Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω 564 και θέλω να κάνω ROOT μόνο για να σβήσω πολλές εφαρμογές.. Για UNROOT όμως? Δεν βρήκα κάτι..

Λογικά με μια επιδιόρθωση μέσω SEUS θα φεύγει το root.

Υπάρχει ένας οδηγός εδώ. http://techdrag.com/how-to-root-sony-xperia-sola.html

Υ.Γ. Ακυρο δε μπορούμε. root προς το παρών μόνο για όσους έχουν 6.0.B.1.564 fw

:clap::clap::clap:

Τι χρήση κάνεις ? Εγώ έκλεισα 24 ώρες με αρκετο wifi , πολλες κλήσεις αλλά καθόλου 3G λόγω του γνωστού προβλήματος και η μπαταρία ειναι στο 67%. Αν κάνεις ελάχιστη χρήση και αδικαιολόγητα πέφτει η μπαταρία , ξαναπέρνα την rom μέσω SEUS

Γνωστό πρόβλημα?

σκεφτομαι να αγορασω screen protector zagg αλλα ειναι περιπου 15 ευρω . αξιζει να αγορασω ενα ακριβο screen protector ? γνωριζεται αλλη μαρκα που ειναι value for money?

παιδια ρωτισα και χθες .μπορει καποιος να με βοηθισει?

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι μπας και αντιμετωπίζει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα...Όταν σερφάρω στο ίντερνετ και η μπαταρία πέσει κάτω από 20% τότε σε ανύποπτο χρόνο και σε τυχαίο ποσοστό της μπαταρίας συνήθως στο 12%-15% αυτομάτως πάει στο 1% και κλείνει το κινητό...Αν πάλι είναι stand-by το κινητό,τότε από το 20% πάει πολύ γρήγορα και με όχι σταθερό ρυθμό αλλά τουλάχιστον έχω δει ακόμα και 3% πριν κλείσει,ποτέ όμως δεν το έχω δει να πηγαίνει στο 1% και μετά να σβήνει.Στο NEO V που είχα παλαιότερα ότι και να έκανα,η μπαταρία έπεφτε με σταθερό ρυθμό και ακόμα και στο 1% ότι χρήση και να έκανα τουλάχιστον 2-3 λεπτά κράταγε...Καμιά ιδέα;;;Εσείς έχετε προσέξει στο πόσο % κλείνει η συσκευή σας;;; Edited by Vlasismiriagos

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι μπας και αντιμετωπίζει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα...Όταν σερφάρω στο ίντερνετ και η μπαταρία πέσει κάτω από 20% τότε σε ανύποπτο χρόνο και σε τυχαίο ποσοστό της μπαταρίας συνήθως στο 12%-15% αυτομάτως πάει στο 1% και κλείνει το κινητό...Αν πάλι είναι stand-by το κινητό,τότε από το 20% πάει πολύ γρήγορα και με όχι σταθερό ρυθμό αλλά τουλάχιστον έχω δει ακόμα και 3% πριν κλείσει,ποτέ όμως δεν το έχω δει να πηγαίνει στο 1% και μετά να σβήνει.Στο NEO V που είχα παλαιότερα ότι και να έκανα,η μπαταρία έπεφτε με σταθερό ρυθμό και ακόμα και στο 1% ότι χρήση και να έκανα τουλάχιστον 2-3 λεπτά κράταγε...Καμιά ιδέα;;;Εσείς έχετε προσέξει στο πόσο % κλείνει η συσκευή σας;;;

Περίεργο και αυτό. Εγώ την πρώτη φορά που το αφήσα μου κλείσε κανονικά στο 1% μετά απο χρήση wifi.

παιδια η συσκευασια του σολε δεν εχει καρτα μνημης μεσα???????:mad:

Οχι δεν έχει. :wacko:

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι μπας και αντιμετωπίζει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα...Όταν σερφάρω στο ίντερνετ και η μπαταρία πέσει κάτω από 20% τότε σε ανύποπτο χρόνο και σε τυχαίο ποσοστό της μπαταρίας συνήθως στο 12%-15% αυτομάτως πάει στο 1% και κλείνει το κινητό...Αν πάλι είναι stand-by το κινητό,τότε από το 20% πάει πολύ γρήγορα και με όχι σταθερό ρυθμό αλλά τουλάχιστον έχω δει ακόμα και 3% πριν κλείσει,ποτέ όμως δεν το έχω δει να πηγαίνει στο 1% και μετά να σβήνει.Στο NEO V που είχα παλαιότερα ότι και να έκανα,η μπαταρία έπεφτε με σταθερό ρυθμό και ακόμα και στο 1% ότι χρήση και να έκανα τουλάχιστον 2-3 λεπτά κράταγε...Καμιά ιδέα;;;Εσείς έχετε προσέξει στο πόσο % κλείνει η συσκευή σας;;;

Δεν το εχω αφησει να φτασει στο 1% αλλα μεχρι το 12-13% που το εχω αφησει, κατεβαινει ομαλα η μπαταρια (αναλογως την χρηση βεβαια).

Εχεις περασει το τελευταιο update απο οτι θυμαμαι ε? Στο εκανε και πριν αυτο ή το συναντησες τωρα, μετα το update?

έχω 60Mb κάθε μήνα σερφινκγ στην τιμή του προγράμματος.

υπάρχει τρόπος να βλέπω τα mb που κατεβαίνουν έτσι ώστε να είμαι στα όρια κάθε φορά και να μην χρεώνομαι επιπλέον;

Leeco Cool1 4/64 Gold

Εγώ ξέρω ότι τραβάει η κάμερα 720p.. Τώρα για το youtube δεν ξέρω.. Δεν το έχω ακούσει αυτό..

Δηλαδη στο youtube δν σεου βγαζει HQ ??? Κανονικα δν πρεπει να παιζει τα βιντεο σε 720π ???

έχω 60Mb κάθε μήνα σερφινκγ στην τιμή του προγράμματος.

υπάρχει τρόπος να βλέπω τα mb που κατεβαίνουν έτσι ώστε να είμαι στα όρια κάθε φορά και να μην χρεώνομαι επιπλέον;

Το Sole εχει εφαρμογη data monitor. Αν θες κατι πιο λεπτομερες, δικιμασε το 3G Watchdog ή το Onavo.

Δεν το εχω αφησει να φτασει στο 1% αλλα μεχρι το 12-13% που το εχω αφησει, κατεβαινει ομαλα η μπαταρια (αναλογως την χρηση βεβαια).

Εχεις περασει το τελευταιο update απο οτι θυμαμαι ε? Στο εκανε και πριν αυτο ή το συναντησες τωρα, μετα το update?

Ναι το έκανε και πριν... Και το κουλό είναι ότι πάντα του κάνω πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει....

Σχετικα με το YouTube app και το 720p, βρηκα αυτο το αρθρο (Μαρτιος 2012):

The catch is that YouTube HD res won't work on every Android 2.2 or 2.3 phone or tablet, as we're told it is set dynamically based on screen size and resolution.

Δηλαδη η εφαρμογη τσεκαρει το μεγεθος και την αναλυση της οθονης και ενεργοποιει αναλογα το HD. Προφανως το Sole δεν τηρει αυτες τις προυποθεσεις (3.7 μεγεθος - 800x454 αναλυση) για αυτο και δεν υποστηριζει 720p αναλυση.

Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε. Καποιος με Xperia P/S ή μεγαλυτερη συσκευη, μπορει να μας ενημερωσει καλυτερα.

το κινητό έχει όντως πρόβλημα με το ηχειάκι γιατί αν είναι "ανάσκελα" είναι καλλυμένο και χάνει τρελλά σε δύναμη.

Βρήκα όμως τρόπο να "σηκώσω" λίγο το κινητό από πίσω, έτσι ώστε όταν το έχω "ανάσκελα" να ακούγεται (όταν είναι μπρούμιτα δεν έχει πρόβλημα).

Έβαλα μαύρο αυτοκόλλητο της Velchro ένα ή μισό τετραγωνικό εκατοστό στο πίσω μέρος...και βουαλά!!

Όλα τζετ...και από εμφάνιση και από ...άνεση.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Υπαρχει τροπος να γυρισω ( στην εκδοση πριν ΤΟ update ) ;;;;;; Εχω σοβαρο θεμα με την μπαταρια .

Μονο μεσω flashtool. Εδω εχει την διαδικασια για το Xperia U (απλα εσυ πρεπει να κατεβασεις το firmware του Sola που υπαρχει στη μεση της σελιδας).

Δοκιμαζεις με δικια σου ευθυνη:)

Μονο μεσω flashtool. Εδω εχει την διαδικασια για το Xperia U (απλα εσυ πρεπει να κατεβασεις το firmware του Sola που υπαρχει στη μεση της σελιδας).

Δοκιμαζεις με δικια σου ευθυνη:)

Να εισαι καλα φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ.

Υπάρχει τρόπος να κάνέι βιντεοσκόπηση στο Skype?

Βιντεο κλήση εννοώ

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Leeco Cool1 4/64 Gold

πως γινεται οταν κλειδωνει η οθονη να μην μπαινει στην συντομευση της μουσικης οταν κανεις αριστερα την οθονη??

Δεν γίνεται...

πολυ ακυρο αυτο..παιζει μουσικη στην τσεπη μου ωρες ωρες..

πως το καταφέρνεις όντας στην τσέπη να πατιέται το κουμπί ξεκλειδώματος να μετακινείται στα αριστερά και να πατιέται το play;;;Μήπως έχεις φαντάσματα στην τσέπη σου;;;:p

το κινητό έχει όντως πρόβλημα με το ηχειάκι γιατί αν είναι "ανάσκελα" είναι καλλυμένο και χάνει τρελλά σε δύναμη.

Βρήκα όμως τρόπο να "σηκώσω" λίγο το κινητό από πίσω, έτσι ώστε όταν το έχω "ανάσκελα" να ακούγεται (όταν είναι μπρούμιτα δεν έχει πρόβλημα).

Έβαλα μαύρο αυτοκόλλητο της Velchro ένα ή μισό τετραγωνικό εκατοστό στο πίσω μέρος...και βουαλά!!

Όλα τζετ...και από εμφάνιση και από ...άνεση.

http://www.ebay.com/itm/White-Soft-Gel-Case-Cover-Skin-Film-For-Sony-Xperia-SOLA-MT27i-Pepper-/221026177537?pt=PDA_Accessories&hash=item33762fd201

αγόρασα αυτήν την θήκη που ουσιαστικά σηκώνει λίγο το τηλ, και έχω το ίδιο αποτέλεσμα. ;)

Edited by takmos

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola