tolisfar Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 και εγω κατεβαζω...να δοκιμασω!στο μεταξυ πηγα να περασω την stunner μεσα στυν καρτα και δεν την περναει μου γραφει δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του αρχειου η συσκευη δεν αποκρινεται κτλ!αλλα τα περναει ομως!κουλο ε?απο alba απλα full wipe και φλασαρω κανονικα φανταζομαι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 και εγω κατεβαζω...να δοκιμασω!στο μεταξυ πηγα να περασω την stunner μεσα στυν καρτα και δεν την περναει μου γραφει δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του αρχειου η συσκευη δεν αποκρινεται κτλ!αλλα τα περναει ομως!κουλο ε?απο alba απλα full wipe και φλασαρω κανονικα φανταζομαι ε? Εάν θέλεις για να είσαι σίγουρος κάνε full wipes, πέρνα το ICS repack bootαρε να στρώσει και μετά Stunner. Ο dev βέβαια λέει εάν έρχεσαι από ICS μόνο wipes, αλλά εγώ πάντα έτσι περνάω τις custom για να μην έχω την παραμικρή υποψία ότι κάτι μου έκατσε στραβά στο install. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εάν θέλεις για να είσαι σίγουρος κάνε full wipes, πέρνα το ICS repack bootαρε να στρώσει και μετά Stunner. Ο dev βέβαια λέει εάν έρχεσαι από ICS μόνο wipes, αλλά εγώ πάντα έτσι περνάω τις custom για να μην έχω την παραμικρή υποψία ότι κάτι μου έκατσε στραβά στο install. ευχαριστω...αν και criskello θα περασω την κατεβαζω τωρα αλλα φανταζομαι το ιδιο θα κανω.την stunner δεν μου την περναει μεσα στην καρτα οπως γραφω πιο πανω!τι ειναι το crt tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ευχαριστω...αν και criskello θα περασω την κατεβαζω τωρα αλλα φανταζομαι το ιδιο θα κανω.την stunner δεν μου την περναει μεσα στην καρτα οπως γραφω πιο πανω!τι ειναι το crt tv? Ε δεν φταίει η stunner εάν δεν σου περνάει στην κάρτα, φταίει η ρομ σου ή η κάρτα σου :p Και εγώ από την microSD την πέρασα δεν είχα κάποιο θέμα!. Το CRT Off effect είναι το εφέ που κάνει όταν κλείνει η οθόνη (σαν τις παλιές CRT). Εάν δεν σου αρέσει απενεργοποιείται μέσα από το euphoria Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εβαλε κανεις criskelo? να μας πει ενυπωσεις.. δεν εχω το χρονο να ξαναστηνω alba αν δεν δουλευει σωστα αφου δεν δουλευουν και τα Nandroid backup που παρεπιστωντως δεν καταλαβαινω γιατι δε δουλευουν! :mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανένας αν στη Stunner υπάρχει η επιλογή για αλλαγή γραμματοσειράς; Το μόνο που βρίσκω είναι αλλαγή μεγέθους γραμμάτων όχι αλλαγή fonts... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Επίσης όποιος περάσει την Criskelo να μας πει αν δουλεύει το CallRec που λέει στο changelog... Αυτός είναι σημαντικός λόγος που δεν έχω μετακομίσει σε ICS... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Επίσης όποιος περάσει την Criskelo να μας πει αν δουλεύει το CallRec που λέει στο changelog... Αυτός είναι σημαντικός λόγος που δεν έχω μετακομίσει σε ICS... δεν μου εχει χρειαστει ποτε γιαυτο και εχω μετακομισει :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Αναβάθμιση: Το Kalagas Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην έκδοση v1.2 για την AlBa ZCLP6 Full ICS Repack v2 Το Kalagas Mixed Theme έφτασε στην Criskelo ICS v2 Αλλαγές: Διορθώθηκαν κάποια εικονίδια σε διάφορες εφαρμογές Όλα αυτά μπορείτε να κατεβάσετε από το Thread μου ΕΔΩ... Απολαύστε... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 παιδιά εγω τώρα φλασάρω, σε λιγάκι θα περάσω εφαρμογές κτλ και ότι δω θα σας πω αμέσως... έχουμε και το θέμα από τον φίλο Γιάννη οπότε ΟΚ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Με την τελευταια stunner μου εμφανιστηκε πάλι το memory leak.Γενικα με stunner 4.5 και 5.0 αλλα και με ολες τις cm9 του imilka ημουν πάνω από τα 340-350mb.Με την νεα stunner βρεθηκε κάτω από τα 180mb.Επίσης από μπαταρία δεν τα πήγε και τόσο καλά.Ξαναγύρισα σε imilka cm9 v3 και το κινητο ανασανε.Το ένιωθα το memory leak στην stunner σε κάθε scroll που έκανα.Επίσης προσοχή στο spirit fm ( το έγραψα κάποια posts πιο πίσω). Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Αναβάθμιση: Το Kalagas Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην έκδοση v1.2 για την AlBa ZCLP6 Full ICS Repack v2 Το Kalagas Mixed Theme έφτασε στην Criskelo ICS v2 Αλλαγές: Διορθώθηκαν κάποια εικονίδια σε διάφορες εφαρμογές Όλα αυτά μπορείτε να κατεβάσετε από το Thread μου ΕΔΩ... Απολαύστε... Ηδη κατεβαζω.. σε καμια ωριτσα θα περασω kriskelo και theme σου! και αν δεν περναει παλι.. κανονισε! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ηδη κατεβαζω.. σε καμια ωριτσα θα περασω kriskelo και theme σου! και αν δεν περναει παλι.. κανονισε! :lol::lol::lol::lol: Δοκίμασε και αν έχει callrec σε παρακαλώ... να μας πεις... και αν έχει αν δουλεύει απροβλημάτιστα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 CallRec για Chrack's μπορουμε να βρουμε τιποτα?? Γνωριζει κανεις? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Δοκίμασε και αν έχει callrec σε παρακαλώ... να μας πεις... και αν έχει αν δουλεύει απροβλημάτιστα... Αγαπητέ!! Το δοκίμασα και ενώ ότι δείχνει να λειτουργεί κανονικά όταν βάζω στο αυτί μου διακόπτεται η σύνδεση και δείχνει ότι χάνει το σήμα.. Το δοκίμασα 3 φορές και δείχνει να έχει πρόβλημα. Εγω δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά θα έχεις πρόβλημα αν εσένα σου χρειάζεται.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Αγαπητέ!! Το δοκίμασα και ενώ ότι δείχνει να λειτουργεί κανονικά όταν βάζω στο αυτί μου διακόπτεται η σύνδεση και δείχνει ότι χάνει το σήμα.. Το δοκίμασα 3 φορές και δείχνει να έχει πρόβλημα. Εγω δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά θα έχεις πρόβλημα αν εσένα σου χρειάζεται.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Ευθυμη, κατα τ αλλα πως παει? πως σου φαινετε? αξιζει να φυγουμε απο alba? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ευθυμη, κατα τ αλλα πως παει? πως σου φαινετε? αξιζει να φυγουμε απο alba? Γενικά δείχνει πολύ καλή και σε smoothness και σε μπαταρία λίγο που είδα.. Επισης το fb λειτουργεί κανονικά αλλά σε μένα πάλι δεν παίζει το playerpro.. Δοκίμασα και με nova και με στοκ launcher αλλά δεν.. Τι να κάνω δεν πειράζει!! Τωρα στήνω.. ΣΕ σένα πάντως που ολα ήταν μια χαρά σε alba θα σου έλεγα να κάτσεις εκεί εκτός αν θες να την δεις.. Περισσότερα σε λιγάκι για να έχω και κάτι να σας πω Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Η τελευταία stunner καλη και χρυσή και επιτέλους η κάμερα τραβάει οπως πρέπει ΑΛΛΑ σηκώνει θερμοκρασία μετα απο λιγη ωρα στο σερφάρισμα και η μπαταρία τελειώνει γρήγορα. Εβαλα cm9 v3 και πέρασα το αρχειο για την κάμερα απο την stunner στην cm9 v3 και ειμαστε κομπλε προς το παρόν. Αντε να δουμε πως θα πάει και αυτη η rom. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ξέρει κανείς γιατί δεν βλέπω το thread της ics του criskelo στο xda?? Τι έγινε έχασα κάτι ρε παιδια??? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ξέρει κανείς γιατί δεν βλέπω το thread της ics του criskelo στο xda?? Τι έγινε έχασα κάτι ρε παιδια??? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 κι εγω αυτο ψαχνω για να την κατεβασω, το εσβησαν. αν το βρηκε καποιος που το εβαλαν ας μας δωσει ενα λινκ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μαγκες αν ψαχνεται αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609252 το ειχα κρατισει καταλαθος ανοικτω το site ειναι αυτο που λεει Criskelo's ICS V2 LP6 FULL Working.... δεν ανοιγει ομως καθηστε να δω αν μπορω να κατεβασω το zip Edit : Την κατεβαζω για δειτε αυτο το site https://hotfile.com/dl/153484570/d1ccc4e/CriskeloRomNOTE.vICS-V2-MD5-BC199C723DF2A0A71AF442B220141323.zip.html Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Η τελευταία stunner καλη και χρυσή και επιτέλους η κάμερα τραβάει οπως πρέπει ΑΛΛΑ σηκώνει θερμοκρασία μετα απο λιγη ωρα στο σερφάρισμα και η μπαταρία τελειώνει γρήγορα. Εβαλα cm9 v3 και πέρασα το αρχειο για την κάμερα απο την stunner στην cm9 v3 και ειμαστε κομπλε προς το παρόν. Αντε να δουμε πως θα πάει και αυτη η rom. Μετά από πόση ώρα σου ζεσταίνεται? Γιατί δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Όσο για την μπαταρία είμαι στο 70% με 23' κλήσεις, 1:25' οθόνη και 13:30' wifi. Στην οθόνη κυρίως tapatalk, pulse, viber και email. Να σημειώσω πως είμαι στην 2η φόρτιση, η πρώτη μου τέλειωσε σαφώς γρηγορότερα, αλλά όπως όλες τις ρομ εάν δεν τις αφήσουμε να κάνουν settle δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Με βλέπω να κάθομαι εδώ μέχρι να βγει το ICS + premium pack από την Σάμυ! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Το εκλεισαν γιατι καποιος ανεφερε οτι υπαρχει ''κλοπη'' απο αλλη custom rom. Ευθυμη (η οποιος αλλος την εχει περασει), μπορεις να μου πεις αν λειτουργουν ολα οπως πρεπει???Σε σχεση με AlBa??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εγω εδωσα ενα link που μπορει καποιος να το κατεβασει τωρα οτι νομιζεται Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Το εκλεισαν γιατι καποιος ανεφερε οτι υπαρχει ''κλοπη'' απο αλλη custom rom. Ευθυμη (η οποιος αλλος την εχει περασει), μπορεις να μου πεις αν λειτουργουν ολα οπως πρεπει???Σε σχεση με AlBa??? Ναι προλαβα και την περασα και όλα δουλεύουν ρολόι.. Δεν βλέπω διαφορές από την alba σε ταχυτητα, smoothness και μπαταρία.. Εφαρμογες δουλεύουν όλες κανονικά και το fb και το titanium κανονικότατα.. Κάποιο fc δεν είδα ακόμα, αλλά απλά το call record που ρώτησε και ο kalagas δυστυχώς τρεις φορές προσπάθησα και μετά την έναρξη κλείνει η εφαρμογή και δείχνει ότι μένει χωρίς σήμα η συσκευή για 2 περίπου δευτερόλεπτα.. Περισσότερα από αύριο να προλάβω να την δω και καλυτερα:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts