Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τελευταία εβδομάδα είμαι με Alba (την προηγούμενη έκδοση) και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος! Δεν θα φλασάρω όμως την καινούρια μιας και απ' ότι φαίνεται στο changelog οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές.

Σήμερα περιμένω τη Chrack's V9 και λογικά θα την αλλάξω όταν βγει η νέα Rocket στο τέλος της εβδομάδας. :cool:

Να προσθέσω πως και εγώ δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την King .

Edit: Μόλις ανέβηκε η Chrack' s V9, για όποιον ενδιαφέρεται!

Η νέα ALBA είναι βασισμένη στο XXLRI που είναι και η πρώτη επίσημη Ελληνική ICS για το Note.

Ως νεότερη έκδοση, λογικά θα έχει κάποιες βελτιώσει (δεν έχω βρει ακόμα changelog)

Εδώ οι τελευταίες εκδόσεις.

N7000XXLRG-------4.0.4-------------2012 July--------------N7000DBTLRG--------Open Germany

N7000DXLR2-------4.0.4-------------2012 July--------------N7000OLBLR1----------Singapore (SingTel)

N7000DXLR2-------4.0.4-------------2012 July--------------N7000OLBLR1--------------Singapore

N7000DXLR2-------4.0.4-------------2012 July--------------N7000OLBLR1-------------Malaysia

N7000XXLRI-------4.0.4-------------2012 July--------------N7000DTMLR5---------Germany (T-Mobile)

N7000JPLPD-------4.0.3-------------2012 July--------------N7000OJPLP7------------Libya

N7000XXLRI-------4.0.4-------------2012 July--------------N7000OXXLP8----------Greece

N7000BULP3-------4.0.3-------------2012 July--------------N7000SWCLP3-------Switzerland (Swisscom)

N7000DXLR2-------4.0.4-------------2012 July--------------N7000OLBLR1------Singapore (StarHub)

N7000XXLQ3-------4.0.3 -------------2012 July--------------N7000OXXLP7-----Macedonia

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας δωσει καποιος το λινγκ...

Ευχαριστω...

Αν εννοεις την ALBA με την καινουργια βαση ειναι εδω:

http://narod.ru/disk/57674610001.d84e93cbfc142b06f1429bb1dde06a45/AlBa_XXLRI_Full_Aroma_v1.zip.html

ALBA XXLRI v1

Νέα γραμματοσειρά. (Δεν είχα δοκιμάσει ALBA πριν από αυτή την έκδοση, ίσως να είναι δική τους δουλειά..)

Lockscreen με camera shortcut (a'la WidgetLocker) (Λέγεται HoloLocker) και παίζει και με το TW launcher (γιατί υπάρχει και ο Hololauncher)

Νέο Gallery

native SMS με επιλογή για GSM (160ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες+όλους τους λατινικούς ή 70 unicode) ανά SMS

/το test συνεχίζεται

ALBA XXLRI v1

Νέα γραμματοσειρά. (Δεν είχα δοκιμάσει ALBA πριν από αυτή την έκδοση, ίσως να είναι δική τους δουλειά..)

Lockscreen με camera shortcut (a'la WidgetLocker) (Λέγεται HoloLocker) και παίζει και με το TW launcher (γιατί υπάρχει και ο Hololauncher)

Νέο Gallery

native SMS με επιλογή για GSM (160ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες+όλους τους λατινικούς ή 70 unicode) ανά SMS

/το test συνεχίζεται

Eγω εκανα δυο φορες εγκατασταση με ολα τα wipes και μου κολλαει στο boot..Eκει που δειχνει τις

γραμμες. Το θεμα ειναι οτι εχει φορτωσει απο πισω αλλα οι γραμμες δεν φευγουν και ειναι σαν

να φορτωνει ακομα την ρομ.

Με CF κερνελ εκανες εγκατασταση?

Edited by Nizl84

Ήμουν σε KD5.1.1 -> recovery -> Abyss 4 -> advanced-reboot recovery -> wipe data/factory reset -> install from SD: ALBA

Δοκίμασε να ΜΗΝ εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές στο AROMA. Ότι δεν χρησιμοποιείς, μην το επιλέξεις για εγκατάσταση (ανάλογα με την οθόνη που είσαι). Πολλά πρώτα boot δεν ολοκληρώνονται για τον παραπάνω λόγο..

Eγω εκανα δυο φορες εγκατασταση με ολα τα wipes και μου κολλαει στο boot..Eκει που δειχνει τις

γραμμες. Το θεμα ειναι οτι εχει φορτωσει απο πισω αλλα οι γραμμες δεν φευγουν και ειναι σαν

να φορτωνει ακομα την ρομ.

Με CF κερνελ εκανες εγκατασταση?

τα ιδια και εδω φιλε!

εχει κολλήσει εδω και ενα δεκάλεπτο στις γραμμες..:rolleyes:

εντωμεταξυ αμα γυρισεις την οθονη πλαγια στην μιση οθονη εχεις γραμμες και στην μιση παει να ξεκινησει η εγκατάσταση..

οιμεεε μπελα που βρηκαμε...

τελικα ανοιξε μονο αφου επελεξα speedmode σαν κερνελ...

αντε να δουμε τι θα δουμε!

Edited by freddaras

τα ιδια και εδω φιλε!

εχει κολλήσει εδω και ενα δεκάλεπτο στις γραμμες..:rolleyes:

εντωμεταξυ αμα γυρισεις την οθονη πλαγια στην μιση οθονη εχεις γραμμες και στην μιση παει να ξεκινησει η εγκατάσταση..

οιμεεε μπελα που βρηκαμε...

τελικα ανοιξε μονο αφου επελεξα speedmode σαν κερνελ...

αντε να δουμε τι θα δουμε!

Εγω εστησα την καινουργια Chrack's να την εχω σαν backup σε περιπτωση που η

Alba κανει παλι τα δικα της:happy:. Η επομενη κινηση μου ειναι και μενα με αλλο κερνελ.

Δεν ειχες τιποτα θεματα με root λογω εγκαταστασης με speed να φανταστω..

Εγω εστησα την καινουργια Chrack's να την εχω σαν backup σε περιπτωση που η

Alba κανει παλι τα δικα της:happy:. Η επομενη κινηση μου ειναι και μενα με αλλο κερνελ.

Δεν ειχες τιποτα θεματα με root λογω εγκαταστασης με speed να φανταστω..

Δεν είχα θέμα με ροοτ αλλά δεν ξέρω ρε φίλε σαν κάτι να μην πάει καλά

Σαν να βάρυνε το κινητό λίγο.

Τώρα η ρομ φταίει;ο κερνελ;η νέα βάση; θα σε γελάσω.

Την κρατάω μέχρι το μεσημέρι να δούμε πως θα πάει το πράγμα.

Sent from my note

Για του AOSP lovers σαν εμενα, το GS II πηρε CM10 συνεπως εντος εβδομαδας θα εχει και το Note :)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάει μια χαρά ο Chrack's v9... Σφαίρα!

Ένα θέμα έχω, δεν μου κάνει auto update το widget του καιρού από το S3... ούτε το location αλλάζει αυτόματα... :( Ξέρει κανείς κάτι?

Πάει μια χαρά ο Chrack's v9... Σφαίρα!

Ένα θέμα έχω, δεν μου κάνει auto update το widget του καιρού από το S3... ούτε το location αλλάζει αυτόματα... :( Ξέρει κανείς κάτι?

Καλημέρα σε όλους.

Όντως η Chrack 's πετάει. Της πέρασα και τον Notecore v7 και νομίζω είναι ακόμα πιο γρήγορη. (μου το επιβεβαίωσαν και τα bench). Με τα updates που ανέφερες δεν εχω παρατηρήσει κάτι αλλά θα το κοιτάξω. Ένα προβληματάκι μόνο εχω, μου έχει κάνει 3 restarts χωρίς λόγο από εχθές το βράδυ. Αλλά νωρίς είναι ακόμα... Ελπίζω να στρώσει.

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

@geovass

Δεν είναι θέμα της ROM. Είναι θέμα του widget. Για να σε βρει το που είσαι θα πρέπει κάθε φορά να πηγαίνεις στα settings του widget Και να ξετικάρεις και να τικάρεις την επιλογή που έχει για να σε βρίσκει αυτόματα.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΙΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΚ 9

ειμαι με κινγκ και ειναι σε ολλα τελειιο σκευτομαι να βαλω κρακ αν ολα ειναι καλα ...

αν και νορις να πειται και για μπαταρια.

Chrack's v9 κι ότι και να πω για αυτή τη rom είναι λίγο. Ότι καλύτερο για το note μας...

για πες? για πες?

Για του AOSP lovers σαν εμενα, το GS II πηρε CM10 συνεπως εντος εβδομαδας θα εχει και το Note :)

Μακάρι...:) Την έχω κρατήσει και εγώ τρεις μέρες, αγόρασα και το Spirit FM και δεν βλέπω να ξεκολλάω...:D

Ρε παιδια μονο εγω δεν μπορω να βαλω δικια μου εικονα σαν λοκ σκριν με chrack v9??? Μονο τα default wallpapers μου βγαζει σαν επιλογη.... Δεν εχω περασει το native image galery.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Είχα την Alba 4 και χτες βράδυ πήγα να του βάλω την αναβάθμιση, για να μην χάσω τα προγράμματα δεδομένα κλπ

ήθελα να το κάνω χωρίς factory wipe και έβαλα πρώτα abyss και έκανα wipa case / dalvin βάζω την Alba 1 και στην αρχή της εγκατάστασης με ρώτησε αν θέλω να την κάνω εγκατάσταση με wipe για να σβήσει τα δεδομένα ή χωρίς ? του είπα χωρίς

Κάνει την εγκατάσταση κάνω restart με βάζει στην σελίδα που προετοιμάζει την εγκατάσταση και εκεί τίποτα, απλά έβλεπε τα γραφικά που κάνει αυτή η σελίδα, δεν πήγαινε μέσα κανονικά !

Του έκανα πάλι εγκατάσταση πάλι χωρίς factory wipe του είπα αυτή την φορά μέσα στην εγκατάσταση ας κάνει wipe τα δεδομένα, πάλι τα ίδια, οπότε αναγκάστικα μετά το abyss να ξανακάνω πάλι factory wipe έτσι οκ το πήρε !

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορούμε να κάνουμε απλά upgrade στην ίδια rom χωρίς να χάνουμε προγράμματα κλπ ?

Δεν θέλω να λειτουργώ το titanium άλλος τρόπος για update υπάρχει χωρίς factory wipe ?

Ευχαριστώ