efthimis31 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 απο την εμπειρια που εχω και με της δυο :p ναι την 6 με lq3 :) Και για πες γιατί με το τσιγκελι στα βγάζουμε!!! Τι είδες καλύτερο?? Συμπεριφορά, ταχύτητα, είναι πιο όμορφη στο μάτι για σένα, τι ακριβώς αν έχεις την καλοσύνη?? Μήπως την περασω αύριο που θα έχω χρόνο (κι ας μην είχα restart:p), ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Και για πες γιατί με το τσιγκελι στα βγάζουμε!!! Τι είδες καλύτερο?? Συμπεριφορά, ταχύτητα, είναι πιο όμορφη στο μάτι για σένα, τι ακριβώς αν έχεις την καλοσύνη?? Μήπως την περασω αύριο που θα έχω χρόνο (κι ας μην είχα restart:p), ευχαριστώ!! ειναι πολυ πιο γρηγορη ! επισης μαρεσουν και τα μαυρα νοτιφικετιον που εχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 ειναι πολυ πιο γρηγορη ! επισης μαρεσουν και τα μαυρα νοτιφικετιον που εχει ! Κρατάμε το "γρήγορη" το άλλο είναι θέμα γούστου οπότε είναι υποκειμενικό. Κάτι άλλο που μπορεί να σου έκανε εντύπωση ? μπαταριά ? smooth ? ποιον kernel έχει? τι power menu έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Κρατάμε το "γρήγορη" το άλλο είναι θέμα γούστου οπότε είναι υποκειμενικό. Κάτι άλλο που μπορεί να σου έκανε εντύπωση ? μπαταριά ? smooth ? ποιον kernel έχει? τι power menu έχει? Κι επίσης ποιο launcher χρησιμοποιει γιατί κι αυτό είναι σχετικό με την ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Κρατάμε το "γρήγορη" το άλλο είναι θέμα γούστου οπότε είναι υποκειμενικό. Κάτι άλλο που μπορεί να σου έκανε εντύπωση ? μπαταριά ? smooth ? ποιον kernel έχει? τι power menu έχει? μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα με βεβαιοτητα στα ιδια επιπεδα με κρισκελο εχει ,4 Way Power Menu included , build in Fugu-tweaks ,CF-Root LQ2 Kernel. Κι επίσης ποιο launcher χρησιμοποιει γιατί κι αυτό είναι σχετικό με την ταχύτητα κερνελ Touchwiz γιατι τον εχω βολευτει . το μονο που αλλαξα ειναι το Modem , του εβαλα lpt την ιδια με του κρισκελο .:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Αν θελεις παραπανω ενταση για της ταινιες,γιατι και εγω βλεπω στο νοτε κανα εργακι θα σε σωσει το audioboost sgs2 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.signalos.audioboostgs2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5zaWduYWxvcy5hdWRpb2Jvb3N0Z3MyIl0. φίλε μου σε ευχαριστώ! αυτό το πρόγραμμα είναι άκρως απαραίτητο για όσους βλέπουν ταινίες/επεισόδια/βίντεο στο note!! νόμιζα ότι κάνει μικρή δουλειά, αλλά αυτό σε ξεκουφαίνει στις ταινίες και χωρίς παραμόρφωση. το έχω στο 90 και το καταευχαριστιέμαι. ανέβηκε η ένταση του ήχου σχεδόν στο διπλάσιο (60-70% παραπάνω ένταση έτσι μου ακούγεται). στην μουσική δεν χρειάζεται είναι ήδη δυνατό το default αλλά στις ταινίες άκρως απαραίτητο.:rolleyes: το συνδέω το note με αυτά εδώ http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mp3mp4-players/portable-speakers/x-mini-max-capsule-2nd-generation-hheia-leyko/prod790182pp/ και απολαμβάνω ήχο με μπάσο και τέρμα φορητότητα (τα είχα πάρει πέρυσι για λάπτοπ και δουλεύουν τέλεια μπορείτε να δείτε και review στο youtube για τα συγκεκριμένα). Edited June 16, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδια καλησπερα μετα απο 3-4 μερες με την AllianceROM ICS v1, αρχισε να βαραινει και να κολλαει αρκετες φορες, καθως και 2-3 roboot την ημερα. ετσι αποφασισα να αλλαξω. Λοιπον τι λετε, ειμαι αναμεσα στην RocketROM v6 και στην Criskelo's ICS V7. ποιος τις φορεσε και τις 2 να πει την γνωμη του?? καθως και ποιο kernel?? ευχαριστω και αναμενω με το δακτυλο στο κουμπι.... :) :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδια καλησπερα μετα απο 3-4 μερες με την AllianceROM ICS v1, αρχισε να βαραινει και να κολλαει αρκετες φορες, καθως και 2-3 roboot την ημερα. ετσι αποφασισα να αλλαξω. Λοιπον τι λετε, ειμαι αναμεσα στην RocketROM v6 και στην Criskelo's ICS V7. ποιος τις φορεσε και τις 2 να πει την γνωμη του?? καθως και ποιο kernel?? ευχαριστω και αναμενω με το δακτυλο στο κουμπι.... :) :) Φίλε μου βάλε πάλι την Goa ,όποια έκδοση θες,την έχω από τότε σχεδόν που πήρα το ΝΟΤΕ . Η ρομ ούτε κολάει ούτε βαραίνει,απλώς πετάει.Ανοίγεις όσες εφαρμογές θες και απλά δεν το καταλαβαίνεις .Παραμετροποίηση άριστη. Πρώτη φορά δεν φλασάρω μανιωδώς.'Αραξαααααα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδια καλησπερα μετα απο 3-4 μερες με την AllianceROM ICS v1, αρχισε να βαραινει και να κολλαει αρκετες φορες, καθως και 2-3 roboot την ημερα. ετσι αποφασισα να αλλαξω. Λοιπον τι λετε, ειμαι αναμεσα στην RocketROM v6 και στην Criskelo's ICS V7. ποιος τις φορεσε και τις 2 να πει την γνωμη του?? καθως και ποιο kernel?? ευχαριστω και αναμενω με το δακτυλο στο κουμπι.... :) :) Ο φίλος με το όνομα του κατοικίδιου του Λουκι λουκ (ratanplan) ειχε και τις 2 και είπε ότι η ροκετ είναι καλύτερη,δεν έχεις να χάσεις τίποτα βουρ στον πατσά εεεεεε σορυ στην ροκετ ήθελα να πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπέρα στη παρέα το απόγευμα έβαλα κερνελ του Φρανκο και με κρισκελο v7 και απο εκεί που δεν είχα ποτέ προβλημα μου έκανε δυο restart και τώρα έβαλα speedmode αλλά και πάλι πιστεύω ότι ο δικός του είναι καλύτερος!τη κατσίκα απο που μπορούμε να τη κατεβασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπέρα στη παρέα το απόγευμα έβαλα κερνελ του Φρανκο και με κρισκελο v7 και απο εκεί που δεν είχα ποτέ προβλημα μου έκανε δυο restart και τώρα έβαλα speedmode αλλά και πάλι πιστεύω ότι ο δικός του είναι καλύτερος!τη κατσίκα απο που μπορούμε να τη κατεβασουμε Είμαι με την Criskelo v7 και τον στοκ κερνελ..Περιττό να σας πω πως με έχει εντυπωσιάσει η ρομ...Γρήγορη σμουθ πουθενά και κανένα λαγκ... Την προτείνω ανεπιφύλακτα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Είμαι με την Criskelo v7 και τον στοκ κερνελ..Περιττό να σας πω πως με έχει εντυπωσιάσει η ρομ...Γρήγορη σμουθ πουθενά και κανένα λαγκ... Την προτείνω ανεπιφύλακτα... και εγώ το ίδιο σετάρισμα έχω με launcher τον nova prime. αξίζει..... προς το παρών δεν φλασάρω για λεπτομέρειες έχει κάτσει καλά και η μπαταρία όλα κομπλέ. επίσης να αναφέρω να μην κοιτάτε τα benchmark γιατί ειναι ότι ναναι. στο antutu με έβγαλε 6370 και μετά που ξαναέκανα με έβγαζε 5700 και 6000 γενικά έχει απόκλιση. μούφα είναι, όπως μούφα είναι και τα task manager. καλύτερο καθάρισμα μνήμης στην ics από τον default δεν έχει. εμένα παίζει στα 450-550 πάντα η χρήση μνήμης. κάποιες φορές έχω δει και 600 με 808 μέγιστο. αυτό παίζει βέβαια ανάλογα και το πόσα widgets έχει κάποιος. ο ics browser+ πάντως πετάει... δεν τον αλλάζω με τίποτα.... πρώτη φορά βλέπω σε κινητό να ανοίγουν οι σελίδες τόσο γρήγορα... σαν να είμαι στο desktop Edited June 16, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 και εγώ το ίδιο σετάρισμα έχω με launcher τον nova prime. αξίζει..... προς το παρών δεν φλασάρω για λεπτομέρειες έχει κάτσει καλά και η μπαταρία όλα κομπλέ. επίσης να αναφέρω να μην κοιτάτε τα benchmark γιατί ειναι ότι ναναι. στο antutu με έβγαλε 6370 και μετά που ξαναέκανα με έβγαζε 5700 και 6000 γενικά έχει απόκλιση. μούφα είναι, όπως μούφα είναι και τα task manager. καλύτερο καθάρισμα μνήμης στην ics από τον default δεν έχει. εμένα παίζει στα 450-550 πάντα η χρήση μνήμης. κάποιες φορές έχω δει και 600 με 808 μέγιστο. αυτό παίζει βέβαια ανάλογα και το πόσα widgets έχει κάποιος. ο ics browser+ πάντως πετάει... δεν τον αλλάζω με τίποτα.... πρώτη φορά βλέπω σε κινητό να ανοίγουν οι σελίδες τόσο γρήγορα... σαν να είμαι στο desktop Σωστος την εβαλα χτες το βραδακι ολα καλα αλλα εχω κατι μειων που για μενα ειναι βασικο δεν μου παιζει στις σελιδες τα flash αρχεια (flash player) κατεβασα το αρχειο απο το play store οπως κανω σε ολες τις αλλες ρομ αλλα τιποτα :confused: υγ. δοκιμασα ολους τους explorers αλλα τιποτα.... Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Παιδια μη ''τσακωνεστε''...rocket και criskelo ειναι ισαξιες, πολυ καλες και οι 2 και πλεον ειναι θεμα οπτικου γουστου ποια θα φορεσετε... alx255 θα δοκιμασω κι εγω και θα σου πω... edit:παιζουν μια χαρα εδω.... Edited June 17, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μολις δοκιμασα και παιζει κανονικα flash αρχεια... Εβαλα μαλιστα το βιντεο ''ετσι περνανε αυτοι που σας χρωστανε'' του Χελακη απο sport fm...χιχιχι... ξερεις ποια λεω? βαλε την αρχικη σελιδα του φορουμ μας που εχει τις διαφημισεις δεν τις διχνει.:) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) ξερεις ποια λεω? βαλε την αρχικη σελιδα του φορουμ μας που εχει τις διαφημισεις δεν τις διχνει.:) Οταν λες διαφημισεις??? Επανω στη κεντρικη σελιδα του φορουμ, εχει ενδιαφερουσες προτασεις.Αυτο ειναι flash και παιζει κανονικα. Επισης, νομιζω (δε το εχω κοιταξει γιατι εχω εξ αρχης ''καταργησει'' τις διαφημισεις γενικα στη συσκευη μεσω εφαρμογης) οτι η criskelo εχει default μπλοκαρισμα διαφημισεων (σε browser και εφαρμογες). Edit:Αν εννοεις το ''χορηγος'' πανω δεξια, ισχυει αυτο που σου ειπα.Ειναι διαφημιση και εχει απενεργοποιηθει. Εχω απενεργοποιημενες τις διαφημισεις και στον browser του pc γιαυτο δε το ειδα πριν. Edited June 17, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Οταν λες διαφημισεις??? Επανω στη κεντρικη σελιδα του φορουμ, εχει ενδιαφερουσες προτασεις.Αυτο ειναι flash και παιζει κανονικα. Επισης, νομιζω (δε το εχω κοιταξει γιατι εχω εξ αρχης ''καταργησει'' τις διαφημισεις γενικα στη συσκευη μεσω εφαρμογης) οτι η criskelo εχει default μπλοκαρισμα διαφημισεων (σε browser και εφαρμογες). αυτο που λες πρεπει να ειναι θα εχει default μπλοκαρισμα διαφημισεων η ρομ.Διαφημισεις λεω πχ στα δεξια της αρχικης βλεπουμε κανονικα ενα κουτακι που λεει χορηγος αυτο δεν το βλεπω τωρα με την ρομ αυτη οπως και πανω στο κεντρο διπλα απο το myphone σε οποια σελιδα του φορουμ μας παμε δεν βλεπω την διαφ. υγ διαφημισεις δε λεω αυτες που μας βγαζει το ad free αλλο αυτο. το Ενδιαφέρον Περιεχόμενο που λες ναι το παιζει κανονικα.:) Edited June 17, 2012 by alx255 Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Οταν λες διαφημισεις??? Επανω στη κεντρικη σελιδα του φορουμ, εχει ενδιαφερουσες προτασεις.Αυτο ειναι flash και παιζει κανονικα. Επισης, νομιζω (δε το εχω κοιταξει γιατι εχω εξ αρχης ''καταργησει'' τις διαφημισεις γενικα στη συσκευη μεσω εφαρμογης) οτι η criskelo εχει default μπλοκαρισμα διαφημισεων (σε browser και εφαρμογες). Κι εγώ περναω το adfree αλλά έχω την εντύπωση ότι είδα διαφημίσεις στην ρομ του criskelo στην αρχή που έστηνα, όχι ότι έχει σημασία φυσικά :p Ηλία κάτι θα δοκίμαζες χθες.. Τελικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ε?Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά οι τελευταίες rom που βασίζονται σε xxlq3 είναι πάρα πολύ καλές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Κι εγώ περναω το adfree αλλά έχω την εντύπωση ότι είδα διαφημίσεις στην ρομ του criskelo στην αρχή που έστηνα, όχι ότι έχει σημασία φυσικά :p Ηλία κάτι θα δοκίμαζες χθες.. Τελικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ε?Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά οι τελευταίες rom που βασίζονται σε xxlq3 είναι πάρα πολύ καλές.. Τελικα δεν αξιζε τον κοπο...Thanks to rataplan ειδαμε οτι δεν υπηρχε κατι περισσοτερο ενδιαφερον. Ειναι αληθεια οτι βελτιωνεται η κατασταση σε καθε νεα εκδοση firmware που βγαινει τελευταια. Και η rocket, και η criskelo, και η cassies ειναι πολυ καλες γιατι βασιζονται πανω σε καλη βαση. Οταν οι devs αλλαζουν version σε αλλη βαση, δε κανουν κατι αλλο απο το να μεταφερουν τα προηγουμενα mods τους στη νεα βαση.Αρα μια καλυτερη εκδοση custom rom στη criskelo πχ, δεν ερχεται επειδη ο criskelo περασε μια ομορφη βραδια με τη γυναικα του και ειχε κεφια οταν τη εφτιαχνε η ανακαλυψε την Αμερικη, αλλα επειδη η base ειναι πιο στρωτη απο τη προηγουμενη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ηλία καλημέρα, τι εγινε με εκείνη την ROM εκτός XDA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ηλία καλημέρα, τι εγινε με εκείνη την ROM εκτός XDA? Οπως ανεφερα παραπανω, δεν υπαρχει κατι ενδιαφερον.... Οτιδηποτε περισσοτερο ενδιαφερον ανακαλυψω να ειστε σιγουροι οτι θα το μοιραστω πρωτα και αμεσα μαζι σας...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Τελικα δεν αξιζε τον κοπο...Thanks to rataplan ειδαμε οτι δεν υπηρχε κατι περισσοτερο ενδιαφερον. Ειναι αληθεια οτι βελτιωνεται η κατασταση σε καθε νεα εκδοση firmware που βγαινει τελευταια. Και η rocket, και η criskelo, και η cassies ειναι πολυ καλες γιατι βασιζονται πανω σε καλη βαση. Οταν οι devs αλλαζουν version σε αλλη βαση, δε κανουν κατι αλλο απο το να μεταφερουν τα προηγουμενα mods τους στη νεα βαση.Αρα μια καλυτερη εκδοση custom rom στη criskelo πχ, δεν ερχεται επειδη ο criskelo περασε μια ομορφη βραδια με τη γυναικα του και ειχε κεφια οταν τη εφτιαχνε η ανακαλυψε την Αμερικη, αλλα επειδη η base ειναι πιο στρωτη απο τη προηγουμενη. Πάρα πολύ σωστά.Και γι αυτό κυρως ¨" αισθητικοι λόγοι " μας κάνουν να βάζουμε τη μια ή την άλλη ρομ. Η βάση είναι η ουσία αλλά και πολλλές φορές εξίσου σημαντικός ο κέρνελ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Οπως ανεφερα παραπανω, δεν υπαρχει κατι ενδιαφερον.... Οτιδηποτε περισσοτερο ενδιαφερον ανακαλυψω να ειστε σιγουροι οτι θα το μοιραστω πρωτα και αμεσα μαζι σας...:) Δεν πειράζει και βαριομουν σήμερα να φλασαρω, λέω να ασχοληθω με τα πολιτικά μέρα που είναι!! Ναι αυτό βλέπω κι εγώ ότι ουσιαστικά η base ορίζει το τρόπο λειτουργίας μιας ρομ και στην συνέχεια επιλέγουμε κατά πως αρεσκομαστε.. Πάντως έχει φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα πλέον και η ics πιστεύω :D Ερώτηση αν ξέρει κάποιος παιδιά!! Αν σβήσω από cwm κάποια nandroid backup που έχω αποθηκευμένα θα έχω θέμα bricking?? Ή πρέπει να περάσω abyss kernel και να τα σβήσω από recovery?? Edit: Εσβησα από τον υπλολογιστή τα αρχεια καθώς το είχα συνεδεμένο οπότε όλα κομπλέ.. με τρώει τελικά θα περάσω την Rocket Rom v6!!! Edited June 17, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παλικαρια και η τελευταια cm9 ειναι τελεια απο θεμα ταχυτητας smooth κ.τ.λ. Και δεν κολαει ο dialer και οι επαφες οπως στης μαμισιες. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καλημερα παιδια Μια ερωτηση... αν κανω το note απλα root,χωρις να περασω καποια custom rom, αντε να αλλαξω και kernel, χανω την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts