emperor4her Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Δοκίμασες να φλασάρεις κάτι άλλο από cwm recovery?Είσαι full root ή μήπως είσαι partial root? Μπορείς με root explorer να κάνεις copy paste αρχεία στο /system? το instalation aborted Μου το εβγαλε οταν εκανα το signature verification enabled. στο disabled, το περναει κανονικα, απλως δεν αλλαζει τπτ! ειμαι full root κανονικα, φανταζομαι, αφου την alba απο recovery την εχω βαλει. επισης εχω ηδη διαγραψει αρκετες εφαρμογες απο το system που δε χρησιμοποιω, mms.apk, καποια live wallpapers (secret, aurora), dual clock, days κλπ κλπ.. αν δεν ημουν root δεν θα μπορουσα φανταζομαι! κατι αλλο απο recovery δεν εχω δοκιμασει να flasαρω αφου δε χρειαστηκε. για recovery εχω: cwm 5.0.2.7 Edited April 18, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 το instalation aborted Μου το εβγαλε οταν εκανα το signature verification enabled. στο disabled, το περναει κανονικα, απλως δεν αλλαζει τπτ! ειμαι full root κανονικα, φανταζομαι, αφου την alba απο recovery την εχω βαλει. επισης εχω ηδη διαγραψει αρκετες εφαρμογες απο το system που δε χρησιμοποιω, mms.apk, καποια live wallpapers (secret, aurora), dual clock, days κλπ κλπ.. Δοκίμασες να περάσεις την Alba ZCLP6 Repack 2 Χωρίς wipe να κάνεις ένα reboot και να φλασάρεις το Theme, χωρίς να πειράξεις / διαγράψεις τίποτα στην ROM??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 το instalation aborted Μου το εβγαλε οταν εκανα το signature verification enabled. στο disabled, το περναει κανονικα, απλως δεν αλλαζει τπτ! ειμαι full root κανονικα, φανταζομαι, αφου την alba απο recovery την εχω βαλει. επισης εχω ηδη διαγραψει αρκετες εφαρμογες απο το system που δε χρησιμοποιω, mms.apk, καποια live wallpapers (secret, aurora), dual clock, days κλπ κλπ.. Ναι οκ για το signature verification.Απλά το γεγονός ότι δεν σου αλλάζει το theme μου εκανε οτι εχασες το root, αλλα αφου μπορείς και κανεις delete από το system διαφορα appls τότε κάτι αλλο φταίει.Φαντάζομαι το zip με το theme παίζει στα υπόλοιπα παιδιά. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Δοκίμασες να περάσεις την Alba ZCLP6 Repack 2 Χωρίς wipe να κάνεις ένα reboot και να φλασάρεις το Theme, χωρίς να πειράξεις / διαγράψεις τίποτα στην ROM??? Ναι σημερα το πρωι, εκανα την εξης διαδικασια. ημουν με alba2. αλλα επειδη ειχα καποια προβληματα, ανοιξα mobile odin και εκανα Instal To repack με πεταξε σε recovery, εκανα τα wipes και εβαλα την alba 2 επειτα ανοιξα το κινητο εκανα επαναφορα με titanium τις εφαρμογες μου, και google account. επειτα πηγα να περασω το θεμα σου και τζιφος.. με καθαρο εντελως κινητο (εννοω πριν το restore) δε δοκιμασα.. α επισης να πω οτι δεν μου δουλευε ουτε στην alba 1 το πρωτο αρχειο που ειχες βγαλει! αλλο κουφο απο κει! Edited April 18, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ναι σημερα το πρωι, εκανα την εξης διαδικασια. ημουν με alba2. αλλα επειδη ειχα καποια προβληματα, ανοιξα mobile odin και εκανα Instal To repack με πεταξε σε recovery, εκανα τα wipes και εβαλα την alba 2 επειτα ανοιξα το κινητο εκανα επαναφορα με titanium τις εφαρμογες μου, και google account. επειτα πηγα να περασω το θεμα σου και τζιφος.. με καθαρο εντελως κινητο (εννοω πριν το restore) δε δοκιμασα.. α επισης να πω οτι δεν μου δουλευε ουτε στην alba 1 το πρωτο αρχειο που ειχες βγαλει! αλλο κουφο απο κει! Επίσης να υποθέσω ότι έκανες md5 checksum ,για να αποκλείσουμε το bad download Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Ναι σημερα το πρωι, εκανα την εξης διαδικασια. ημουν με alba2. αλλα επειδη ειχα καποια προβληματα, ανοιξα mobile odin και εκανα Instal To repack με πεταξε σε recovery, εκανα τα wipes και εβαλα την alba 2 επειτα ανοιξα το κινητο εκανα επαναφορα με titanium τις εφαρμογες μου, και google account. επειτα πηγα να περασω το θεμα σου και τζιφος.. με καθαρο εντελως κινητο (εννοω πριν το restore) δε δοκιμασα.. α επισης να πω οτι δεν μου δουλευε ουτε στην alba 1 το πρωτο αρχειο που ειχες βγαλει! αλλο κουφο απο κει! Έτσι και αλλιώς δεν ήταν για το Alba 1 ποτέ... Πολύ παράξενα όλα αυτά... Τι να πω??? Μπορείς να δεις με τον root expoler πάνω πάνω τι γράφει όταν είσαι μεσα στο system??? Γράφει mmcblk0p9 ??? Επίσης όταν είσαι στο data γράφει mmcblk0p10 ??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Επίσης να υποθέσω ότι έκανες md5 checksum ,για να αποκλείσουμε το bad download Oχι, πως το κοιταζω αυτο? συνηθως κανω test archive απλα, και ειναι οκ χωρις καποιο προβλημα. Έτσι και αλλιώς δεν ήταν για το Alba 1 ποτέ... Πολύ παράξενα όλα αυτά... Τι να πω??? Μπορείς να δεις με τον root expoler πάνω πάνω τι γράφει όταν είσαι μεσα στο system??? Γράφει mmcblk0p9 ??? Επίσης όταν είσαι στο data γράφει mmcblk0p10 ??? οχι, δεν γραφει τιποτα. εκτος αν εννοεις αλλου. ανοιγω root explorer και μπαινω system και data. πανω λεει τον ελευθερο χωρο και τιποτα αλλο. α και το κουμπακι για να το κανω r/w Η r/o. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Oχι, πως το κοιταζω αυτο? συνηθως κανω test archive απλα, και ειναι οκ χωρις καποιο προβλημα MD5 Check 3.0 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Oχι, πως το κοιταζω αυτο? συνηθως κανω test archive απλα, και ειναι οκ χωρις καποιο προβλημα. Και όταν κατεβασεις το αρχείο που σου έδωσε ο Ηλίας βάζεις το πρόγραμμα να τσεκάρει τί md5 checksum έχει και θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχει ποστάρει ο kalagas MD5: 9F73ECC001424428DCDBCDB723C75E00 @emperor4her θα το προσπαθήσω και εγώ σήμερα το βράδυ, να δούμε τί θα δούμε Edited April 18, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Και όταν κατεβασεις το αρχείο που σου έδωσε ο Ηλίας βάζεις το πρόγραμμα να τσεκάρει τί md5 checksum έχει και θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχει ποστάρει ο kalagas MD5: 9F73ECC001424428DCDBCDB723C75E00 Το md5 τελικα, διστυχως, ειναι μια χαρα! μαλλον το κινητο μου ειναι στοιχιωμενο! τεσπα, μην σας κουραζω παιδια! δεν ξερω τι μπορει να φταει και ειμαι 100% σιγουρος οτι κανω τα παντα κανονικα. σιγα τη φοβερη διαδικασια λεμε τωρα! εχω flashαρει πανω απο 100 roms kai paches απο magic εποχη, δεν ειμαι πρωταρης! γιαυτο σπαω το κεφαλι μου! :lol::lol: ισως ειναι απ αυτα τα κουλα που γινονται καμια φορα και απλα τα παραβλεπεις και προχωρας! δεν ξερω! επισης, μολις εφτιαξα ενα .apk launcher, για flash μεσω recovery. Και τον flashara απο recovery, μια χαρα δουλεψε. αρα δεν φταει η recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Oχι, πως το κοιταζω αυτο? συνηθως κανω test archive απλα, και ειναι οκ χωρις καποιο προβλημα. οχι, δεν γραφει τιποτα. εκτος αν εννοεις αλλου. ανοιγω root explorer και μπαινω system και data. πανω λεει τον ελευθερο χωρο και τιποτα αλλο. α και το κουμπακι για να το κανω r/w Η r/o. Από τα preferences του root explorer πας στο info bar mode και διαλέγεις το show file system name... Μετά ξανά τσέκαρε αυτό που σου είπα να δούμε τι γράφει πάνω αριστερά όταν μπαίνεις στο φάκελο system και στο data... Και εγώ έχω φάει σκάλωμα με το κινητό σου... Δεν μπορεί όλα ρα αλλά να το παίρνουν κανονικά κ το δικό σου όχι... Δηλαδή θα τρελαθούμε... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Τελικα δεν μπορεσα και ειπα να ξαναδώσω μια ευκαιρια στην alba και λεω ας βαλω του ηλια που ειναι και ετοιμη.Moλις τελείωσα με της εφαρμογες εβαλα και το theme του kalaga το οποιο ειναι state of the art και μπραβο του για τον κοπο του, λεω δεν φλασαρω και το πληκτρολόγιο της samsung ?? που ειναι κανα 2 σελιδες πιο πισω ??? Τι το ηθελα και το φλασαρα..... κολημα καθε 3 δευτερολεπτα:lol: Αντε ξανα απο την αρχη..... το λεω για ενημέρωση για να μην την πατησει κανενας αλλος. Κατι στον παραπάνω συνδυασμό δεν δουλέυει σωστα. :) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Τελικα δεν μπορεσα και ειπα να ξαναδώσω μια ευκαιρια στην alba και λεω ας βαλω του ηλια που ειναι και ετοιμη.Moλις τελείωσα με της εφαρμογες εβαλα και το theme του kalaga το οποιο ειναι state of the art και μπραβο του για τον κοπο του, λεω δεν φλασαρω και το πληκτρολόγιο της samsung ?? που ειναι κανα 2 σελιδες πιο πισω ??? Τι το ηθελα και το φλασαρα..... κολημα καθε 3 δευτερολεπτα:lol: Αντε ξανα απο την αρχη..... το λεω για ενημέρωση για να μην την πατησει κανενας αλλος. Κατι στον παραπάνω συνδυασμό δεν δουλέυει σωστα. :) Νομίζω γενικά οι Ics Roms που υπάρχουν τώρα δεν δουλεύουν σωστά... Εγώ πάντως δεν πίσω σε Ics αν δεν έχουμε επίσημο leak... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Νομίζω γενικά οι Ics Roms που υπάρχουν τώρα δεν δουλεύουν σωστά... Εγώ πάντως δεν πίσω σε Ics αν δεν έχουμε επίσημο leak... Eιναι αυτο το smoothens που βλεπω απο το market ,επαφες , μεχρι και στο σερφαρισμα και δινει αλλη αισθηση. Κατα τα αλλα συμφωνώ και εγω οτι ολες εχουν τα θεματα τους π.χ. αυτη που εχω τωρα εχεις στη ρυθμίσεις του ηχου την δονηση και χτυπημα μαζι σαν vibrieren und klingeln :lol::lol: αλλα ας κανω τα στραβα ματια μεχρι να βρω καποιο πιο σοβαρό πρόβλημα στην ρομ η μεχρι να βγει κάτι καλύτερο.Αν απογοητευτώ σε βασικά πράγματα ξανα επιστροφή σε gb (ολο ετσι λεώ και ολο ics φλασάρω :lol: ) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπερα σε ολους σας!Νεος στην παρεα σας και μαζι μου και ενα μικρο εργαλειο "NOTE" :lol::lol::lol:!! Εχω πολλες αποριες και θα ηθελα να διευκρινίσω εξ αρχης πως εχω διαβασει αρκετα αλλα το στενό μου μυαλο δεν χωράνε ολα αυτα περι rom,kernel,merkel((OYΠΣ AYTH EINAI ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ)). Παμε να οργανωθούμε λιγο να κανουμε μια δουλειτσα της προκοπής.Βρισκομαι στην Ιταλια οπου και σπουδαζω.πριν κανα μηνα απεκτησα το ποθητό εργαλείο.Το πηρα με συμβολαιο σε ενα απο τα δυκτια της ιταλιας και οπως καταλαβαινετε ειχε και το λογκο της οταν το αναβα.Μετα απο καποιες μερες εκανε καποια νερα και αποφασησανα το rootαρο (τωρα πια λογκο γιοκ)....Εκανα root οπως διαβασα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997 και περασα στο κινητο αυτο 3*Files Wipe N7000XXLC1_N7000OXALC1 Open Europe (02/03/2012) το οποιο και πηρα απο τους xda. Εδω διαβαζω διαφορα για kernel για firmwares και για αλλα πολλα αλλα δεν καταλαβαινω,οχι δεν κανω πλακα!!! τυπικά εκανα ενα τεστ aututu benchmark και τα αποτελεσματα ισως ειναι για κλαματα 3497 οταν με το ίδιο τεστ σε HTC EVO 3D (no root) δινει 4300(πανω-κατω).Εδω ειναι που χρειαζομαι τα φωτα σας.αν χρειαστει να μιλησω και με καποιον μεσω SKYPE ΟΥΔΕΝ προβλημα. Σας ευχαριστω και την οποια υπομονή σας να διαβσετε ολο αυτο και θα περιμενω "Βοηθεια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους σας!Νεος στην παρεα σας και μαζι μου και ενα μικρο εργαλειο "NOTE" :lol::lol::lol:!! Εχω πολλες αποριες και θα ηθελα να διευκρινίσω εξ αρχης πως εχω διαβασει αρκετα αλλα το στενό μου μυαλο δεν χωράνε ολα αυτα περι rom,kernel,merkel((OYΠΣ AYTH EINAI ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ)). Παμε να οργανωθούμε λιγο να κανουμε μια δουλειτσα της προκοπής.Βρισκομαι στην Ιταλια οπου και σπουδαζω.πριν κανα μηνα απεκτησα το ποθητό εργαλείο.Το πηρα με συμβολαιο σε ενα απο τα δυκτια της ιταλιας και οπως καταλαβαινετε ειχε και το λογκο της οταν το αναβα.Μετα απο καποιες μερες εκανε καποια νερα και αποφασησανα το rootαρο (τωρα πια λογκο γιοκ)....Εκανα root οπως διαβασα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997 και περασα στο κινητο αυτο 3*Files Wipe N7000XXLC1_N7000OXALC1 Open Europe (02/03/2012) το οποιο και πηρα απο τους xda. Εδω διαβαζω διαφορα για kernel για firmwares και για αλλα πολλα αλλα δεν καταλαβαινω,οχι δεν κανω πλακα!!! τυπικά εκανα ενα τεστ aututu benchmark και τα αποτελεσματα ισως ειναι για κλαματα 3497 οταν με το ίδιο τεστ σε HTC EVO 3D (no root) δινει 4300(πανω-κατω).Εδω ειναι που χρειαζομαι τα φωτα σας.αν χρειαστει να μιλησω και με καποιον μεσω SKYPE ΟΥΔΕΝ προβλημα. Σας ευχαριστω και την οποια υπομονή σας να διαβσετε ολο αυτο και θα περιμενω "Βοηθεια". Καταρχην τα benchmark tests ειναι ανουσια... Μπορεις να μπεις στο chat room που θα βρεις στη 1η σελιδα για online βοηθεια...:) Γενικα παντως, ο κερνελ εχει να κανει με τον επεξεργαστη της συσκευης και το modem με ολα τα ασυρματα σηματα της. Σιγα-σιγα θα μπεις στο κλιμα... Edited April 18, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Από τα preferences του root explorer πας στο info bar mode και διαλέγεις το show file system name... Μετά ξανά τσέκαρε αυτό που σου είπα να δούμε τι γράφει πάνω αριστερά όταν μπαίνεις στο φάκελο system και στο data... Και εγώ έχω φάει σκάλωμα με το κινητό σου... Δεν μπορεί όλα ρα αλλά να το παίρνουν κανονικά κ το δικό σου όχι... Δηλαδή θα τρελαθούμε... Λοιπον.. Αυτα τα γραφει κανονικα.. Ανοιξα ομως το su.. Και κοιτα στην φωτο τι σφαλμα βγαζει.. Δεν ειμαι σιγουρος τι σημαινει.. Παντως το root explorer, titanium, mybackup Pro, και οτι αλλο εχω χρησιμοποιησει που θελει SU permissions, δουλευει κανονικοτατα.. Edit: επιτελους.. Δουλεψε! Αντικατεστησα το su απο αλλη ρομ, και οταν το ανοιξα μου ειπε οτι θελει updafe.. Το εκανε, δεν ξαναεβγαλε το Σφαλμα, και εκανα κανονικα το αρχειο instal.. Αντε επιτελους! Πολυ ομορφο, αν και θα προτιμουσα να εχει %100 μπαταρια ;-) Edited April 18, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καταρχην τα benchmark tests ειναι ανουσια... Μπορεις να μπεις στο chat room που θα βρεις στη 1η σελιδα για online βοηθεια...:) Γενικα παντως, ο κερνελ εχει να κανει με τον επεξεργαστη της συσκευης και το modem με ολα τα ασυρματα σηματα της. Σιγα-σιγα θα μπεις στο κλιμα... Eυχαριστω για την αμεση απαντηση.....μια αλλη ερωτηση "Μπορεις να μπεις στο chat room που θα βρεις στη 1η σελιδα για online βοηθεια...:)" μαλλον εγω δεν εχω 1η σελιδα.:(:(:(:(:wacko::wacko: δεν το βρίσκω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Λοιπον.. Αυτα τα γραφει κανονικα.. Ανοιξα ομως το su.. Και κοιτα στην φωτο τι σφαλμα βγαζει.. Δεν ειμαι σιγουρος τι σημαινει.. Παντως το root explorer, titanium, mybackup Pro, και οτι αλλο εχω χρησιμοποιησει που θελει SU permissions, δουλευει κανονικοτατα.. Edit: επιτελους.. Δουλεψε! Αντικατεστησα το su απο αλλη ρομ, και οταν το ανοιξα μου ειπε οτι θελει updafe.. Το εκανε, δεν ξαναεβγαλε το Σφαλμα, και εκανα κανονικα το αρχειο instal.. Αντε επιτελους! Πολυ ομορφο, αν και θα προτιμουσα να εχει %100 μπαταρια ;-) Καλά το έλεγε ο afilopou ότι μάλλον είχες πρόβλημα με το root... Επιτέλους όλα καλά... Αυτό με την μπαταρία δεν είναι δικό μου θέμα... Η ROM δεν έχει 1% battery step με εικονίδια, αλλά μόνο με το text... Όταν το βάλουν, θα βάλω και γω εικονίδια που να φαίνεται μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας το νούμερο, όπως έχω στο Mixed Theme για Gingerbread... Edited April 19, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Eυχαριστω για την αμεση απαντηση.....μια αλλη ερωτηση "Μπορεις να μπεις στο chat room που θα βρεις στη 1η σελιδα για online βοηθεια...:)" μαλλον εγω δεν εχω 1η σελιδα.:(:(:(:(:wacko::wacko: δεν το βρίσκω!!! Ειναι στη 1η σελιδα του αλλου δικου μας thread...:p http://tinychat.com/GalaxyNote Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 καλημερα.και εμενα ηλια δεν μου δουλεψε το samsung keyboard που το εβαλα χωριστα οπως λεει ο φιλος πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Λοιπον.. Αυτα τα γραφει κανονικα.. Ανοιξα ομως το su.. Και κοιτα στην φωτο τι σφαλμα βγαζει.. Δεν ειμαι σιγουρος τι σημαινει.. Παντως το root explorer, titanium, mybackup Pro, και οτι αλλο εχω χρησιμοποιησει που θελει SU permissions, δουλευει κανονικοτατα.. Edit: επιτελους.. Δουλεψε! Αντικατεστησα το su απο αλλη ρομ, και οταν το ανοιξα μου ειπε οτι θελει updafe.. Το εκανε, δεν ξαναεβγαλε το Σφαλμα, και εκανα κανονικα το αρχειο instal.. Αντε επιτελους! Πολυ ομορφο, αν και θα προτιμουσα να εχει %100 μπαταρια ;-) Aχχχχ και στο είπα :lol: .Όχι τίποτα άλλο κοντέψες να τρελάνεις τον kalagas Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Το θέμα του φίλτατου kalagas το περνάω από recovery κανονικά?? Σορυ παιδιά αλλά ήμουν με "πενιχρα " μέσα τόσες μέρες και κάνω catching up :p Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Το θέμα του φίλτατου kalagas το περνάω από recovery κανονικά?? Σορυ παιδιά αλλά ήμουν με "πενιχρα " μέσα τόσες μέρες και κάνω catching up :p Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Όπως πάντα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Όπως πάντα... Δυστυχώς μάλλον πάθαμε μαμακια!! Πήγα να το περάσω ολα καλα αλλα μου έβγαζε ότι έρχεται σε αντίθεση δεν θυμάμαι με τι λαι δεν εκκινουσε..οπότε πήγα απο recovery να επαναφερω αλλα δεν έκανε τίποτα..προσπάθησα πάλι αλλα τίποτα! Τώρα πήγα να περάσω abyss kernel για να γυρίσω σε GB πάλι μέσα απο restore αλλα δεν μου κάνει εγκατάσταση καθόλου του abyss..οπότε έχω μείνει σε recovery απο την alba που ήμουν και δεν μπορώ να κάνω κάτι...προσπάθησα να περάσω πάλι το repack της alba αλλα μάταια..τι να κάνω έχετε καμία ιδέα? Edit: κάνει τώρα restore με franco kernel που πέρασα και γυρναω σε lc1 γιατί η alba είχε κάτι μικρά κολημματακια..ας ελπίσω να γίνει κανονικά το restore και βλέπουμε!! Edited April 19, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts