Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιοι που την πέρασαν ήδη αναφέρουν πως δίνει νέα διάσταση στο γαλαξία αλλά έχει κάποια προβληματακια ακόμα.. Λογικό! Θα κάνω λίγη υπομονή και θα περιμένω την επίσημη..

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΠΑΤΑΤΑ.δοκιμασα την jb ομως αλλαξα γνωμη και ειπα να περιμενω την επισημη,ανοιξα odin,και περασα την αγλικη που ειχα και πριν,αλλα το τηλ.παρολο που εγιναν ολα κανονικα,εγραψε pass κλπ,κολαει στο ς (τωρα που γραφω 15 λεπτα).τι μπορει να φταιει? edit.. με volume up κλπ εκανα wipe cashe k καιεπανηλθε Edited by stauros2653
:ninja:

ΠΑΤΑΤΑ.δοκιμασα την jb ομως αλλαξα γνωμη και ειπα να περιμενω την επισημη,ανοιξα odin,και περασα την αγλικη που ειχα και πριν,αλλα το τηλ.παρολο που εγιναν ολα κανονικα,εγραψε pass κλπ,κολαει στο ς (τωρα που γραφω 15 λεπτα).τι μπορει να φταιει?

Factory reset από recovery

Factory reset από recovery

αυτο εκανα, ευχαριστω.παντως τα χρειαστικα για κανενα μισαωρο.

:ninja:

help. κατεβασα την official 4.0.4 .. ξεκινησα ολα τα βηματα οπως περιγραφονται στο πρωτο post... και τωρα εχω το εξης μηνυμα:

<ID:0/007> Can't open the serial(COM) port.

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Τι κανουμε?

edit: Ξαναεκανα τη διαδικασια, πατησα Start, και τωρα εχω τα παρακατω:

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<OSM> Please wait..

<OSM> I9100BULPG_I9100VGRLP9_I9100BULP8_HOME.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)

Edited by Fender
.

Τρέξε το odin ας administrator άλλαξε και θύρα usb .

Αν εχεις το kies ανοιχτό ..κλείσε το .

Samsung galaxy s21+

Τρέξε το odin ας administrator άλλαξε και θύρα usb .

Αν εχεις το kies ανοιχτό ..κλείσε το .

case closed :)

Ενα reboot στο τηλεφωνο και ολα εγιναν οπως επρεπε. Πλεον τρεχω με 4.0.4 ... ολα καλα... και οι εφαρμογες τρεχουν ολες, και τα contacts μου ειναι ολα στη θεση τους.. ειχα την εντυπωση οτι θα μου εκανε factory defaults και θα εχανα τα παντα, βεβαια, ειχα backup για τα παντα

Τωρα κατεβασω την 4.1.2 ... αντε να δουμε τωρα που πηρα φορα :)

υπάρχει κανείς που να δοκίμασε την αγγλική leaked 4.1.2 να μας πει πως του φάνηκε σε σχέση με άλλες 4.1.2 custom?

υπάρχει κανείς που να δοκίμασε την αγγλική leaked 4.1.2 να μας πει πως του φάνηκε σε σχέση με άλλες 4.1.2 custom?

4.1.2 custom; :blink: πότε πρόλαβε κανείς να βγάλει custom και πολύ περισσότερο να την δοκιμάσει κάποιος;

εκτός εάν εννοείς 4.1 aosp και aokp.....;)

Samsung base 4.1.2 custom δεν νομίζω να έχει βγάλει κανείς ακόμα, είναι πολύ νωρίς

Edited by dimitrisioak

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

4.1.2 custom; :blink: πότε πρόλαβε κανείς να βγάλει custom και πολύ περισσότερο να την δοκιμάσει κάποιος;

εκτός εάν εννοείς 4.1 aosp και aokp.....;)

Samsung base 4.1.2 custom δεν νομίζω να έχει βγάλει κανείς ακόμα, είναι πολύ νωρίς

Ναι aokp/cm/aosp εννοω.εχω δοκιμασει σχεδον ολες αλλα δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος..μονο με την jellybam ειμαι ψηλοκοπμλε. Απλα απο οτι εχω δει στα βιντεο της leaked φαινετε μια χαρα.

Παιδιά καλησπέρα..

Κάτοχος s3 πριν 3 μήνες και πλέον Note ii.

Θέλω να περάσω omega 4.2.1 ή wanam 13 σε ένα συνάδελφο.

Η αλήθεια είναι ότι φρίκαρα πριν λίγο διαβάζοντας πρώτη φορά για το insane chip.

Όντως κατέβασα την εφαρμογή το τσέκαρα και το έχει η συσκευή.

(Ευτυχώς που δεν τη χάλασα όταν του πέρασα wanam πριν καιρό)

Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο βρίσκεται σε Wanamlite 12.6 (4.0.4)

Τι διαδικασία να ακολουθήσω για να βάλω omega 4.2.1 ή wanam 13 ,πως να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα τα wipe ?

Μήπως να περάσω τη μαμά με odin να'μαι σίγουρος ? Είναι και ξένο τηλέφωνο..

Edited by Da_rudakos

Παιδιά καλησπέρα..

Κάτοχος s3 πριν 3 μήνες και πλέον Note ii.

Θέλω να περάσω omega 4.2.1 σε ένα συνάδελφο είτε omega,είτε μαμά firmware.

Η αλήθεια είναι ότι φρίκαρα πριν λίγο διαβάζοντας πρώτη φορά για το insane chip.

Όντως κατέβασα την εφαρμογή το τσέκαρα και το έχει η συσκευή.

(Ευτυχώς που δεν τη χάλασα όταν του πέρασα wanam πριν καιρό)

Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο βρίσκεται σε Wanamlite 12.6

Τι διαδικασία να ακολουθήσω για να βάλω omega,πως να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα τα wipe ?

Μήπως να περάσω τη μαμά με odin να'μαι σίγουρος ? Είναι και ξένο τηλέφωνο..

Θα κανεις οπως ειπες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισων μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου και οχι μεσω cwm.

Τα υπολοιπα wipe υποθετω πως μπορεις να τα κανεις κανονικα απο το cwm εφοσον δεν υπαρχει προβλημα με αυτα.

Μονο wipe data/factory reset δε θα κανεις απο εκει μεσα ουσιαστικα.

Αφου κανεις ολα αυτα, θα περασεις την rom και μετα παλι επαναφορα ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις της συσκευης.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

καλησπέρα σε όλους σήμερα έπαθα το εξής εκει που εκανα ανβάθμιση το skype κολλησε το κινητο,κάνω επανεκινηση αλλα κολλαει εκει που πρέπει να βάλω το pin,εκανα wipe cache και dalvik αλλα παλι τα ίδια εχει κανεις καμμια ιδέα;

καλησπέρα σε όλους σήμερα έπαθα το εξής εκει που εκανα ανβάθμιση το skype κολλησε το κινητο,κάνω επανεκινηση αλλα κολλαει εκει που πρέπει να βάλω το pin,εκανα wipe cache και dalvik αλλα παλι τα ίδια εχει κανεις καμμια ιδέα;

Μάλλον πας για wipe data /factory reset .

Samsung galaxy s21+

Μάλλον πας για wipe data /factory reset .

εχω την 4.0.4 αν περασω απο πανω την 4.0.4 xwlpy πανω λες να ανοιξει;με το γνωστο θέμα του brick υπαρχει ζήτημα,υποψην εχω βαλει αλλο κernel λογικα δε θα εχω θέμα ε;

εχω την 4.0.4 αν περασω απο πανω την 4.0.4 xwlpy πανω λες να ανοιξει;με το γνωστο θέμα του brick υπαρχει ζήτημα,υποψην εχω βαλει αλλο κernel λογικα δε θα εχω θέμα ε;

Από την στιγμή που εχεις άλλον κερνελ δεν έχεις θέμα με brick .

Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια να περνώντας ξανά το firmware .

Samsung galaxy s21+

Παρατήρησε κανείς διαφορές με το νέο modem σε σχέση με το xxlpx?

άμα εννοείς το μόντεμ που έχει στην leaked stock το έχω βάλει σε vodafone σε έναν φίλο και είναι πολύ καλά.. τώρα για τα άλλα δίκτυα δεν ξέρω. Εγώ πάντως με xxlpx και cosmote δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γτ βλέπω στο Battery stats δεν είναι συνέχεια πράσινο.

άμα εννοείς το μόντεμ που έχει στην leaked stock το έχω βάλει σε vodafone σε έναν φίλο και είναι πολύ καλά.. τώρα για τα άλλα δίκτυα δεν ξέρω. Εγώ πάντως με xxlpx και cosmote δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γτ βλέπω στο Battery stats δεν είναι συνέχεια πράσινο.

Το δίκτυο σου φταίει. Όχι το μόντεμ.

Το δίκτυο σου φταίει. Όχι το μόντεμ.

εννοείς ότι φταίει η cosmote γενικά? γιατί με ένα lg optimus one που έχω για δεύτερο είναι μόνιμα πράσσινο.

εκτός και αν παίζει ρόλο και η ρομ.

εννοείς ότι φταίει η cosmote γενικά? γιατί με ένα lg optimus one που έχω για δεύτερο είναι μόνιμα πράσσινο.

εκτός και αν παίζει ρόλο και η ρομ.

Με Cosmote και το άλλο;

Με Cosmote και το άλλο;

ναι και τα 2 cosmote το ένα είναι σύνδεση και το άλλο whatsup. δεν είναι ότι χάνεις κλήσεις απλά καίει παραπάνω μπαταριά με το χαμηλό η καθόλου σήμα.

ναι και τα 2 cosmote το ένα είναι σύνδεση και το άλλο whatsup. δεν είναι ότι χάνεις κλήσεις απλά καίει παραπάνω μπαταριά με το χαμηλό η καθόλου σήμα.

Δοκίμασε το BOLP7

Πάντως είναι περίεργο το πρόβλημα σου

Καλησπέρα,

Πέρασα το XWLP7 στο S2 μου αλλά στο πληκτρολόγιο (όχι το Swype) ενώ επιλέγω Ελληνικά δεν μου δείχνει ούτε γράφει Ελληνικά. Καμμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Εβαλα την τελευταία νορβηγγική και πάλι τα ίδια...Το κινητό έχει NEE, το Kies το βλέπει ως EUR. Συσκευή αγορασμένη απο Wind.

Εβγαλα το kies και το ξαναβαλα και τιποτα. Eννοείται πως έκανα επαναφορά εργοστασιακων αφού την έβαλα τη ΝΕΕ.

Τι μπορει να γινει ωστε να το αναγνωριζει το kies? To προγραμμα δε φταιει απο τη στιγμή που στο κινητο υπάρχει το NEE?

Edited by konsniper

• The topic was unpinned