elthis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ηλία η ρομ δείχνει άψογη, έστησα τα πάντα (προλαβα ευτυχως) και όλα λειτουργούν ρολόι! WiFi & 3G επίσης άψογα, κανένα κολημμα ή κομπιασμα και η μπαταρία δείχνει δυνατή (καλό γι αυτό ήμουν σίγουρος λόγω Elthis :D)! Ευχαριστώ ξανά η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη στο πρόσωπό σου!! Ηλία μόνο κάνε μας την χάρη να κάτσουμε λιγάκι εδώ ε :p?? Πραγματικά θέλω να μεινω με μια ρομ κάνα 4ημερο τουλάχιστον να ασχοληθω με την τηλεφωναρα μας!! Κι εγώ θέλω και θα μείνω εδώ μιας και τις είδα όλες πλέον...:p Η επόμενη θα είναι όταν με τι καλό βγει νέα βάση! ΑΝ πάραυτα εμφανιστεί κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, θα το βάλουμε σαν πρόσθετο...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ηλία η ρομ δείχνει άψογη, έστησα τα πάντα (προλαβα ευτυχως) και όλα λειτουργούν ρολόι! WiFi & 3G επίσης άψογα, κανένα κολημμα ή κομπιασμα και η μπαταρία δείχνει δυνατή (καλό γι αυτό ήμουν σίγουρος λόγω Elthis :D)! Ευχαριστώ ξανά η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη στο πρόσωπό σου!! Ηλία μόνο κάνε μας την χάρη να κάτσουμε λιγάκι εδώ ε :p?? Πραγματικά θέλω να μεινω με μια ρομ κάνα 4ημερο τουλάχιστον να ασχοληθω με την τηλεφωναρα μας!! Εμένα δεν μου λειτούργησε σωστά το WiFi. Σε συνδυασμό με το bt μου αποσυνδέεται...:mad: Αναγκαστικά ξαναγύρισα Criskelo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Εμένα δεν μου λειτούργησε σωστά το WiFi. Σε συνδυασμό με το bt μου αποσυνδέεται...:mad: Αναγκαστικά ξαναγύρισα Criskelo... Μου ακούγεται πολύ περίεργο μιας και δεν έχω πειράξει και εκεί.Είναι pure stock... Άλλαξες kernel μήπως;;; Επίσης τώρα που το δοκίμασα δουλεύει άψογα αυτός ο συνδυασμός... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Μου ακούγεται πολύ περίεργο μιας και δεν έχω πειράξει και εκεί.Είναι pure stock... Άλλαξες kernel μήπως;;; Επίσης τώρα που το δοκίμασα δουλεύει άψογα αυτός ο συνδυασμός... Όχι δεν άλλαξα τίποτα, όπως την είχες την πέρασα, full wipe βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Παιδιά μια βοήθεια,πέρασα με odin μια official non root και έχει μείνει στο samsung η διαδικασία στο odin ολοκληρώθηκε κανονικά,γιατι δεν μπουταρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Όχι δεν άλλαξα τίποτα, όπως την είχες την πέρασα, full wipe βέβαια... Κι εγώ δοκίμασα με 2 bt ακουστικά αλλά δεν έχει κανένα θέμα με το wifi... ποιος ξέρει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Μολις περασω τη ROM του elthis μπορω καπακια να περασω το theme του kalagas ? ? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Παιδια ξερει κανεις κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει port ολοκληρη η rom του SIII? Μου επεσε στα χερια σημερα και εντυπωσιαστηκα απο την ταχυτητα αποκρισης (που οφειλεται βεβαια και στο καλυτερο hardware) της rom, αλλα και απο τη γενικοτερη χρηστικοτητα της. Η δε καμερα τραβαει φωτο αστραπιαια, ενω σε μας θελει 2-3 δευτερολεπτα. Τελος παντων επειδη θυμαμαι οτι στο desire hd γινοταν διαρκως ports απο αλλες συσκευες για αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Παιδια ξερει κανεις κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει port ολοκληρη η rom του SIII? Μου επεσε στα χερια σημερα και εντυπωσιαστηκα απο την ταχυτητα αποκρισης (που οφειλεται βεβαια και στο καλυτερο hardware) της rom, αλλα και απο τη γενικοτερη χρηστικοτητα της. Η δε καμερα τραβαει φωτο αστραπιαια, ενω σε μας θελει 2-3 δευτερολεπτα. Τελος παντων επειδη θυμαμαι οτι στο desire hd γινοταν διαρκως ports απο αλλες συσκευες για αυτο ρωταω. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι ακατόρθωτο! Αν κάποιος σοβαρός dev ασχοληθεί, θα το πετύχει. Προσωπικά θα ήθελα να δω τις επαφές και την εφαρμογή τηλεφώνου όπου είναι αρκετά καλύτερες. Θέλω επίσης να δω αν αυτά θα αλλάξουν με την έλευση του Android 4.0.4 στη συσκευή μας... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καλησπέρα παίδες.. Δεν βλέπω την ώρα να σχολασω για να πάω να βάλω την τελευταία ρομ του elthis.. Ο τελευταίος φρανκο κερνελ πως σας φαίνεται; Τώρα τον δοκιμάζω και μου φαίνεται πολύ καλός και σε σέ smooth αλλά και σε μπαταρία. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Καλησπέρα παίδες.. Δεν βλέπω την ώρα να σχολασω για να πάω να βάλω την τελευταία ρομ του elthis.. Ο τελευταίος φρανκο κερνελ πως σας φαίνεται; Τώρα τον δοκιμάζω και μου φαίνεται πολύ καλός και σε σέ smooth αλλά και σε μπαταρία. Sent from my note Βάλε την Alba by Elthis και μην την πειράξεις καθόλου είναι φοβερή!! Τον franco τον είχα δοκιμάσει σε άλλη ρομ είναι όντως εξαιρετικός! Να σου πω εσένα κι σ' έψαχνα, ποιο είναι εκείνο το ωραίο widget που είχες στην αρχική σου home screen για την θερμοκρασία της μπαταρίας?? Ένα ωραίο με ένα θερμόμετρο αλλά πολύ καλοσχεδιασμενο!! Ηλία η ρομ είναι πολύ πολύ καλή και έκανα και battery calibration πριν από λίγο και η μπαταρία "γαϊδουρεψε" για τα καλά!! Μωρέ δεν κουνιέμαι τέλος!! Edited June 19, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Βάλε την criskelo by Elthis και μην την πειράξεις καθόλου είναι φοβερή!! Τον franco τον είχα δοκιμάσει σε άλλη ρομ είναι όντως εξαιρετικός! Να σου πω εσένα κι σ' έψαχνα, ποιο είναι εκείνο το ωραίο widget που είχες στην αρχική σου home screen για την θερμοκρασία της μπαταρίας?? Ένα ωραίο με ένα θερμόμετρο αλλά πολύ καλοσχεδιασμενο!! Ηλία η ρομ είναι πολύ πολύ καλή και έκανα και battery calibration πριν από λίγο και η μπαταρία "γαϊδουρεψε" για τα καλά!! Μωρέ δεν κουνιέμαι τέλος!! Την AlBa By Elthis μάλλον εννοείς.... Μη μπερδεύουμε και τα παιδιά lol... Κι εγώ στοκ έχω αφήσει και όντως πηγαίνει πολύ καλά..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Βάλε την criskelo by Elthis και μην την πειράξεις καθόλου είναι φοβερή!! καλησπερα αντε παλι :):) εγω κατεβασα την AlBa_XXLQ3_Full_By_Elthis να περασω.... την Criskelo by Elthis που την βρισκουμε .... :):) πειραξε ο Ηλιας και την criskelo?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Την AlBa By Elthis μάλλον εννοείς.... Μη μπερδεύουμε και τα παιδιά lol... Κι εγώ στοκ έχω αφήσει και όντως πηγαίνει πολύ καλά..;) Θα το διορθώσω φυσικά και την Alba by Elthis εννοώ (στο έχω ξανακάνει αυτό με τα ονόματα συγνώμη!!) Από θεματακια μπορούμε να βάλουμε κάτι? (τον μπέρδεψα από πάνω τον φίλο μας.. SORRY!!) Edited June 19, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ηλια το αρχειο μεσα για το gps που εφτιαξες το εχει η να το βαλω?? επισης ρε παιδια το battery calibration πωε το κανουμε?? εγω ανοιγω το προγραμμα battery calibration αφου ειναι φορτισμενο στο 100% παταω το calibrate και μου γραφει μετα 4% η 6% αναλογως. σημαινει οτι εγινε?? με αυτο το προγραμμα το κανετε?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Κι εγώ δοκίμασα με 2 bt ακουστικά αλλά δεν έχει κανένα θέμα με το wifi... ποιος ξέρει :( Λοιπόν επειδή τώρα γύρισα από τη δουλειά, θα ξαναφλασαρω. Δεν μπορεί εγώ να μείνω χωρίς...ρομ by elthis!!!:) Μπορεί να μην μου έκατσε καλά στις 5:00 το πρωί...θα την βρω την άκρη, που θα μου πάει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Βάλε την Alba by Elthis και μην την πειράξεις καθόλου είναι φοβερή!! Τον franco τον είχα δοκιμάσει σε άλλη ρομ είναι όντως εξαιρετικός! Να σου πω εσένα κι σ' έψαχνα, ποιο είναι εκείνο το ωραίο widget που είχες στην αρχική σου home screen για την θερμοκρασία της μπαταρίας?? Ένα ωραίο με ένα θερμόμετρο αλλά πολύ καλοσχεδιασμενο!! Ηλία η ρομ είναι πολύ πολύ καλή και έκανα και battery calibration πριν από λίγο και η μπαταρία "γαϊδουρεψε" για τα καλά!! Μωρέ δεν κουνιέμαι τέλος!! Έλα φίλε αυτά τα εικονίδια λες; Elixir 2.. Από τις καλύτερες εφαρμογές που υπάρχουν για το κινητο μας... Πραγματικά τα widgets της κάνουν παπάδες.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Λέω εκείνο το εικονίδιο που είναι μόνο του και δείχνει την θερμοκρασία μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο.. Κι εκείνο elixir2 είναι ή κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Λέω εκείνο το εικονίδιο που είναι μόνο του και δείχνει την θερμοκρασία μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο.. Κι εκείνο elixir2 είναι ή κάποιο άλλο? ναι!:) τωρα μολις εβαλα την "δικια" μας αλβα.. επιστρεφω με εντυπωσεις... ο φρανκο μου σηκωσε τρελες θερμοκρασιες στο κινητο!!:worry: μιλαμε για κάψιμο οχι αστεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ναι!:) τωρα μολις εβαλα την "δικια" μας αλβα.. επιστρεφω με εντυπωσεις... ο φρανκο μου σηκωσε τρελες θερμοκρασιες στο κινητο!!:worry: μιλαμε για κάψιμο οχι αστεια... Τωρα την βαζω κι εγω οταν τελειωσω και με τα προγραματα θα πω και τις δικες μου εντυπωσεις.:) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Τωρα την βαζω κι εγω οταν τελειωσω και με τα προγραματα θα πω και τις δικες μου εντυπωσεις.:) αστο φιλε αριστη! οταν λεμε αριστη λεμε αριστη! επαθα πλακα! θερμοκρασιες σε νορμαλ επιπεδα και παλι απιστευτα smooth κτλ κτλ κτλ.. μπραβο και παλι μπραβο... αντε να αραξουμε λιγο...:lol: θελω μονο τα wallpapers απο το samsung galaxy iii.... τα εχει καποιος προχειρα να τα ανεβασει? υγ μακρια απο τον τελευταιο φρανκο! κοντεψε να κανει το κινητο μου τηγάνι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 αστο φιλε αριστη! οταν λεμε αριστη λεμε αριστη! επαθα πλακα! θερμοκρασιες σε νορμαλ επιπεδα και παλι απιστευτα smooth κτλ κτλ κτλ.. μπραβο και παλι μπραβο... αντε να αραξουμε λιγο...:lol: θελω μονο τα wallpapers απο το samsung galaxy iii.... τα εχει καποιος προχειρα να τα ανεβασει? υγ μακρια απο τον τελευταιο φρανκο! κοντεψε να κανει το κινητο μου τηγάνι!!!! http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1069207&stc=1&d=1337367259 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1069207&stc=1&d=1337367259 εισαι θεος! σε ευχαριστούμε για αλλη μια φορα για την υπεροχη ρομ!!!!:) μας φτιάχνεις λεμε...απιστευτα...στις δυσκολες μερες που περναμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να σας παραθέσω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε δεύτερη φορά. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσας χρειάστηκε να επαναφέρει nandroid backup απο ice αλλά εγώ δύο φορές που επανέφερα, (η μία ήταν backup της Goa και η άλλη σήμερα backup Criskelo) έχασα το root του τηλεφώνου! Φαινομενικά ήταν όλα στη θέση τους είχα ρουτ δικαιώματα, αλλά ενώ υπήρχε το SU δεν ενημέρωνε το su binary στο άνοιγμα και στην ουσία...μηδέν! Δεν είχα αλλάξει kernel στις ρομ. Αναγκαστικά πέρασα με pc odin επίσημη ρομ και την ρουτάρισα απ την αρχή. Κάτι πρέπει να παίζει με την επαναφορά από Abyss. Προσωπικά δεν ξαναπαίρνω backup μέχρι να βρεθεί άκρη με τους κέρνελ. Στη δικιά μας Alba τώρα...elthis είσαι Αρχηγός!:clap: Τώρα φαίνεται να μου έχει κάτσει καλά και είναι πολύυυυυ καλή!!!:up: Edited June 19, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Πολυ ωραια η Ρομ elthis...Απιστευτη..σε ολα της...Μπραβο σου...Σε συνδυασμο με το theme kalagas...Απλα οτι πιο ομορφο εψω δει στο note μας μεχρι τωρα!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts