Jump to content

Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να ειναι ενεργοποιημένο το 3G και στους 2 για να γίνει βιντεοκλήση (και να έχουν και οι 2 3g δίκτυο)

Για την μνήμη καμία διευκρίνηση????

για βιντεοκληση με το skype δεν εχω βρει καποια λυση.

με το τηλ μπορω και κανω κανονικα...φυσικα με το 3g δυκτιο

αλλα στο προγραμμα δεν μου δινει καμια επιλογη για βιντεοκληση...

κανω κατι λαθος παιδια...αν καποιος εχει ασχολιθει περισσοτερο και μπορει,ας μου πει τι να κανω...

ευχαριστω

οπως διαβασα και στο νετ,το προγραμμα δεν μου δινει στο μενου καθολου την ρυθμιση για τις βιντεοκλησεις...μα ειναι δυνατον η κανω εγω κατι λαθος?

Edited by jimmyk

• Απαντήσεις 819
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρομαι για το κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξή:

1)Μπορείς να αλλάξεις σταθμούς στο ράδιο από τα ακουστικά;

2)Μπορείς να ανοίξεις και να τερματήσεις την κλήση από τα ακουστικά;

3)Όταν σε καλεί κάποιος υπάρχει λειτουργία να ακούγεται και το όνομα του καλούντος πχ Κώστας;(Ρωτάω τα παραπάνω γιατί οδηγώ μηχανή και δεν έχω πρόσβαση στο κινητό).

4)Μπορείς να περάσεις καμιά ταινία και να την δεις στο κινητό και να σου δίνει την επιλογή να την τρέξεις μπρος ή πίσω;

5)Παίζει AAC αρχεία;

Τώρα έχω το nokia Ε52 το οποίο έχει όλα τα παραπάνω που με ενδιαφέρουν σε ένα κινητό και το έχω 3 χρόνια και είναι καιρός να το αλλάξω.Επίσης θέλω πληκτρολόγιο και dualsim και ομολογώ οτι το pro duos μου κέντρισε το ενδιαφέρον!

Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να ενημερώσει για τα παραπάνω;:!:

TCL 40 NXTPAPER

οπως διαβασα και στο νετ,το προγραμμα δεν μου δινει στο μενου καθολου την ρυθμιση για τις βιντεοκλησεις...μα ειναι δυνατον η κανω εγω κατι λαθος?

Βρήκα μια πιθανή λύση, δεν ξέρω αν δουλεύει (μούφα μου ακούγεται), δες εδω:

You can Skype video call on Samsung Galaxy Y Duos by following steps:

1. Double-click the "Skype" icon on Samsung Galaxy Y Duos.

2. Click "Tools" at the top of the screen, and then click "Options."

3. Click "Video" in the dropdown menu. The blue icon on the left will display your video options.

4. Check "Enable Skype Video." You'll now have access to Skype video settings. Good luck!

Δές και το link:

http://answers.pubarticles.com/32975,how-to-make-skype-video-call-on-samsung-galaxy-y-duos-1326096715.html

Βρήκα μια πιθανή λύση, δεν ξέρω αν δουλεύει (μούφα μου ακούγεται), δες εδω:

You can Skype video call on Samsung Galaxy Y Duos by following steps:

1. Double-click the "Skype" icon on Samsung Galaxy Y Duos.

3. Click "Video" in the dropdown menu. The blue icon on the left will display your video options.

4. Check "Enable Skype Video." You'll now have access to Skype video settings. Good luck!

Δές και το link:

http://answers.pubarticles.com/32975,how-to-make-skype-video-call-on-samsung-galaxy-y-duos-1326096715.html

σ ευχαριστω για την γρηγορη απαντιση σου...

κ φυσικα εχεις δικιο...

ακους εκει Double-click the "Skype" icon ....δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται αυτο σε κινητο...μαλλον μπερδευτικε με pc το παιδι

αυτό το tools στην κορυφή της οθόνης εγώ γιατί δεν το βρίσκω?

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

αυτό το tools στην κορυφή της οθόνης εγώ γιατί δεν το βρίσκω?

μη μου πεις οτι μπορεις να κανεις διπλο κλικ πανω στην εικονα του πραγραμματος?

......δεν μπορεις να το βρεις γιατι πολυ απλα..δεν υπαρχει!

μονο η φωνη settings βγαινει κ εκει μεσα δεν υπαρχει τιποτα για βιντεο

Χαχαχαχαχα, ανέκδοτο μου μοιάζει... Κάποιος έκανε μια πάρα πολύ καλή πλάκα :)

καπου καπου καλο ειναι να γελαμε κ λιγο παιδια...

ετσι κ αλλιως καποια στιγμη θα το φτιαξουμε κ αυτο..που θα παει!:lol:

:lol:

ούπς! :O τώρα είδα τις οδηγίες από την αρχή

αυτό το double click έπρεπε να με ψιλιάσει!

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

καλημερα,

απο κινουμενες ταπετσαριες καιρου, εχετε βρει καποια που να μην "γυριζει" στο πλαι?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

τελικά παίζει η κάμερα στο Skype η όχι? εγώ το παραπάνω δεν μπορούσα με τιποτα να το κάνω γιατι μάλλον ειναι για PC..

καλημερα,μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιω το 3G για βιντεοκληση και πως μπορω να το απενεργοποιω και αν θα βλεπω καποια ενδειξη στην οθονη του κινητου

καλημερα,μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιω το 3G για βιντεοκληση και πως μπορω να το απενεργοποιω και αν θα βλεπω καποια ενδειξη στην οθονη του κινητου

Μενού Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τικάρεις ή ξετικάρεις το Χρήση μόνο δικτύων 2G. Κάποια ένδειξη δεν έχεις στην οθόνη εκτός αν έχεις ενεργοποιημένη την χρήση δεδομένων που με 2G είναι θα σου βγάζει την ένδειξη G ενώ με 3G σου βγάζει Ε ή H ή 3G.

Όλα καλά.

Θα σε κάνω μάγκα.

Βάλτε την εφαρμογή data enabler από το μαρκετ (βάζεις το widget και καθάρισες)

Send from my smarty-pants phone

Θα σε κάνω μάγκα.

Βάλτε την εφαρμογή data enabler από το μαρκετ (βάζεις το widget και καθάρισες)

Send from my smarty-pants phone

Ο φίλος μας δεν χρειάζεται data αλλά αλλαγή από 2g σε 3g, επίσης όμορφα όλα αυτά για Galaxy SII, αλλά το Y δεν είμαι σίγουρος πως είναι ότι καλύτερο για φόρτωμα...

Όλα καλά.

εγω παντως που εχω το galaxy 550 με πιο μικρο επεξεργαστη μια χαρα το εχω φορτωμενο με εφαρμογες και widgets!

εγω παντως που εχω το galaxy 550 με πιο μικρο επεξεργαστη μια χαρα το εχω φορτωμενο με εφαρμογες και widgets!

Ναι αλλά έχεις πιο μεγάλη οθόνη :) Και το ACE που έχω τίγκα είναι με μικρότερο επεξεργαστή, αλλά στο Y δεν με προδιέθετε να φορτώσω πολλά, αύριο που θα πάω το Υ το απλό θα το τιγκάρω

Όλα καλά.

γιατι να μην το βάλει κάποιος το Widget?

Μια χαρά το δουλεύει κανένα πρόβλημα απολύτως.. είτε S2 είτε Υ-Pro.

Για να σου κλείνει τα Data και να γυρνάς σε 2G ειναι ΤΕΛΕΙΑ εφαρμογή και παναλαφρή.

Για να σου κλείνει τα Data και να γυρνάς σε 2G ειναι ΤΕΛΕΙΑ εφαρμογή και παναλαφρή.

μπορεις να μου πεις πως θα το κανω γιατι ενω κατεβασα την εφαρμογη απο το μαρκετ οταν παω να την τρεξω μου ζηταει καποιο αλλο προγραμμα να εγκαταστησω κανω κατι λαθος;

Ναι μια χαρά δουλεύει στο ace μου, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά εδώ είναι δύγραμμα, και ενώ μια χαρά ενεργοποιεί και κλίνει το data δεν απενεργοποιεί το 3G, που τελικά είναι το ζητούμενο για τον φίλο μας.

Όλα καλά.

Πώς γίνετε να αποθηκεύει το κινητό ότι κατεβάζω στην memory card και οχι στην μνημη του κινητου γιατι ειναι μόλις 160mb? Ξέρω πως με app μπορώ να μεταφέρω κάποια απο τα apps που εχω στην μεμορυ αλλα θέλω να κάνει save by default κατευθείαν στην memory...ευχαριστω

Πώς γίνετε να αποθηκεύει το κινητό ότι κατεβάζω στην memory card και οχι στην μνημη του κινητου γιατι ειναι μόλις 160mb? Ξέρω πως με app μπορώ να μεταφέρω κάποια απο τα apps που εχω στην μεμορυ αλλα θέλω να κάνει save by default κατευθείαν στην memory...ευχαριστω

δεν νομίζω οτι γίνεται (πλην των rootαρισμένων που με καταλληλη εφαρμογή κάνουν mount την κάρτα σαν να ήταν τηλεφωνική μνημη).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εύκολα κι απλά, περιγράφονται όλα εδώ

Όλα καλά.

Παιδιά, καμιά λύση για overclocking και για αύξηση RAM παίζει;

Μου φαίνεται καλό για να το πάρω στην σύζυγο, αλλά επειδή ξέρω οτι θα το φορτώσει με διάφορα χαζά widget θέλω να ξέρω αν μπορώ να το "ανεβάσω" λίγο το κινητάκι.

Αυτο με την οθόνη που λέτε, οτι έχει πρόβλημα με πολλές εφαρμογές του μάρκετ λόγω της περίεργης ανάλυσης της και οτι δεν τρέχει αρκετές απο αυτές, ισχύει;

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)