afilopou Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Θεωρητικά καλά νέα.Ο Neobuddy rootare τον lp6 kernel και έχει πια και cwm recovery ( το rooting ειχε επιτευχθει και το είχα δοκιμασει καποιες μερες πιο πριν αλλα ελειπε το cwm recovery και ειχε ενα θεμα με τις sdcards) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614435 Με stunner 1.4.19 τον φλάσαρα μέσω cwm recovery.Όλα καλα root+cwm recovery+sdcards Edited April 23, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Θεωρητικά καλά νέα.Ο Neobuddy rootare τον lp6 kernel και έχει πια και cwm recovery ( το rooting ειχε επιτευχθει και το είχα δοκιμασει καποιες μερες πιο πριν αλλα ελειπε το cwm recovery και ειχε ενα θεμα με τις sdcards) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614435 Με stunner 1.4.19 τον φλάσαρα μέσω cwm recovery.Όλα καλα root+cwm recovery+sdcards Μπορω να το φλασαρω και σε αλβα? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Μπορω να το φλασαρω και σε αλβα? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Έρχεται alba με τον kernel αυτόν και θέμα..έκπληξη...:) Λίγο υπομονή... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 κ με ροκετ 23 κ με *****s ενω ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ συνεχεια καποια στιγμη μπορει να παω να παρω τηλεφωνο κ να λεει το δυκτιο δν ειναι διαθεσιμο.και χρειαζεται επανεκινηση για να παρω τηλεφωνο κ βεβαια δειχνει κλειςτο οταν με παιρνουν οι αλλοι.τι λετε να ειναι? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Έρχεται alba με τον kernel αυτόν και θέμα..έκπληξη...:) Λίγο υπομονή... μαλιστα με φτιαχνεις την μερα τωρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Την Γαλλικη εννοεις? Ελληνικα εχει αυτη? EDIT: Καποιος να απαντησει παιδια γιατι καιγομαι http://hotfile.com/dl/149608681/9c62782/N7000XXLC1_N7000OXALC1_OXA.zip.html Lc2 εκανα λαθος.Δεν εχει βγει open europe. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 http://hotfile.com/dl/149608681/9c62782/N7000XXLC1_N7000OXALC1_OXA.zip.html Lc2 εκανα λαθος.Δεν εχει βγει open europe. την ηθελα και εγω!μεσω odin pc ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Έρχεται alba με τον kernel αυτόν και θέμα..έκπληξη...:) Λίγο υπομονή... Και ποιος σου είπε ότι έχουμε υπομονή φιλαράκι?? Teaser η Samsung teasing κι εσύ έλεος ξελιγωθηκαμε!! :p:p Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια για βοηθηστε με λιγο οσοι εχετε παγωτο και gb... σημερα παρατηρησα σε αλβα οτι κανενας broswer(εκτος του οπερα) οταν ζουμαρω δεν προσαρμόζει το κειμενο στην οθονη..(text wrapping) πχ πριν ο dolphin με τα σημαδακια του ζουμ + και - προσάρμοζε το κειμενο οσο και αν το ζουμαρα! τωρα με παγωτο παρατηρω οτι κανενας broswer που το εκανε πριν δεν το κανει τωρα! θελω να μου πειτε οσοι εχετε gb στο κινητο σας αν o dolphin πχ το κανει για να δω αν φταιει το λειτουργικό η ειναι θεμα της εφαρμογης μετα το τελευταιο της update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ανεβαζω την AlBa v.3 (βαρεθηκα να περιμενω τον αλλον...:p) με κερνελ LP6 ΚΑΙ θεμα του kalagas default...:) Τη δοκιμασα εγω και λειτουργει μια χαρα. 49 λεπτα ακομα για το uploading... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ανεβαζω την AlBa v.3 (βαρεθηκα να περιμενω τον αλλον...:p) με κερνελ LP6 ΚΑΙ θεμα του kalagas default...:) Τη δοκιμασα εγω και λειτουργει μια χαρα. 49 λεπτα ακομα για το uploading... Χαχα είσαι Θεός!! Τελικά έχει διαφορές από την v2? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Χαχα είσαι Θεός!! Τελικά έχει διαφορές από την v2? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Δε τη ''φοραω'' πολυ ωρα και δε μπορω να κρινω.Πριν λιγο εκανα τις απεγκαταστασεις μου...:p Τη περασα πανω απο v.2 με επιτυχια. Θα δουμε απο αυριο...:rolleyes: Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δε τη ''φοραω'' πολυ ωρα και δε μπορω να κρινω.Πριν λιγο εκανα τις απεγκαταστασεις μου...:p Τη περασα πανω απο v.2 με επιτυχια. Θα δουμε απο αυριο...:rolleyes: Οπότε πρωί κατεβάζουμε και περνάμε ;) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) AlBa_ZCLP6_ICS_Full_Repack_v3_kalagas.zip Changelog: deodexed LP6 kernel Kalagas Theme no sms and mms in logoprovider Λοιπον, το μονο προβλημα που υπαρχει (λογω κερνελ) ειναι οτι μετα την εγκατασταση θα δειτε οτι δε θα εχετε δικαιωματα superuser (root). Μετα την εγκατασταση λοιπον, μπαινετε recovery (volume up+power button+home button) και κανετε απλα install το παρακατω zip, χωρις κανενα wipe. CWN-SuperSU-v0.87 Edited April 23, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 AlBa_ZCLP6_ICS_Full_Repack_v3_kalagas.zip Changelog: deodexed LP6 kernel Kalagas Theme no sms and mms in logoprovider Λοιπον, το μονο προβλημα που υπαρχει (λογω κερνελ) ειναι οτι μετα την εγκατασταση θα δειτε οτι δε θα εχετε δικαιωματα superuser (root). Μετα την εγκατασταση λοιπον, μπαινετε recovery (volume up+power button+home button) και κανετε απλα install το παρακατω zip, χωρις κανενα wipe. CWN-SuperSU-v0.87 O άλλος τι κάνει και δεν την ανεβάζει??? Έχει χαζέψει με το Mixed Theme για αυτό καθυστερεί???:confused::D:p CallRec δεν έβαλε??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 O άλλος τι κάνει και δεν την ανεβάζει??? Έχει χαζέψει με το Mixed Theme για αυτό καθυστερεί???:confused::D:p CallRec δεν έβαλε??? Έβαλε αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα να δω πως δουλεύει...:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) O άλλος τι κάνει και δεν την ανεβάζει??? Έχει χαζέψει με το Mixed Theme για αυτό καθυστερεί???:confused::D:p CallRec δεν έβαλε??? Δε ξερω τι κανει και δε με ενδιαφερει και πολυ...:p H rom παει καλα και να σου πω την αληθεια το Mixed Theme μ αρεσει ακομα περισσοτερο σε ics και με συνδυασμο με εναν ics launcher...:D Το call record υπαρχει, αλλα δυστυχως οπως και στις αλλες ics rom ,πρεπει να ειναι κι εδω προβληματικο (δε το εχω δοκιμασει). Το κακο ειναι, και θα το επαναλαβω, οτι δεν υπαρχει καποιος ΣΟΒΑΡΟΣ dev να ασχοληθει και να φτιαξει τα λιγα, αλλα συμαντικα για καποιους προβληματακια της ics leak.Για να του στελνω εγω fixies, καταλαβαινεις!!!:lol::lol: Και μην ακουω οτι ''ειναι leak και δεν ασχολουμαστε''!!!Θυμασαι καλα στο DHD πχ, οτι οι μεγαλυτεροι devs φτιαχνανε custom rom με port απο αλλες συσκευες της HTC με απολυτη επιτυχια. Οσοι τελικα ειναι φιλοι aosp ειναι τυχεροι μιας και οι καλυτεροι devs της συσκευης υπαρχουν σε αυτες τις rom. Δυστυχως δεν υπαρχει Leedroid...:(...Aκομα και ο Mike1986 μου ελειψε!LoL Edited April 24, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δε ξερω τι κανει και δε με ενδιαφερει και πολυ...:p H rom παει καλα και να σου πω την αληθεια το Mixed Theme μ αρεσει ακομα περισσοτερο σε ics και με συνδυασμο με εναν ics launcher...:D Το call record υπαρχει, αλλα δυστυχως οπως και στις αλλες ics rom ,πρεπει να ειναι κι εδω προβληματικο (δε το εχω δοκιμασει). Το κακο ειναι, και θα το επαναλαβω, οτι δεν υπαρχει καποιος ΣΟΒΑΡΟΣ dev να ασχοληθει και να φτιαξει τα λιγα, αλλα συμαντικα για καποιους προβληματακια της ics leak.Για να του στελνω εγω fixies, καταλαβαινεις!!!:lol::lol: Και μην ακουω οτι ''ειναι leak και δεν ασχολουμαστε''!!!Θυμασαι καλα στο DHD πχ, οτι οι μεγαλυτεροι devs φτιαχνανε custom rom με port απο αλλες συσκευες της HTC με απολυτη επιτυχια. Οσοι τελικα ειναι φιλοι aosp ειναι τυχεροι μιας και οι καλυτεροι devs της συσκευης υπαρχουν σε αυτες τις rom. Δυστυχως δεν υπαρχει Leedroid...:(...Aκομα και ο Mike1986 μου ελειψε!LoL Άμα χρησιμοποιείς ICS Launcher, τότε θα έχεις στις μπάρες και αλλού αρκετό "μπλε" χρώμα... Πράγμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Mixed Theme... Γιατί όλοι έχουν πάθει πλάκα και ζητάνε ICS (μπλε δηλαδή) look, δεν μπορώ να το καταλάβω... Τόσο κακόγουστος είμαι τελικά??? P.S. Το εικονιδιάκι στο Phone, με το IP, διορθώθηκε??? Εννοώ άλλαξε ή φαίνεται ακόμα αυτό το άσπρο default που έβλεπα στα screenshot που ανέβηκαν με το Mixed Theme για ICS??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Άμα χρησιμοποιείς ICS Launcher, τότε θα έχεις στις μπάρες και αλλού αρκετό "μπλε" χρώμα... Πράγμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Mixed Theme... Γιατί όλοι έχουν πάθει πλάκα και ζητάνε ICS (μπλε δηλαδή) look, δεν μπορώ να το καταλάβω... Τόσο κακόγουστος είμαι τελικά??? P.S. Το εικονιδιάκι στο Phone, με το IP, διορθώθηκε??? Εννοώ άλλαξε ή φαίνεται ακόμα αυτό το άσπρο default που έβλεπα στα screenshot που ανέβηκαν με το Mixed Theme για ICS??? Κοιτα μπαρες ομως!!!!!!lol... Προσωπικα, ναι, προτιμω κι εγω το μπλε, αλλα δε με ενοχλει αισθητικα ο συνδυασμος με το mixed theme. To εικονιδιο στο phone ειναι μια χαρα...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια για βοηθηστε με λιγο οσοι εχετε παγωτο και gb... σημερα παρατηρησα σε αλβα οτι κανενας broswer(εκτος του οπερα) οταν ζουμαρω δεν προσαρμόζει το κειμενο στην οθονη..(text wrapping) πχ πριν ο dolphin με τα σημαδακια του ζουμ + και - προσάρμοζε το κειμενο οσο και αν το ζουμαρα! τωρα με παγωτο παρατηρω οτι κανενας broswer που το εκανε πριν δεν το κανει τωρα! θελω να μου πειτε οσοι εχετε gb στο κινητο σας αν o dolphin πχ το κανει για να δω αν φταιει το λειτουργικό η ειναι θεμα της εφαρμογης μετα το τελευταιο της update... Παιδες καλημερα Το ξερω με αυτο που κανω οτι γινομαι σπαστικος αλλα θα μπορουσε καποιος με gb να δοκιμασει αυτο που ρωταω στην παράθεση? Εχω ψιλοξενερωσει λιγο γιατι για μενα χανει πολυ ο dolphin με αυτο που εγινε Απλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα εφαρμογής πλεον η θεμα λειτουργικού Ευχαριστω και σορυ που ξαναρωτάω Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδες καλημερα Το ξερω με αυτο που κανω οτι γινομαι σπαστικος αλλα θα μπορουσε καποιος με gb να δοκιμασει αυτο που ρωταω στην παράθεση? Εχω ψιλοξενερωσει λιγο γιατι για μενα χανει πολυ ο dolphin με αυτο που εγινε Απλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα εφαρμογής πλεον η θεμα λειτουργικού Ευχαριστω και σορυ που ξαναρωτάω Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Εμένα με Gingerbread Chrack's v13, ο Dolphin μου κάνει κανονικά "text wrapping"... Mε την τελευταία έκδοση εννοείτε του Dolphin... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εμένα με Gingerbread Chrack's v13, ο Dolphin μου κάνει κανονικά "text wrapping"... Mε την τελευταία έκδοση εννοείτε του Dolphin... Μαλιστα ευχαριστώ για την απαντηση Οποτε παιδες εδω τι γινεται τωρα? Εκτος του boat και του οπερα ολοι οι browsers που ειχαν text wrapping σταματησαν να δουλευουν :( Ειναι το πρωτο και το πιο σημαντικο μειον που εχω δει σε ice μεχρι στιγμης Δεν δουλεύει η συγκεκριμενη λειτουργία ουτε με αλβα αλλα ουτε και με κρισκελο... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εγώ ακόμα κατεβάζω (alba v3) με έχει διακόψει 3 φορές μέχρι τώρα από το πρωί... την πέρασε κανείς?? Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Εγώ ακόμα κατεβάζω (alba v3) με έχει διακόψει 3 φορές μέχρι τώρα από το πρωί... την πέρασε κανείς?? Εντυπώσεις? Δουλεύει καλά Ευθύμη. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις επίσης από το thread της alba όπου έχει άλλο mirror. Η μπαταρία σε μένα, σε αντίθεση με πολλά σχόλια που διαβάζω, φαίνεται στα ίδια επίπεδα με τον lp5 kernel. Φυσικά όπως έχω απεγκαταστησει και παγώσει αρκετές εφαρμογές που δε χρησιμοποιώ. Edit: To call recording λειτουργεί μια χαρά...;) Edited April 24, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δουλεύει καλά Ευθύμη. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις επίσης από το thread της alba όπου έχει άλλο mirror. Η μπαταρία σε μένα, σε αντίθεση με πολλά σχόλια που διαβάζω, φαίνεται στα ίδια επίπεδα με τον lp5 kernel. Φυσικά όπως έχω απεγκαταστησει και παγώσει αρκετές εφαρμογές που δε χρησιμοποιώ. Edit: To call recording λειτουργεί μια χαρά...;) Μόλις κατέβασα και τώρα σε λιγάκι θα την περάσω και θα σου πω!! Ευχαριστώ, θα δω και από το xda τι λένε...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts