Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Edit: To call recording λειτουργεί μια χαρά...;)

Νομίζω είναι η μοναδική που διαβάζω ότι παίζει το Call recording κάνω λάθος? (επίσης Ηλία υπάρχει ICS launcher που κάνει φακέλους στον appdrawer? )

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω είναι η μοναδική που διαβάζω ότι παίζει το Call recording κάνω λάθος? (επίσης Ηλία υπάρχει ICS launcher που κάνει φακέλους στον appdrawer? )

Να σου πω την αλήθεια δεν είχα δοκιμάσει το call recorder ξανά.Το έκανα τώρα γιατί θυμήθηκα το Γιάννη που τον ενδιαφέρει.

Μια ομιλία 1 λεπτού λοιπόν τη κατέγραψε σωστά.

Για φακέλους στο app drawer, δυστυχώς δε το έχω ψάξει...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Να σου πω την αλήθεια δεν είχα δοκιμάσει το call recorder ξανά.Το έκανα τώρα γιατί θυμήθηκα το Γιάννη που τον ενδιαφέρει.

Μια ομιλία 1 λεπτού λοιπόν τη κατέγραψε σωστά.

Για φακέλους στο app drawer, δυστυχώς δε το έχω ψάξει...

Από όσα διαβάζουμε πάντως εγώ περιμένω έναν πλήρως ανανεωμένο TW Launcher στο GS3. Θα μα το δώσουν και σε μας όμως με το παγωτάκι? Αν και .. και να μην το δώσουν φαντάζομαι θα το κάνουν port τα παλουκάρια στο xda!

Την πέρασα την alba v3 και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ και το θέμα αλλά και η rom. Η μπαταρία δεν ξέρω τι λένε αλλά από τα λίγα που κατάλαβα πάει μια χαρά και ας έχει άλλο kernel όπως είπε ο Ηλίας. Facebook παίζει κανονικά για όποιον θέλει να μάθει και εγώ έχω το γνωστό θέμα του PlayerPro το οποίο όμως το έχω ξεπεράσει με την χρήση του PowerAmp οπότε happy! Περισσότερα θα έχω αργότερα αλλά μου βγάζει πολύ ωραία αίσθηση!

Elthis & Kalagas ευχαριστώ παιδιά για την δουλειά σας και την βοήθεια...Γιάννη εμένα μου αρέσει το θέμα (ωραίο αυτό με την μπαταρία!!!!)

το εικονιδιο μπαταριας γιατι δειχνει ετσι την alba me kalagas????

από ότι κατάλαβα δείχνει το ποσοστό και αλλάζει το χρώμα του κύκλου ανάλογα με την κατάσταση της μπαταρίας...

παιδιά καλημέρα

Αν θέλεις απο παγωτο να γυρισεις σε Gb απλα περνας εναν κερνελ(πχ αμπυσους) κανεις φουλ φορματ και φλασαρεις την ρομ που θέλεις απο recovery ετσι δεν ειναι?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

παιδιά καλημέρα

Αν θέλεις απο παγωτο να γυρισεις σε Gb απλα περνας εναν κερνελ(πχ αμπυσους) κανεις φουλ φορματ και φλασαρεις την ρομ που θέλεις απο recovery ετσι δεν ειναι?

Καλημέρα. Περνάς τον Abyss 3.9 κάνεις reboot recovery (όχι reboot για να μπουταρει το κιν.) και περνάς με όλα τα wipe οποια Gb θες.

Καλημέρα. Περνάς τον Abyss 3.9 κάνεις reboot recovery (όχι reboot για να μπουταρει το κιν.) και περνάς με όλα τα wipe οποια Gb θες.

Σε ευχαριστώ για την απαντηση

Θελω να γυρισω σε GB για να τεσταρω μερικα θεματα που εχω...:)

Σε ευχαριστώ για την απαντηση

Θελω να γυρισω σε GB για να τεσταρω μερικα θεματα που εχω...:)

Δεν είχες κρατήσει backup από την τελευταία Gb που είχες; Πέρνα το backup για να μην ξαναστηνεις...

Δεν είχες κρατήσει backup από την τελευταία Gb που είχες; Πέρνα το backup για να μην ξαναστηνεις...

Ειχα ενα αλλα ειναι αρκετα παλιο:)

Τεσπα θα δω το θα κάνω...να εισαι καλα:)

Καλημερα...:)

Οποιος θελει ας δοκιμασει τον 1ο custom kernel για ics.Λειτουργει σε ολες τις ics που κυκλοφορουν.

[Kernel][iCS]Driving Always For User Quality (4/24/2012)

Κατεβαζετε το .tar αρχειο αλλα και το .zip και τα βαζετε sdcard η internal.

Μεσω mobile odin επιλεγεται στο partition kernel, βρισκετε το .tar και κανετε flash firmware.

Στη συνεχεια, μετα το bootαρισμα, μπαινετε recovery και κανετε install το .zip αρχειο.

Οσοι γνωριζετε μπορειτε πλεον να κανετε και undervolting.

Επιπλεον να τονισω οτι ο συγκεκριμενος kernel, απ οτι λεει ο δημιουργος του, επικεντρωνεται στη βελτιωση της μπαταριας και οχι τοσο στις επιδοσης.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Καλημερα...:)

Οποιος θελει ας δοκιμασει τον 1ο custom kernel για ics.Λειτουργει σε ολες τις ics που κυκλοφορουν.

[Kernel][iCS]Driving Always For User Quality (4/24/2012)

Κατεβαζετε το .tar αρχειο αλλα και το .zip και τα βαζετε sdcard η internal.

Μεσω mobile odin επιλεγεται στο partition kernel, βρισκετε το .tar και κανετε flash firmware.

Στη συνεχεια, μετα το bootαρισμα, μπαινετε recovery και κανετε install το .zip αρχειο.

Οσοι γνωριζετε μπορειτε πλεον να κανετε και undervolting.

Επιπλεον να τονισω οτι ο συγκεκριμενος kernel, απ οτι λεει ο δημιουργος του, επικεντρωνεται στη βελτιωση της μπαταριας και οχι τοσο στις επιδοσης.

Τον δοκίμασα αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Το έκανε "σαύρα" το κινητό και είχε lag όταν άνοιγα το μενού των εφαρμογών και όχι μόνο...

Ξαναγύρισα σε LP6.:)

Τον δοκίμασα αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Το έκανε "σαύρα" το κινητό και είχε lag όταν άνοιγα το μενού των εφαρμογών και όχι μόνο...

Δίκιο έχεις.έτσι είναι τα πράγματα.

Επίσης στις κλήσεις δεν ακούγεσαι στον συνομιλητή και το ραδιόφωνο δε δουλεύει.

Αναμένουμε καλύτερα αποτελέσματα από έναν μεγάλο dev...

Follow me on XDA

Δίκιο έχεις.έτσι είναι τα πράγματα.

Επίσης στις κλήσεις δεν ακούγεσαι στον συνομιλητή και το ραδιόφωνο δε δουλεύει.

Αναμένουμε καλύτερα αποτελέσματα από έναν μεγάλο dev...

Ρε συ, γι αυτό με τρεις που μίλησα στο τηλέφωνο δεν με άκουγε κανένας;;; Και εγώ νόμιζα πως ήταν ο θόρυβος του εργοστασίου που δουλεύω!!!

Και θα σου έλεγα να κατέβεις και άλλο στον lp5

Ρε συ, γι αυτό με τρεις που μίλησα στο τηλέφωνο δεν με άκουγε κανένας;;; Και εγώ νόμιζα πως ήταν ο θόρυβος του εργοστασίου που δουλεύω!!!

Ναι έχει θέματα ακόμα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Οσοι δεν πολυδιαβαζετε xda κρατηθειτε μακρια απο stunner 1.4.25 για την ωρα.Το δικο μου γλυτωσε απο καθαρη τυχη το πρωι το τουβλιασμα

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Οσοι δεν πολυδιαβαζετε xda κρατηθειτε μακρια απο stunner 1.4.25 για την ωρα.Το δικο μου γλυτωσε απο καθαρη τυχη το πρωι το τουβλιασμα

Τη κατεβαζα να τη δοκιμασω και παλι καλα προλαβα να διαβασω πριν ολοκληρωθει το downloading!!!LoL

Follow me on XDA

Τη κατεβαζα να τη δοκιμασω και παλι καλα προλαβα να διαβασω πριν ολοκληρωθει το downloading!!!LoL

Ηλια την ειχα κατεβασει νωρις το πρωι και ειχα στειλει pm στο Neo και του ειχα γραψει και στο thread για το θεμα του flashing του kernel και περιμενα απαντηση.Στο πρωτο refresh που εκανα διαβασα για το πρωτο hard brick :cry:

παιδες τελικα και εγω μετα απο μια βδομαδα και βαλε με παγωτο(κρισκελο και αλβα) ξαναγυρισα σε GB..

πολλα καλα το παγωτο αλλα εχει πολλα θεματακια ακομη...

τα σημαντικοτερα για μενα!

1)πολλες εφαρμογες δεν εχουν προσαρμοστεί ακομη σε παγωτο! ειχα δηλαδη προβληματα με εφαρμογες που μου κανουν την ζωη "ευκολη"...οχι μεγαλα αλλα και παλι χμμμ! σε GB ολα δουλευουν ρολοι!

2)σταματησαν ολοι οι broswers να εχουν text wrapping..πραγμα πολυ σημαντικο για μενα! στην ουσια πχ ο dolphin αχρηστεύεται ετσι! θα μου πεις θα ερθουν(προφανως) updates που θα λυσουν το θεμα αλλα γιατι να περιμενω οταν τα εχω ολα αυτα να δουλευουν οπως πρεπει...(η ιδια εκδοση του dolphin σε GB δουλευει κανονικα...)

3)δεν μπορεσα να συγχρονίσω με τιποτα το ημερολογιο μου με το facebook...με τιποτα ομως...

4)ακομη και ο opera ειχε θεματακια...αρκετα λαγκ αργουσε να κλεισει κτλ οταν σε GB με το τελευταίο update παει σφαιρα...

5)η εφαρμογη επισης του facebook μετα το τελευταιο update εχει θεματα επισης! αργει να προσαρμόσει το μεγεθος της εικονας και διαφορα αλλα τετοια...

6)ειχα θεμα επισης και με το viber! εχασα πολλα μυν κτλ ενω σε GB δεν ειχα θεμα ποτε(και το viber ειναι θεσμος πλεον....)

γενικα πολλα θελουν δουλειά ακομη!

7)μου λειψαν τα deluxe settings....το να μην εχω πανω στην μπαρα πχ το διακόπτη του gps κτλ μου "κάθισε" καπως...

στα θετικα ειναι για μενα οτι το wifi δουλευε καλυτερα ηταν πιο δυνατο προσάρμοζες σταθερη ip οπου ηθελες και οπου χρειαζοταν σε διαφορετικο wifi(τρομερα σημαντικο για μενα αυτο) και πολλα αλλα ακομη...

τελος παντων γυρναω σε chrack και περιμενω...:)

δροσιστήκαμε καλα ηταν για λιγο...:lol:

παιδια που μπορουμε να βρουμε τα modemαπο τις διαφορες βασεις?απο τη τελευταια ΧΧLC1 ολο προβληματα με το δικτυο εχω.μπορω να φλασαρω αλλο modem?
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια που μπορουμε να βρουμε τα modemαπο τις διαφορες βασεις?απο τη τελευταια ΧΧLC1 ολο προβληματα με το δικτυο εχω.μπορω να φλασαρω αλλο modem?

Εδω είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423396 Ναι μπορεις.Μεσω cwm recovery.

παιζει ρολο η βαση που εχεις η μπορουμε να βαλουμε οποιο radio 8ελουμε?

Γενικα δεν υπαρχει περιορισμος.Δοκιμαζεις ποιο σου κανει καλυτερα

Απο εδω κατεβαζεις το radio της ZCLP6(τελευταια ics leak) και φλασαρεις επισης μεσω cwm recovery.Γενικα αυτο εχει παρει καλες κριτικες

http://db.tt/QgSucRab

Edited by afilopou