FoT1s Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ή μιλάτε για άλλο κινητό ή κάτι δεν κατάλαβα καλά. Έχω περάσει κι εγώ καμμιά 25ρια εφαρμογές και από τα 1.97gb έχω 1.06gb ελεύθερα. Είμαι με xeu lsw UK 4.1.2. Μου φαινετε πολύ extreme να έχουν μεινει τόσα λίγα ελεύθερα με μόνο 25 εφαρμογές, όσο μεγάλες κι αν είναι. Παντα εκανα flash με wipe, αν και δεν παιζει και τόσο ρόλο. Παντως για την xwlsw xeu εχω να πω τα καλυτερα...πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας απο lss. Βεβαια εχει τα hub της σαμσουνγκ που με χαλανε λιγο και το app για τα βιβλια αλλα δεν πειραζει...δειχνει πιο ωραια το μενου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Παντως για την xwlsw xeu εχω να πω τα καλυτερα...πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας απο lss. Βεβαια εχει τα hub της σαμσουνγκ που με χαλανε λιγο και το app για τα βιβλια αλλα δεν πειραζει...δειχνει πιο ωραια το μενου :p Αυτά τα βγάζεις άνετα με root, piece of cake..:p Είναι όμως τόσο καλύτερη απ'την lss ή απλά λέμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Αυτά τα βγάζεις άνετα με root, piece of cake..:p Είναι όμως τόσο καλύτερη απ'την lss ή απλά λέμε; Εμενα καλυτερη μου φαινεται. Την περασα αφου μπηκα σε ρεκοβερυ του philz και εκει εχει μια επιλογη clean rom to flash new κατι τετοιο παρομοιο νομιζω και μετα εχει διαγραψει ολοκληρη την προηγουμενη εκδοση και δεν θα ανοιγει μετα γτ δεν εχει ρομ να ανοιξει....ετσι μπαινεις σε download mode και περνας πιο καλα και "καθαρα" την εκδοση που θελειε...+εννοειται πριν και μετα τα wipes. Βεβαια δεν εκανα εγω τα dalvid (δεν ξερω αμα το ειπα σωστα) wipes αλλα ολα πανε κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Εμενα καλυτερη μου φαινεται. Την περασα αφου μπηκα σε ρεκοβερυ του philz και εκει εχει μια επιλογη clean rom to flash new κατι τετοιο παρομοιο νομιζω και μετα εχει διαγραψει ολοκληρη την προηγουμενη εκδοση και δεν θα ανοιγει μετα γτ δεν εχει ρομ να ανοιξει....ετσι μπαινεις σε download mode και περνας πιο καλα και "καθαρα" την εκδοση που θελειε...+εννοειται πριν και μετα τα wipes. Βεβαια δεν εκανα εγω τα dalvid (δεν ξερω αμα το ειπα σωστα) wipes αλλα ολα πανε κομπλε. Με odin την πέρασες κανονικά έτσι; Το recovery του philz έχει το mounts and storage - format system. Αυτό φαντάζομαι εννοεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δες εδώ. Έχω 4.3 GB EXT4 partition και 346 εφαρμογές αυτή τη στιγμή (μαζί με τις system apps). Δες εδώ στο μέσον της σελίδας. Η λίστα αρχίζει απ' το Xperia Z. Και γενικά από πέρυσι όποια συσκευή βγαίνει με Jelly Bean είναι έτσι. Δηλαδη πλεον οποιο κινητο βγαινει με αρχικη android rom 4.1.2 εχουν ενσωματομενη τη μνημη του κινητου και των apps? Π.χ. το samsung galaxy s3 ή s3 lte(4g)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Ή μιλάτε για άλλο κινητό ή κάτι δεν κατάλαβα καλά. Έχω περάσει κι εγώ καμμιά 25ρια εφαρμογές και από τα 1.97gb έχω 1.06gb ελεύθερα. Είμαι με xeu lsw UK 4.1.2. Μου φαινετε πολύ extreme να έχουν μεινει τόσα λίγα ελεύθερα με μόνο 25 εφαρμογές, όσο μεγάλες κι αν είναι. Παντα εκανα flash με wipe, αν και δεν παιζει και τόσο ρόλο. Το ότι ο φίλος το τερμάτισε με 25 εφαρμογές είναι λίγο πρωτότυπο, εγώ ας πούμε έφτασα εκεί με 100. Όλα τα άλλα περί του αδιεξόδου με το app partition ισχύουν απόλυτα. Εκτός και ασχοληθεί κάποιος με την λύση του link2sd που πρότεινε ο maxairo Edited August 3, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Με odin την πέρασες κανονικά έτσι; Το recovery του philz έχει το mounts and storage - format system. Αυτό φαντάζομαι εννοεις.. Οχι φιλε μου Μακη, δεν λεω αυτο δυστυχως. Καπου κατι λεει σαν flash memory for you rom...κατι τετοιο...δεν μπορω κ να το δω τωρα γτ δεν την εχω ρουταρισμενη την xwlsw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Οχι φιλε μου Μακη, δεν λεω αυτο δυστυχως. Καπου κατι λεει σαν flash memory for you rom...κατι τετοιο...δεν μπορω κ να το δω τωρα γτ δεν την εχω ρουταρισμενη την xwlsw... Οκ κανένα πρόβλημα Φώτη, θα το ψάξω και θα τη βρω την άκρη..;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 παιδια καλησπερα.με 4.1.2 nordic XWLSS το voice talk σας δουλευει καλα?γιατι εμενα οταν παταω 2 φορες το home button μαυριζει το κινητο.μετα απο πολλες προσπαθειες ανοιγει κανονικα.τι να ειναι αυτο τωρα?οχι οτι το χρησιμοποιω απλα ρωταω εαν ειναι καποιο κολλημα της ρομ.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Mόλις πέρασα κι εγώ λοιπόν σε XWLSW XEU, για να δούμε τι ψάρια πιάνει κι αυτή..:p Φώτη στο μενού του philz στη θέση "wipe data - factory reset" υπήρχε επιλογή για "clean system to install a new ROM".;) Edited August 3, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Mόλις πέρασα κι εγώ λοιπόν σε XWLSW XEU, για να δούμε τι ψάρια πιάνει κι αυτή..:p Φώτη στο μενού του philz στη θέση "wipe data - factory reset" υπήρχε επιλογή για "clean system to install a new ROM".;) Ακριβως αυτο, ναι, μπραβο ρε. Εγω εκανα τα wipes πρωτα μετα το clean system και μετα ρεβουτ και εννοειται πως δεν ανοιγε μετα το κινητο γιατι πεταξε εξω ολη την ρομ και ετσι μπηκα σε download mode και περασα πιο "καθαρα" την εκδοση. Και μετα ξανα στο ανοιγμα, παλι wipes. Ετσι με αυτον τον τροπο, δεν δημιουργει και προβλημα στο να μην περαστει η το csc ειτε το modem κτλ λαθος απο τις προηγουμενες εκδοσεις. Και εχω και την εντυπωση πως με αυτον τον τροπο σε καθε αλλαγη ρομ και χωρας, θα αλλαζει και το csc χωρις ρουτ κτλ. Ασχετο, εγω το FD το εχω enable παντως με πολη Θεσσαλονικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 .... Και εχω και την εντυπωση πως με αυτον τον τροπο σε καθε αλλαγη ρομ και χωρας, θα αλλαζει και το csc χωρις ρουτ κτλ... Χωρις να ειμαι σε θεση να ξερω αν ισχυει, σιγουρα μπορω να επιβεβαιωσω οτι αυτη τη φορα αλλαξε απο μονο του σε XEU απο NEE που ειχα πριν. Ισως ομως εγινε επειδη η συγκεκριμενη XWLSW που εβαλα ειναι single csc, δεν εχει αλλα csc για αλλαγη δηλαδη..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Χωρις να ειμαι σε θεση να ξερω αν ισχυει, σιγουρα μπορω να επιβεβαιωσω οτι αυτη τη φορα αλλαξε απο μονο του σε XEU απο NEE που ειχα πριν. Ισως ομως εγινε επειδη η συγκεκριμενη XWLSW που εβαλα ειναι single csc, δεν εχει αλλα csc για αλλαγη δηλαδη..:) Ναι, ισως για αυτο. Το αν δεν ειναι multi-csc δεν ξερω δυστυχως. Παντως αυτο που λεω, εχει και μια λογικη παντως. Παει..."χαλασε" και η nordic σε updates. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 @makis: Εκανες να υποθεσω clean install με wipes & factory reset ε?? Ισως αυτος να ειναι ο λογος που σε εμενα το csc παρεμεινε EUR με την single XEU, επειδη την εγκατεστησα over the top... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 @makis: Εκανες να υποθεσω clean install με wipes & factory reset ε?? Ισως αυτος να ειναι ο λογος που σε εμενα το csc παρεμεινε EUR με την single XEU, επειδη την εγκατεστησα over the top... Καρα-clean εκανα και μαλιστα και με την επιλογη που αναφερα παραπανω και που δεν ειχα ξανακανει ποτε! Ισως γι'αυτο, οντως.. δεν χαλαει κι ο κοσμος ομως σε περιπτωση που το αφησες ετσι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλά εννοείται ότι δεν τρέχει τίποτα με το θέμα. Βαριεμαι απίστευτα να ξαναρυθμιζω τις εφαρμογές μου μετά από reset και το κινητό δουλεύει άψογα με εγκατάσταση 3 rom ως τώρα over the top. Βασικά ρωτησα γιατί θυμηθηκα πάλι την μεγάλη φιλολογική κουβέντα που κάναμε κάποτε για το αν αλλάζει και πότε μετά από manual update... Στην τελική το Odin να δουλεύει και όλα καλά, εκτός κι αν βγει ελληνική με...LSY οπότε θα την περάσω και θα επιστρέψω αυτόματα στην ομαλότητα του CSC :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Τελικα πλεον ποια εκδοση 4.1.2 ειναι ποιο ενημερωμενη απο την nordic? Και θυμηστε μου το csc το διαλεγεις με βαση ποια ρομ θα περασεις στο κινητο σου σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Το csc μπορείς να το διαλέξεις και μετά. Αν είναι sinhle csc η ρομ, αλλάζει μόνο του μετά από τα σχετικά wipes ώστε να συμφωνεί με την ρομ Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Τωρα με μπερδεψες. Τι ειναι αυτο το "sinhle csc" και πως καταλαβαινω αν η ρομ που θα περασω ειναι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Λάθος πληκτρολόγιση... single csc, δηλαδή ρομ με ένα μόνο csc, όπως για παράδειγμα η lsw XEU. Μια ερώτηση και από εμένα. Οταν πρωτοεβαλα την lsw XEU κανοντας τα απαραίτητα wipe και με το κινητο τελείως άδειο, δέχτηκα μια κλήση και το κινητό μου εμφάνισε και την περιοχή του καλουντος (Αθήνα). Μετά όμως δεν ξαναεμφανισε τέτοιες πληροφορίες. Υπαρχει κάπου σχετική επιλογή ή απλά τα μάτια μου έκαναν πουλάκια? (Καθόλου απίθανο). Είμαι με stock lsw xeu deoxeded. Edited August 6, 2013 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 νομιζω σε νουμερα που δεν εχεις αποθηκευμενα,αγνωστα δηλαδη,βγαζει το ονομα της περιοχης απο κατω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Σωστός... Μόλις το δοκίμασα με αριθμό που δεν είχα στις επαφές. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Πήγα σήμερα να περάσω επίσημο firmware μετά από μια παλιά omega που είχα περάσει. Δοκιμάζω αρχικά μέσο kies με αυτό που βάζεις serial number αλλά πριν αρχίσει να γίνει η διαδικασία της εγκατάστασης μου έβγαζε ένα παράθυρο σε αλαμπουρνέζικα και όταν πάταγα το οκ σταματούσε τη διαδικασία.Πήγα μετά μέσο odin,κατέβασα το firmware που μου έδωσε το samfirmware το περνάω στο κινητό όλα καλά,αλλά μετά όταν πάει να κάνει εκκίνηση το κινητό κολλάει μετά το boot animation. Το έχω εδώ και ένα εικοσάλεπτο και δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Πήγα σήμερα να περάσω επίσημο firmware μετά από μια παλιά omega που είχα περάσει. Δοκιμάζω αρχικά μέσο kies με αυτό που βάζεις serial number αλλά πριν αρχίσει να γίνει η διαδικασία της εγκατάστασης μου έβγαζε ένα παράθυρο σε αλαμπουρνέζικα και όταν πάταγα το οκ σταματούσε τη διαδικασία.Πήγα μετά μέσο odin,κατέβασα το firmware που μου έδωσε το samfirmware το περνάω στο κινητό όλα καλά,αλλά μετά όταν πάει να κάνει εκκίνηση το κινητό κολλάει μετά το boot animation. Το έχω εδώ και ένα εικοσάλεπτο και δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Μέσα από το recovery κάνε wipe cache και full wipe. Έχε υπόψη σου πως θα σβηστούν τα πάντα από data. Αυτό συμβαίνει όταν πέσει διαφορετικό version δλδ αν από 4.0.x πας σε 4.1.2, κλπ Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μέσα από το recovery κάνε wipe cache και full wipe. Έχε υπόψη σου πως θα σβηστούν τα πάντα από data. Αυτό συμβαίνει όταν πέσει διαφορετικό version δλδ αν από 4.0.x πας σε 4.1.2, κλπ Δούλεψε κατευθείαν. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts