Jump to content

Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν θέλεις ένα φθηνό δίκαρτο σαν αυτό, θα σου κάνει δουλειά. Είναι μάλιστα από τα λίγα επώνυμα που δίνει 3g/βιντεοκλήση στην μία κάρτα.

• Απαντήσεις 819
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη δεν δινει βιντεοκληση και στις δυο καρτες;;;γιατι απ'οτι διαβασα στα πρωτα ποστ αυτο ηταν αμφισβητησιμο.Τελικα το πηρα πριν απο λιγο ειναι αυτο με τα πληκτρα που εχουν και τα ελληνικα επανω και φοραει την 3.2.6. σχολια σε επομενο ποστ αφου το περιεργαστω καταλληλως. Edited by deltaplus

Δηλαδη δεν δινει βιντεοκληση και στις δυο καρτες;;;γιατι απ'οτι διαβασα στα πρωτα ποστ αυτο ηταν αμφισβητησιμο.Τελικα το πηρα πριν απο λιγο ειναι αυτο με τα πληκτρα που εχουν και τα ελληνικα επανω και φοραει την 3.2.6. σχολια σε επομενο ποστ αφου το περιεργαστω καταλληλως.

δίνει σε αυτή που έχει το 3g ενεργοποιημένο, είναι λογικό να μην το δίνει και στις 2....;)

Με δυο f2go μου εδωσε βιντεοκληση κανονικα και στις δυο τωρα τι εγινε;; η μες την τυφλα μου δεν καταλαβα και εκανα απο την πρωτη και νομιζα οτι ηταν κι'απο την δευτερη η δεν ξερω τι εγινε, θα το ξαναδοκιμασω και θα σας πω αναλυτικα.εκ πρωτης οψεως καλο το κινητακι πηρε και αρκετες εφαρμογες.......αλλα χωρις ρουτ βρωμα, και η πρωτη σελιδα του τοπικ που δινει τα αρχεια δεν λειτουργησε σε μενα, δεν μπορεσα να τα κατεβασω...οποτε βοηθεια.η μπαταρια του, σκυλος μαυρος σε σχεση με το s2 που εχω. Edited by deltaplus

θεωρητικά δεν την έκανες από την 2η, εφόσον μπορεί να σου δώσει 3g μόνο στην μια κάρτα αυτή που θα επιλέξεις εσύ !!

Δεν ειχα κανει τιποτε οταν μου το παρεδωσε ο προηγουμενος το ειχε εν λειτουργια για να το δοκιμασω.αφου το εψαξα κανα πενταλεπτο για ενδεχομενα προβληματα συσκευης το καναμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αφου εγινε επανεκινηση το παρελαβα εν συνεχεια πηγα στο σπιτι μου και τοποθετησα τις δυο καρτες εκανα δοκιμη και με τις δυο για κλησεις και βιντεοκλησεις και δουλεψαν τωρα αν καλεσα απο την μια δυο φορες και νομισα οτι καλεσα κι' απο την αλλη ισως, στην συνεχεια.....αρχισα να το σκαλιζω και να φορτωνω καποιες εφαρμογες....τωρα το εχω φουλαρει εχει υπολοιπο μνημης γυρω στα 16,6 mb και περιμενω βοηθεια απο το φορουμ για ρουτ...μολις τελειωσω θα το ξαναψαξω αυτο με τις βιντεοκλησεις και θα γραψω, παντως το τηλ εχει και τα ελληνικα επανω στο πληκτρολογιο.και γυριζει και στα αγγλικα χωρις να χρειαζεται να κανεις εναλλαγη γραμμα γραμμα.οσο για viber δουλευει αψογα και σε τηλεφωνο κουτρα και σε μηνυματα.Ομως βοηθεια για ρουτ δεν παλευεται αλλοιως.μου χρειαζονται απαραιτητως 4-5 εφαρμογες ακομη.

ΥΓ.συμπληρωνω το τεστ σημερα 22-11 στο θεμα της διπλης βιντεοκλησης.εχεις δικιο φιλε δεν κανει απο την δευτερη καρτα.γιατι ενω εχει την επιλογη μολις δινεις την εντολη σου λεει δεν ειναι η καρτα στο 3g και προτιμησε τηλεφωνικη.ΣΩΣΤΟΣ.ΥΓ.2. τι ειδα εκεινο το βραδυ θα παραμεινει μυστηριο.

Edited by deltaplus

• 2 weeks later...
Ενα αλλο θεμα που θα ηθελα να μαθω ειναι σχετικα με την μπαταρια, ενω εχει καλουτσικη διαρκεια και κραταει παραπανω απο αλλες συσκευες αντροιντ εχει μια ιδιαιτεροτητα να δειχνει το σημα οτι η μπαταρια εχει αδειασει ενω αυτη εχει ακομη ζωη για τουλαχιστον 3-5 ωρες αναλογως χρησεως, η φταει η εφαρμογη η η μπαταρια;σσ δεν εχω βαλει αλλη εφαρμογη που να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας και δεν παιρνει αλλη εφαρμογη λογω του οτι δεν εχει γινει ροοτ, δουλευει με την τελευταια επισημη...δεν καταφερα να βρω αρχειο και να ρουταρω, εν τω μεταξυ σε καταστημα που ρωτησα και κανουν ρουτ δεν τα καταφεραν ουτε εκεινοι.

Ενα αλλο θεμα που θα ηθελα να μαθω ειναι σχετικα με την μπαταρια, ενω εχει καλουτσικη διαρκεια και κραταει παραπανω απο αλλες συσκευες αντροιντ εχει μια ιδιαιτεροτητα να δειχνει το σημα οτι η μπαταρια εχει αδειασει ενω αυτη εχει ακομη ζωη για τουλαχιστον 3-5 ωρες αναλογως χρησεως, η φταει η εφαρμογη η η μπαταρια;σσ δεν εχω βαλει αλλη εφαρμογη που να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας και δεν παιρνει αλλη εφαρμογη λογω του οτι δεν εχει γινει ροοτ, δουλευει με την τελευταια επισημη...δεν καταφερα να βρω αρχειο και να ρουταρω, εν τω μεταξυ σε καταστημα που ρωτησα και κανουν ρουτ δεν τα καταφεραν ουτε εκεινοι.

αυτό που λες δεν ισχύει δοκίμασε αυτό το δωρεάν και χωρις adds . Βάζει ένα εικονίδιο (ορατό πάντα) που σου λεει ακριβώς πόσο μπαταρία έχεις (επί τις 100). δεν χρειάζεται να κανεις root τη συσκευή σου, δε βρίσκω το λόγο έχει λίγη μνήμη storage δεν θα κερδίσεις τπτ, είναι για λιγες εφαρμογές (κάποιες τις μετακινείς στην SD). Η μπαταρία εμένα μου κρατάει 4-5 μέρες (αδιανόητο για άλλο android κινητό) με τις ανάλογες οικονομίες βέβαια (2G only, no rotation, κτλ)..

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

αυτό που λες δεν ισχύει δοκίμασε αυτό το δωρεάν και χωρις adds . Βάζει ένα εικονίδιο (ορατό πάντα) που σου λεει ακριβώς πόσο μπαταρία έχεις (επί τις 100). δεν χρειάζεται να κανεις root τη συσκευή σου, δε βρίσκω το λόγο έχει λίγη μνήμη storage δεν θα κερδίσεις τπτ, είναι για λιγες εφαρμογές (κάποιες τις μετακινείς στην SD). Η μπαταρία εμένα μου κρατάει 4-5 μέρες (αδιανόητο για άλλο android κινητό) με τις ανάλογες οικονομίες βέβαια (2G only, no rotation, κτλ)..

2g only και στις 2 κάρτες ; επίσης το rotation τραβάει μπαταρία; Δεν το φανταζόμουν...;)

2g only και στις 2 κάρτες ; επίσης το rotation τραβάει μπαταρία; Δεν το φανταζόμουν...;)

ναι 4-5 μέρες! :cool: 2 κάρτες αρκετή ομιλία, καθόλου/λιγο wifi, no rotation, 2g only (η αλλαγή δικτύου από 2g-3g και ανάποδα σκοτώνει την μπαταρία).

Με το πρόγραμμα για την μπαταρία που σου έδωσα, θα σου λέει πόσες ώρες το έχεις από την φόρτιση (στατιστικά) και έτσι θα ξέρεις πόσο σου κρατάει.. Ειναι εξαιρετικό και πανάλαφρο. MUST θα έλεγα.. Στο 5% να τη φορτίζεις την μπαταρία, δεν είναι καλό να "αδειάζει τελείως".. Ασφαλώς να τηςκάνεις πλήρεις φορτίσεις για το καλό της (φόρτισμα το βράδυ).

Λοιπον για να σας το εξηγησω και να γινω σαφεστερος εχω βαλει καποιες εφαρμογες και και μου ειχαν μεινει 16,7mb ελευθερα, εδωσε ενημερωση το tuneln και δεν την πηρε λογω ελειψεως αποθηκευτικου χωρου, αφαιρεσα μια εφαρμογη γυρω στα 1,6 mb και παλι την ενημερωση δεν την πηρε παρ'ολο που τωρα ειχα 19 και κατι ψιλα mb, προσπαθησα να βαλω και την battery circle..την οποια και αυτην δεν μου την πηρε....συμπερασμα το κινητο δεν κανει τιποτε χωρις ρουτ αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αρχειο η τουλαχιστον εγω δεν μπορεσα να βρω. οσο για την μπαταρια που λετε εμενα μου κραταει και τρεις μερες με αρκετη χρηση στο δικτυο και αρκετα τηλεφωνα, αλλα την τριτη ημερα δεν εχω καθολου ενδειξη υπολοιπου μπαταριας...δειχνει σαν τελειωμενη αλλα δεν ειναι...μεχρι που πεφτει η φωτεινοτητα και τοτε πας για φορτωση. Edited by deltaplus

Παλαιοτερα μπορουσα να εναλλασω κυκλικα

τις οθονες, τωρα δεν γινεται.

Ποια ρυθμιση ειναι;

Ευχαριστώ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Δηλαδη οταν λες κυκλικα τι εννοεις;; πας ας πουμε 1,2,3πχ, και μετα δεν παει 1; πρεπει να γυρισεις 3,2,1.;;;αν ειναι αυτο καμμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανες;;

Δηλαδη οταν λες κυκλικα τι εννοεις;; πας ας πουμε 1,2,3πχ, και μετα δεν παει 1; πρεπει να γυρισεις 3,2,1.;;;αν ειναι αυτο καμμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανες;;
έχει κανει λαθος δεν εχει το y pro duos, αλλα το y pro (1 sim) που δεν έχει κυκλική εναλλαγή οθονών (1-2-3-1-2..) με την αρχική έκδοση. Σε αναβάθμιση το υποστοιρίζει βεβαια. Το postάρε και στο thread του y pro (σκετο όχι duos), ψάχνουμε εκεί τι συμβαίνει..

Μονο μεταχειρισμενο φιλε, δεν βλεπω να υπαρχει σε κανενα μαγαζι.....αλλα εξασφαλισε πρωτα οτι εχεις το αρχειο για ροοτ γιατι αλλοιως δεν λεει.

Μονο μεταχειρισμενο φιλε, δεν βλεπω να υπαρχει σε κανενα μαγαζι.....αλλα εξασφαλισε πρωτα οτι εχεις το αρχειο για ροοτ γιατι αλλοιως δεν λεει.

είναι και αυτό μία άποψη με επιχειρήματα (ελευθέρωση χώρου) αλλα εγώ δεν συμφωνώ 100%. Το κινητό το έχω κοντά 2 χρόνια ΧΩΡΙΣ root. Έχω βάλει μέσα ότι περίπου χρειαζόμουν (μικροεφαρμογές). Εχω

1. Opera

2. Pixlr (εικόνες)

3. Vrisko (11880 φαρμακία που είναι, κτλ)

4. gasprices

5. 2-3 λεξικά (αγγλοελληνικό/Ισπανικό/ιταλικό/κ.α. κτλ)

6. Χάρτες (sygic) με πολλές χώρες κατεβασμένες (πάνε στην SD οι χάρτες)

7. file explores (κανα δυο)

8. Και αρκετά Utilities να μην τα λέω ένα ένα (εορτολόγιο, wifi analyzer, δυο/τρια converters, calculators, thermometer, gps κτλ κτλ κτλ)

Εντάξει όλα χώρεσαν όχι πολύ άνετα (κάποια στιγμή κάτι έσβησα) αλλά χώρεσαν και τώρα είμαι οκ, δεν μου λείπει κάτι. Εχω εννοείτε από όλα μεσα photos, mp3 κτλ τα οποία όπως και αρκετές εφαρμογές ή κομμάτια των εφαρμογών πάνε στην SD.

H Διαδικασία του root ειδικά αμα γίνει λάθος (πχ για λάθος firmware) ζημιά θα κάνει και χάνεις και δυνατότητα σε updates (όχι ότι αναμένεται κάτι σε update πλέον). Το root δεν είναι μονόδρομος αν είσαι συνειδητοποιημένος τι apps χρειάζεσαι.. :)

Δεν σε καταλαβαινω για βοηθησε με λιγο σε παρακαλω, εγω απο εφαρμογες εβαλα φαρμακεια, βενζιναδικα,μια πυξιδα, ενα gps test, αντροιντ καιρος,master clean, mx player kai viber.δεν νομιζω οτι ειναι πολλα,αλλα παρ'αυτα δεν εχει χωρο ουτε για ενημερωσεις, ολων αυτων,αρα πως λες οτι δεν ειναι απαραιτητο το ρουτ;;;δηλαδη να μην εχω αυτα και να κρατω το chat on;;και αλλες αχρηστες εφαρμογες της σαμμυ;;αλλωστε το ανεφερα και ποιο πανω οτι τουλαχιστον χρειαζεται και το battery circle.

Δεν σε καταλαβαινω για βοηθησε με λιγο σε παρακαλω, εγω απο εφαρμογες εβαλα φαρμακεια, βενζιναδικα,μια πυξιδα, ενα gps test, αντροιντ καιρος,master clean, mx player kai viber.δεν νομιζω οτι ειναι πολλα,αλλα παρ'αυτα δεν εχει χωρο ουτε για ενημερωσεις, ολων αυτων,αρα πως λες οτι δεν ειναι απαραιτητο το ρουτ;;;δηλαδη να μην εχω αυτα και να κρατω το chat on;;και αλλες αχρηστες εφαρμογες της σαμμυ;;αλλωστε το ανεφερα και ποιο πανω οτι τουλαχιστον χρειαζεται και το battery circle.

battery circle έχω και εγώ.. Εγώ σε αριθμό έχω πολύ περισσότερες εφαρμογές (εννοείται πυξίδα, gps test, contact widget, SMS backup, Chronos, ειδήσεις, καιρό και πολλά άλλα). Δεν έχω Viber έχω όμως skype (το οποίο να πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει από τότε που το έβαλα). Το mx player και το master clean δεν τα έχω. Δεν ξέρω πιο από τα προγράμματά σου τρώει πολύ χώρο... :confused:

Αυτή τη στιγμή με ότι σου έγραψα και μερικά ακόμα έχω 144/161mb του storage πιασμένα. (εχω χώρο και για άλλες apps). Το μέσο μέγεθος των εφαρμογών μου είναι 1mb το καθενα (κάποιες 2mb κάποιες 500kb). Το βλέπεις κάνοντας Παρατεταμένο κράτημα Home πλήκτρου->διαχείριση εφαρμογών-> καρτέλα έγινε λήψη. Όπως καταλαβαίνεις χωράνε αρκετές στα 160mb που σου δείνει. Κάποια προγράμματα είναι στην SD και κυρίως τα δεδομένα των προγραμμάτων (πχ οι χάρτες του sygic, τα data files των λεξικών κτλ). Αυτά τα έδιναν ώς επιλογή τα ίδια τα προγράμματα να τα αποθηκεύσω στην SD. Εννοείται κάνω updates τα βασικά συχνά (google maps κτλ).

Αν πας ρυθμίσεις->διαχείριση εφαρμογών στις δείχνει αναλυτικά μία μία τις εφαρμογές σου (και ποιες είναι στην SD). Επιλέγοντας μια σου δίνει για κάποιες δυνατότητες όπως ματακίνησης στην SD, διαγραφή των cache files. Εκεί βλέπεις και το μέγεθος που πιάνουν κάπως πιο αναλυτικά. Ισως εκεί βρεις κάποια άκρη.. Τι να πω άλλο τηλέφωνο έχουμε :O

Οπως τα λες ειναι φιλε αλλα για να γινουν αυτα και να εχω την δυνατοτητα ενημερωσεων αναγκαστηκα να αφαιρεσω το master clean αντικαθιστωντας το με το cache clean...με οτι αυτο συνεπαγεται...ενω αν υπηρχε δυνατοτητα ρουτ θα παιζαμε μπαλα διαφορετικα. Edited by deltaplus

Οπως τα λες ειναι φιλε αλλα για να γινουν αυτα και να εχω την δυνατοτητα ενημερωσεων αναγκαστηκα να αφαιρεσω το master clean αντικαθιστωντας το με το cache clean...με οτι αυτο συνεπαγεται...ενω αν υπηρχε δυνατοτητα ρουτ θα παιζαμε μπαλα διαφορετικα.

τα updates δημιουρούνε πιθανόν πολλά temp files. Αν πας να τα βάλεις ΟΛΑ ΜΑΖΙ πιθανών να μην υπάρχει αρκετός χρόρος για όλα τα temp αρχεία (γιατι τα κατεβάζει ταυτόχρονα και τα εγκαθιστά ένα ένα). Αν λοιπόν κάνεις το update λίγο λίγο (1 2 προγράμματα τη φορά) νομίζω δεν θα έχεις θέμα. Επιπλέον δεν χρειάζεται πάντα το update. Πχ το battey circle γιατί να το κάνεις update? Η μόνη βελτίωση είναι ότι λύνουν προβλήματα με την έκδοση android 4.X που δεν μας αφορά. Οπότε δεν το κάνουμε update (το πιθανότερο είναι απλά να είναι και λιγο μεγαλύτερο στην τελική). Τες πα.. Και εγώ δεν έχω καταλάβει την λογική των παλιών android (εκδώσεις 2.3..) που είχαν "ελάχιστο" χώρο storage. Λες και έχει κόστος από 512mb (160 ελεύθερα) που μας έδωσαν ήταν μεγάλο αντί να έδειναν πχ 4 ή 8gb. Πόσο είναι το κόστος flash μνήμης, ακόμα και ΤΟΤΕ ήταν 10€ τα 8gb τα 4gb 5€ και τα 2gb 2€!. Προφανώς το έκαναν για να σε σπρώξουν σε ακριβότερα μοντέλα. Το root βοηθάει αλλα έχει και αρνητικά.. (ξεχνάς τα official rom updates, έχει άλλα κουλά που μπορούν να "χαλάσουν" το κινητό κτλ).

Δεν ειναι απαραιτητο επειδη θα κανεις ρουτ να αλλαξεις και ρομ. βεβαια καποιοι το κανουν για παιχνιδι...οι περισσοτεροι ομως το θελουμε το ρουτ για επεκταση χωρου. και γινεται ακομη ποιο εντονη η ζητηση οταν τελειωσουν οι επισημες αναβαθμισεις και οι εγγυησεις πλησιαζουν στην ληξη τους.

Ξερουμε καποιο τετοιο καταστημα?

Δεν ειναι απαραιτητο επειδη θα κανεις ρουτ να αλλαξεις και ρομ. βεβαια καποιοι το κανουν για παιχνιδι...οι περισσοτεροι ομως το θελουμε το ρουτ για επεκταση χωρου. και γινεται ακομη ποιο εντονη η ζητηση οταν τελειωσουν οι επισημες αναβαθμισεις και οι εγγυησεις πλησιαζουν στην ληξη τους.

;) Ναι, αυτό είναι αλήθεια...για να δούμε με την 'ανακοίνωση' ότι θα πάρουν κάποια mid-range Κινητά την 4.4....μήπως είμαστε και εμείς μέσα σ'αυτούς που θα ελπίζουν.

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)