elthis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το παρακάτω ραδιόφωνο είναι το "επικίνδυνο"για aosp ROM ή κάποιο άλλο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631385 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το παρακάτω ραδιόφωνο είναι το "επικίνδυνο"για aosp ROM ή κάποιο άλλο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631385 Ναι αυτο ειναι που λενε οτι χαλάει το εξωτερικο ηχείο,τωρα αμα το δουλευεις μονο με τα ακουστικα ραδιο ειναι αλλουνου παπα ευαγγέλιο. Το ειχα βάλει αλλα με αυτα που διαβασα ειπα οτι μπορω και χωρις το ραδιο. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 με κολλησατε δεν φλασαρω ics , εχω να παιξω ακομα με gb αρκετα ! τωρα φλασαρa την Κingdroid με κερνελ speedmod :ninja: για να δουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 με κολλησατε δεν φλασαρω ics , εχω να παιξω ακομα με gb αρκετα ! τωρα φλασαρa την Κingdroid με κερνελ speedmod :ninja: για να δουμε ... Καλησπέρα και καλως μας ήρθες!! Κατ' εμε καλύτερη ήταν η chracks v17 σε συνδυασμό με κάποιο Franco kernel.. Τώρα είμαι με alba ics v3 αλλά όπως είπαν και τα παιδιά υπάρχει θέμα με τους leaked kernels οπότε κάθομαι εδώ και περιμένω τα σπουδαία! Επίσης έχω και το backup από GB chracks και γυρνάω αν το θελήσω κάποια στιγμή σύντομα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 με κολλησατε δεν φλασαρω ics , εχω να παιξω ακομα με gb αρκετα ! τωρα φλασαρa την Κingdroid με κερνελ speedmod :ninja: για να δουμε ... Μεγάλε sorry που επεμβαίνω, αλλά έχω καταλάβει (το είπες και μόνος σου) ότι είσαι flash maniac... Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, έχω να σου υπενθυμίσω (που πιστεύω ότι ήδη το γνωρίζεις) πως κάθε ROM για να δείξει τον "πραγματικό της εαυτό" χρειάζεται 2-3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης... Αυτό σημαίνει ότι με τον ρυθμό που φλασαρεις, δεν θα δεις ποτέ τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει η κάθε rom που δοκιμάζεις... Και στην τελική θα μένεις πάντα ανικανοποίητος... Για αυτό σου προτείνω όπως έχω πει ξανά, να διαβάζεις τα σχόλια των χρηστών εδώ και στο xda για την κάθε rom, να επιλέξεις αυτή με την μεγαλύτερη πλειοψηφία θετικών σχολίων, να την φλασαρεις και να Απολαύσεις το τηλέφωνο σου... Γιατί φλασαροντας συνέχεια, το μόνο που Δεν κάνεις είναι να απολαμβάνεις το τηλέφωνο σου... Και για να σε βοηθήσω καλύτερες rom αυτή την στιγμή θεωρούνται, η Chrack και η Criskelo... Πάντα σε GB... Γιατί για ICS προσωπικά θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα... Αυτά και καλή συνέχεια... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παιδιά μακράν η καλύτερη rom που κυκλοφορεί για το νοτελι μας. Cyanofree κι ευχαριστώ το Χρήστο (vezyro) που μας την επισήμανε γιατί είναι απλα ο,τι καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Μεγάλε sorry που επεμβαίνω, αλλά έχω καταλάβει (το είπες και μόνος σου) ότι είσαι flash maniac... Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, έχω να σου υπενθυμίσω (που πιστεύω ότι ήδη το γνωρίζεις) πως κάθε ROM για να δείξει τον "πραγματικό της εαυτό" χρειάζεται 2-3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης... Αυτό σημαίνει ότι με τον ρυθμό που φλασαρεις, δεν θα δεις ποτέ τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει η κάθε rom που δοκιμάζεις... Και στην τελική θα μένεις πάντα ανικανοποίητος... Για αυτό σου προτείνω όπως έχω πει ξανά, να διαβάζεις τα σχόλια των χρηστών εδώ και στο xda για την κάθε rom, να επιλέξεις αυτή με την μεγαλύτερη πλειοψηφία θετικών σχολίων, να την φλασαρεις και να Απολαύσεις το τηλέφωνο σου... Γιατί φλασαροντας συνέχεια, το μόνο που Δεν κάνεις είναι να απολαμβάνεις το τηλέφωνο σου... Και για να σε βοηθήσω καλύτερες rom αυτή την στιγμή θεωρούνται, η Chrack και η Criskelo... Πάντα σε GB... Γιατί για ICS προσωπικά θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα... Αυτά και καλή συνέχεια... Ευχαριστω κατεβαζω παραυτα και φλασαρω !!!! απο kernel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παιδιά μακράν η καλύτερη rom που κυκλοφορεί για το νοτελι μας. Cyanofree κι ευχαριστώ το Χρήστο (vezyro) που μας την επισήμανε γιατί είναι απλα ο,τι καλύτερο... μπορείς να δώσεις ένα λινκ και να μας πεις σε γενικές γραμμές γιατί την θεωρείς την "καλύτερη "? sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ευχαριστω κατεβαζω παραυτα και φλασαρω !!!! απο kernel ? Εγώ θα σου πρότεινα Franco #10. Πολύ smooth! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) μπορείς να δώσεις ένα λινκ και να μας πεις σε γενικές γραμμές γιατί την θεωρείς την "καλύτερη "? sent from my note http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602533 Μιας και τη περναω κι εγω τωρα, υπαρχουν καποιες ρυθμισεις να προτινετε ως προς τη βελτιωση της μπαταριας/αποδοση κτλ, απο τις πολλες που υπαρχουν σε aosp? edit:επισης τι κουλο ειναι να κανεις install τη rom και μετα wipe data/cache/dalvik??? πως bootαρει ετσι??????? Edited May 2, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εγώ θα σου πρότεινα Franco #10. Πολύ smooth! Και για τον speedmod διαβάζω πολύ καλά λόγια... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 μπορείς να δώσεις ένα λινκ και να μας πεις σε γενικές γραμμές γιατί την θεωρείς την "καλύτερη "? sent from my note Το link το έδωσε ο Ηλίας. Απλα είναι η πιο γρηγορη, smooth, αψεγαδιαστη rom που έχω δει στο note μας. Πλέον μετά απο μια μέρα χρήσης σε εντατικούς ρυθμούς μπορώ να το πω αβίαστα... Ηλία δε χρειάζεται μετα το φλασαρισμα wipe, εγώ έκανα μόνο πριν και μετα επαναφορά απο titanium... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το link το έδωσε ο Ηλίας. Απλα είναι η πιο γρηγορη, smooth, αψεγαδιαστη rom που έχω δει στο note μας. Πλέον μετά απο μια μέρα χρήσης σε εντατικούς ρυθμούς μπορώ να το πω αβίαστα... Ηλία δε χρειάζεται μετα το φλασαρισμα wipe, εγώ έκανα μόνο πριν και μετα επαναφορά απο titanium... δουλεύουν όλα ρολόι δηλαδή? κάμερα ραδιόφωνο κτλ ;; σκέφτομαι να την δοκιμάσω τις επόμενες μέρες αν και με Chrack είμαι πολύ ευχαριστημένος.. sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Και για τον speedmod διαβάζω πολύ καλά λόγια... Όντως για τον Κ2-11 γράφουν πολύ καλά λόγια. Δυστυχώς δεν εχω προλάβει να τον δοκιμάσω όμως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 δουλεύουν όλα ρολόι δηλαδή? κάμερα ραδιόφωνο κτλ ;; σκέφτομαι να την δοκιμάσω τις επόμενες μέρες αν και με Chrack είμαι πολύ ευχαριστημένος.. sent from my note Ραδιοφωνο δε δουλευει.Υπαρχει το εναλλακτικο που ποσταρα παραπανω. . Ηλία δε χρειάζεται μετα το φλασαρισμα wipe, εγώ έκανα μόνο πριν και μετα επαναφορά απο titanium... Αυτο σκεφτομουν κι εγω...:p Και για τον speedmod διαβάζω πολύ καλά λόγια... +1.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ραδιοφωνο δε δουλευει.Υπαρχει το εναλλακτικο που ποσταρα παραπανω. Αυτο σκεφτομουν κι εγω...:p +1.... Παιδιά περάστε τη χωρίς δεύτερη σκέψη.. Δεν ξερω, αλλά για πρώτη φορά με ενθουσιασε ics και δη cm στο note. Βλέπω να παίζω με τέτοιες εκδόσεις και στο μέλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παιδιά περάστε τη χωρίς δεύτερη σκέψη.. Δεν ξερω, αλλά για πρώτη φορά με ενθουσιασε ics και δη cm στο note. Βλέπω να παίζω με τέτοιες εκδόσεις και στο μέλλον... Θα σου πω κατι.Οταν ειχα το Desire HD ειχα γινει πραγματικος flash junkie.Ειχαμε και την ομαδα στους xda (thanks kalagas...:)) και γενικα δοκιμαζαμε διαφορα καθημερινα με βαση ΠΑΝΤΑ το sense... Προς το τελος της πορειας μου με αυτη τη συσκευη αρχισα να περναω aosp.Και πραγματικα κολλησα... Αυτο που θελω να πω οτι μια aosp προσφερει πολλα καλουδια, ελυφρια αισθηση και smoothness οσο καμια αλλη.Τοτε, με HTC, το sense με κολλουσε να δοκιμασω μια aosp.Ομως στο τελος εκει κατεληξα. Εδω λοιπον που το ui της samsung δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, μια καλη aosp ειναι must.Οταν βγει λοιπον επισημη υποστηριξη της cm9, πιστευω θα ειμαστε σε μεγαλα διλληματα!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Θα σου πω κατι.Οταν ειχα το Desire HD ειχα γινει πραγματικος flash junkie.Ειχαμε και την ομαδα στους xda (thanks kalagas...:)) και γενικα δοκιμαζαμε διαφορα καθημερινα με βαση ΠΑΝΤΑ το sense... Προς το τελος της πορειας μου με αυτη τη συσκευη αρχισα να περναω aosp.Και πραγματικα κολλησα... Αυτο που θελω να πω οτι μια aosp προσφερει πολλα καλουδια, ελυφρια αισθηση και smoothness οσο καμια αλλη.Τοτε, με HTC, το sense με κολλουσε να δοκιμασω μια aosp.Ομως στο τελος εκει κατεληξα. Εδω λοιπον που το ui της samsung δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, μια καλη aosp ειναι must.Οταν βγει λοιπον επισημη υποστηριξη της cm9, πιστευω θα ειμαστε σε μεγαλα διλληματα!!! Ετσι για να μαζευεστε σιγα σιγα σε aosp.Τοσο καιρο με εφαγε η μοναξια :D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Ετσι για να μαζευεστε σιγα σιγα σε aosp.Τοσο καιρο με εφαγε η μοναξια :D Τώρα εσύ θα τη πληρώσεις όμως...:p Υπάρχει κανένα πακέτο με εφαρμογές;;πχ το widget με το ψηφιακό ρολόι ή τη διαχείριση εφαρμογών;;; Υπάρχει κάποια χρήσιμη λειτουργία στις ρυθμίσεις που πρέπει να πειράξουμε; Edited May 2, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Σε cyanofree σας παίζουν τα push notifications? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Σε cyanofree σας παίζουν τα push notifications? Παιζουν κανονικα εδω... Εδω ενα πακετακι με καποιες samsung εφαρμογες που δουλευουν και σε cm9. Εισης, καπου-καπως-καποτε, ειχε παρει το ματι μου τον task manager της samsung για aosp rom. Υπαρχει η δε θυμαμαι καλα??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Παιζουν κανονικα εδω... Εδω ενα πακετακι με καποιες samsung εφαρμογες που δουλευουν και σε cm9. Εισης, καπου-καπως-καποτε, ειχε παρει το ματι μου τον task manager της samsung για aosp rom. Υπαρχει η δε θυμαμαι καλα??? Τον είχε ποστάρει ο afilopou. Ψάξε λίγο πιο πίσω δεν το έχω πρόχειρο το πόστ. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Γιατί δεν περνάτε τον es task manager? Εγώ αυτόν έχω στην cyanofree και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης εχει και widget που όταν το ακουμπας σβηνεις τής ενεργές εφαρμογές. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Εγώ περιμένω σήμερα μήπως και δούμε ics μαζί με τα υπόλοιπα που θα παρουσιάσει η Sammie... αν δεν τότε δοκιμάζω κι εγώ να δω τι καλό έχουμε!!! θα έχω θέμα για χρήση καθημερινή (mails, tapatalk, opera, gosms,poweramp, etc)?? Μετά αν θελήσω να γυρίσω πχ σε backup της alba θα μπορώ??? Καλημέρες!!!:D Edited May 3, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Εγώ περιμένω σήμερα μήπως και δούμε ics μαζί με τα υπόλοιπα που θα παρουσιάσει η Sammie... αν δεν τότε δοκιμάζω κι εγώ να δω τι καλό έχουμε!!! θα έχω θέμα για χρήση καθημερινή (mails, tapatalk, opera, gosms,?? Μετά αν θελήσω να γυρίσω πχ σε backup της alba θα μπορώ??? Καλημέρες!!!:D Καλημέρα! Για καθημερινή χρήση φαίνεται μια χαρά μέχρι τώρα.Αυτά που ανέφερες λειτουργούν όπως στην AlBa. Για backup/restore ισχύει το ίδιο σε κάθε ics ROM. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts