vezyro Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ανεβαζω αλλου τη τελικη....Το minidiary ειναι μεσα... Δεν υπαρχει ρε παιδια θεμα με τη θερμοκρασια...35 βαθμους ειναι λογικο, και λιγο, οταν φορτιζει και ειναι και σε χρηση.... 35 ειναι πανοραμα. Εμενα στην φορτιση πηγε 53! Η τελικη ρομ τι αλλαγες εχει;; Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μπορεί να λειτουργεί το φαινόμενο του placebo σε εμένα :lol: Σε ευχαριστούμε Ηλία για την δουλειά σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 35 ειναι πανοραμα. Εμενα στην φορτιση πηγε 53! Η τελικη ρομ τι αλλαγες εχει;; Τίποτα ουσιώδες...Μείνετε εκεί που είστε...:) Θα δώσω το link στους xda όταν την ανεβάσω με τους τελικές αλλαγές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ηλία κάποτε σε μια rom ένας είχε όλα τα secret codes μέσα σε μια επιλογή στο κινητό. Θυμάσαι ποια rom λέω; Ίσως η Kingdroid...Θα σου άρεσε να προσθέσεις κάτι τέτοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Εμένα πήγε 56 χθες!! Μάλλον ήταν νευριασμενο που "επεσα" για άλλα μάτια (βλ. S3) :p Φιλιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 εγω που εχω βαλει την 1 full του φιλου Ηλια αξιζει η αλλαγη στην v2 lite? :) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 παιδια πως μπορω να τσιμπισω λιγακι την καρτα γραφικων ? με chainfire 3d λετε , αλλα πως γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 αντιμετωπίζω ενα περίεργο πρόβλημα. Εχω την goatrip 2.1 με franco kernel, και μπαινω cwm να φλασαρω abyss 4.2 και στη συνεχεια να παω για αλλαγή rom (π.χ. την τελευταια chrack) , αλλα μολις επιλέξω το zip του κερνελ και πατησω να το φορτώσει, ξεκιναει λιγο στην αρχη και υστερα κολαει. Δοκιμασα να φλασάρω και απευθείας την ρομ αλλα παλι κολαει, ετσι βγαζω την μπαταρία για να το επανεκινήσω. εχω κανει wipe data κλπ, αλλα δεν γινεται τπτ. τι φταιει? θα προτιμούσα να μην το φλασάρω με odin γιατι θα ανεβει ο counter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 αντιμετωπίζω ενα περίεργο πρόβλημα. Εχω την goatrip 2.1 με franco kernel, και μπαινω cwm να φλασαρω abyss 4.2 και στη συνεχεια να παω για αλλαγή rom (π.χ. την τελευταια chrack) , αλλα μολις επιλέξω το zip του κερνελ και πατησω να το φορτώσει, ξεκιναει λιγο στην αρχη και υστερα κολαει. Δοκιμασα να φλασάρω και απευθείας την ρομ αλλα παλι κολαει, ετσι βγαζω την μπαταρία για να το επανεκινήσω. εχω κανει wipe data κλπ, αλλα δεν γινεται τπτ. τι φταιει? θα προτιμούσα να μην το φλασάρω με odin γιατι θα ανεβει ο counter Θα βάλεις τον abyss μέσω mobile odin.. Δες κάποια ποστ πιο πίσω που κάποιος ήθελε να περάσει την Alba by Elthis, έχει και link και οδηγίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Το δικό μου Note είναι ακόμα στην έκδοση 2.3.6 και περιμένω να μου έρθει η 4.0.3 αλλά δεν βλέπω φως. Από ότι έχω καταλάβει η συσκευή μου είναι γερμανική (δεν είμαι σίγουρος και δεν ξέρω πως να το δω). Την έχω κάνει root αλλά περιμένω να κάνει αναβάθμιση ota. Στο "rom manager" και στην επιλογή "check for rom updates" μου γράφει "Your ROM is not set up to receive OTA Updates. Please contact the ROM developer!" δηλ δεν θα μου έρθει ποτέ καμιά αναβάθμιση ; Αν την περάσω εγώ που μπορώ να βρω να κατεβάσω την αυθεντική 4.0.3 ; Μπορώ να βάλω κατευθείαν την alba του elthis ; Τι είναι το CUSTOM RECOVERY ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Kατεβάζω την ρομ σου Ηλία την V.2 Eλπίζω να μην κοιμηθείς νωρίς απόψε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Το δικό μου Note είναι ακόμα στην έκδοση 2.3.6 και περιμένω να μου έρθει η 4.0.3 αλλά δεν βλέπω φως. Από ότι έχω καταλάβει η συσκευή μου είναι γερμανική (δεν είμαι σίγουρος και δεν ξέρω πως να το δω). Την έχω κάνει root αλλά περιμένω να κάνει αναβάθμιση ota. Στο "rom manager" και στην επιλογή "check for rom updates" μου γράφει "Your ROM is not set up to receive OTA Updates. Please contact the ROM developer!" δηλ δεν θα μου έρθει ποτέ καμιά αναβάθμιση ; Αν την περάσω εγώ που μπορώ να βρω να κατεβάσω την αυθεντική 4.0.3 ; Μπορώ να βάλω κατευθείαν την alba του elthis ; Τι είναι το CUSTOM RECOVERY ; Στον οδηγο ''Βιβλο'' στην υπογραφη μου θα βρεις link με τα official firmwares και οδηγιες να τις περασεις μεσω pc odin...:) Modded Lite AlBa LQ3 Stage 2 is up!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Στον οδηγο ''Βιβλο'' στην υπογραφη μου θα βρεις link με τα official firmwares και οδηγιες να τις περασεις μεσω pc odin...:) Modded Lite AlBa LQ3 Stage 2 is up!!! Επιτελους ! Αμα καθε φορα που βαραγα refresh επερνα και ενα ευρω θα ειχα μαζεψει κανα χιλιαρικο! :lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Στον οδηγο ''Βιβλο'' στην υπογραφη μου θα βρεις link με τα official firmwares και οδηγιες να τις περασεις μεσω pc odin...:) Modded Lite AlBa LQ3 Stage 2 is up!!! Μπορώ να περάσω κατευθείαν την alba ή πρέπει πρώτα την official ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) Ok την φλάσαρα την v2. Mια χαρά μου φαίνεται! Και επιτέλους χωρίς διαφημίσεις!! Το SuperSu μου βγάζει στο μάρκετ για να το ενημερώσω. Να το κάνω ή όχι ;. Πήρα και τα 50 gb από το Dropbox!! Είσαι θεός Ηλία!!... Να σε καλά!! Edited June 24, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Άψογη η ROM ηλία μπράβο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μπορώ να περάσω κατευθείαν την alba ή πρέπει πρώτα την official ; Πρέπει βασικά να είσαι root. Ok την φλάσαρα την v2. Mια χαρά μου φαίνεται! Και επιτέλους χωρίς διαφημίσεις!! Το SuperSu μου βγάζει στο μάρκετ για να το ενημερώσω. Να το κάνω ή όχι ;. Πήρα και τα 50 gb από το Dropbox!! Είσαι θεός Ηλία!!... Να σε καλά!! Ενημέρωσε το.. Thanks..:) Άψογη η ROM ηλία μπράβο ! Thanks..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Είμαι root στην 2.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) Hλία μου έφτιαξε και το GPS!. Πλέον κλειδώνει πολύ γρηγορότερα. Τελικά το mini diary Και το samsung aps δεν το πέρασες. Μικρό το κακό . Τα πέρασα ο ίδιος ;) Πρέπει να αναβαθμίσω το SuperSu από το market τελικά ή όχι ;.... Edited June 24, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Είμαι root στην 2.3.6 Φίλε μου ειλικρινά με πιάνεις αδιάβαστο! Δεν έχω δοκιμάσει να περάσω από GB-ics, αλλά όμως νομίζω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα. Βάλε όμως abyssnote kernel όπως λένε οι οδηγίες και κάνε full wipe φυσικά. Hλία μου έφτιαξε και το GPS!. Πλέον κλειδώνει πολύ γρηγορότερα. Τελικά το mini diary Και το samsung aps δεν το πέρασες. Μικρό το κακό . Τα πέρασα ο ίδιος ;) Το μίνι ημερολόγιο είναι μέσα! Το Samsung apps όχι... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Κάνω reboot στο recovery για να βάλω το αbyss kernel και ενώ επιλέγω το zip δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση και κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση. Τι πρέπει να κάνω.? Η εγκατάσταση δεν πετυχαίνει και έχω τον αρχικό kernel. Ειμαι με goa 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Κάνω reboot στο recovery για να βάλω το αbyss kernel και ενώ επιλέγω το zip δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση και κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση. Τι πρέπει να κάνω.? Η εγκατάσταση δεν πετυχαίνει και έχω τον αρχικό kernel. Ειμαι με goa 2.1 Δοκίμασε να τον περάσεις μέσω mobile Odin. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Κάνω reboot στο recovery για να βάλω το αbyss kernel και ενώ επιλέγω το zip δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση και κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση. Τι πρέπει να κάνω.? Η εγκατάσταση δεν πετυχαίνει και έχω τον αρχικό kernel. Ειμαι με goa 2.1 Όταν είσαι σε ICS, ο Abyss kernel ΔΕΝ γίνεται install (δεν ξέρω το γιατί), σταματάει η διαδικασία και δεν τελειώνει ποτέ... Η λύση: Βάλε στην κάρτα σου και τον Franco kernel v10 για GingerBread... Μόλις μπείς σε Recovery λοιπόν, κάνε ΠΡΩΤΑ install τον Franco kernel v10, μετά από το advanced menu κάνε Reboot Recovery και μετά φλάσαρε τον Abyss... Η διαδικασία θα τελειώσει μια χαρά... Mετά ξανακάνε από το advanced menu - Reboot Recovery και θα έχεις τον Touch Abyss... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Modded Alba LQ3 v.2 on testing... changelog: No wipe version (Full wipe always recommended) Full Root (After first setup go to Su app and update binaries) Auto restore google account in first setup (after full wipe) SG3 Drobox hacked added Newest S-Voice app from S3 included (Thanks to padlad) Add native android SIP stack for Wifi & 3G calls in ICS (Thanks to mrcasmir) Criskelo's beautifull wallpapers SG3 live wallpaper Some SG3 icons Some cleaning Aνεβαινει...:) Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει στο testing.Νομιζω οτι ολα πανε καλα και δε χρειαζεται κατι. Απλα επειδη δε προλαβαινω να δοκιμασω τα παντα, ας κατεβασει οποιος θελει να φλασαρει σημερα κι ας πει εντυπωσεις... edit, μη περιμενετε διαφοροποιησεις σε ταχυτητα κτλ...Δε νομιζω οτι παει αλλο...:p Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα 48GB extra στο Dropbox γιατι μου έχει φτάσει μέχρι τα 5? Thanks εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα 48GB extra στο Dropbox γιατι μου έχει φτάσει μέχρι τα 5? Thanks εκ των προτέρων! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27853287&postcount=162 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts