Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πωπω όταν το άφησα εγώ πριν κάνα 3μηνο δεν ξεπέρναγε τις 8000-9000 .

Φαίνεται η διαφορά και στην λειτουργεία η μόνο στα νούμερα?

η μπαταρία έχει βελτίωση ?

Στην πράξη η βελτίωση είναι χαοτική . Η μπαταρία είναι 5-10% χειρότερη, αλλά όπως έχω πει, το έχω 1 χρόνο και 8 μήνες, οι 3 ώρες οθόνης είναι πολύ καλά για σχεδόν 2 χρόνια.. Άλλωστε θυσιάζω άνετα τόση μπαταρία για τόση διαφορά στις επιδόσεις. Άν έρθει και η 4.4 πιστεύω θα πιάσει ακόμα μεγαλύτερο σκορ :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην πράξη η βελτίωση είναι χαοτική . Η μπαταρία είναι 5-10% χειρότερη, αλλά όπως έχω πει, το έχω 1 χρόνο και 8 μήνες, οι 3 ώρες οθόνης είναι πολύ καλά για σχεδόν 2 χρόνια.. Άλλωστε θυσιάζω άνετα τόση μπαταρία για τόση διαφορά στις επιδόσεις. Άν έρθει και η 4.4 πιστεύω θα πιάσει ακόμα μεγαλύτερο σκορ :)

Εννοείτε ότι αξίζει η θυσία εδώ βάζαμε κερνελ θορ για να είναι πιο γρήγορο και είχαμε 2:30 ώρες οθόνη το πολύ.

Και από ένα σχόλιο άκουσα ότι τώρα είναι πιο γρήγορο και από αυτόν τον κερνελ.

Αντε εύχομαι γρήγορα την 4.4.

Έτρεξα benchmark (δεν είμαι φαν, καθαρά από περιέργεια). Στο AnTuTu λοιπόν το

Nexus 7 2012, android version 4.4 έπιασε 13874 και το Note μας με την Cyanogenmod 4.3.1

Galaxy Note N7000, android version 4.3.1 : 11579

not bad at all!

το εκανα και εγω για πλακα μιας και θυμομουν απο την μοναδικη φορα που ειχα κανει και ηταν περιπου 3700.μου εβγαλε κοντα στα 11500.η διαφορα πραγματικα δεν υπαρχει.οπως και να εχει επειδη και εγω δεν ειμαι των bench βλεπω τρελλη διαφορα στην καθημερινοτητα μου και αυτο μου αρκει!νομιζω πως μετα απο κλεισμενα 2 χρονια που το εχω τωρα ειναι στα καλυτερα του!!!

Καμμια ιδέα για τι δεν μου δουλεύει η μετακίνηση εφαρμογής στην SD Card....βαζω το Clean Master και μου βγάζει ότι δεν έχω διαθέσιμο χώρο(10 Gb ελεύθερα)......Μήπως πρέπει να πάρω εξωτερική κάρτα SD για παίξει "μπάλλα"....παράξενο γιατ στο κινέζικο tablet παίζει με την εσωτερική....

Καμμιά συνιστώμενη καρτουλα μνήμης?...με class 10 παίζι καλά?(rootarisμενο με το framaroot aragon...με μήνυμα success)

Κάποιος....?

Κάποιος....?

Για να γίνει μετακίνηση της εφαρμογής στην SD Card εννοείτε ότι πρέπει να έχεις εξωτερική κάρτα SD.

με class 10 παίζει καλά? ναι και καλύτερες και πιο αξιόπιστες είναι οι samsung

δες εδώ. ;)

Samsung microSDXC Card 64GB Pro UHS-1 70mb/sec

Samsung microSDHC Card 32GB Plus UHS-1 Class 10 48mb/sec

θέλω να περάσω μια ρομ αλλα να λειτουργεί η βιντεοκλήση. πειτε καμμια προταση γιατι στο xda εχω χαθει μιας και είναι παλιο το τηλέφωνο και εχει πολλές

ευχαριστώ

Καλημερα, εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο εδω και δυο εβδομαδες.

Μου βγαζει συνεχεια οτι δεν εχω αρκετη μνημη και δεν μπορω να κανω ενημερωσεις στις εφαρνογες που εχω στο κινητο. Δεν εχω κανει root και εχω την εκδοση 4.1.2

Δεν εχω καμια εφαρμογη στο τηλεφωνο, μονο οτι εχεο μονο του google+ youtube και τα λοιπα που μπαινουν μονα τους και δεν μπορω να κανω απεγκατασταση. Ξερει καποιος τι να κανω για να απελευθερωσω την μνημη?

Για να γίνει μετακίνηση της εφαρμογής στην SD Card εννοείτε ότι πρέπει να έχεις εξωτερική κάρτα SD.

με class 10 παίζει καλά? ναι και καλύτερες και πιο αξιόπιστες είναι οι samsung

δες εδώ. ;)

Samsung microSDXC Card 64GB Pro UHS-1 70mb/sec

Samsung microSDHC Card 32GB Plus UHS-1 Class 10 48mb/sec

Thanks....

παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με omnirom 4.4?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516933

διαβάζω να λένε για 4 ώρες οθόνη απο τη στοκ μπαταρία και γενικά πολύ ικανοποιημένοι.

Παραμυθια. Την εχω τωρα αρκετο καιρο και δοκιμασα και αρκετες nightly αλλα διαφορα στην μπαταρια δεν ειδα. Και η μια μπαταρια ειναι καινουρια. Ουτε σε ART, το οποιο δεν εχει καμμια διαφορα στις επιδοσεις, ειδα καμμια απολυτως διαφορα στην μπαταρια. 3ωρες με το ζορι βγαζει

Με την εκπληκτική δωρεά εφαρμογή: μετάφραση Google έχεις την δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να φωτογραφήσεις ένα κείμενο (πχ Ιταλικό) να επιλέξεις με το δάκτυλο ή το πενάκι το τμήμα του κειμένου που θέλεις και να σου το μεταφράσει (πχ Ελληνικά). Επίσης μπορείς να έχεις αποθηκευμένη μια φωτογραφία με ένα κείμενο (πχ Ιταλικό), να το φορτώσεις στην εφαρμογή και να κάνεις την ίδια δουλειά, δηλαδή, να επιλέξεις με το δάκτυλο ή το πενάκι το τμήμα του κειμένου που θέλεις και να σου το μεταφράσει.

Με την έκδοση CyanogenMod 4.3.1 λοιπόν, η μετάφραση Google, αυτή την διαδικασία με την camera δεν μου την κάνει.

Μου λέει, ή ότι δεν υπάρχει σύνδεση, ενώ σίγουρα είμαι συνδεδεμένος με wi-fi ή data, ή ότι δεν μπορώ να φορτώσω την φωτογραφία.

Την εφαρμογή αυτή, με την διαδικασία της camera, την έχω δοκιμάσει με Galaxy S3. Δουλεύει θαυμάσια και ταχύτατα.

Το μυαλό μου πηγαίνει στην πιστότητα της camera της CyanogenMod 4.3.1.

Και εγώ και άλλοι συνάδελφοι εδώ αναφερθήκαμε σε προβλήματα που μας προέκυψαν με την εφαρμογή της camera CyanogenMod 4.3.1.

Έχει προκύψει και σε κάποιον άλλον το πρόβλημα αυτό;

Σε κάθε περίπτωση παροτρύνω τους πάντες να εμβαθύνουν σε αυτή την εφαρμογή...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Με την εκπληκτική δωρεά εφαρμογή: μετάφραση Google έχεις την δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να φωτογραφήσεις ένα κείμενο (πχ Ιταλικό) να επιλέξεις με το δάκτυλο ή το πενάκι το τμήμα του κειμένου που θέλεις και να σου το μεταφράσει (πχ Ελληνικά). Επίσης μπορείς να έχεις αποθηκευμένη μια φωτογραφία με ένα κείμενο (πχ Ιταλικό), να το φορτώσεις στην εφαρμογή και να κάνεις την ίδια δουλειά, δηλαδή, να επιλέξεις με το δάκτυλο ή το πενάκι το τμήμα του κειμένου που θέλεις και να σου το μεταφράσει.

Με την έκδοση CyanogenMod 4.3.1 λοιπόν, η μετάφραση Google, αυτή την διαδικασία με την camera δεν μου την κάνει.

Μου λέει, ή ότι δεν υπάρχει σύνδεση, ενώ σίγουρα είμαι συνδεδεμένος με wi-fi ή data, ή ότι δεν μπορώ να φορτώσω την φωτογραφία.

Την εφαρμογή αυτή, με την διαδικασία της camera, την έχω δοκιμάσει με Galaxy S3. Δουλεύει θαυμάσια και ταχύτατα.

Το μυαλό μου πηγαίνει στην πιστότητα της camera της CyanogenMod 4.3.1.

Και εγώ και άλλοι συνάδελφοι εδώ αναφερθήκαμε σε προβλήματα που μας προέκυψαν με την εφαρμογή της camera CyanogenMod 4.3.1.

Έχει προκύψει και σε κάποιον άλλον το πρόβλημα αυτό;

Σε κάθε περίπτωση παροτρύνω τους πάντες να εμβαθύνουν σε αυτή την εφαρμογή...

Για ποια εφαρμογη λες συγκεκριμενα ? Διοτι με εψησες να την δοκιμασω :D

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Για ποια εφαρμογη λες συγκεκριμενα ? Διοτι με εψησες να την δοκιμασω :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate&hl=el

Thanouris αξίζει τον κόπο, και αν έχεις CyanogenMod δοκίμασε την διαδικασία με την camera.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Λοιπον παιδια,προσπαθω να περασω μια custom rom και μολις το κανω-με safe kernel-δε τη τελειωνει και μου βγαζει error 7!!!Oποτε το επανεφερα παλι στην stok rom την Ελληνικη(EUR)που ειναι και η δικια του η επισημη(με εγγυηση κλπ-εχει πανω απο 1,5 χρονο!!!)...Το εψαξα λιγο το θεμα,που λεει κατι για αλλαγες με το notepad κλπ.,αλλα δε καταφερα κατι.Μπορει να πει καποιος εναν καπως απλο τροπο να ξεπερασω αυτο το προβλημα???Γιατι και στη στοκ συνεχεια δε λεει :p

Apple iPhone 14 Pro Max

Λοιπον παιδια,προσπαθω να περασω μια custom rom και μολις το κανω-με safe kernel-δε τη τελειωνει και μου βγαζει error 7!!!Oποτε το επανεφερα παλι στην stok rom την Ελληνικη(EUR)που ειναι και η δικια του η επισημη(με εγγυηση κλπ-εχει πανω απο 1,5 χρονο!!!)...Το εψαξα λιγο το θεμα,που λεει κατι για αλλαγες με το notepad κλπ.,αλλα δε καταφερα κατι.Μπορει να πει καποιος εναν καπως απλο τροπο να ξεπερασω αυτο το προβλημα???Γιατι και στη στοκ συνεχεια δε λεει :p

Ποιόν κερνελ λες safe ;

Πια rom θες να περάσεις.;

Με ποιόν τρόπο το επανέφερες με Odin ;

Φαβταζομαι δεν κάνεις λάθος και μιλάμε για το NOTE1 ε; ρωτάω γιατί βλέπω αβαταρ του τρία;

Ποιόν κερνελ λες safe ;

Φαβταζομαι δεν κάνεις λάθος και μιλάμε για το NOTE1 ε; ρωτάω γιατί βλέπω αβαταρ του τρία;

το error 7 ειναι επειδη εχει θεμα το recovery με εγκατασταση απο την sd...βαλε το ζιπ στην εσωτερικη μνημη και ξαναπροσπαθησε

στο βιντεο δειχνει πως να το αντιμετωπισεις αμα συνεχισει !!

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ναι την omni 4.4 προσπαθω να περασω φιλε giokspy...

Ποιόν κερνελ λες safe ;

Τον PhilZ-cwm6-ZCLSC-CHN-3.99...

OMNI 4.4 XPERIA EDITION,η αυτη: [ROM][4.4][NIGHTLY] OmniROM 4.4

Ναι,με Odin επανεφερα...και εχω το 1 φυσικα!!:);)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Apple iPhone 14 Pro Max

Το αναφερουν κι αλλοι για το error 7 στο topic της omni 4.4 και συστηνουν raw kernel πριν την εγκατασταση. Δοκιμασε επισης να περασεις τη ρομ στην εσωτερικη μνημη και απο εκει να την εγκαταστησεις: full wipe+format system, flash rom, supersu για root και PA gaps 26/11 για να μην εχεις θεμα με το ART αν θελει@ να το δοκιμασεις. Την προτεινω τη ρομ (ειτε τημ omni-asylum) η οποια δεν εχει σημαντικα bugs παρολο που ειναι experimental

Το αναφερουν κι αλλοι για το error 7 στο topic της omni 4.4 και συστηνουν raw kernel πριν την εγκατασταση. Δοκιμασε επισης να περασεις τη ρομ στην εσωτερικη μνημη και απο εκει να την εγκαταστησεις: full wipe+format system, flash rom, supersu για root και PA gaps 26/11 για να μην εχεις θεμα με το ART αν θελει@ να το δοκιμασεις. Την προτεινω τη ρομ (ειτε τημ omni-asylum) η οποια δεν εχει σημαντικα bugs παρολο που ειναι experimental

Οταν λες εσωτερικη ρομ εννοεις τη sd τη μνημη του τηλ.δηλ.και οχι την τη καρτα μνημης αν εχουμε,ετσι?Αν ναι,απο κει προσπαθω!!Οσο για το raw kernel προσπαθεισα να το εγκαταστησω απο τη καρτα μνημης και δε το περναει...Εκτος και αν δε βαζω το σωστο...Αν εχεις καποιο λιγκ με το σωστο για το νοτε 1 μας πες μου...Ευχαριστω

Apple iPhone 14 Pro Max

Δηλαδη εγω που ειμαι με στοκ αυτο τον καιρο και θελω να βαλώ κιτ κατ δεν θα ακολουθησω τα κλασσικα βηματα ροοτ ρικοβερι και φλασαρισμα ? Εχει καταλαβει κανενας ακριβως τι πρεπει να γινει ? Διοτι στο ιντερνετ εχω μπερδευτει !! :(

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

ερωτηση.... να βαλω 4.4 kitkat στο note n7000 ? θα δουλευουν ολα ή θα εχω προβληματα με πενακι κτλ?

επισης εαν την βαλω μετα θα μπορω να περασω σπασμενες εφαρμογες, οπως navigon και αλλες?

Vespa

ερωτηση.... να βαλω 4.4 kitkat στο note n7000 ? θα δουλευουν ολα ή θα εχω προβληματα με πενακι κτλ?

επισης εαν την βαλω μετα θα μπορω να περασω σπασμενες εφαρμογες, οπως navigon και αλλες?

Απο οσο εχω δει ελαχιστες ρομ υποστηριζουν το πενακι και η κιτ κατ δεν ειναι απο αυτες.Οσο για τις εφαρμογες που λες προφανως και μπορεις να περασεις σπασμενες..Στο xda η omni rom δεν δειχνει να εχει καποιο σοβαρο bug και πολλοι λενε πως κανει για καθημερινη χρηση !!

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

μμμμ το οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το πενακι με χαλαει.... εαν θελετε να με βοηθησετε να δω πως κανουμε εγκατασταση μια rom και πια ειναι τα + και τα - ?
Vespa

Γνωρίζει κανείς αν δουλεύουν στην CyanogenMod πάνω στην 4.4 για το Note μας? Στο xda βρήκα αρκετά links για 4.4 με το λογότυπο της cyanogenmod, αλλά στο επίσημο site τους δεν βλέπω καμία 11.Χ υπό κατασκευή.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB