afilopou Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Android 4.0.4 in AOSP https://groups.google.com/forum/m/?fromgroups#!topic/android-building/YoBlTfntDvo Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Το μόνο που με προβληματίζει για την αγορά του Νote, είναι ότι το home button δεν είναι ότι καλύτερο για χρήση του νέου task manager που διαθέτει το ics. Δουλεύω το ics σχεδόν 15 μέρες στο sgs2 και έχω καταλήξει σ αυτο το συμπέρασμα. Είναι διαφορετικά να "χαιδευεις" ένα soft button με άμεση ανταπόκριση και άλλο να πρέπει να κρατάς πατημενο το home button. Περίμενα απο τους cookers να έχουν βρει κάποια λύση αλλα ακόμα δεν είδα κάτι. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να φτιάξουν ένα πέμπτο soft button που θα τοποθετηθεί στο dock ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμο σε οποία οθόνη κι αν βρισκόμαστε. Το ics χωρίς την χρήση του task manager χάνει πολυ. Δεν είναι μόνο η πρόσβαση στις ενεργές εφαρμογές, χρειάζεται να κλείνουμε κάποιες για οικονομία κυριως σε ενέργεια αλλα και σε ram. Πχ το Facebook είναι ότι χειρότερο σε διαχείριση ενέργειας και CPU. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Mε την ρομ του chrack εισαι ?? v17?? μόλις το είδα το μήνυμα συγνώμη.. ναι με chrack v17 και τον τεστ #9 του Franco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Το μόνο που με προβληματίζει για την αγορά του Νote, είναι ότι το home button δεν είναι ότι καλύτερο για χρήση του νέου task manager που διαθέτει το ics. Δουλεύω το ics σχεδόν 15 μέρες στο sgs2 και έχω καταλήξει σ αυτο το συμπέρασμα. Είναι διαφορετικά να "χαιδευεις" ένα soft button με άμεση ανταπόκριση και άλλο να πρέπει να κρατάς πατημενο το home button. Περίμενα απο τους cookers να έχουν βρει κάποια λύση αλλα ακόμα δεν είδα κάτι. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να φτιάξουν ένα πέμπτο soft button που θα τοποθετηθεί στο dock ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμο σε οποία οθόνη κι αν βρισκόμαστε. Το ics χωρίς την χρήση του task manager χάνει πολυ. Δεν είναι μόνο η πρόσβαση στις ενεργές εφαρμογές, χρειάζεται να κλείνουμε κάποιες για οικονομία κυριως σε ενέργεια αλλα και σε ram. Πχ το Facebook είναι ότι χειρότερο σε διαχείριση ενέργειας και CPU. Αυτο θα το φτιαξει καποιος cooker Κωστα, νομιζω πως ειναι θεμα χρονου. Και σιγουρα οχι λογος να σε αποτρεψει απο την αγορα του imo. Go for it, Θα το ευχαριστηθεις (εγω ειχα καιρο να ευχαριστηθω τοσο πολυ μια συσκευη και να γυριζω σε αυτη ξανα και ξανα - τωρα ευτυχως κατασταλλαξα)...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Και να πω στον Κώστα ότι η κάμερα είναι πολύ καλύτερη από του s2 και στο λέω σαν πρώην χρήστης που βγάζω φωτός στις ίδιες ακριβώς συνθήκες και με τα δύο τηλέφωνα.. Ε αυτό το ροζ όταν φωτογραφιζα κάποιο έγγραφο πραγματικά δεν το χώνεψα πότε και ίσως γι αυτό και άφησα το κατα τα άλλα εκπληκτικό s2.. Α επίσης και το GPS module είναι πραγματικά άριστο!! Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Το μόνο που με προβληματίζει για την αγορά του Νote, είναι ότι το home button δεν είναι ότι καλύτερο για χρήση του νέου task manager που διαθέτει το ics. Δουλεύω το ics σχεδόν 15 μέρες στο sgs2 και έχω καταλήξει σ αυτο το συμπέρασμα. Είναι διαφορετικά να "χαιδευεις" ένα soft button με άμεση ανταπόκριση και άλλο να πρέπει να κρατάς πατημενο το home button. Περίμενα απο τους cookers να έχουν βρει κάποια λύση αλλα ακόμα δεν είδα κάτι. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να φτιάξουν ένα πέμπτο soft button που θα τοποθετηθεί στο dock ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμο σε οποία οθόνη κι αν βρισκόμαστε. Το ics χωρίς την χρήση του task manager χάνει πολυ. Δεν είναι μόνο η πρόσβαση στις ενεργές εφαρμογές, χρειάζεται να κλείνουμε κάποιες για οικονομία κυριως σε ενέργεια αλλα και σε ram. Πχ το Facebook είναι ότι χειρότερο σε διαχείριση ενέργειας και CPU. Συμβιωνω με την ics απο τον νοεμβριο τελος αν θυμαμαι καλα και μπορω να στο πω με σιγουρια..αν υποτιθεται με slide οτι κλεινεις καποια εφαρμογη,αυτη δεν κλεινει απλα φευγει απο την λιστα με τις recent open αλλα μενει ανοιχτη..αρα αυτο που λες δεν ειναι για να κλεινει τις εφαρμογες αλλα για να εναλλασεσαι ανεμεσα σε αυτες..αν θελεις να τις κλεινεις να βαλεις εξωτερικο task manager..πχ εγω εχω τον advanced και ας λενε οτι δεν πρεπει να τις κλεινουμε..;);) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Συμβιωνω με την ics απο τον νοεμβριο τελος αν θυμαμαι καλα και μπορω να στο πω με σιγουρια..αν υποτιθεται με slide οτι κλεινεις καποια εφαρμογη,αυτη δεν κλεινει απλα φευγει απο την λιστα με τις recent open αλλα μενει ανοιχτη..αρα αυτο που λες δεν ειναι για να κλεινει τις εφαρμογες αλλα για να εναλλασεσαι ανεμεσα σε αυτες..αν θελεις να τις κλεινεις να βαλεις εξωτερικο task manager..πχ εγω εχω τον advanced και ας λενε οτι δεν πρεπει να τις κλεινουμε..;);) Θα συμφωνήσω κι εγώ.Οι εφαρμογές δε κλείνουν.Όπως γίνεται και στο iPhone με τους open εφαρμογές (στο παλιό ios τουλάχιστον). Άλλωστε υπάρχει η διαχείριση εφαρμογών για αυτή τη δουλειά. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδια καλησπερα εβαλε κανεις την ROCKET ROM - v23 - XXLC1 ???? τι λεει?? θελει full wipe και τα σχετικα wipe :) ?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Και να πω στον Κώστα ότι η κάμερα είναι πολύ καλύτερη από του s2 και στο λέω σαν πρώην χρήστης που βγάζω φωτός στις ίδιες ακριβώς συνθήκες και με τα δύο τηλέφωνα.. Ε αυτό το ροζ όταν φωτογραφιζα κάποιο έγγραφο πραγματικά δεν το χώνεψα πότε και ίσως γι αυτό και άφησα το κατα τα άλλα εκπληκτικό s2.. Α επίσης και το GPS module είναι πραγματικά άριστο!! Sent from my Galaxy Note Για την καμερα θα συμφωνήσω και εγω Είναι κλάσεις ανώτερη απο αυτη του sgiii.. Ειδικα στο βιντεο η διαφορά είναι αισθητή.. Τεσπα νομίζω ότι αυτή την στιγμή κρατάω στα χέρια μου ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει σαν κινητό τηλέφωνο. Η συσκευή είναι πραγματικά απιστευτη. Ακόμη και παγωτό να μην πάρει με την τελευταία chrack το εργαλείο πραγματικά πετάει.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδια καλησπερα εβαλε κανεις την ROCKET ROM - v23 - XXLC1 ???? τι λεει?? θελει full wipe και τα σχετικα wipe :) ?? Αν έρχεσαι από τη V22 δεν χρειάζεται full wipe, κανε μόνο ένα wipe cache / davnik cache και είσαι ok! Αν έρχεσαι όμως από άλλη Rom, χρειάζεται full wipe για να λειτουργήσει σωστά. Σε κάθε περίπτωση όμως ένα full wipe όταν αλλάζεις Rom εγώ στο συνιστώ, πότε δε βλάπτει ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Αν έρχεσαι από τη V22 δεν χρειάζεται full wipe, κανε μόνο ένα wipe cache / davnik cache και είσαι ok! Αν έρχεσαι όμως από άλλη Rom, χρειάζεται full wipe για να λειτουργήσει σωστά. Σε κάθε περίπτωση όμως ένα full wipe όταν αλλάζεις Rom εγώ στο συνιστώ, πότε δε βλάπτει ;-) Αν έρχεται από άλλη ρομ πρέπει να περάσει πρώτα τη V22 full wipe και μετά τη V23 χωρίς wipe (όπως λέει o Eybee στο αντίστοιχο thread στους Xda.) Εγώ πέρασα την V20 που είχα στο pc και μετά την V23...η ρομ πάει σφαίρα και νομίζω είναι ελαφρώς πιο γρήγορη απο του Chrack! @freddaras...ετοιμάσου για φλασάρισμα...:D:D:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Edited March 30, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αν έρχεται από άλλη ρομ πρέπει να περάσει πρώτα τη V22 full wipe και μετά τη V23 χωρίς wipe (όπως λέει o Eybee στο αντίστοιχο thread στους Xda.) Εγώ πέρασα την V20 που είχα στο pc και μετά την V23...η ρομ πάει σφαίρα και νομίζω είναι ελαφρώς πιο γρήγορη απο του Chrack! @freddaras...ετοιμάσου για φλασάρισμα...:D:D:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Ωχ μην μου λες τέτοια πάνω που έστρωσα το κινητό.. :p Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Σε ησυχία δεν μας αφήνετε λέω εγώ!! Για δώστε κάνα link να δούμε τι θα κάνουμε πάλι.... Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Σε ησυχία δεν μας αφήνετε λέω εγώ!! Για δώστε κάνα link να δούμε τι θα κάνουμε πάλι.... Sent from my Galaxy Note http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380284:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380284:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Ευχαριστώ! Δηλαδή για να φλασάρουμε πρέπει πρώτα να κατεβάσουμε την V22 και μετά από πάνω περνάμε την V23 σωστά? Παιδιά όντως έχει καλύτερο scrolling? Μπαταρία? Λέει ότι είναι καλή... όντως? Από το βίντεο δείχνει πολύ σφαιράτη πάντως!! Edited March 30, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οποιος την βάλλει ας δώσει και καμια φώτο για να την δουμε,εκτος του οτι να γράψει δυο λόγια για την ρομ.. Και ας μας πει αν εχει ics look!!! ευχαριστώ.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οποιος την βάλλει ας δώσει και καμια φώτο για να την δουμε,εκτος του οτι να γράψει δυο λόγια για την ρομ.. Και ας μας πει αν εχει ics look!!! ευχαριστώ.... Από ότι πρόλαβα να διαβάσω έχει MIUI lool theme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380284 και για την v22 είχε ICS look theme παρακάτω αν κατέβεις στο link... επίσης λέει ότι το Kalagas theme είναι μόνο για V22 αλλά ο φίλος μας ο Kalagas έχει ανεβάσει στο δικό του νήμα και για V23 θέμα αντίστοιχα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437583 Εγώ θα δοκιμάσω πάντως και την Rom και διάφορα θέματα γιατί μου αρέσει όπως την είδα στο video... απλά είμαι δουλειά και κατεβάζω αργά δυστυχώς (v22 7 v23) και θα πάω σπίτι αργά σήμερα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δυστυχώς δεν έχω internet σπίτι για λίγες μέρες και δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Την έχω από το πρωί και πετάει...όποιος δεν βαριέται το στήσιμο ας την περασει...(σαββατοκύριακο έρχεται...:)) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δυστυχώς δεν έχω internet σπίτι για λίγες μέρες και δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Την έχω από το πρωί και πετάει...όποιος δεν βαριέται το στήσιμο ας την περασει...(σαββατοκύριακο έρχεται...:)) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Απο check rom να παω κατευθειαν σε v23με foulwipe η πρωτα σε v22 και μετα v23??? Sent from my GT-N7000 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Απο check rom να παω κατευθειαν σε v23με foulwipe η πρωτα σε v22 και μετα v23??? Sent from my GT-N7000 Οποιαδήποτε άλλη ρομ εκτός από Rocket, θέλει πρώτα φορμάρισμα την V22 (full wipe) και μετά την εκκίνηση recovery και πέρασμα τη V23 (no wipe)... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δοκίμασε κανείς τον kernel Speedmod K2-2? Ας πει εντυπώσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Ξερει καποιος να μου πει πως συνδεουμε,αν γινεται βεβαια,το ΝΟΤΕ με τηλεοραση που εχει HDMI εισοδο.? η αν υπαρχει αλλος τροπος συνδεσης? Ευχαριστω Edited March 30, 2012 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Και να πω στον Κώστα ότι η κάμερα είναι πολύ καλύτερη από του s2 και στο λέω σαν πρώην χρήστης που βγάζω φωτός στις ίδιες ακριβώς συνθήκες και με τα δύο τηλέφωνα.. Ε αυτό το ροζ όταν φωτογραφιζα κάποιο έγγραφο πραγματικά δεν το χώνεψα πότε και ίσως γι αυτό και άφησα το κατα τα άλλα εκπληκτικό s2.. Α επίσης και το GPS module είναι πραγματικά άριστο!! Sent from my Galaxy Note Καλύτερη μπαταρία, gps, κάμερα, γραφίδα, οθόνη, είναι πολλά τα υπέρ σε σχέση με το εξαιρετικό s2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οποιαδήποτε άλλη ρομ εκτός από Rocket, θέλει πρώτα φορμάρισμα την V22 (full wipe) και μετά την εκκίνηση recovery και πέρασμα τη V23 (no wipe)... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 αξιζει τελικα φιλε η μεταβαση απο chracks? :) εμενα παει τοσο σφαιρα το κινητο (με την charck) που πραγματικα δεν τολμω να το πειραξω! ασε που με φρανκο παντα ειχα προβλημα ενω τωρα δουλευουν ολα ρολοι! φοβαμαι με αλλα λογια να το πειραξω μην εχω "αλλα" μετα... τεσπα weekend ερχεται το ξερω οτι δεν θα κρατηθω απλα ρωταω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 αξιζει τελικα φιλε η μεταβαση απο chracks? :) εμενα παει τοσο σφαιρα το κινητο (με την charck) που πραγματικα δεν τολμω να το πειραξω! ασε που με φρανκο παντα ειχα προβλημα ενω τωρα δουλευουν ολα ρολοι! φοβαμαι με αλλα λογια να το πειραξω μην εχω "αλλα" μετα... τεσπα weekend ερχεται το ξερω οτι δεν θα κρατηθω απλα ρωταω:p Και εμένα δούλευε ρολόι με Chrack αλλά επειδή υπάρχει το μικρόβιο, πήρα backup και είπα να σπρώξω λίγο την ώρα μου...:)...τώρα το τηλέφωνο δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι...:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts