SaintPetrouil Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Mε greenify και ενα 1 click απο clean master καπου στα 300-310 ελευθερα !! με την μαμα ρομ καθε 2 μερες εκανα επανεκιννηση διοτι ειχα 80 mb απο το 1 γιγα ..αλλα τωρα τα 300 mb ειναι με 4 μερες σερι... Άρα με τον δικό μου πιο extreme τρόπο του greenify θα πάω 330+ :devil: Πέρασες και την τελευταία nightly ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Άρα με τον δικό μου πιο extreme τρόπο του greenify θα πάω 330+ :devil: Πέρασες και την τελευταία nightly ? Εχω μεινει στην χτεσινη...ειδα το changelog της σημερινης και δεν ειδα κατι σημαντικο ... :worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα έχω κάνει το κινητό μου root μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει λίστα με τις εφαρμογές που μπορούμε να διαγράψουμε χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Οποιος εχει περασει cm11 παιζει να εχει δοκιμασει να αλλαξει σε ART ? παιδια για να περασω philz revocery τι παιρνω υποψειν ? το baseband (xxlt3) η' τον αριθμο κατασκευης (ΧΧLT5 ) ? Edited February 27, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μέσα από το kies αφού βάλω το μοντέλο και μετά τον συριακό αριθμό δεν μου λέει τι product code έχω Υπάρχει άλλος τρόπος να μάθω τι product code έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 καλησπερα παιδια εχει κανεις λινκ για την τελευταια cm που εχει βγει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 καλησπερα παιδια εχει κανεις λινκ για την τελευταια cm που εχει βγει??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526090 Θα βρεις και οδηγο εγκαταστασης διοτι η cm11 θελει καποια παραπανω βηματα !! :) Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526090 Θα βρεις και οδηγο εγκαταστασης διοτι η cm11 θελει καποια παραπανω βηματα !! :) Πέρασες καμιά από τις τελευταίες Nightly ? Κάθε μέρα βγαίνουν και διορθώνουν bugs... ανυπομονώ :D Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Πέρασες καμιά από τις τελευταίες Nightly ? Κάθε μέρα βγαίνουν και διορθώνουν bugs... ανυπομονώ :D Μεχρι και προχτες δουλευα την cm11 ...δεν εχω παρατηρησει καποιο σημαντικο bug...καμια φορα μπορει να φαει κανα σκαλωμα (επειδη τρεχω μουσικη ιντερνετ κλπ κλπ και το ζοριζω) ..απλα γυρισα στην "μαμα" ρομ μεχρι να μειωθουν στο μηδεν τα bugs και να σταματησει το 24ωρο update !:D Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πέρασες καμιά από τις τελευταίες Nightly ? Κάθε μέρα βγαίνουν και διορθώνουν bugs... ανυπομονώ :D Πέρασα εγώ την τελευταία. Φοβερά γρήγορη αλλά τρώει τη μπαταρία για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πέρασα εγώ την τελευταία. Φοβερά γρήγορη αλλά τρώει τη μπαταρία για πλάκα. ωραία πράγματα :) ... έχω παραγγείλει και καινούργια μπαταρία .. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walden Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος εδώ πέρα ( παντελώς ολόφρεσκος ) κι επειδή έχω χαθεί με τις 835 σελίδες, θα ήθελα να ρωτήσω κανά δυο πραγματάκια και αν έχετε το κουράγιο και την όρεξη με βοηθάτε. Έχω το Note από το 2012 και τρέχει το 2.3.6 με baseband version Ν7000XXLA3 και kernel version 2.6.35.7-N7000XXLA3-CL880036 και CSC LA3 (XEU) - [ να υποθέσω ότι αυτό δεν είναι κωδικός Ελλάδος αλλά Αγγλίας ??....] Δεν έχει κάνει κανένα update και το Kies μου λέει ότι δεν υποστηρίζει καμία αναβάθμιση. Τα ερωτήματα είναι : 1. υπάρχει λόγος να επιχειρήσω να εγκαταστήσω κάτι άλλο χωρίς να ρισκάρω να χάσω ούτε μία από τις λειτουργίες του τηλεφώνου ? Το ρωτάω αυτό γιατί διάβασα για περιπτώσεις που η κάμερα ή το βίντεο δεν λειτουργούν, το S Memo και το πενάκι το ίδιο κλπ.κλπ. 2. Αν ναι, τι έχετε να προτείνετε ως πιο σίγουρο και γρήγορο ? 3. Αν δω ότι το νέο firmware έχει σοβαρά προβλήματα, μπορώ να επανέλθω στο 2.3.6 ή σε κάτι άλλο εργοστασιακό και να γλυτώσω το εγκεφαλικό ? 4. Ψάχνοντας για την επίσημη έκδοση του 4.1.2 ( παρότι το Kies δεν την βρίσκει διαθέσιμη για το τηλέφωνό μου ), δεν βρήκα κανένα link να λειτουργεί. Υπάρχει κάποια διεύθυνση που μπορώ να το βρω για να μην χρειαστεί να το κάνω root ? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starboard Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα έχω το N7000 και θα σας παρακαλούσα να μου προτείνεται μια ROM stable, πιο γρήγορη από την original 4.1.2 που να δουλεύουν όλα FM, S-pen κλπ. και ας μην είναι η πιο τελευταία. Έχει πάάαρα πολλες και δεν ξέρω ποια να διαλέξω στο XDA. Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για πειραματισμούς και δοκιμές. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα έχω το N7000 και θα σας παρακαλούσα να μου προτείνεται μια ROM stable, πιο γρήγορη από την original 4.1.2 που να δουλεύουν όλα FM, S-pen κλπ. και ας μην είναι η πιο τελευταία. Έχει πάάαρα πολλες και δεν ξέρω ποια να διαλέξω στο XDA. Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για πειραματισμούς και δοκιμές. Ευχαριστώ πολύ!! εγω πριν βαλω την τελευταια cm ειχα τη sweet και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starboard Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 εγω πριν βαλω την τελευταια cm ειχα τη sweet και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Σε ευχαριστώ, θα την ψάξω για να δω πως είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τελευταία το κινητό μου ανάβει μόνο του ενώ είναι σε standby. Παίζει μουσική από μόνο του και γενικά τρέχει εφαρμογές. Έκανα επαναφορά, wipe αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμία ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τελευταία το κινητό μου ανάβει μόνο του ενώ είναι σε standby. Παίζει μουσική από μόνο του και γενικά τρέχει εφαρμογές. Έκανα επαναφορά, wipe αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμία ιδέα ; Δοκίμασε μια άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? Ψάχνω μια official 2.3 rom και δεν μπορώ να βρω πουθενά Έχουν εξαφανιστεί από το sammobile όλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? Ψάχνω μια official 2.3 rom και δεν μπορώ να βρω πουθενά Έχουν εξαφανιστεί από το sammobile όλες! Ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Edited March 21, 2014 by Segas_Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? Ψάχνω μια official 2.3 rom και δεν μπορώ να βρω πουθενά Έχουν εξαφανιστεί από το sammobile όλες! Ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Έχω κοιτάξει δεν λειτουργεί κανένα λινκ, είναι όλα από hotfile. Αν έχει κατεβάσει κάποιος κάτι ας το ανεβάσει κάπου να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Καλησπέρα είχα κάνει το κινητό μου root (galaxy note 1) και αποφάσισα να το ξερουτάρω και το έκανα μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να ξαναβάλω την επίσημη ρόμ ξανά. Από ότι είδα η Version γράφει PDA:N7000XXLT5 , PHONE N7000XXLT3 , CSC N7000OXXLT2 , Built Info: Sat Apr 20 02:02:58 KST 2013 . Τι πρέπει να κάνω δεν μου βγάζει όλα τα προγράμματα όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων; Edited March 22, 2014 by Nikos4p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 7μύρια bugs έχει διορθώσει η Cyanogenmod για την 4.4.2 στο Galaxy Note μας.. Άντε, πότε θα βγεί stable?? κάθε μέρα πάντως βγάζουν de-bugged εκδόσεις. Μπράβο τους :D Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα ! Γνωρίζει κανείς φίλος, αν γίνεται temporary root σε official 4.1.2 (EUR); Και αν ναι, αν μπορεί να παραπέμψει σε έναν οδηγό. Ευχαριστώ ! Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα ! Γνωρίζει κανείς φίλος, αν γίνεται temporary root σε official 4.1.2 (EUR); Και αν ναι, αν μπορεί να παραπέμψει σε έναν οδηγό. Ευχαριστώ ! Ναι γίνετε θα σου στείλω πμ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία nightly ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts