Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα θεματάκι με το NAVIGON δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει το menu στην ανάλυση του note! Το έχετε δοκιμάσει?

xm...δε το εχω δοκιμασει αλλα η αληθεια ειναι οτι καποιες εφαρμογες πλοηγησης, πχ igo, δεν εχουν βγαλει ακομα το απαραιτητο update για την αναλυση της οθονης μας.

Παντως sygic-copilot-ndrive δουλευουν μια χαρα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα δοκίμασα τον speed mode kernel και μου έκανε ακριβώς τα ιδία κόλπα με τον Φράνκο :-(

Θα δοκιμάσω το σαββατοκύριακο να ξαναπερασω στοκ ρομ να την κάνω ροοτ από την αρχή κτλ μήπως τελικά δεν εκανα κάτι καλά την πρώτη φορά που "ρουταρα" την συσκευή

Sent from my note

Σήμερα δοκίμασα τον speed mode kernel και μου έκανε ακριβώς τα ιδία κόλπα με τον Φράνκο :-(

Θα δοκιμάσω το σαββατοκύριακο να ξαναπερασω στοκ ρομ να την κάνω ροοτ από την αρχή κτλ μήπως τελικά δεν εκαν κάτι καλά την πρώτη φορά που "ρουταρα" την συσκευή

Sent from my note

Δεν έχει να κάνει με το root φιλαράκι.Καμιά σχέση...

Σε κάποιες συσκευές, κάποια hardware, λειτουργούν διαφορετικά.Πχ στο undervolting δε συμπεριφέρονται όλες οι συσκευές το ίδιο.Δε το σηκώνουν απλά.

Αν και πραγματικά μου κάνει εντύπωση αυτό με τον kernel του Franco...

Δοκίμασες και σε άλλη ROM;

Ελπίζω να μην έχεις εγκαταστήσει setcpu και να έχεις βάλει κάποιο profile..

Follow me on XDA

Δεν έχει να κάνει με το root φιλαράκι.Καμιά σχέση...

Σε κάποιες συσκευές, κάποια hardware, λειτουργούν διαφορετικά.Πχ στο undervolting δε συμπεριφέρονται όλες οι συσκευές το ίδιο.Δε το σηκώνουν απλά.

Αν και πραγματικά μου κάνει εντύπωση αυτό με τον kernel του Franco...

Δοκίμασες και σε άλλη ROM;

Ελπίζω να μην έχεις εγκαταστήσει setcpu και να έχεις βάλει κάποιο profile..

Όχι όχι δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα τέτοιο.(setcpu)

Και με νταρκυ τα ίδια μου κάνει όπως και με στοκ ρομ..

Sent from my note

xm...δε το εχω δοκιμασει αλλα η αληθεια ειναι οτι καποιες εφαρμογες πλοηγησης, πχ igo, δεν εχουν βγαλει ακομα το απαραιτητο update για την αναλυση της οθονης μας.

Παντως sygic-copilot-ndrive δουλευουν μια χαρα.

Για το navigon θέλει απότι κατάλαβα τη 4.0.2 έκδοση που δε την έχω...

Όχι όχι δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα τέτοιο.(setcpu)

Και με νταρκυ τα ίδια μου κάνει όπως και με στοκ ρομ..

Sent from my note

Είναι πολύ περίεργο για έναν απλό λόγο...Ο abyssnote είναι συγχρονισμένος σε min speed 100, ενώ ο franco σε 200 (όπως και ο stock).

Αν ήταν λοιπόν να σου κάνει κάποιος κολλήματα στο"ξύπνημα", αυτός είναι ο abyss που "τρέχει" σε πιο χαμηλή ταχύτητα!

Πιθανόν λοιπόν να φταιει κάτι άλλο, γιαυτό βάλε προς το παρόν τον abyss που είναι μια χαρά, μη σκας, και περίμενε μια νέα έκδοση του kernel να δοκιμάσεις.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το root της συσκευής σου

Για το navigon θέλει απότι κατάλαβα τη 4.0.2 έκδοση που δε την έχω...

Το πιο πιθανόν..;)

Follow me on XDA

Είναι πολύ περίεργο για έναν απλό λόγο...Ο abyssnote είναι συγχρονισμένος σε min speed 100, ενώ ο franco σε 200 (όπως και ο stock).

Αν ήταν λοιπόν να σου κάνει κάποιος κολλήματα στο"ξύπνημα", αυτός είναι ο abyss που "τρέχει" σε πιο χαμηλή ταχύτητα!

Πιθανόν λοιπόν να φταιει κάτι άλλο, γιαυτό βάλε προς το παρόν τον abyss που είναι μια χαρά, μη σκας, και περίμενε μια νέα έκδοση του kernel να δοκιμάσεις.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το root της συσκευής σου

Το πιο πιθανόν..;)

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα ανησυχουσα αν δεν είχαν και άλλοι παρόμοια προβλήματα και εδώ και στο άλλο φόρουμ.

Οπότε κανένα προβλημα. Απλά σε πιάνει αυτό το σπαστικο που θέλεις να δουλεύουν όλα τέλεια ;-)

Τεσπα παραμενω με abyss και όλα Οκ...

Sent from my note

Καλημερα παιδια! θα ειμαι και εγω στην παρεα σας απο αυριο μεσημερακι, εχω μια απορια..

Εχω ενα jig που ειναι για galaxy s και galaxy sII, υπαρχει περιπτωση να ειναι συμβατο και με το Note?

Επισης ειδα οτι ο θεικος francisco.franco ειναι πλεον στο Note!? Mονο δικους του kernel εβαζα στο Nexus S, αυτα ειναι :)

Coolpad F1 (8297W)

Καλημερα παιδια! θα ειμαι και εγω στην παρεα σας απο αυριο μεσημερακι, εχω μια απορια..

Εχω ενα jig που ειναι για galaxy s και galaxy sII, υπαρχει περιπτωση να ειναι συμβατο και με το Note?

Επισης ειδα οτι ο θεικος francisco.franco ειναι πλεον στο Note!? Mονο δικους του kernel εβαζα στο Nexus S, αυτα ειναι :)

Καλημερα και καλως ηρθες...:)

Απ οτι λεγεται κανει το jig και για το Note, αλλα (σε περιπτωση που..) δε νομιζω να το χρειαστεις πλεον.:)

Ο Chainfire εβγαλε μια μικρη και ευκολη εφαρμογη για μηδενισμο του counter, το TriangleAway v1.25 που ομως θα λειτουργει οταν με το καλο μας ερθει το ics (το δοκιμασα στην ics leak και οντως μηδενισε τον μετρητη)...

Follow me on XDA

Απ οτι λεγεται κανει το jig και για το Note, αλλα (σε περιπτωση που..) δε νομιζω να το χρειαστεις πλεον.:)

Ο Chainfire εβγαλε μια μικρη και ευκολη εφαρμογη για μηδενισμο του counter, το TriangleAway v1.25 που ομως θα λειτουργει οταν με το καλο μας ερθει το ics (το δοκιμασα στην ics leak και οντως μηδενισε τον μετρητη)...

πολυ ομορφα :happy: ευχαριστω πολυ

οποιαδιποτε αλλη απορια θα ερθει απο αυριο και μετα που θα χω τη συσκευη :food:

Coolpad F1 (8297W)

O μετρητής αυτός που φαίνεται???

Πως θα δω δηλαδή τον counter μου???

Πω πω Newby... που είμαι...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όταν μπαίνεις σε dounload φαίνετε ένας αριθμός πάνω πάνω...

και απ'οσο ξερω αν ειναι πειραγμενος ο flash counter δεν ισχυει η εγγυηση ετσι δεν ειναι?

Coolpad F1 (8297W)

και απ'οσο ξερω αν ειναι πειραγμενος ο flash counter δεν ισχυει η εγγυηση ετσι δεν ειναι?

Θεωριτικα αυτο ισχυει...;)

Αστα να πανε Γιαννη...Τη προπαιδεια μαθαινουμε παλι...:p...

Follow me on XDA

καλησπερα... Μια ερωτηση battary calibration κανουμε μονο οταν το κινητο ειναι 100% η μπαταρια??

Υ.Γ chrack's v14 με franco 8 πεταει απλα

kTm Duke 690

καλησπερα... Μια ερωτηση battary calibration κανουμε μονο οταν το κινητο ειναι 100% η μπαταρια??

Υ.Γ chrack's v14 με franco 8 πεταει απλα

Αν και οπως εχουμε πει το battery calibration δεν ειναι απαραιτητο (αλλα σιγουρα κακο δε κανει), μιας και τα battery stats επαναδημιουργουνται μετα απο 2-3 μερες (φορτισεις), ναι, πρεπει να γινεται οταν η μπαταρια ειναι στο 100%.

Follow me on XDA

Αν και οπως εχουμε πει το battery calibration δεν ειναι απαραιτητο (αλλα σιγουρα κακο δε κανει), μιας και τα battery stats επαναδημιουργουνται μετα απο 2-3 μερες (φορτισεις), ναι, πρεπει να γινεται οταν η μπαταρια ειναι στο 100%.

Ε τελικα ειμαι μεγαλο βλημα... εγω εχθες δεν το φορτισα γιατι καπου μεσα στο forum διαβασα οτι το calibration ειναι καλο να γινει με χαμηλη μπαταρια και τωρα απλα το εσβησα και το φορτιζω... Θα περιμενω να παει 100% θα το ανοιξω θα πατησω αμεσως calibration και ιστερα θα κανω 3 φορτησεις απο 10%

Πληροφοριες απο εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Επιχείρηση: Πρώτη φόρτιση

kTm Duke 690

Παιδια καλησπερα

μια ερωτηση??

εδω και λιγο καιρο δεν μπορω να συνδεθω απο το νοτε με το pc , ουτε με το AirDroid ουτε με το swiFTP αλλα και ουτε με οποιο αλλο προσπαθησω. Περναω αλλη rom στο κινητο , κανω hard reset στο pc αλλα παλι τιποτα... λετε να φταει το royter???

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μπήκα σε download mode και γράφει μόνο Downloading...

Πάνω πάνω δεν έχει τίποτα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπήκα σε download mode και γράφει μόνο Downloading...

Πάνω πάνω δεν έχει τίποτα...

Αν δεις στη παρακατω εικονα γραφει ''custom binary download: YES (1 counts)''.

Αυτο σημαινει οτι του εχει μετρησει ενα flashαρισμα...;)

http://i.imgur.com/fisLA.png

Παιδια καλησπερα

μια ερωτηση??

εδω και λιγο καιρο δεν μπορω να συνδεθω απο το νοτε με το pc , ουτε με το AirDroid ουτε με το swiFTP αλλα και ουτε με οποιο αλλο προσπαθησω. Περναω αλλη rom στο κινητο , κανω hard reset στο pc αλλα παλι τιποτα... λετε να φταει το royter???

ευχαριστω

Γιωργο σιγουρα βαζεις το σωστο ip που σου δινει η καθε εφαρμογη για τη μπαρα του browser???

Μαλλον αυτο ειναι.Συχνα αλλαζει και σου δινει αλλη διευθυνση να βαλεις.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Αν δεις στη παρακατω εικονα γραφει ''custom binary download: YES (1 counts)''.

Αυτο σημαινει οτι του εχει μετρησει ενα flashαρισμα...;)

Πρέπει να ανοίξω και Οdin???

Ένα Ένα μου τα λέτε ρε παιδιά... χαχαχα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πρέπει να ανοίξω και Οdin???

Ένα Ένα μου τα λέτε ρε παιδιά... χαχαχα...

LOL..Οχι...δε χρειαζεται το Odin...

Οταν μπεις download mode, επιλεγεις volume up και βλεπεις τη παραπανω εικονα με τον μετρητη σου...;)

Follow me on XDA

LOL..Οχι...δε χρειαζεται το Odin...

Οταν μπεις download mode, επιλεγεις volume up και βλεπεις τη παραπανω εικονα με τον μετρητη σου...;)

Α εγώ έμπαινα από το Power Menu και δεν μου έβγαζε τίποτα...

Τώρα μπήκα στο Download με συνδιασμό κουμπιών και μου γράφει "ΝΟ"...

Πάλι καλά.... μηδενικός ο μετρητής μου...

Εdit: Τώρα είδα καλύτερα την foto που έστειλες πριν.... Διακρίνω keyboard MAC??? Προδότη.... χαχαχαχαχα

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φιλε @elthis απο εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667

7. Τα κλασικά πλέον battery stats.. μετά από φλασάρισμα καινούργιας ρομ λοιπόν ή ακόμα και αλλαγή κέρνελ καλό θα είναι να κάνετε και reset τα battery stats σας. Αυτό λοιπόν γίνεται με διάφορους τρόπους, είτε μέσω CWM recovery (advanced cwm fetures --> wipe battery stats) είτε με Root explorer, ή με την εφαρμογή SGS tools -> Apply script -> delete_batterystats_.q.txt

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μετά από αρκετές δοκιμές και ψάξιμο του θέματος βαθύτερα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα battery stats πρέπει να σβήνονται ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ που ξέραμε μέχρι σήμερα. ΆΡΑ: Αφήνουμε το κινητό να σβήσει από μπαταρία, το βάζουμε να φορτίσει ανοίγουμε και σβήνουμε τα battery stats, ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ και τέλος.

Αυτο ειχα διαβαση και πηγα να το κανω... Αυτο ειναι να κανουμε ενα wipe μεσα απο CWM το battary stats μονο οταν αλλαξουμε kernel?? Δηλαδη αρχιζουμε τα φορτισματα παλι απο την αρχη??

Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν ώστε να έχουμε τη μέγιστη απόδοση καθώς και μεγάλυτερη διάρκεια ζωής;

Όταν το κινητό έρχεται από το εργοστάσιο η μπαταρία είναι φορτισμένη περίπου στο 50%. Το καλύτερο λοιπόν είναι, αφού την τοποθετήσουμε στο κινητό, να φροντίσουμε να την αδειάσουμε μέχρι το 10% περίπου. Έτσι κι αλλιώς παίρνοντας μια καινούρια συσκευή από περιέργεια και μόνο περιεργαζόμενοι το κινητό είναι εύκολο να φτάσουμε στο 10%!!!

Κατόπιν κλείνουμε το κινητό και το αφήνουμε να φορτίσει μέχρι να φτάσει στο 100%. Το αφήνουμε δυο επιπλέον ώρες περίπου κι αυτό ήταν. Μπορούμε να σταματήσουμε τη διαδικασία και να ενεργοποιήσουμε τη συσκευή. Για τις επόμενες δυο φορτίσεις καλό είναι να κάνουμε το ίδιο (πτώση μέχρι το 10%, φόρτιση κλειστό μέχρι το 100% και ενεργοποίηση - δεν χρειάζεται να το αφήσουμε ξανά δυο ώρες επιπλέον). Αυτό το κάνουμε για να κάνουμε ένα αρχικό calibration της μπαταρίας.

kTm Duke 690

Φιλε @elthis απο εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667

7. Τα κλασικά πλέον battery stats.. μετά από φλασάρισμα καινούργιας ρομ λοιπόν ή ακόμα και αλλαγή κέρνελ καλό θα είναι να κάνετε και reset τα battery stats σας. Αυτό λοιπόν γίνεται με διάφορους τρόπους, είτε μέσω CWM recovery (advanced cwm fetures --> wipe battery stats) είτε με Root explorer, ή με την εφαρμογή SGS tools -> Apply script -> delete_batterystats_.q.txt

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μετά από αρκετές δοκιμές και ψάξιμο του θέματος βαθύτερα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα battery stats πρέπει να σβήνονται ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ που ξέραμε μέχρι σήμερα. ΆΡΑ: Αφήνουμε το κινητό να σβήσει από μπαταρία, το βάζουμε να φορτίσει ανοίγουμε και σβήνουμε τα battery stats, ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ και τέλος.

Αυτο ειχα διαβαση και πηγα να το κανω... Αυτο ειναι να κανουμε ενα wipe μεσα απο CWM το battary stats μονο οταν αλλαξουμε kernel?? Δηλαδη αρχιζουμε τα φορτισματα παλι απο την αρχη??

Τα εχω διαβασει ολα αυτα...:)

Εχω καταληξει προσωπικα οτι καλο ειναι να γινεται στη μεγιστη διαρκεια μπαταριας.

Αλλωστε εχω για αυτη τη δουλεια το Battery Calibration απο market οπου χρειαζεται να φορτισεις στο 100% και μετα να πατησεις ''οκ''...:)

Οχι οταν αλλαζουμε κερνελ, αλλα μονο οταν περναμε rom με full wipe.

Follow me on XDA