Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάποιος να πει την γνώμη του να βοηθήσει να βάλουμε και εμείς κάτι στο ρημάδι που σέρνετε και ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό.

Βάλε CM11, μπαταρία βελτίωση δεν θα δείς, αλλά όσες ώρες θα έχει μπαταρία θα λειτουργεί άψογα :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάλε CM11, μπαταρία βελτίωση δεν θα δείς, αλλά όσες ώρες θα έχει μπαταρία θα λειτουργεί άψογα :)

συμφωνω και επαυξανω!!!για μενα ειναι οτι καλυτερο εχει περασει για το κινητο μας.

Με ψήνετε άσχημα!!

και όχι τίποτα άλλο μου αρέσουν τα παλιά και όχι τα καινούργια.

Πριν μου απαντήσετε δοκίμασα το παρακάτω

Ενώ είμαι root με μαμα 4.1.2 χτες έβαλα έναν kernel, αυτόν εδώ http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=25295#files

Χωρίς να κάνω στην ουσία τίποτα άλλο εκτός από κάτι μεταφορές από sd και απο link2sd σε internal το κινητό με ξάφνιασε και πάει μπάλα!

Το viber πχ που κόλλαγε και για να απαντήσεις περίμενες 20" μέχρι να ξεκολλήσει, τώρα πήγαινε μπάλα!

Είναι δυνατόν τόσο πολυ?

Edited by drdedus

Εχω κατεβάσει την τελευταία cm11 απο εδώ...

http://download.cyanogenmod.org/?device=n7000&type=

και δεν μπορεί να κένει εγκατάσταση, βγάζει ερρορ, ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Εχω κατεβάσει την τελευταία cm11 απο εδώ...

και δεν μπορεί να κένει εγκατάσταση, βγάζει ερρορ, ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

To error που βγάζει είναι το εξής:

----------------------------------------

Installing update....

set_metadata_recursive: some changes failed

E:error in /sdcard/cm-11-11-20140518-NIGHTLY-n7000.zip

(Status 7)

Installation aborted.

---------------------------------------------

Είμαι με PhilZ touch 5

CWM Base version v6.0.3.7

To error που βγάζει είναι το εξής:

----------------------------------------

Installing update....

set_metadata_recursive: some changes failed

E:error in /sdcard/cm-11-11-20140518-NIGHTLY-n7000.zip

(Status 7)

Installation aborted.

---------------------------------------------

Είμαι με PhilZ touch 5

CWM Base version v6.0.3.7

Είχε παρουσιαστεί και σε μένα το ίδιο error. Το αντιμετώπισα περνώντας πρώτα τη stable cm-10.1.3-n7000 ώστε να μπει η recovery της CM στη θέση της PhilZ και μετά πέρασα κανονικά την τελευταία CM11...

Είχε παρουσιαστεί και σε μένα το ίδιο error. Το αντιμετώπισα περνώντας πρώτα τη stable cm-10.1.3-n7000 ώστε να μπει η recovery της CM στη θέση της PhilZ και μετά πέρασα κανονικά την τελευταία CM11...

Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από την τελευταία? Χθές έκαναν πάρα πολλά bug fixes, σήμερα θα γίνουν άλλα τόσα, οπότε περιμένω λίγο ακόμα :)

Oneplus 5 - 128GB

Παιδια το νοτε το πηρε η κοπελα μου.καποιο οδηγο να το κανω ροοτ?Ειναι με 4.1.2 και θελω να το κανω ροοτ και να βαλω philz recovery για να περασω καμια custom rom.Εδω εχει εναν αλλα ειναι για ics λεει

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από την τελευταία? Χθές έκαναν πάρα πολλά bug fixes, σήμερα θα γίνουν άλλα τόσα, οπότε περιμένω λίγο ακόμα :)

Ενδιαφέρουσα είναι. Έχει κάποια κολληματάκια, όπως είναι λογικό, όντας nightly.

Τα βασικά bugs που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι:

- σε site με embedded Youtube video, σε fullscreen (το βίντεο) δεν παίζει σωστά.. και στην περίπτωση που στρέψεις το κινητό από portrait σε landscape και αντίστροφα 3-4 φορές, κάνει επανεκκίνηση.

- αν κολλήσει, μένει ανοιχτή η οθόνη και δεν μπορεί να κλείσει πατώντας μια φορά το power button, όπως έκανε με stock.

- αν επιλέξεις να φαίνεται ο κέρσορας του sPen, εμφανίζει το "βελάκι" του mouse αντί για το "κυκλάκι" της stock :( (εντάξει.. απλά αρνητικό, οχι bug)

Τα θετικά:

- KitKat!

- γρήγορη εκκίνηση των εφαρμογών - και εναλλαγή από τη μία στην άλλη.

- Χρήσιμες ρυθμίσεις gestures για το sPen.

- αναγνώριση απευθείας USB Flash drive σε NTFS μέσω OTG.

- KitKat! :)

Αυτά προς το παρόν.

Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις.. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή ROM, απλώς περίμενα λίγα περισσότερα (συγκριτικά πάντα με παλιότερη επαφή με CM σε άλλο κινητό).

Σημείωση.. δεν έχω δοκιμάσει CM 10.2.

Εσύ έχεις την cm-10.2-20131027; Έχεις εντοπίσει κάποιο πρόβλημα;

Edited by panofori

- σε site με embedded Youtube video, σε fullscreen (το βίντεο) δεν παίζει σωστά.. και στην περίπτωση που στρέψεις το κινητό από portrait σε landscape και αντίστροφα 3-4 φορές, κάνει επανεκκίνηση.

- αν κολλήσει, μένει ανοιχτή η οθόνη και δεν μπορεί να κλείσει πατώντας μια φορά το power button, όπως έκανε με stock.

- αν επιλέξεις να φαίνεται ο κέρσορας του sPen, εμφανίζει το "βελάκι" του mouse αντί για το "κυκλάκι" της stock :( (εντάξει.. απλά αρνητικό, οχι bug)

Τα θετικά:

- KitKat!

Αυτά προς το παρόν.

Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις.. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή ROM, απλώς περίμενα λίγα περισσότερα (συγκριτικά πάντα με παλιότερη επαφή με CM σε άλλο κινητό).

ένα μόνο χαζοbug, 1 στα 100 reboot εξαφανίζονται οι φάκελοι που έχω δημιουργήσει στις αρχικές μου οθόνες. Εξαιρετική ρομ κατά τα άλλα, αλλά εδώ και 2 μήνες παρακολουθώ καθημερινά τα bug fixes της cm11 και σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα.. Βέβαια τώρα μετά τις εντυπώσεις σου μάλλον θα τους δώσω άλλη μια βδομάδα, αντέχω :)

Oneplus 5 - 128GB

Τελικά άλλαξα kernel, και μπήκε κανονικά.

Μου φαίνεται αρκετά γρήγορη και σταθερή. Να κάνω και μια ερώτηση αν ξέρει κανείς.

Πάνω πάνω στην task bar (ετσι λέγεται?), Οταν ανοίγω τα data εμφανίζει στην ισχύ του σήματος τα Ε η Η ή 3G. Αν ανοίξω και το WiFi, αυτά εξαφανίζονται. Με λίγα λόγια δεν έχει εικονίδιο για τα Data, ενώ έχει για το WiFi.. Δεν βρήκα κάτι όσο και να το έψαξα. Ξέρει κανείς τίποτα?

Επίσης, όταν πάω να στείλω SMS, μου βγάζει ένα μύνημα: "Messaging is sending a large number of SMS messages. Do you want to allow this app to continue sending messages? {Allow} {Deny}..... τ'ειν τουτ???? :O

Τελικά άλλαξα kernel, και μπήκε κανονικά.

Μου φαίνεται αρκετά γρήγορη και σταθερή. Να κάνω και μια ερώτηση αν ξέρει κανείς.

Πάνω πάνω στην task bar (ετσι λέγεται?), Οταν ανοίγω τα data εμφανίζει στην ισχύ του σήματος τα Ε η Η ή 3G. Αν ανοίξω και το WiFi, αυτά εξαφανίζονται. Με λίγα λόγια δεν έχει εικονίδιο για τα Data, ενώ έχει για το WiFi.. Δεν βρήκα κάτι όσο και να το έψαξα. Ξέρει κανείς τίποτα?

Επίσης, όταν πάω να στείλω SMS, μου βγάζει ένα μύνημα: "Messaging is sending a large number of SMS messages. Do you want to allow this app to continue sending messages? {Allow} {Deny}..... τ'ειν τουτ???? :O

Το Ε σημαίνει EDGE (δηλαδή 2.5G) και το 3G ξέρεις. Απλά όταν ανοίγεις το wifi δίνει προτεραιότητα χρέωσης στο wifi (για να μην σου ξοδεύει τσαμπα data) και έτσι δεν σε ενημερώνει με τι δίκτυο είσαι συνδεδεμένος

Oneplus 5 - 128GB

Το Ε σημαίνει EDGE (δηλαδή 2.5G) και το 3G ξέρεις. Απλά όταν ανοίγεις το wifi δίνει προτεραιότητα χρέωσης στο wifi (για να μην σου ξοδεύει τσαμπα data) και έτσι δεν σε ενημερώνει με τι δίκτυο είσαι συνδεδεμένος

Αυτό όμως δεν απαντά στην ερώτησή μου,ξέρω τι είναι η κάθε ένδειξη. Το θέμα είναι αν γίνεται με κάποιο τρόπο να υπάρχει εικονίδιο Data...

Για το άλλο με τα SMS , ξέρεις τι είναι?

Αυτό όμως δεν απαντά στην ερώτησή μου,ξέρω τι είναι η κάθε ένδειξη. Το θέμα είναι αν γίνεται με κάποιο τρόπο να υπάρχει εικονίδιο Data...

Για on/off? (για sms οχι δεν γνωριζω)

Oneplus 5 - 128GB

Επί τέλους κινητικότητα... Άρχισα να απογοητεύομαι...
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Δεν γνωρίζω αν αναφέρεσαι στο πως να γίνεται εύκολα on/off τα data, αν θέλεις αυτό τότε από την δεξία πλευρά της μπάρας στο notification menu απλά ακουμπάς το σηματάκι της κεραίας και τα ανοίγει/κλείνει εύκολα.

Επί τέλους κινητικότητα... Άρχισα να απογοητεύομαι...

εγώ εδώ και καιρό παρακολουθώ καθημερινά τις nightlies, απλά έβλεπα συνέχεια bug fixes και δεν ακουμπουσα

Oneplus 5 - 128GB

Δεν γνωρίζω αν αναφέρεσαι στο πως να γίνεται εύκολα on/off τα data, αν θέλεις αυτό τότε από την δεξία πλευρά της μπάρας στο notification menu απλά ακουμπάς το σηματάκι της κεραίας και τα ανοίγει/κλείνει εύκολα.

Οχι, αυτό επίσης γίνεται πολύ εύκολα αν κατεβάσεις κάποιο shortcut έτοιμο αν το θέλεις με ένα touch και σε βολεύει. Αυτο που λέω είναι ότι στην μπάρα, τα data όταν ανοίγουν σου δείχνουν την σύνδεση που έχει πιάσει το τηλέφωνο (3G/H/E κλπ.) στην κεραια, και όχι σε ξεχωριστό εικονίδιο. Ομως αν συγχρόνως ανοίξεις το WiFi, εμφανίζεται στην μπάρα το εικονίδιο του WiFi, και η κεραία πλέον δεν σου δείχνει το είδος σύνδεσης, και το αν έχεις ανοιχτά τα data.

Στις παλιότερες, είχε ξεχωριστό εικονίδιο για τα data και ξεχωριστό για το WiFi, και η έλλειψή του τώρα, με ενοχλεί....

Ελπίζω να το εξήγησα πιο σωστά τώρα....

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα θετικά:

- KitKat!

Αυτά προς το παρόν.

Η καμερα σου είναι ΟΚ? σε μένα δεν νετάρει σωστά και βγαίνουν θολές οι φωτό....

Η καμερα σου είναι ΟΚ? σε μένα δεν νετάρει σωστά και βγαίνουν θολές οι φωτό....

Έχω περάσει την google camera από το πακέτο των gapps (υπάρχει όμως και στο Play store) και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στην εστίαση. Βέβαια δεν έχει επιλογή για αποθήκευση στην microSD, οι επιλογές της ανάλυσης είναι 8, 3.1, 1.2 MP (προτιμούσα τα 6.5 MP της stock) και έχει πολύ λίγες advanced ρυθμίσεις.

Έχω περάσει την google camera από το πακέτο των gapps (υπάρχει όμως και στο Play store) και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στην εστίαση. Βέβαια δεν έχει επιλογή για αποθήκευση στην microSD, οι επιλογές της ανάλυσης είναι 8, 3.1, 1.2 MP (προτιμούσα τα 6.5 MP της stock) και έχει πολύ λίγες advanced ρυθμίσεις.

Την κατέβασα, και δεν είδα κάποια διαφορά.

Πως περνάς εφαρμογές απο gapps? (σορρυ για την ασχετοσύνη :O )

Την κατέβασα, και δεν είδα κάποια διαφορά.

Πως περνάς εφαρμογές απο gapps? (σορρυ για την ασχετοσύνη :O )

Κανένα πρόβλημα :)

Αν δοκίμασες βέβαια την έκδοση του play store και δεν βελτίωσε την κατάσταση, δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αυτό.

Ουσιαστικά η μόνη διαφορά είναι πως θα αντικαταστήσει την default camera με την google camera.

Κατεβάζεις πρώτα από το xda τα addon modules που θες (πχ μόνο την google camera) ή ολόκληρο το πακέτο gapps της επιλογής σου και φλασάρεις κανονικά από recovery. (αν κάνεις και κανένα wipe cache και dalvic cache, φαντάζομαι δε βλάπτει).

Κανένα πρόβλημα :)

Αν δοκίμασες βέβαια την έκδοση του play store και δεν βελτίωσε την κατάσταση, δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αυτό.

Ουσιαστικά η μόνη διαφορά είναι πως θα αντικαταστήσει την default camera με την google camera.

Κατεβάζεις πρώτα από το xda τα addon modules που θες (πχ μόνο την google camera) ή ολόκληρο το πακέτο gapps της επιλογής σου και φλασάρεις κανονικά από recovery. (αν κάνεις και κανένα wipe cache και dalvic cache, φαντάζομαι δε βλάπτει).

Το gapps το έβαλα ολόκληρο, αλλά δεν είδα πουθενά να υπάρχει το google camera, το κατέβασα απο το play store...

Με ψήνετε άσχημα!!

και όχι τίποτα άλλο μου αρέσουν τα παλιά και όχι τα καινούργια.

Πριν μου απαντήσετε δοκίμασα το παρακάτω

Ενώ είμαι root με μαμα 4.1.2 χτες έβαλα έναν kernel, αυτόν εδώ http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=25295#files

Χωρίς να κάνω στην ουσία τίποτα άλλο εκτός από κάτι μεταφορές από sd και απο link2sd σε internal το κινητό με ξάφνιασε και πάει μπάλα!

Το viber πχ που κόλλαγε και για να απαντήσεις περίμενες 20" μέχρι να ξεκολλήσει, τώρα πήγαινε μπάλα!

Είναι δυνατόν τόσο πολυ?

Πήγα εκεί που λές αλλά ποιό απο τα 2 αρχεία χρησιμοποείς και φυσικά πως..?

Είμαι ήδη root αλλά με Framaroot

Edited by masteripper

και εγώ με framaroot ήμουν

μετά την εγκατάσταση έσβησα το παλιό "SuperUser" και άφησα το καινούργιο

αν και μου φαινόταν καλύτερο το παλιό..

μου ζητάει κάτι περίεργα permission για "data create" κλπ

ρώτα και τα παιδιά εδώ μην κάνεις καμιά "πατάτα" γιατί εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191

What kernel to choose:

The important part is the Kernel code:

XWLPX-NEE

Kernel code is in red (LPX), for this example, you need an LPX ROM. However, often, you can mix kernels when they are close: LPF kernel with LPG ROM...

NEE code doesn't matter at all, I add it for reference. It is the CSC

XW: mixed, often doesn't matter for close regions. For example, XW and XX are often interchangeable. However, mixing a BU with an XW ROM or inversly, sometimes works, but often ends in a bootloop. In that case, either boot into recovery or download mode to reflash

Recovery (.zip) packages instructions - Will also root your phone * recommanded method *

They come in the form of -signed.zip files that can be flashed in stock recovery 3e: No Yellow Triangle

Download xxx-signed.zip kernel matching your ROM

Put the previously downloaded xxx-signed.zip file on your external sd card

Boot into stock recovery (volume up+home+power)

Select "apply update from external storage".

Now select the xxx-signed.zip file you copied in previous step

You are rooted + new PhilZ-cwm6 kernel with CWM6

Odin packages instructions: ready for root

They come in the form of .tar.md5 file

boot into download mode

start odin3 and configure it as in picture below

connect phone in download mode to PC via USB

press start to flash the tar.md5 package

to root, download the root file from here (Method 1) : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/04-12-2012-universal-rooting-phones-rom-t1746794

Edited by drdedus

The important part is the Kernel code:

XWLPX-NEE

Thanks για την απάντηση ...αλλά στο δικό μου κινητό

Εκδοση Βασικού φάσματος

Ν7000ΧΧLT3

Kernel Edition

3.0.31-11-3517

dpi@DELL202#3

SMP PREEMPR Sar Apr 20 02:25:55 KST 2013

Βγάζει κανένας άκρη?

Εδώ:

στο cyanogenmod μας δουλεύουν! Είναι δυνατόν, εδώ και ένα εξάμηνο, καθημερινά να έχουν νέα αναβάθμιση και να είναι ακόμη nightly...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)