jimmyk Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Πρέπει να ειναι ενεργοποιημένο το 3G και στους 2 για να γίνει βιντεοκλήση (και να έχουν και οι 2 3g δίκτυο) Για την μνήμη καμία διευκρίνηση???? για βιντεοκληση με το skype δεν εχω βρει καποια λυση. με το τηλ μπορω και κανω κανονικα...φυσικα με το 3g δυκτιο αλλα στο προγραμμα δεν μου δινει καμια επιλογη για βιντεοκληση... κανω κατι λαθος παιδια...αν καποιος εχει ασχολιθει περισσοτερο και μπορει,ας μου πει τι να κανω... ευχαριστω οπως διαβασα και στο νετ,το προγραμμα δεν μου δινει στο μενου καθολου την ρυθμιση για τις βιντεοκλησεις...μα ειναι δυνατον η κανω εγω κατι λαθος? Edited March 10, 2012 by jimmyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ενδιαφέρομαι για το κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξή: 1)Μπορείς να αλλάξεις σταθμούς στο ράδιο από τα ακουστικά; 2)Μπορείς να ανοίξεις και να τερματήσεις την κλήση από τα ακουστικά; 3)Όταν σε καλεί κάποιος υπάρχει λειτουργία να ακούγεται και το όνομα του καλούντος πχ Κώστας;(Ρωτάω τα παραπάνω γιατί οδηγώ μηχανή και δεν έχω πρόσβαση στο κινητό). 4)Μπορείς να περάσεις καμιά ταινία και να την δεις στο κινητό και να σου δίνει την επιλογή να την τρέξεις μπρος ή πίσω; 5)Παίζει AAC αρχεία; Τώρα έχω το nokia Ε52 το οποίο έχει όλα τα παραπάνω που με ενδιαφέρουν σε ένα κινητό και το έχω 3 χρόνια και είναι καιρός να το αλλάξω.Επίσης θέλω πληκτρολόγιο και dualsim και ομολογώ οτι το pro duos μου κέντρισε το ενδιαφέρον! Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να ενημερώσει για τα παραπάνω;:!: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 οπως διαβασα και στο νετ,το προγραμμα δεν μου δινει στο μενου καθολου την ρυθμιση για τις βιντεοκλησεις...μα ειναι δυνατον η κανω εγω κατι λαθος? Βρήκα μια πιθανή λύση, δεν ξέρω αν δουλεύει (μούφα μου ακούγεται), δες εδω: You can Skype video call on Samsung Galaxy Y Duos by following steps: 1. Double-click the "Skype" icon on Samsung Galaxy Y Duos. 2. Click "Tools" at the top of the screen, and then click "Options." 3. Click "Video" in the dropdown menu. The blue icon on the left will display your video options. 4. Check "Enable Skype Video." You'll now have access to Skype video settings. Good luck! Δές και το link: http://answers.pubarticles.com/32975,how-to-make-skype-video-call-on-samsung-galaxy-y-duos-1326096715.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Βρήκα μια πιθανή λύση, δεν ξέρω αν δουλεύει (μούφα μου ακούγεται), δες εδω: You can Skype video call on Samsung Galaxy Y Duos by following steps: 1. Double-click the "Skype" icon on Samsung Galaxy Y Duos. 2. Click "Tools" at the top of the screen, and then click "Options." 3. Click "Video" in the dropdown menu. The blue icon on the left will display your video options. 4. Check "Enable Skype Video." You'll now have access to Skype video settings. Good luck! Δές και το link: http://answers.pubarticles.com/32975,how-to-make-skype-video-call-on-samsung-galaxy-y-duos-1326096715.html σ ευχαριστω για την γρηγορη απαντιση σου... κ φυσικα εχεις δικιο... ακους εκει Double-click the "Skype" icon ....δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται αυτο σε κινητο...μαλλον μπερδευτικε με pc το παιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 2. Click "Tools" at the top of the screen, and then click "Options." αυτό το tools στην κορυφή της οθόνης εγώ γιατί δεν το βρίσκω? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 αυτό το tools στην κορυφή της οθόνης εγώ γιατί δεν το βρίσκω? μη μου πεις οτι μπορεις να κανεις διπλο κλικ πανω στην εικονα του πραγραμματος? ......δεν μπορεις να το βρεις γιατι πολυ απλα..δεν υπαρχει! μονο η φωνη settings βγαινει κ εκει μεσα δεν υπαρχει τιποτα για βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Χαχαχαχαχα, ανέκδοτο μου μοιάζει... Κάποιος έκανε μια πάρα πολύ καλή πλάκα :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Χαχαχαχαχα, ανέκδοτο μου μοιάζει... Κάποιος έκανε μια πάρα πολύ καλή πλάκα :) καπου καπου καλο ειναι να γελαμε κ λιγο παιδια... ετσι κ αλλιως καποια στιγμη θα το φτιαξουμε κ αυτο..που θα παει!:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ούπς! :O τώρα είδα τις οδηγίες από την αρχή αυτό το double click έπρεπε να με ψιλιάσει! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ούπς! :O τώρα είδα τις οδηγίες από την αρχή αυτό το double click έπρεπε να με ψιλιάσει! ετσι την πατεισα κ εγω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλημερα, απο κινουμενες ταπετσαριες καιρου, εχετε βρει καποια που να μην "γυριζει" στο πλαι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 τελικά παίζει η κάμερα στο Skype η όχι? εγώ το παραπάνω δεν μπορούσα με τιποτα να το κάνω γιατι μάλλον ειναι για PC.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλημερα,μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιω το 3G για βιντεοκληση και πως μπορω να το απενεργοποιω και αν θα βλεπω καποια ενδειξη στην οθονη του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλημερα,μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιω το 3G για βιντεοκληση και πως μπορω να το απενεργοποιω και αν θα βλεπω καποια ενδειξη στην οθονη του κινητου Μενού Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τικάρεις ή ξετικάρεις το Χρήση μόνο δικτύων 2G. Κάποια ένδειξη δεν έχεις στην οθόνη εκτός αν έχεις ενεργοποιημένη την χρήση δεδομένων που με 2G είναι θα σου βγάζει την ένδειξη G ενώ με 3G σου βγάζει Ε ή H ή 3G. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλημερα,μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιω το 3G για βιντεοκληση και πως μπορω να το απενεργοποιω και αν θα βλεπω καποια ενδειξη στην οθονη του κινητου Θα σε κάνω μάγκα. Βάλτε την εφαρμογή data enabler από το μαρκετ (βάζεις το widget και καθάρισες) Send from my smarty-pants phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Θα σε κάνω μάγκα. Βάλτε την εφαρμογή data enabler από το μαρκετ (βάζεις το widget και καθάρισες) Send from my smarty-pants phone Ο φίλος μας δεν χρειάζεται data αλλά αλλαγή από 2g σε 3g, επίσης όμορφα όλα αυτά για Galaxy SII, αλλά το Y δεν είμαι σίγουρος πως είναι ότι καλύτερο για φόρτωμα... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εγω παντως που εχω το galaxy 550 με πιο μικρο επεξεργαστη μια χαρα το εχω φορτωμενο με εφαρμογες και widgets! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εγω παντως που εχω το galaxy 550 με πιο μικρο επεξεργαστη μια χαρα το εχω φορτωμενο με εφαρμογες και widgets! Ναι αλλά έχεις πιο μεγάλη οθόνη :) Και το ACE που έχω τίγκα είναι με μικρότερο επεξεργαστή, αλλά στο Y δεν με προδιέθετε να φορτώσω πολλά, αύριο που θα πάω το Υ το απλό θα το τιγκάρω Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 γιατι να μην το βάλει κάποιος το Widget? Μια χαρά το δουλεύει κανένα πρόβλημα απολύτως.. είτε S2 είτε Υ-Pro. Για να σου κλείνει τα Data και να γυρνάς σε 2G ειναι ΤΕΛΕΙΑ εφαρμογή και παναλαφρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 γιατι να μην το βάλει κάποιος το Widget? Μια χαρά το δουλεύει κανένα πρόβλημα απολύτως.. είτε S2 είτε Υ-Pro. Για να σου κλείνει τα Data και να γυρνάς σε 2G ειναι ΤΕΛΕΙΑ εφαρμογή και παναλαφρή. μπορεις να μου πεις πως θα το κανω γιατι ενω κατεβασα την εφαρμογη απο το μαρκετ οταν παω να την τρεξω μου ζηταει καποιο αλλο προγραμμα να εγκαταστησω κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 γιατι να μην το βάλει κάποιος το Widget? Μια χαρά το δουλεύει κανένα πρόβλημα απολύτως.. είτε S2 είτε Υ-Pro. Για να σου κλείνει τα Data και να γυρνάς σε 2G ειναι ΤΕΛΕΙΑ εφαρμογή και παναλαφρή. Ναι μια χαρά δουλεύει στο ace μου, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά εδώ είναι δύγραμμα, και ενώ μια χαρά ενεργοποιεί και κλίνει το data δεν απενεργοποιεί το 3G, που τελικά είναι το ζητούμενο για τον φίλο μας. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Πώς γίνετε να αποθηκεύει το κινητό ότι κατεβάζω στην memory card και οχι στην μνημη του κινητου γιατι ειναι μόλις 160mb? Ξέρω πως με app μπορώ να μεταφέρω κάποια απο τα apps που εχω στην μεμορυ αλλα θέλω να κάνει save by default κατευθείαν στην memory...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Πώς γίνετε να αποθηκεύει το κινητό ότι κατεβάζω στην memory card και οχι στην μνημη του κινητου γιατι ειναι μόλις 160mb? Ξέρω πως με app μπορώ να μεταφέρω κάποια απο τα apps που εχω στην μεμορυ αλλα θέλω να κάνει save by default κατευθείαν στην memory...ευχαριστω δεν νομίζω οτι γίνεται (πλην των rootαρισμένων που με καταλληλη εφαρμογή κάνουν mount την κάρτα σαν να ήταν τηλεφωνική μνημη). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Πώς γίνετε να αποθηκεύει το κινητό ότι κατεβάζω στην memory card και οχι στην μνημη του κινητου γιατι ειναι μόλις 160mb? Ξέρω πως με app μπορώ να μεταφέρω κάποια απο τα apps που εχω στην μεμορυ αλλα θέλω να κάνει save by default κατευθείαν στην memory...ευχαριστω Εύκολα κι απλά, περιγράφονται όλα εδώ Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδιά, καμιά λύση για overclocking και για αύξηση RAM παίζει; Μου φαίνεται καλό για να το πάρω στην σύζυγο, αλλά επειδή ξέρω οτι θα το φορτώσει με διάφορα χαζά widget θέλω να ξέρω αν μπορώ να το "ανεβάσω" λίγο το κινητάκι. Αυτο με την οθόνη που λέτε, οτι έχει πρόβλημα με πολλές εφαρμογές του μάρκετ λόγω της περίεργης ανάλυσης της και οτι δεν τρέχει αρκετές απο αυτές, ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts