ardimi Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Αυτη λετε ; N7000UBLR3---4.0.4/12.08.17-N7000UWHLR2---Panama εχει τοση διαφορα απο την N7000XXLRI---4.0.4/12.07.13-N7000OXXLP8--- Greece που εχω τωρα; και με odin ,χωρις hard reset ,δεν χανω τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ποιός είναι ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος να περάσεις τον Hydracore σε rooted (με μαμά kernel) stock panama? Υπάρχει κάποιο bug σρε αυτό τον kernel; Ειτε με cwm (zip) ειτε με pc odin (tar) δεν θα εχεις καποιο πρόβλημα Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Τι γινεται, παω να κατεβαζω το CWM.zip απο την βιβλο, οι xda τοχουν αφαιρεσει και με παραπεμπει σε αυτο http://www.xda-developers.com/android/temporary-cwm-zip-on-galaxy-note-found-as-a-cause-of-hard-bricks/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Αυτη λετε ; N7000UBLR3---4.0.4/12.08.17-N7000UWHLR2---Panama εχει τοση διαφορα απο την N7000XXLRI---4.0.4/12.07.13-N7000OXXLP8--- Greece που εχω τωρα; και με odin ,χωρις hard reset ,δεν χανω τιποτα; αν το κινητο σου δουλευει σωστα κατσε εκει που εισαι και περιμενε:) εγω αυτο κανω τωρα! εβαλα παναμα την εστρωσα κτλ και απλα περιμενω..για JB..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Τι γινεται, παω να κατεβαζω το CWM.zip απο την βιβλο, οι xda τοχουν αφαιρεσει και με παραπεμπει σε αυτο http://www.xda-developers.com/android/temporary-cwm-zip-on-galaxy-note-found-as-a-cause-of-hard-bricks/ Τι έγινε ρε παιδιά άλλαξε τρόπος που κάνεις ρουτ και αν ναι ας πει κάποιος πως γίνεται δεν αφορά εμένα αλλά είναι πόλοι αυτοί που θα ψάχνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Τι έγινε ρε παιδιά άλλαξε τρόπος που κάνεις ρουτ και αν ναι ας πει κάποιος πως γίνεται δεν αφορά εμένα αλλά είναι πόλοι αυτοί που θα ψάχνονται. Ανακάλυψαν πως για πολλά brick ευθύνεται o cwm που βάζαμε για να ρουτάρουμε. Γι αυτό τον λόγο συνιστούν το ρουτ να γίνεται με τον πατροπαράδοτο τρόπο μέσω pc odin περνώντας έναν ρουταρισμενο κερνελ. Επειδή όμως μέσω pc odin θα γράψει o μετρητής, τον μηδενίζουμε με το triagle away. Θεωρείτε πλέον o πιο ασφαλής τρόπος για ρουτ...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Edited September 1, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Τι γινεται, παω να κατεβαζω το CWM.zip απο την βιβλο, οι xda τοχουν αφαιρεσει και με παραπεμπει σε αυτο http://www.xda-developers.com/android/temporary-cwm-zip-on-galaxy-note-found-as-a-cause-of-hard-bricks/ Πήγαινε στο νήμα που δίνει το λινκ του dr ketan στο άρθρο και εκεί είναι γραμμένο αναλυτικά πως θα γίνεις ρουτ. Τώρα β'εβαια δεν έχω ξεκαθαρίσει εμείς οι παλιοί που έχουμε γίνει ρουτ με το επικίνδυνο cwm.zip αν συνεχίζουμε να κινδυνεύουμε ακόμα και με ασφαλείς κέρνελ,πάντως τα φλασαρίσματα τα συνεχίζω.:):lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Μηπως μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ Cf kernel τον τελευταιο αν γινεται.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Βγήκε καινούργιος notecore... Τον δοκιμάζω και επιστρέφω :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Βγήκε καινούργιος notecore... Τον δοκιμάζω και επιστρέφω :p Sent from my note ποτε βγηκε νεος notecore? αν εννοεις τον hydracore v1 εχει καιρο που βγηκε :) αν οχι, στειλε λινκ γιατι εγω πλεον δεν βρισκω κανεναν notecore πουθενα :lol: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ποτε βγηκε νεος notecore? αν εννοεις τον hydracore v1 εχει καιρο που βγηκε :) αν οχι, στειλε λινκ γιατι εγω πλεον δεν βρισκω κανεναν notecore πουθενα :lol: Βγήκε ο 1.7 Hycracore χθες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397 Πο ρε παιδιά τι έχει κάνει ο άνθρωπος. Πραγματικά το κινητό πάει σφαίρα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Βγήκε ο 1.7 Hycracore χθες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397 Πο ρε παιδιά τι έχει κάνει ο άνθρωπος. Πραγματικά το κινητό πάει σφαίρα. Sent from my note Δεν ξέρω αγγλικά και χάθηκαν εχω κρακ 14 ποιο από όλα πρέπει να κατεβασω ;;;; για στάνταρ βερσιόν με oc θα μου πεθάνει την μπαταρία ε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Δεν ξέρω αγγλικά και χάθηκαν εχω κρακ 14 ποιο από όλα πρέπει να κατεβασω ;;;; για στάνταρ βερσιόν με oc θα μου πεθάνει την μπαταρία ε;;; Εγώ πάντα στάνταρ βάζω.. αξιζει δοκιμασε τον πολυ δυνατός κερνελ. Sent from my note Edited September 1, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Βγήκε ο 1.7 Hycracore χθες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789397 Πο ρε παιδιά τι έχει κάνει ο άνθρωπος. Πραγματικά το κινητό πάει σφαίρα. Sent from my note γιατι δεν εχει βγει ως αναβαθμιση στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 ? σιγουρα ειναι ΟΚ ο κερνελ αυτος ο 1_7 ετσι? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 γιατι δεν εχει βγει ως αναβαθμιση στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 ? σιγουρα ειναι ΟΚ ο κερνελ αυτος ο 1_7 ετσι? δεν ξερω απο οτι λεει το update εγινε χθες! εγω τον εβαλα παντως..:lol: ελπιζω να μην μεινω με κανενα τουβλο στο χερι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 δεν ξερω απο οτι λεει το update εγινε χθες! εγω τον εβαλα παντως..:lol: ελπιζω να μην μεινω με κανενα τουβλο στο χερι:p εγω τον περασα στην sd αλλα λεω να περιμενω να βγει και στο κανονικο thread (δεν ξερω τι ειναι "new kernel repository"..).. τρεξτο λιγακι ακομα και πες εντυπωσεις! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) εγω τον περασα στην sd αλλα λεω να περιμενω να βγει και στο κανονικο thread (δεν ξερω τι ειναι "new kernel repository"..).. τρεξτο λιγακι ακομα και πες εντυπωσεις! Εγώ βλέπω ότι έχουν και διαφορετικά ονόματα αυτός που έχει ανεβάσει την 1 με αυτόν με την 1.7;;;; Όταν ήμαστε σίγουροι ότι είναι οκ να μας ενημερώσετε και εμάς. Edited September 1, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Παίδες τον έχω εδώ και μια ώρα.. Νομίζω ότι είναι ο πιο γρήγορος κερνελ που έχω βάλει ποτέ.. Πάει σφαίρα πραγματικά.. Άψογο δέσιμο με Παναμά ρομ.. Δεν ξέρω τι να πω.. Αν διαβάσετε τίποτα "ύποπτο " ενημερώστε. EDIT i leave the thread for like a day and what do i see? the never ending stuglle of pro's and con's of things turning into bashing. Anyway I have been very busy, still dealing with some family stuff, hence why I have not updated the OP with 1.7 I was also hard at work on v2 - it has been tested on a number of roms so far and reports are good. Please keep it friendly in here until i return http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863&page=758 Sent from my note Edited September 1, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δεν ειναι ύποπτος ο τυπος που ανεβάσε την 1,7 και λογικα συνεργαζεται με τον dev του notecore/Hydracore... Απλα το περίεργο είναι πως εφόσον εχει βγει νεα έκδοση.. Γιατι δεν βγαινει στο actual thread του kernel!? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δεν ειναι ύποπτος ο τυπος που ανεβάσε την 1,7 και λογικα συνεργαζεται με τον dev του notecore/Hydracore... Απλα το περίεργο είναι πως εφόσον εχει βγει νεα έκδοση.. Γιατι δεν βγαινει στο actual thread του kernel!? Για διαβασε λίγο πιο πάνω και δες το λινκ.. Αν δεν κάνω λάθος είναι ο δημιουργός του notecore.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ειμαι απτο taptalk τώρα γιαυτο οι προχειροδουλειες..:-$ . Σε περίπτωση που ειναι ο ιδιος ο δημιουργός... Ακομα πιο περίεργο που δεν εχει ανέβει στο κανονικό thread του kernel! Ίσως είναι ακομα ψιλοbeta? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ειμαι απτο taptalk τώρα γιαυτο οι προχειροδουλειες..:-$ . Σε περίπτωση που ειναι ο ιδιος ο δημιουργός... Ακομα πιο περίεργο που δεν εχει ανέβει στο κανονικό thread του kernel! Ίσως είναι ακομα ψιλοbeta? i leave the thread for like a day and what do i see? the never ending stuglle of pro's and con's of things turning into bashing. Anyway I have been very busy, still dealing with some family stuff, hence why I have not updated the OP with 1.7 I was also hard at work on v2 - it has been tested on a number of roms so far and reports are good. Please keep it friendly in here until i return proper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863&page=758 Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση! Reboot into recovery mode! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση! Reboot into recovery mode! Παίδες φυσάει ο κερνελ... Όσο τον δουλεύω τόσο το καταλαβαίνω.. Με Παναμά και nova το κινητό απογειώνεται.. Και η μπαταρία δείχνει πολύ δυνατή Επίσης βλέπω καλύτερη διαχείριση και στην ραμ.. (είμαι συνεχώς με 220 και βάλε free...). Δείτε λίγο και εσείς εδώ και πείτε μου. Sent from my note Edited September 1, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση! Reboot into recovery mode! Δλδ όλα οκ να βάλουμε 1.7 αυτό εννοείς;;;; Τώρα είδα ότι βγήκε ν2 οκ έβαλα και εγώ μια χαρά.... Όντως πολύ γρήγορη μακάρι να είναι και από μπαταρία καλή. Edited September 1, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts