nick_2 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Να ρωτήσεις αν είναι ελληνικό.. Απο εκεί και πέρα αν είναι, μην σε απασχολεί τίποτα... Ναι αν ξετικάρεις την επιλογή "Ρυθμίσεις στυλ" σου ανοίγει πάνω η επιλογή "Ήχος ξυπνητηριού".. που λεει Ρυθμίσεις στυλ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 όταν είσαι "μέσα" σε ένα ξυπνητήρι, στα advanced settings (για προχωρημένους υποθέτω στα ελληνικα) άσχετο, αν θέλω να παίξω ένα βιντεο σε αλλη συσκευή τι πρέπει να κάνω? μέσω wifi στον υπολογιστή για παράδειγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 όταν είσαι "μέσα" σε ένα ξυπνητήρι, στα advanced settings (για προχωρημένους υποθέτω στα ελληνικα) άσχετο, αν θέλω να παίξω ένα βιντεο σε αλλη συσκευή τι πρέπει να κάνω? μέσω wifi στον υπολογιστή για παράδειγμα.. Δες αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vscreens.android , δεν θυμάμαι για βίντεο αν παίζει γιατί έχω καιρό να τη δουλέψω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Καλησπέρα. Μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο στο ξυπνητήρι?? Ειδα οτι έχει μόνο μία επιλογή. Για ics Προσθήκη ξυπνητηριού ->Ήχος ξυπνητηριού ->Επιλογή ήχου και στην τελευταία οθόνη επιλέγεις το σύμβολο της νότας πάνω δεξιά. Σου επιτρέπει να διαλέξεις καλλιτέχνη ή τραγούδι. Μιλάμε για το stock (experia) ξυπνητήρι πάντα. Edited November 5, 2012 by arisrou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Κανένα νέο για την 4.1 έχουμε? πάντως κάποιες εταιρίες ίσως και η sony που μιλάει για απαιτήσεις hardware ενας γνωστός μου με κινέζικο κινητό 2πύρηνο επεξεργαστή στο 1.0ghz και 512 ram το 4.1 το τρέχει σφαίρα χωρίς καθόλου κολήματα και είναι πολύ γρήγορο σε απόκριση οθόνης κλπ,οπότε μη μας πουλάνε κουτόχορτο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Είπαν ότι μέσα Δεκέμβρη θα πάρουμε JB.. Θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 παιδια η μπαταρια μου τελειωνει σε μια μερα και οταν πας να δω απο ποια προγραμματα τελειωνει εχει: προβολη ετοιμοτιτα κυψελης λειτουργικο συστιμα android mediaserver μπορω να κανω κατι για να μην τελεινει τοσο γρηγορα ι μπαταρια ??? και αν ναι τι?? το εχς απο την τριτι το κινητο και τις πρωτες φορες το φορτιζα 8 ωρες πειτε μοθ λιγο τι να κανωω!!! Στην αρχή μέχρι να στρώσει η μπαταρία έτσι γίνεται. Δεν έχει σχέση το πόσες ώρες το φορτίζεις, αρκεί οι πρώτες φορτίσεις να είναι πλήρεις, δηλαδή η μπαταρία του κινητού να έχει αδειάσει κάτω από 10-15 τοις εκατό. Από την στιγμή που η μπαταρία θα έχει πάει στο 100 τοις 100 μετά δεν έχει νόημα η φόρτιση αλλά και να μείνει στη πρίζα όπως συμβαίνει τις νύχτες δεν υπάρχει κάποια φθορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 όταν σηκώνω το τηλέφωνο, δεν ακούω αμέσως τη φωνή του άλλου, ούτε ο άλλος τη δικιά μου (νομίζω) περνάνε 1-2 δευτερόλεπτα.. κανείς άλλος με αυτό το πρόβλημα? Εχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα! Σα να lagάρει όταν το σηκώνεις και δεν ακούς τον άλλο κατευθείαν! Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Είπαν ότι μέσα Δεκέμβρη θα πάρουμε JB.. Θα δείξει.. Μεσα Δεκεμβρη του 2013? Ναι μπορει και να την παρουμε μεχρι τοτε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μεσα Δεκεμβρη του 2013? Ναι μπορει και να την παρουμε μεχρι τοτε:p Η αληθεια ειναι οτι πριν 2 μηνες εδωσε την ICS. Αποκλειεται να δωσει JB τοσο συντομα και μαλιστα σε ενα κινητο που δεν ειχε καν στην λιστα αναβαθμισης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια γεια σας !! Το παρηγειλα τελικα απο το mobilehellas.com και μου βγηκε 204,5 € . Τωρα περιμενουμε να ερθει :) Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά πως γίνεται το Clear Debugging? Το κινητό κολλάει πολύ που το έβαλα σε ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 καλησπερα μαγκες. ξερετε καμμια εφαρμογη που να αποθηκευει φωτογραφιες στην καρτα μνημης? ρωταω γιατι μου τις αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 καλησπερα μαγκες. ξερετε καμμια εφαρμογη που να αποθηκευει φωτογραφιες στην καρτα μνημης? ρωταω γιατι μου τις αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη του κινητου. Δες στις ρυθμισεις της καμερας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά πως γίνεται το Clear Debugging? Το κινητό κολλάει πολύ που το έβαλα σε ICS. Με clear installation. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια μαλλον αυριο ερχεται το κινητο! Πειτε μου λιγο σχετικα με την πρωτη φορτιση τι παιζει ; εχω δει σε unboxing οτι θελει 30 λεπτα φορτισμα και μετα ανοιγμα. Αυτο ειναι το φορτισμα ; η θελει δουλεμα μεχρι να αδιασει και μετα 12ωρο φορτισμα ; :confused: Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 καλησπερα μαγκες. ξερετε καμμια εφαρμογη που να αποθηκευει φωτογραφιες στην καρτα μνημης? ρωταω γιατι μου τις αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη του κινητου. Πατάς το δεξί κουμπί, σέρνεις το δάκτυλο σου στην οθόνη προς τα αριστερά για να πας στην επόμενη οθόνη ρυθμίσεων και εκεί έχεις επιλογή για να διαλέξεις που θα αποθηκευονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παίδες Clean Installation πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παίδες Clean Installation πως γίνεται; Δοκίμασε τα παρακάτω (τα έχει αναρτήσει ο viper): ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BACKUP (αρχεια-εικονες-ηχους και οτι αλλο θελουμε) 1. Κανετε το Update με το PC Companion. 2. Αφου τελειωσει το Update και ανοιξει το κινητο, ανοιγετε το WIFI ωστε να κανει εναν τελευταιο συχρονισμο. 3. Κανουμε καθαρισμο εσωτερικης μνημης ωστε να σβηστουν ΟΛΑ τα αρχεια. 4. Κανουμε επαναναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (ολα μα ολα χανονται). 5. Αφου ανοιξει το κινητο, ΔΕΝ περναμε ΤΙΠΟΤΑ. Ανοιγουμε το SEUS και ακολουθουμε τις οδηγιες. Θα μας πει οτι εχουμε την τελευταια ενημερωση. Εμεις ομως θα επιλεξουμε να ξαναγινει εγκατασταση απο την αρχη. Θα κατεβασει ενα αρχειο ~350ΜΒ και ειμαστε ετοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά επειδή είχα κάνει το update έκανα μόνο καθαρισμό εσωτερική μνήμης και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σωστά έκανα...; Πάντως τώρα πάει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια μαλλον αυριο ερχεται το κινητο! Πειτε μου λιγο σχετικα με την πρωτη φορτιση τι παιζει ; εχω δει σε unboxing οτι θελει 30 λεπτα φορτισμα και μετα ανοιγμα. Αυτο ειναι το φορτισμα ; η θελει δουλεμα μεχρι να αδιασει και μετα 12ωρο φορτισμα ; :confused: Παιδια δωστε μου καμια πληροφορια σχετικα με το 1ο φορτισμα εχω αγχωθει :worry: Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σκέφτομαι να το τσιμπήσω και γω.. Μία ερώτηση, από κάμερα (φωτογραφίες) πως τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σκέφτομαι να το τσιμπήσω και γω.. Μία ερώτηση, από κάμερα (φωτογραφίες) πως τα πάει? ΤΟ μονο αρνητικο που ειδα ειναι οτι σε φουλ αναληση η φωτογραφια δεν ειναι 16-9.Δεν το εχω ψαξει αν γινετε με εξωτερικη εφαρμογη.Αν το ξερει κανεις ας απαντησει PLEASE.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 παιδια εγω δεν ξερω αν ειμαι ικανοποιημενος...το εχω απο μάιο και εχω αρκετα προβληματα...σαν να μιλαμε για αλλο κινητο..ολοι λετε τα καλυτερα για την μπαταρια,εγω απο τη αλλη δεν ειμαι ικανοποιημενος...με λιγη χρηση και φωτεινοτητα στο τερμα χαμηλο μου αντεχει 2 μερες..με καψιμο αντεχει κανα 12ωρο και αμα...συν το αλλο και σημαντικοτατο θεμα οτι το ακουστικο του ειναι απιστευτα αδυναμο...εξω στο δρομο ειμαι και ενα αυτοκινητο να περασει δεν ακουω τιποτα απο αυτον που μιλαω...ηλπιζα να γινει κατι με την ics αλλα τιποτα..υπαρχει καμια εφαρμογη που να με βοηθησει σε αυτο το θεμα..??αρηκοος δεν ειμαι το επιβεβαιωνω..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 παιδια εγω δεν ξερω αν ειμαι ικανοποιημενος...το εχω απο μάιο και εχω αρκετα προβληματα...σαν να μιλαμε για αλλο κινητο..ολοι λετε τα καλυτερα για την μπαταρια,εγω απο τη αλλη δεν ειμαι ικανοποιημενος...με λιγη χρηση και φωτεινοτητα στο τερμα χαμηλο μου αντεχει 2 μερες..με καψιμο αντεχει κανα 12ωρο και αμα...συν το αλλο και σημαντικοτατο θεμα οτι το ακουστικο του ειναι απιστευτα αδυναμο...εξω στο δρομο ειμαι και ενα αυτοκινητο να περασει δεν ακουω τιποτα απο αυτον που μιλαω...ηλπιζα να γινει κατι με την ics αλλα τιποτα..υπαρχει καμια εφαρμογη που να με βοηθησει σε αυτο το θεμα..??αρηκοος δεν ειμαι το επιβεβαιωνω..:p Φίλε μου, πράγματι είναι σαν μιλάς για άλλο κινητό. Τίποτα από τα παραπάνω που λες δεν ισχύει στη δική μου συσκευή, το μόνο παράπονο είναι σχεδιαστικό , κατά τη γνώμη μου, λάθος το μεγάφωνο που όταν το έχεις το τηλέφωνο ακουμπισμένο με τη πλάτη , μειώνεται σημαντικά ή ένταση του ήχου του. Αυτό μόνο. Τώρα με αυτά που γράφεις για το δικό σου, πιστεύω σίγουρα πως έτυχες σε προβληματική συσκεύη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts