery για να δεις οτι ειναι ολα οκ. 3) Παρε ενα backup με το recovery Αυτό το είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά τίποτα :( Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Εγώ το έχω για δεύτερη φορά στην Sony για επισκευή. Έχω φάει ξενέρα , δεν μπούταρε και δεν έπαιρνε το 4.0.4 ενώ το πήρε κανονικά στην αρχή. Επίσης αν δεν το είδατε έχει πάει 200€ :P Ξενέρα μετά από μερικούς μήνες 70 ευρώ κάτω:P Και όχι τίποτα άλλο δεν το χάρηκα κιόλας, ένα μήνα service για το πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης και τώρα πάλι πάει για μήνα με το @@@λογισμικό του, διάολε, εταιρία είναι αυτή; αυτό εδώ εννοείς όταν λες για την οθόνη? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4393768#post4393768 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts