thePRODIGY Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Και η Τριτη πλησιαζει...:w00t: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Πακετο, δεν θα παω Metallica τελικα για πολλους λογους(ας ελπισουμε να ξαναρθουν αλλιως με βλεπω να παω εξω οταν ξαναπεριοδευσουν:p ), μονο Heaven and Hell. :( Αντε να ερθει η Κυριακη.:happy: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Πακετο, δεν θα παω Metallica τελικα για πολλους λογους(ας ελπισουμε να ξαναρθουν αλλιως με βλεπω να παω εξω οταν ξαναπεριοδευσουν:p ), μονο Heaven and Hell. :( Αντε να ερθει η Κυριακη.:happy: :D :( Κριμα... Κοιτα παντως, με τον ρυθμο που ερχονται (1993,1999,2007) δε βλεπω να τους ξαναβλεπουμε συντομα :cry: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 ξερει κανενας τις ωρες που παιζουν την τριτη τα συγκροτηματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 οποιος δεν διαθετει αμαξι ή μηχανακι για το rockwave υπαρχουν και τα λεωφορεια της sunways που σε πανε και σε φερνουν δρομολογια απο Αθηνα:στο σταθμο Λαρισσης :15:30 , 17:30 , 18:30 τιμη 10 ευρω απο Θεσσαλονικη:9:00 , 10:00 τιμη 30 ευρω Οσο για τη τιμη απο Αθηνα μονο απαραδεκτους μπορω να τους χαρακτηρισω,οταν πριν 2 χρονια ειχαν 6 ευρω και περσι 8.Καλα θα μου πειτε τι ειναι 2 ή 4 ευρω παραπανω,και θα συμφωνησω μαζι σας.Αλλα μιλαμε για πανω απο 60% αυξηση στη τιμη σε δυο χρονια.Βλεπετε εκμεταλλευονται και το γεγονος οτι φετος δεν θα εχει τρενο για Χαλκιδα.Εχουμε τη didi και σε λιγο καιρο θα λεμε και για την sunways ΥΓ. Οποιος/α εχει ωραιο ποδι υπαρχει και το οτοστοπ.Παρακαλουνται οι αρσενικοι να ξυρισουν τις γαμπες τους αν σκεφτονται αυτον τον τροπο. :p :p Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 :( Κριμα... Κοιτα παντως, με τον ρυθμο που ερχονται (1993,1999,2007) δε βλεπω να τους ξαναβλεπουμε συντομα :cry: Γι'αυτο ειπα για "εξω"...;) Δεν φευγω απο ετουτη την ματαιη ζωη χωρις να εχω δει Metallica, αλλα να μην μου πιανουν και τον ... :X με το συμπαθειο...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 οποιος δεν διαθετει αμαξι ή μηχανακι για το rockwave υπαρχουν και τα λεωφορεια της sunways που σε πανε και σε φερνουν δρομολογια απο Αθηνα:στο σταθμο Λαρισσης :15:30 , 17:30 , 18:30 τιμη 10 ευρω απο Θεσσαλονικη:9:00 , 10:00 τιμη 30 ευρω Οσο για τη τιμη απο Αθηνα μονο απαραδεκτους μπορω να τους χαρακτηρισω,οταν πριν 2 χρονια ειχαν 6 ευρω και περσι 8.Καλα θα μου πειτε τι ειναι 2 ή 4 ευρω παραπανω,και θα συμφωνησω μαζι σας.Αλλα μιλαμε για πανω απο 60% αυξηση στη τιμη σε δυο χρονια.Βλεπετε εκμεταλλευονται και το γεγονος οτι φετος δεν θα εχει τρενο για Χαλκιδα.Εχουμε τη didi και σε λιγο καιρο θα λεμε και για την sunways ΥΓ. Οποιος/α εχει ωραιο ποδι υπαρχει και το οτοστοπ.Παρακαλουνται οι αρσενικοι να ξυρισουν τις γαμπες τους αν σκεφτονται αυτον τον τροπο. :p :p Και δεν παιρνεις τρενο (ΟΣΕ)? Απο σταθμο Λαρισης το πολυ 2 ευρω να χει (φοιτητικο) ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ακυρώθηκε η συναυλία των Groove Armada Το live της 2ας Ιουλίου στο Λυκαβηττό ακυρώθηκε. Ο λόγος και οι λεπτομέρειες στην επίσημη ανακοίνωση που ακολουθεί H VERTIGO PRODUCTIONS βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσει την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας των GROOVE ARMADA στο Θέατρο Λυκαβηττού, την Δευτέρα 02 Ιουλίου. Η εταιρεία, σε συνεννόηση με το συγκρότημα και λόγω των επιπτώσεων του εκτεταμένου καύσωνα σε συνδυασμό με την ανησυχία του συγκροτήματος λόγω των επεισοδίων σε πρόσφατες συναυλίες, αποφάσισαν από κοινού ότι θα ήταν καλύτερο να μην προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της συναυλίας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το συγκρότημα υπόσχεται να συναντήσει το ελληνικό κοινό υπό καλύτερες συνθήκες σε μία επερχόμενη περιοδεία. Η VERTIGO PRODUCTIONS ζητάει συγγνώμη από τους καταναλωτές που προχώρησαν στην αγορά εισιτηρίων των οποίων η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει από τα αντίστοιχα σημεία αγοράς τους, από σήμερα και για διάστημα ενός μηνός. Η VERTIGO PRODUCTIONS θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την υποστήριξη τους, τις εταιρείες ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ (HEINEKEN), την RED BULL HELLAS, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς BEST 92,6 και ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7 τον όμιλο επιχειρήσεων MAD (MAD CHANNEL,MAD RADIO και MAD.TV) και την δισκογραφική εταιρεία SONYBMG. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 off topic Και δεν παιρνεις τρενο (ΟΣΕ)? Απο σταθμο Λαρισης το πολυ 2 ευρω να χει (φοιτητικο) ;) εχω την εντυπωση οτι λογω προαστιακου δεν θα εχει τρενο φετος,εκτος αν κανω λαθος Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Για το τρένο της Χαλκίδας δε μιλάμε; Φέτος θα πηγαίνει μόνο μέχρι την Οινόη... Τώρα αν η Μαλακάσα είναι πριν ή μετά δεν ξέρω:O Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 off topic Για το τρένο της Χαλκίδας δε μιλάμε; Φέτος θα πηγαίνει μόνο μέχρι την Οινόη... Τώρα αν η Μαλακάσα είναι πριν ή μετά δεν ξέρω:O Ναι για αυτο μιλαμε.Ειναι πριν η Μαλακασα... Λαθος πληροφορηση τελικα ειχα :wacko: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007 στα πλαίσια του "Barcelona in Athens '07" και του Φεστιβάλ Υμηττού, θα εμφανιστούν στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» οι Ojos De Brujo. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει αυτή η μουσική, η ενέργεια που μεταδίδουν και η παρουσίασή τους στο live είναι εκπληκτική! Εγώ βρέθηκα κατά λάθος στην πρώτη τους συναυλία, και τώρα περιμένω πώς και πώς να έρθει η Πέμπτη. Προσωπικά, τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν ακούτε κιόλας αυτό το είδος μουσικής, μην το σκέφτεστε. Πρόγραμμα Barcelona in Athens 20.30 DJ Imam Baildi 21.00 Νότιος Ηχος 21.30 Palyrria 22.00 Ojos de Brujo ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Προπώληση 25 € Ταμείο 35 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ Δήμος Υμηττού (210 7623857) METROPOLIS i-ticket: Ηλεκτρονικά: http://www.i-ticket.gr Τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα: 801-11-60-000, 210 6786000 ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24) MUSIC CORNER ODEON Kosmopolis - ODEON Starcity YOURSPACE (Αριστοφάνους 36Β, Χαλάνδρι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 off topic Ναι για αυτο μιλαμε.Ειναι πριν η Μαλακασα... Λαθος πληροφορηση τελικα ειχα :wacko: Ναι ρε συ! Μια χαρα θα παμε:cool: :!: Metallica baby!!!!!!!!!!!!!!!!!:!: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ΘΕΟΣ Ο JAMES!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Metallica....simply ROCK! Setlist: Creeping Death Fuel Wherever I May Roam For Whom the Bell Tolls Welcome Home (Sanitarium) ...And Justice For All The Memory Remains Disposable Heroes Orion Fade To Black Master Of Puppets Battery ------------------- Sad But True Nothing Else Matters One Enter Sandman ------------------- Whiplash Seek And Destroy Και ο james,φωναρα!Μου θυμησε ride the lightning.... Επιτελους μετα απο 12 χρονια που τους ακουω τους ειδα και live... :D :D :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Πολυ καλοι ηταν οι θεοι :D Πραγματικα απολαυση το live τους @ tonydeli7 δεν επαιξαν τα unforgiven, Ride The Lightning, Am I Evil?, The Four Horsemen. Αλλα αντιθετως παιξανε τα Sanitarium, Wherever I May Roam, Whiplash και το θεικο ONE στο οποιο ειχαν ψιλοχαλια εκτελεση :( Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Πολυ καλοι ηταν οι θεοι :D Πραγματικα απολαυση το live τους @ tonydeli7 δεν επαιξαν τα unforgiven, Ride The Lightning, Am I Evil?, The Four Horsemen. Αλλα αντιθετως παιξανε τα Sanitarium, Wherever I May Roam, Whiplash και το θεικο ONE στο οποιο ειχαν ψιλοχαλια εκτελεση :( βασικα παιζει να εχεις δικιο... βρηκα την setlist σε ενα αλλο φορουμ και την εκανα copy-paste..:p .Ρε φιλε,πρωτη φορα ειδα τοσο κοσμο στο Terra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Metallica....simply ROCK!Πολυ καλη setlist: Creeping Death Fuel For Whom The Bell Tolls Ride The Lightning Disposable Heroes The Unforgiven ...And Justice For All The Memory Remains The Four Horsemen Orion Fade To Black Master Of Puppets Battery - - - - Sad But True Nothing Else Matters Enter Sandman - - - - Am I Evil? Seek And Destroy Και ο james,φωναρα!Μου θυμησε ride the lightning.... Επιτελους μετα απο 12 χρονια που τους ακουω τους ειδα και live... :D :D :) :) Κανεις ενα λαθος αδερφε. Στη θεση του "Am I evil" βαλε το "Whiplash";) To whiplash επαιξαν Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ^^^ Ωχ! δεν ειχα δει ολα τα ακυρα τραγουδια που εβαλεσ.. Μηπως δεν πηγες τελικα και μας δουλευεις? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ^^^ Ωχ! δεν ειχα δει ολα τα ακυρα τραγουδια που εβαλεσ.. Μηπως δεν πηγες τελικα και μας δουλευεις? Παραπάνω είπε πως την λίστα την έκανε copy-paste από άλλο site :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ^^^ Ωχ! δεν ειχα δει ολα τα ακυρα τραγουδια που εβαλεσ.. Μηπως δεν πηγες τελικα και μας δουλευεις? original post: http://www.metallicabb.com/index.php?s=&showtopic=50300&view=findpost&p=990575 αμα δεν πηγαινα,θα ημουν μεγαλος μ@λ@κ@$... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 καλα σημασια παντως δεν εχουν τα λαθη στην playlist αλλα οτι οι metallica ηταν ΤΕΛΕΙΟΙ!!! υπεροχα τα τραγουδια,ο κοσμοσ,γενικα ολο το event. το μονο που μου τη χαλασε ηταν η κινηση στο δρομο κατα τη διαρκεια της επιστροφης. αλλα με τετοια πορωση οθτε που το σκεφτομουν! εφαγα ακγονιες χτυπησα κ εγω αλλους εγινα λουτσα αλλα το καταυχαριστηθηκα!!! επεισης κορυφαιες στιγμες για μενα ηταν οι εξηs: Fuel The Memory Remains Whenever I may roam Master of pupets Battery One Seek and destroy κ τελος το σολο του μπασιστα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 το μονο που μου τη χαλασε ηταν η κινηση στο δρομο κατα τη διαρκεια της επιστροφης. καλα αυτο ξαναπες το... 12:05 "αναχωρησαμε" απο Μαλακασα και 2:30 φθασαμε Αθηνα (Σταθμος Λαρισης)!!! 2.5 ωρες για μια αποσταση μισης ωρας... :wacko: :wacko: :wacko: αλλα τετοια συναυλια αξιζε την ταλαιπωρια της Παντως θετικοι φανηκαν στο να ξαναρθουν Ελλαδα "συντομα" και πιστευω οτι δεν θα περασουν 8 χρονια παλι για να τους δουμε Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 καλα αυτο ξαναπες το... 12:05 "αναχωρησαμε" απο Μαλακασα και 2:30 φθασαμε Αθηνα (Σταθμος Λαρισης)!!! 2.5 ωρες για μια αποσταση μισης ωρας... :wacko: :wacko: :wacko: αλλα τετοια συναυλια αξιζε την ταλαιπωρια της Παντως θετικοι φανηκαν στο να ξαναρθουν Ελλαδα "συντομα" και πιστευω οτι δεν θα περασουν 8 χρονια παλι για να τους δουμε Αντε ρε με τους λαλακες που βαλανε μπρος τισ μηχανες και τα αμαξια και προσπαθουσαν να περασουν μεσα απο τον κοσμο :mad: Τι ηλιθιοι, ασφυξια πηγαμε να παθουμε. Κολλησανε μετα...:lol: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 παλι καλα που ηταν μαγκας ο οδηγος του λεωφορειου που ημουν κ αφου τα πηρε αγρια σε καποια φαση(γυρω στη 1κ15) εκοψε απο εναν αλλο δρομο που πηγαινε για οροπο κ βγηκαμε εθνικη. κ γυρω στις 2μιση ειμασταν στο σταθμο λαρισσης. η μεγαλη φαση ομως ηταν στη πλατεια με τις ψησταριες οπου καποιοι ειχαν παραπορωθει απο τη φαση κ ειχαν ανοιξει τερμα τα ηχοσυστηματα των αυτοκινητων τους κ χτυπιονταν σε ρυθμους μεταλικα!!! υ.γ.Βιντεο απο το rockwave που μπορουμε να δουμε/κατεβασουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts