Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

YEAH!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Εγω τις τελευταιες μερες μετα απο την τρομαρα με τις αποκαλυψεις για τον leaked kernel επεστρεψα σε LC1 και darky extreme edition (που παρεπιπτόντως ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει σε ginger και με πολλα extras και συνισταται ανεπιφυλακτα).

Τωρα αντε παλι...

To touchwiz εχει τα καλα του, αλλα οποιος εχει δοκιμασει ics pure σε aosp/aokp/cyan ξερει οτι αλλη χαρη...

Eυχαριστα τα νεα. Και ας αργει η samsung...

Τι εχει ο leaked kernel ?? Εχασα κάποιο επεισόδιο?? Με βρισκεις απόλυτα σύμφωνο με τα περι aosp/aokp/cyan ! Δεν μπορώ να γυρίσω σε gb με τιποτα. Με το που φλασάρω gb και δω τα σπασίματα στο browsing και το goοgle play ξανα στην cyanofree που ειναι οτι πιο smooth εχω δει. Επίσης προτείνω για όλους αμα θέλουν τον πιό cool και smooth launcher είτε ειναι gb ειτε ics να βάλουν τον tsf !!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι εχει ο leaked kernel ?? Εχασα κάποιο επεισόδιο?? Με βρισκεις απόλυτα σύμφωνο με τα περι aosp/aokp/cyan ! Δεν μπορώ να γυρίσω σε gb με τιποτα. Με το που φλασάρω gb και δω τα σπασίματα στο browsing και το goοgle play ξανα στην cyanofree που ειναι οτι πιο smooth εχω δει. Επίσης προτείνω για όλους αμα θέλουν τον πιό cool και smooth launcher είτε ειναι gb ειτε ics να βάλουν τον tsf !!

Ειχα ποσταρει καποιες σελιδες πιο πισω για το θεμα.Για πιο αναλυτικο διαβασμα πηγαινε στο xda και κανε μια αναζητηση στο thread του Note απο τον user Entropy512

ps για να μην θεωρηθω εγκαθετος :D ημουν απο την πρωτη μερα με aosp που εβγαλε ο imilka

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλό μήνα . Με root explorer το έκανα. Υπάρχει τρόπος τελικά ? :wacko:

Καλό μήνα.

Προσωπικά χρησιμοποιώ es explorer.Μετά την εγκατάσταση του, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και τικαρεις τα κουτάκια για το root.Μετά από αυτό δοκίμασε πάλι.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

YEAH!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Εγω τις τελευταιες μερες μετα απο την τρομαρα με τις αποκαλυψεις για τον leaked kernel επεστρεψα σε LC1 και darky extreme edition (που παρεπιπτόντως ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει σε ginger και με πολλα extras και συνισταται ανεπιφυλακτα).

καλημερα και καλο μηνα σας ευχομαι.

φιλε φοραω την darkyrom 3.4 final

θελει full wipe για να την περασω??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλό μήνα . Με root explorer το έκανα. Υπάρχει τρόπος τελικά ? :wacko:

Δες τη φωτο. εχει ενα κουμπι πανω αριστερα mount r/w.Πατησε το.Αν δεν μπορεις να κανεις copy paste οπως σου εγραψα και πιο πριν τοτε δεν εισαι σωστα rooted

http://db.tt/aEPZBOgl

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

παιδια εβαλα την darkyrom 3.4.1 extreme edition

αφου δεν περαστηκε με την πρωτη , δοκιμασα και δευτερη φορα και τελικα περαστηκε...

δεν εχει μεσα ομως το su και το darkyota

ειναι φυσιολογικο η κατι δεν εκανα καλα???

ευχαριστω

ααα και κατι ακομη, το θεμα του kalagas για την 3.4 μπαινει εδω??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

αφου δεν περαστηκε με την πρωτη , δοκιμασα και δευτερη φορα και τελικα περαστηκε...

ευχαριστω

Οχι δεν ειναι φυσιολογικο.

Δεν εισαι rooted προφανως .Εχασες το root κατα τη διαδικασια του φλασαρισμαρος.

ευχαριστω

Καλά τα έκανες. Κατέβασε τα SU και το Darky Ota από το Market.:)

Το θέμα του Kalagas θα το κατεβάσεις απο Darky Ota.:):)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Την Darky Extreme την κράτησα 2 μέρες. Πείτε με περίεργο. .. αλλά γύρισα στη Chrack's v18 small με franco #10. Θεωρώ πως ,σε μένα τουλάχιστον, είναι ταχύτερη.

Βέβαια γούστα είναι αυτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Την Darky Extreme την κράτησα 2 μέρες. Πείτε με περίεργο. .. αλλά γύρισα στη Chrack's v18 small με franco #10. Θεωρώ πως ,σε μένα τουλάχιστον, είναι ταχύτερη.

Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Εγώ της έβαλα τον franco 10 και έχω την ίδια ταχύτητα. Με τον Note Core που έχει απάνω όντος είναι πιό αργή.

Καλό μήνα.

Προσωπικά χρησιμοποιώ es explorer.Μετά την εγκατάσταση του, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και τικαρεις τα κουτάκια για το root.Μετά από αυτό δοκίμασε πάλι.

OK το έκανα τικαρα τα κουτάκια. Τώρα τι θα πρέπει να κάνω ; εξακολουθώ να μην βλέπω το splaner widget στο apex launcher.

Καλησπερα παιδια...

Εχω κολλησει και θελω τη βοηθεια σας!

Εμεινα νομιζω αρκετο καιρο με AlBa και, ως συνηθως, βαρεθηκα...:p

Τι να περασω ομως????

Οι ics ειναι ολες, πανω κατω, το ιδιο.Η ιδια ''ταχυτητα'', το ιδιο smooth, τα ιδια bugs.

Οι GBεχουν μεινει λιγο πισω και απο τοτε που ''εφυγα'' απο εκει μονο η darky εχει ανανεωθει και εκει διαβαζω καποια προβληματακια.

Οι aosp, ολο λεω να περασω καποια, αλλα ειναι οι μονες που δεν εχω δοκιμασει!Μια το οτι δεν εχει ραδιο, που χρησιμοποιω πολυ, μια το brickαρισμα που ηρθε απο τη stunner σε πολλους, με εχουν αποτρεψει...Διαβαζω κι εκει επισης καποια προβληματα με το mount και δε ξερω τι γινεται.Ολο fixies κυκλοφορουν και δε μπορω να ψαχνω τις σελιδες μια-μια...Βεβαια θελω και θα δοκιμασω καποια συντομα.

Οι junkies τι εχετε περασετε τωρα?????:D

Follow me on XDA

Τι να βάλεις βρε φιλαράκι?? Αφού μόνος εσύ είπες πως έχουν τα πράγματα!! Εγώ βλέπω να παίρνουμε επιτέλους παγωτακι σε συνάρτηση των αναβαθμισεων των καναδικων note κι ας μην είναι N7000.. Έρχεται και η σειρά μας οπότε εκεί θα δούμε σημαντικά κι ωραία καινούρια πράγματα!! Τωρα υπομονή.. Εγω ασχολούμαι με τις φήμες σχετικά με το s3 για να ξεχνιέμαι :D

Καλησπερα παιδια...

Τι να περασω ομως????

Οι ics ειναι ολες, πανω κατω, το ιδιο.Η ιδια ''ταχυτητα'', το ιδιο smooth, τα ιδια bugs.

Οι GBεχουν μεινει λιγο πισω και απο τοτε που ''εφυγα'' απο εκει μονο η darky εχει ανανεωθει και εκει διαβαζω καποια προβληματακια.

Οι aosp, ολο λεω να περασω καποια, αλλα ειναι οι μονες που δεν εχω δοκιμασει!Μια το οτι δεν εχει ραδιο, που χρησιμοποιω πολυ, μια το brickαρισμα που ηρθε απο τη stunner σε πολλους, με εχουν αποτρεψει...Διαβαζω κι εκει επισης καποια προβληματα με το mount και δε ξερω τι γινεται.Ολο fixies κυκλοφορουν και δε μπορω να ψαχνω τις σελιδες μια-μια...Βεβαια θελω και θα δοκιμασω καποια συντομα.

Δοκιμαζω απο το μεσημερι cm9 καθως περιμενα τη v2.Θελει δουλεια ακομα.Τουλαχιστον δεν εχει το θεμα με τους leaked kernels

Καλησπερα παιδια...

Τι να περασω ομως????

Εγω προτείνω cyanofree. Απο οσες εχω δοκιμάσει αυτη με εχει κρατήσει.

KNIGHT RIDER

Τι να βάλεις βρε φιλαράκι?? Αφού μόνος εσύ είπες πως έχουν τα πράγματα!! Εγώ βλέπω να παίρνουμε επιτέλους παγωτακι σε συνάρτηση των αναβαθμισεων των καναδικων note κι ας μην είναι N7000.. Έρχεται και η σειρά μας οπότε εκεί θα δούμε σημαντικά κι ωραία καινούρια πράγματα!! Τωρα υπομονή.. Εγω ασχολούμαι με τις φήμες σχετικά με το s3 για να ξεχνιέμαι :D

Αντε να δουμε...Πιστευω οτι πλησιαζει η ωρα για ics...

Δοκιμαζω απο το μεσημερι cm9 καθως περιμενα τη v2.Θελει δουλεια ακομα.Τουλαχιστον δεν εχει το θεμα με τους leaked kernels

Πολυ καλο νεο αυτο απο χθες.Πιστευω οτι θα δουμε κατι πολυ καλο συντομα!

Θα ηθελα κι εγω να τη δοκιμασω αν μπορουσα να τη κατεβασω...Το download link (google files) δε λειτουργει...

Follow me on XDA

Χρηστο κι εγω εκει ειμαι απο χθες. Πραγματικα πολυ καλη rom. Μονο η μπαταρια δεν με εχει πεισει για την ωρα. Θα φορτισω σωστα και θα επανελθω...

Χρησιμοποιεί κάνεις μπαταρία αγορασμενη από ebay με μεγαλύτερη απόδοση?? Μιλάω για μέγεθος και βάρος ίδια με την στοκ.. Απλα διαβάζω στο xda διάφορα και αναρωτιέμαι αν έχετε κάποια εμπειρία..??

Χρησιμοποιεί κάνεις μπαταρία αγορασμενη από ebay με μεγαλύτερη απόδοση?? Μιλάω για μέγεθος και βάρος ίδια με την στοκ.. Απλα διαβάζω στο xda διάφορα και αναρωτιέμαι αν έχετε κάποια εμπειρία..??

Αν θες μπαταρια εκτος απο stock, κοιταξε μονο mugen.Νομιζω εχει βγαλει λιγο μεγαλυτερη στο ιδιο μεγεθος.

Follow me on XDA

Χρηστο κι εγω εκει ειμαι απο χθες. Πραγματικα πολυ καλη rom. Μονο η μπαταρια δεν με εχει πεισει για την ωρα. Θα φορτισω σωστα και θα επανελθω...

Bαγγελη δωσε λιγο χρονο να κανει settle η ρομ και θα μείνεις και εκει ευχαριστημένος.

KNIGHT RIDER

Αν θες μπαταρια εκτος απο stock, κοιταξε μονο mugen.Νομιζω εχει βγαλει λιγο μεγαλυτερη στο ιδιο μεγεθος.

Α ωραία θα το δω cheers mate!! :rolleyes:

Με το s2 είχα πάρει μια anker που είχε υποτιθέμενα 1900mAh αντί 1650mAh της στοκ αλλά δεν είδα καμιά βελτίωση.. Στο xda διάβαζα για μια κινέζικη Gold κάτι που έχει ονομαστικά 3500mAh (οκ εδώ γελαμε) στο ίδιο μέγεθος με την στοκ η οποία δίνει καμιά ωρίτσα παραπάνω ontime οθόνης.. Θα το ερευνήσω και θα σας πω πάντως!!

μολις το πηρα !πιο πριν ειχα ενα nexus s και τελευταιο το

htc one x, το νεξους το ειχα σκισει στα φλασαρισματα και htc one x, τωρα θα μπω xda και θα αρχισω ξεκλειδωμα και φλασαρισμα.

Καλος σας βρηκα!

μολις το πηρα !πιο πριν ειχα ενα nexus s και τελευταιο το

htc one x, το νεξους το ειχα σκισει στα φλασαρισματα και htc one x, τωρα θα μπω xda και θα αρχισω ξεκλειδωμα και φλασαρισμα.

Καλος σας βρηκα!

Καλως τον...:)

Θα περιμενουμε εντυπωσεις και...τυχον συγκρισεις λοιπον...:)

Για ευκολο rooting ακολουθησε τον οδηγο στην υπογραφη μου και μετα, ξεσκισε το...:D

Follow me on XDA

Bαγγελη δωσε λιγο χρονο να κανει settle η ρομ και θα μείνεις και εκει ευχαριστημένος.

Για να δουμε. Μετα την πολυ καλη Criskelo ICS, βρηκα μια ακομα καλυτερη - απο αυτο που περιμενα.

Δεν εχω βρει για την ωρα καποιο bug η κατι αλλο αρνητικο για τη χρηση που κανω, φαινεται εξαιρετικη...