Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ότι αφορά την μπαταρία έχω ήδη παραγγείλει την Anker, μόλις παραλάβω και βγάλω συμπεράσματα θα αναφέρω.

την άνκερ την χρησιμοποιούσα στο s2 και μου είχε δώσει ένα 25 τους εκατό μεγαλύτερη αυτονομία απ την μαμά, οπότε την παρήγγειλα και για το καμάρι μας.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να δουμε. Μετα την πολυ καλη Criskelo ICS, βρηκα μια ακομα καλυτερη - απο αυτο που περιμενα.

Δεν εχω βρει για την ωρα καποιο bug η κατι αλλο αρνητικο για τη χρηση που κανω, φαινεται εξαιρετικη...

Βαγγελη και εγω με την χρήση που κάνω δεν εχω βρεί ακομα κατι αρνητικό. Επισης ειναι μονο αυτη και η stunner που εχουν την καμερα να τραβάει βιντεο σε mp4 και να κανουν χρήση των αισθητήρων της καμερας.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

έκανα την διαδικασία στο root περασα και τον κερνελ που προτείνεται , οταν παω να του περασω την ρομ δεν την δεχεται σαν zip , και τον κερνελ τον εκανα unzip και τον περασα .

ξερετε γιατι ?

έκανα την διαδικασία στο root περασα και τον κερνελ που προτείνεται , οταν παω να του περασω την ρομ δεν την δεχεται σαν zip , και τον κερνελ τον εκανα unzip και τον περασα .

ξερετε γιατι ?

Τι εννοείς "δεν τη δέχεται σαν.zip"?

Έχεις custom recovery, έτσι;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

ξερετε γιατι ?

Η custom rom δεν φλασαρεται μεσω pc odin ή mobile odin.Φλασαρεται μεσω του custom recovery

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Οσοι εχετε aosp (κυριως) και εχετε ρυθμισει το Density χαμηλοτερα απο 320 που ειναι το default, εχετε το γνωστο προβλημα με την ασυμβατοτητα αρκετων εφαρμογων στο google play????

Προσωπικα μ αρεσει γυρω στο 260-280 αλλα αυτο που με εκανε να γυριζω στη κανονικη πυκνοτητα ηταν παντα αυτο το προβλημα.

Δε βλεπει δηλαδη το google play καποιες εγκατεστημενες εφαρμογες, αλλα και πολλες, που παω να εγκαταστησω, δε με αφηνω αφου μου δειχνει ασυμβατοτητα.

Δοκιμασα λοιπον σημερα το LCD Density Modder Pro, το μονο που λεει πως λυνει αυτο το προβλημα.

Και οντως το λυνει...:)

Βεβαια εφυγα απο χθες, για λιγο, απο ics και δε ξερω αν δουλευει εκει.

Εσεις ειστε ενταξει με αυτο το προβλημα???

Follow me on XDA

Οσοι εχετε aosp (κυριως) και εχετε ρυθμισει το Density χαμηλοτερα απο 320 που ειναι το default, εχετε το γνωστο προβλημα με την ασυμβατοτητα αρκετων εφαρμογων στο google play????

Προσωπικα μ αρεσει γυρω στο 260-280 αλλα αυτο που με εκανε να γυριζω στη κανονικη πυκνοτητα ηταν παντα αυτο το προβλημα.

Δε βλεπει δηλαδη το google play καποιες εγκατεστημενες εφαρμογες, αλλα και πολλες, που παω να εγκαταστησω, δε με αφηνω αφου μου δειχνει ασυμβατοτητα.

Δοκιμασα λοιπον σημερα το LCD Density Modder Pro, το μονο που λεει πως λυνει αυτο το προβλημα.

Και οντως το λυνει...:)

Βεβαια εφυγα απο χθες, για λιγο, απο ics και δε ξερω αν δουλευει εκει.

Εσεις ειστε ενταξει με αυτο το προβλημα???

Υπαρχει αυτο το προβλημα και μαλιστα ειχα δοκιμασει καποια google play stores που κυκλοφορουσαν και ελεγαν οτι λυνει το προβλημα αλλα τελικα δεν εκαναν τιποτα.Βρηκα ενα apk που υπαρχει σε thread του gnexus που ειναι για tablet mode και επαιζε μια χαρα.Αν σε ενδιαφερει να το βρω και να στο στειλω

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Υπαρχει αυτο το προβλημα και μαλιστα ειχα δοκιμασει καποια google play stores που κυκλοφορουσαν και ελεγαν οτι λυνει το προβλημα αλλα τελικα δεν εκαναν τιποτα.Βρηκα ενα apk που υπαρχει σε thread του gnexus που ειναι για tablet mode και επαιζε μια χαρα.Αν σε ενδιαφερει να το βρω και να στο στειλω

Καλο θα ηταν αν μπορεις να το στειλεις...:)

Αχρειαστο να ειναι βεβαια και ελπιζω να αξιζε η αγορα της παραπανω εφαρμογης.Σε GB δουλευει αριστα, αλλα στειλε εσυ να το εχουμε προχειρο...:p

Follow me on XDA

Καλο θα ηταν αν μπορεις να το στειλεις...:)

Αχρειαστο να ειναι βεβαια και ελπιζω να αξιζε η αγορα της παραπανω εφαρμογης.Σε GB δουλευει αριστα, αλλα στειλε εσυ να το εχουμε προχειρο...:p

Εδω εισαι http://db.tt/n52M2Jv0

Προφανως και το γνωριζεις....αν η rom εχει phonesky.apk(new standard in ics) το μετονομαζεις απο vending σε phonesky :)

Εδω εισαι http://db.tt/n52M2Jv0

Προφανως και το γνωριζεις....αν η rom εχει phonesky.apk(new standard in ics) το μετονομαζεις απο vending σε phonesky :)

Ειναι μεγαλο σφαλμα του φορουμ που δεν εχει προσθεσει thanks button...:(

Ευχαριστω Αργυρη!!Το απογευμα μαλλον λεω να δοκιμασω Cyanofree.Αν δε δουλευει το lcd density modder θα περασω αυτο!

Η αληθεια ειναι οτι καποια μικροπροβληματα εχει γενικα το μαρκετ σε ics.Εμενα μου εβγαζε σφαλμα σε οποιαδηποτε αγορα.Ουτε απο pc με αφηνε.Νομιζα οτι ειχε να κανει κατι με τη prepaid που εχω, αλλα τελικα σημερα που δοκιμασα σε GB ολα οκ.

Να δουμε και σε aosp τι θα γινει...

Follow me on XDA

Ειναι μεγαλο σφαλμα του φορουμ που δεν εχει προσθεσει thanks button...:(

Ευχαριστω Αργυρη!!Το απογευμα μαλλον λεω να δοκιμασω Cyanofree.Αν δε δουλευει το lcd density modder θα περασω αυτο!

Η αληθεια ειναι οτι καποια μικροπροβληματα εχει γενικα το μαρκετ σε ics.Εμενα μου εβγαζε σφαλμα σε οποιαδηποτε αγορα.Ουτε απο pc με αφηνε.Νομιζα οτι ειχε να κανει κατι με τη prepaid που εχω, αλλα τελικα σημερα που δοκιμασα σε GB ολα οκ.

Να δουμε και σε aosp τι θα γινει...

Δοκιμασε το αλλα να εχεις στο νου σου οτι επειδη μονιμως κατι αλλαζουν στο μαρκετ μπορει και να μην σου παιξει.

+1000 για το θενκς μπουτον :)

ξερετε γιατι ?

εννοω οτι ειχα κατεβασει την ρομ στο πισι , και πηγα με drug and drop , να την περασω στο τηλεφωνο και δεν μπορουσα , τον κερνελ αφου των εκανα unzip τον εβαλα στο τηλεφωνο κανονικα .

anyway κατεβασα την darky κατευθειαν στο κινητο και την περασα .

να σας πω gb μου φαινεται καπως μετα την 4.0.4 ics και την 4.0.3 του htc , αλλα οκ εχτες το πειρα το τηλεφωνο , δεν εχω κλεισει 12ωρο καλα καλα .

αντε καλημερες !!!!:lol:

καλημερα παιδια

* εχω stock rom LC1 τι πρεπει να κανω για να βαλω μια custom π.χ Chracks

* samsung apps ...εχω αγγλικο μενου επιλεγω χωρα Αγγλια , μολις ομως κανει update στην εφαρμογη και στο samsung λογ/σμο δεν δεχεται το email

που ειμαι γραμμενος , αναφερει οτι δεν ταιριαζει στη χωρα που εχω επιλεξει...τι παιζει? δεν μπορω να εχω αγγλικο samsung apps μονο ελληνικο?

thanks thanks thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλημερα παιδια

* εχω stock rom LC1 τι πρεπει να κανω για να βαλω μια custom π.χ Chracks

Καλημέρα. Πήγαινε στο 1ο post και βρες το link της "Βίβλου" από τον elthis, θα σου λύσει όλες τις απορίες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

μετα την darky φλασαρα αυτη CheckROM NoteHD™ V6 | Kitchen Pro ,

και τωρα κατεβάζω αυτήν AlBa ZCLP6 Full ICS Repack v3, γιατι με την gb οσο καλες και να ειναι δεν ειμαι ικανοποιημενος .

μολις φλασαρω θα επανελθω με αποριες και εντυπωσεις ... :rolleyes:

και τωρα κατεβάζω αυτήν AlBa ZCLP6 Full ICS Repack v3, γιατι με την gb οσο καλες και να ειναι δεν ειμαι ικανοποιημενος .

Να διαβάσεις καλά το τρόπο που flashαρεται μια οποιαδήποτε ics.Είναι διαφορετικός απ ότι στις gb.

Follow me on XDA

απλό δεν είναι ?

Installation:

if you come from GB:

1) flash 1st CF repack - (http://www.mirorii.com/fichier/3/501...EPACK-tar.html)

2) Full Wipe

3) flash ZCLP6 ICS Full Repack

Δεν είπα ότι είναι πολύπλοκο.Είπα ότι είναι διαφορετικό..;)

Και λίγο προσοχή γιατί όσα note έμειναν "τούβλα", ήταν λόγω της διαδικασίας περάσματος ics...

Follow me on XDA

Φίλε ratanplan, είσαι γρήγορο πιστόλι! Ούτε ο Λούκυ Λούκ δεν θα πέρναγε έτσι τις Ρομ!!!:D:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Φίλε ratanplan, είσαι γρήγορο πιστόλι! Ούτε ο Λούκυ Λούκ δεν θα πέρναγε έτσι τις Ρομ!!!:D:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

φιλε αναγνωριζω οτι ειμαι φλασομανης :O , εχτες κοιμήθηκα στης 5¨30 και στης 8 είχε εγερτήριο , και απο τι βλεπω θα περασει καιρος μεχρι να βρω αυτο που θελω ...

η πρώτη αίσθηση και σύγκριση με htc one x ειναι σαν πορσε με μερσεντες λιμουζινα ,

αλλη χάρη το ενα αλλη το αλλο ...

φιλε αναγνωριζω οτι ειμαι φλασομανης :O , εχτες κοιμήθηκα στης 5¨30 και στης 8 είχε εγερτήριο , και απο τι βλεπω θα περασει καιρος μεχρι να βρω αυτο που θελω ...

η πρώτη αίσθηση και σύγκριση με htc one x ειναι σαν πορσε με μερσεντες λιμουζινα ,

αλλη χάρη το ενα αλλη το αλλο ...

Να υποθέσουμε ότι η πορσε είναι το one X?

Θες λίγο να μας το τεκμηριώσεις αυτό;

Το λέω γιατί έχω δουλέψει το Χ και τη διάφορα αυτή δε την είδα.Επίσης κι άλλα παιδιά εγώ έχουν και τις 2 συσκευές και έχουν πει διαφορετικά πράγματα.

Τέλος να πω ότι καλό είναι να συγκριθούν οι 2 συσκευές όταν με το καλό το note θα πάρει και αυτό ics.

Follow me on XDA

κοιταξε το ειχα για 20 μερες στα χερια μου , εννοείται οτι από την πρώτη στιγμή το ειχα ρουταρι και φλασαρι με κοστομ ρομ , δεν ξερω αν εσυ ή υπολοιποι το είχατε ξεκλειδώσει . οσο ηταν κλειδωμενο με την μαμα ρομ , ηταν απλα καλο , οταν έβαλα κοστομ ρομ πεταγε ηταν οσο γρήγορο άντεχα , γιατι το εδωσα και πηρα το Note ?

οθόνη και αυτονομία , δυστυχώς το one x σε αυτονομία ειναι χαλια για μανιακ γιουσερ σαν και έμενα :lol: ..

κοιταξε το ειχα για 20 μερες στα χερια μου , εννοείται οτι από την πρώτη στιγμή το ειχα ρουταρι και φλασαρι με κοστομ ρομ , δεν ξερω αν εσυ ή υπολοιποι το είχατε ξεκλειδώσει . οσο ηταν κλειδωμενο με την μαμα ρομ , ηταν απλα καλο , οταν έβαλα κοστομ ρομ πεταγε ηταν οσο γρήγορο άντεχα , γιατι το εδωσα και πηρα το Note ?

οθόνη και αυτονομία , δυστυχώς το one x σε αυτονομία ειναι χαλια για μανιακ γιουσερ σαν και έμενα :lol: ..

Δεν εχω αποψη για το συγκριτικο x vs note αλλα θα ηθελα και εγω να σου επιστησω την προσοχή ,όπως σωστα εκανε ο Ηλιας, για το φλασαρισμα των leaked ics.Οι kernels που ειναι based ολες οι ics roms ειναι προβληματικοι και κατα συνεπεια διατρεχεις κινδυνο τουβλιασματος. Να σου πω, επειδη εγραψες πιο πανω ότι ειναι πολυ εύκολο, ότι χθες brikare τυπος στο xda το note με 400 thanks ( οκ σαν νουμερο δεν σου λεει τιποτα αλλα επειδη διαβαζα τα posts του ηταν εμπειρος user).ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν εχω αποψη για το συγκριτικο x vs note αλλα θα ηθελα και εγω να σου επιστησω την προσοχή ,όπως σωστα εκανε ο Ηλιας, για το φλασαρισμα των leaked ics.Οι kernels που ειναι based ολες οι ics roms ειναι προβληματικοι και κατα συνεπεια διατρεχεις κινδυνο τουβλιασματος. Να σου πω, επειδη εγραψες πιο πανω ότι ειναι πολυ εύκολο, ότι χθες brikare τυπος στο xda το note με 400 thanks ( οκ σαν νουμερο δεν σου λεει τιποτα αλλα επειδη διαβαζα τα posts του ηταν εμπειρος user).ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αργυρη, για το modded google play που λεγαμε το πρωι!!!!

Απο jastonas παρακαλω...:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631070

Follow me on XDA

Αργυρη, για το modded google play που λεγαμε το πρωι!!!!

Απο jastonas παρακαλω...:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631070

Αντε για να δουμε γιατι οπως σου εγραψα το πρωι η google ολο και κατι αλλαζει στο play store με αποτελεσμα σημερα να δουλευει το hack και αυριο όχι