sotiris_rez Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δοκιμασες αλλο hdmi καλωδιο,το hdmi καλωδιο που εβαλες αρχικα ειναι ευκολο να δοκιμασεις αν παιζει σωστα.Βαλε μια αλλη πηγη με το συγκεκριμενο καλωδιο στην τηλεοραση.Αν παιζει σημαινει οτι το προβλημα σου δεν ειναι στο hdmi καλωδιο.Επισης εισαι σιγουρος οτι το mhl δεν εχει θεμα; Και επισης η ρομ που εχεις σιγουρα δεν εχει θεμα;Δοκιμασες με stock? Και ενα τελευταιο....ξεμεινα απο σκεψεις....δοκιμασε να το συνδεσεις στην tv,θα σου κανει χιονια οπως ειπες.Κανε ενα restart το κινητο χωρις να το αποσυνδεσεις απο το mhl Σίγουρα δεν είναι το HDMI καλώδιο. Το δοκίμασα και με άλλες πηγές και σε άλλη τηλεόραση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ποιος από τους franco Kernel είναι ο καλύτερος? #8 ή ο #9??? Κανένα λίνκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ποιος από τους franco Kernel είναι ο καλύτερος? #8 ή ο #9??? Κανένα λίνκ? Για μένα ο λεγομενος τεστ9.. Αν τον περάσεις το σύστημα θα τον διαβάζει σαν #8 αλλά μην μασάς!! http://db.tt/xjpBT1Yo Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Για μένα ο λεγομενος τεστ9.. Αν τον περάσεις το σύστημα θα τον διαβάζει σαν #8 αλλά μην μασάς!! http://db.tt/xjpBT1Yo Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Αν είναι το λινκ που εχεις δώσει λίγο παραπάνω τον έχω κατεβάσει και τον εχω περάσει από χτες. Όντως είναι πολύ καλός. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει ακόμη καλύτερος. Νασε καλά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Αν είναι το λινκ που εχεις δώσει λίγο παραπάνω τον έχω κατεβάσει και τον εχω περάσει από χτες. Όντως είναι πολύ καλός. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει ακόμη καλύτερος. Νασε καλά ευχαριστώ. Ναι ειναι το ιδιο link.. Περασα από όλες τις εκδόσεις franco (τουλάχιστον τις τελευταιες) και πιστεύω ότι αυτή η έκδοση είναι η καλύτερη για gb ;) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Και o 10 είναι εξωτερικός...Μαζί με τον 9 ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από φράνκο στο Νοτε... Nikos from Galaxy Note και ο boat δινει ρεστα....:) τα σπαει... δοκιμαστε και τον UC BROSWER ...μετα το τελευταιο update......ειναι απλα κορυφη......:) Και οι δύο που αναφέρεις είναι αρκετά γρήγορη άλλα πιστεύω ότι opera end dolfin είναι ένα κλικ πιο σμουθ κατ εμε... Βέβαια όλα είναι πως τον βολεύει τον καθένα... Nikos from Galaxy Note --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 29, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Και o 10 είναι εξωτερικός...Μαζί με τον 9 ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από φράνκο στο Νοτε... Nikos from Galaxy Note Συμφωνώ και εγω τον δέκα εχω τωρα και ειναι πράγματι εξαιρετικός .. Και οι δύο που αναφέρεις είναι αρκετά γρήγορη άλλα πιστεύω ότι opera end dolfin είναι ένα κλικ πιο σμουθ κατ εμε... Βέβαια όλα είναι πως τον βολεύει τον καθένα... Nikos from Galaxy Note Ο οπερα για μένα ειναι κορυφή .. Και μονό που προσαρμόζει το κείμενο οσο ζουμαρεις στην οθόνη φτάνει :) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Edited April 29, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Συμφωνώ και εγω τον δέκα εχω τωρα και ειναι πράγματι εξαιρετικός .. Ο οπερα για μένα ειναι κορυφή .. Και μονό που προσαρμόζει το κείμενο οσο ζουμαρεις στην οθόνη φτάνει :) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Χωρίς opera παιδιά απλά δεν παίζει browsing κι αυτό λόγω της προσαρμογής του κειμένου.. ;) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παιδιά καλησπέρα, εχω βαλει την Criskelo's ICS V2 LP6 ICS FULL . Με το apex launcher δεν βρισκω πουθενά το s planner widget. Εχει να κανει με την Rom ή ειναι θεμα laucher; κανω κατι λαθος ; Δοκιμασα και αλλες rom ics αλλα δεν ειχαν το συγκεκριμενο laucher μπορω να το βαλω μετα ; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παιδιά καλησπέρα, εχω βαλει την Criskelo's ICS V2 LP6 ICS FULL . Με το apex launcher δεν βρισκω πουθενά το s planner widget. Εχει να κανει με την Rom ή ειναι θεμα laucher; κανω κατι λαθος ; Δοκιμασα και αλλες rom ics αλλα δεν ειχαν το συγκεκριμενο laucher μπορω να το βαλω μετα ; Ευχαριστω εκ των προτερων. Ναι ειναι θεμα ρομ.. Στην alba v3 έχει και s-memo και s-note και φυσικά ο apex παίζει κανονικά.. Νομίζω τον δοκίμασα κάποια στιγμή αλλά κατέληξα στον nova γιατί δεν μου καταναλώνει καθόλου μπαταρία και είναι smooth και απλά λειτουργικός... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Ναι ειναι θεμα ρομ.. Στην alba v3 έχει και s-memo και s-note και φυσικά ο apex παίζει κανονικά.. Νομίζω τον δοκίμασα κάποια στιγμή αλλά κατέληξα στον nova γιατί δεν μου καταναλώνει καθόλου μπαταρία και είναι smooth και απλά λειτουργικός... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εβάλα την Alba αλλα το widget για το s planner δεν υπαρχει στο apex Launcher ουτε στο nova μονο στο twlauncher. Δεν ειναι root η alba ? ευχαρστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδιά καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς την Litening Rom; Την κατεβάζω για δοκιμή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει...Δεν τον είχα δοκιμάσει τον κύριο στο S2. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 . Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εβάλα την Alba αλλα το widget για το s planner δεν υπαρχει στο apex Launcher ουτε στο nova μονο στο twlauncher. Δεν ειναι root η alba ? ευχαρστω και παλι Η alba ειναι root.Εσυ εισαι root?Μήπως εχεις χάσει το root?Για δοκιμασε να κανεις copy-paste ενα αρχειο (πχ μια φωτο) απο την sdcard σου στο /system Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι??? φοραω την darkyrom 3,4 final τι διαφορα εχει η DarkyROM_Note-v3.4 Resurrection Edition με την DarkyROM_Note v 3.4.1 Extreme Edition with OTA ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδιά καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς την Litening Rom; Την κατεβάζω για δοκιμή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει...Δεν τον είχα δοκιμάσει τον κύριο στο S2. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Οταν το κάνεις πες τα ευρήματα σου. Ακολουθώ σε λίγες μέρες με αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1443385 τον κέρνελ. Πρέπει να είναι πολύ σούπερ. Αναμέβω πάραυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι??? φοραω την darkyrom 3,4 final τι διαφορα εχει η DarkyROM_Note-v3.4 Resurrection Edition με την DarkyROM_Note v 3.4.1 Extreme Edition with OTA ευχαριστω Η Resurrection είναι μια stock rom που έχει αφαιρέσει όλα τα Samsung apps και την έχει ελαφρύνει. Η Extreme Edition είναι full rom με πλήρη υποστήριξη Darky Ota. (Η Resurrection είναι full wipe και σβήνει όλα τα δεδομένα.) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Η alba ειναι root.Εσυ εισαι root?Μήπως εχεις χάσει το root?Για δοκιμασε να κανεις copy-paste ενα αρχειο (πχ μια φωτο) απο την sdcard σου στο /system Έκανα install ένα αρχείο που έχει αναφέρθηκε σε ένα post ποιο πάνω και τώρα είμαι οκ έκανα και restore με titanium.Ομως εξακολουθώ να μην βλέπω το s planner widget βλέπω όλα τα αλλά εκτός απο αυτο. Εσύ το βλέπεις κανονικά στο apex launcher ? στο twlauncher το βλέπω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παντως ρε παιδιά διαβάζω γενικως τα παράπονά που έχουν οι χρήστες του SGII απο το παγωτο και πραγματικά "ανησυχώ " λίγο. Χμμμ αν ειναι ετσι καλά κανουν και το καθυστερούν ..στην συσκευή μας... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Έκανα install ένα αρχείο που έχει αναφέρθηκε σε ένα post ποιο πάνω και τώρα είμαι οκ έκανα και restore με titanium.Ομως εξακολουθώ να μην βλέπω το s planner widget βλέπω όλα τα αλλά εκτός απο αυτο. Εσύ το βλέπεις κανονικά στο apex launcher ? στο twlauncher το βλέπω κανονικά. Αν ο apex δεν ειναι εγκατεστημενος στο /system/app γενικα εχεις θεμα με τα widgets.Δες στο /system/app αν υπαρχει το Apex.apk Δεν εχω τη συγκεκριμενη ρομ .Επισης τσεκαρε αυτο που σου ειπα.Δες αν μπορεις να κανεις copy-paste αρχειο στο /system Cm9 επιτελους ουτε leaked kernels ουτε τιποτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1627854 Edited May 1, 2012 by sakiss Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Cm9 επιτελους ουτε leaked kernels ουτε τιποτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1627854 Την πέρασες Αργύρη?? Για πες κι έχουμε αργία αύριο :D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Την πέρασες Αργύρη?? Για πες κι έχουμε αργία αύριο :D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Οχι ακομα.Λιγο υπομονη.Εχει το θεμα με το μικροφωνο στις κλησεις αλλα μπορει μεχρι αυριο να εχει λυθει.Απλα να την εχετε στα υποψη τα bugs για την ωρα http://teamhacksung.org/wiki/index.php/Experimental:GT-N7000:Known_issues Απλα μια συμβουλη.Ποτε μην ποσταρετε ερωτηση στο thread για τους developers και το οποιο προβλημα ανακαλυπτετε πρεπει να συνοδευεται απο logcat.Ειδικα ο codeworkx μπορει να γινει πολυ καυστικος Edited April 30, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Οχι ακομα.Λιγο υπομονη.Εχει το θεμα με το μικροφωνο στις κλησεις αλλα μπορει μεχρι αυριο να εχει λυθει.Απλα να την εχετε στα υποψη Θα περιμένουμε τότε να δούμε πως θα πάει κτλ και περνάμε κι εμείς στην συνέχεια.. Ευχαριστώ!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Αν ο apex δεν ειναι εγκατεστημενος στο /system/app γενικα εχεις θεμα με τα widgets.Δες στο /system/app αν υπαρχει το Apex.apk Δεν εχω τη συγκεκριμενη ρομ .Επισης τσεκαρε αυτο που σου ειπα.Δες αν μπορεις να κανεις copy-paste αρχειο στο /system Το apex.apk δεν είναι στο system/app μόλις παω να κανω paste στο system μου βγάζει ότι είναι read only. Τι μπορω να κανω ? ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Cm9 επιτελους ουτε leaked kernels ουτε τιποτα http://forum.xda-developer....php?t=1627854 YEAH!!!!!!!!!!!!:D:D:D Εγω τις τελευταιες μερες μετα απο την τρομαρα με τις αποκαλυψεις για τον leaked kernel επεστρεψα σε LC1 και darky extreme edition (που παρεπιπτόντως ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει σε ginger και με πολλα extras και συνισταται ανεπιφυλακτα). Τωρα αντε παλι... To touchwiz εχει τα καλα του, αλλα οποιος εχει δοκιμασει ics pure σε aosp/aokp/cyan ξερει οτι αλλη χαρη... Eυχαριστα τα νεα. Και ας αργει η samsung... Edited May 1, 2012 by depmode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Το apex.apk δεν είναι στο system/app μόλις παω να κανω paste στο system μου βγάζει ότι είναι read only. Τι μπορω να κανω ? ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Με ποιον explorer πας να το κανεις? es explorer,root explorer? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts