Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα το τικαρα και τον βρισκω!κανω αντιγραφη επικολληση σωστα?αλλα βγαζει αδυναμια μετακινησης!ολα τα περιεργα σε μενα!βρηκες μπελα ηλια!

Για κανε install απο recovery το .zip που εφτιαξα...

http://www.mediafire.com/?0haobax3nf8w93j

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για κανε install απο recovery ζιπ που εφτιαξα...

http://www.mediafire.com/?0haobax3nf8w93j

κατευθειαν απο sd με recovery και ετοιμος ε?ευχαριστω ηλια...για 100η φορα :lol:!απλα επιμενω γιατι οι αλλοι launchers δεν κολλανε με ics.την περναω......

παιδια καποια εκδοση του appzorter που να κανει fill gaps στα εικονιδια υπαρχει διαθεσιμη?

η εκδοση που βρηκα στο μαρκετ αφηνει κενα.

στο galxy s2 ειχα βρει κατι αλλα δεν το κρατησα

επισης καποια συλλογη για εικονιδια ποσοστων μπαταριας (συμβατη με cwm recovery)για να αλλαξω αυτο που εχει ο δημιουργος της craks rom?

Κοιταξες στο path /mnt/emmc?λογικα εκει θα στα εμφανιζει

Έχεις δίκιο εκεί τα εμφανίζει!:)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6

ακομη δεν την περασα βγηκε αλλη AlBa ZCLP5 Full ICS.εχει μπολικες αλλαγες!ηλια...ακους?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579301

ακομη δεν την περασα βγηκε αλλη AlBa ZCLP5 Full ICS.εχει μπολικες αλλαγες!ηλια...ακους?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579301

Την έβαλα.Δεν εχει τραγικες αλλαγες.Για μένα η αλλαγη η σημαντικη ειναι αυτη

8) Some unit.d tweeks from maxicet (thanks him!) which speed up the phone, sms and contacts opening την οποια ομως χαρη στον Ηλια την ειχα βαλει απο το πρωι και εκανε αισθητη διαφορα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ειπα να δοκιμασω και γω την AlBa...

Μου λειπουν καποια features κυριως αυτες που εχουν να κανουν με επαφες οπως να τις κατανεμω επωνυμο πρωτα και να υπαρχει καρτελα στην εφαρμογη phone.

8) Some unit.d tweeks from maxicet (thanks him!) which speed up the phone, sms and contacts opening την οποια ομως χαρη στον Ηλια την ειχα βαλει απο το πρωι και εκανε αισθητη διαφορα

εγω θα την περασω σε λιγο!

Ρε παλουκάρια, υπάρχει κάποιο Mod που σας δουλεύει για call recording ή μπορούμε μόνο με 3rd party app? Δοκίμασα 2 διαφορετικά, το 1ο μου μάμησε τα audiolibs και δεν είχα ήχο, και το 2ο υποτίθεται πως δουλεύει αλλά δεν βρίσκω το recording αρχείο πουθενά :confused:

Φίλε μου εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Stuner ποιά περπατάει καλύτερα;

Καλημερα παιδια, για καλιμπραρισμα του s pen ξερει κανεις καποιον ενδεδειγμενο τροπο γιατι απο οτι ειδα με ενα γρηγορο googlαρισμα ο καθενας εχει τον δικο του τροπο. Και κατι ακομα για gb rom η CheckRom V6 με franco kernel ειναι καλο ζευγαρι ή υπαρχει καμια καλυτερη προταση;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Φίλε μου εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Stuner ποιά περπατάει καλύτερα;

Δύσκολη ερώτηση.Πραγματικά εξαρτάται το γούστο του καθενός.Εγώ είμαι οπαδός του απλού (aosp+cm9),με touchwiz βγάζω σπυράκια.Αν όμως σου αρέσει το sammoπεριβάλον (λόγω smemo,splanner κτλ κτλ) μπορείς να πας άφοβα.Αρκετά γρήγορη η alba και από μπαταρία μια χαρά.Πραγματικά μια χαρά.Η stuner τώρα είναι aosp (όχι smemo,splanner, tw launcher κτλ κτλ),αρκετά σταθερή αλλά κατά καιρούς παρουσιάζει memory leaks και η μπαταρία της είναι χειρότερη από την alba.Πραγματικά όμως είναι θέμα γούστου γιατί και οι δυο είναι μια χαρά.Αν θες sammy rom τότε άφοβα alba, αλλιώς stuner.Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες τρέχω με CM9 που έκανε port o Imilka.Σε πέντε ώρες που κοιμήθηκα έχασε από μπαταρία 3%.Καθόλου άσχημα και σημειωτέον όλα ανοιχτά.

και το link για τους τολμηρούς :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1589375

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλησπέρα στην παρέα.

Εβαλα και εγώ την Alba, είναι γρήγορη, δουλεύουν όλα ρολόι αλλά...σε κάθε επανεκίνηση κάνει βελτιστοποίηση των εφαρμογών! Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό;;;

Καλησπέρα στην παρέα.

Εβαλα και εγώ την Alba, είναι γρήγορη, δουλεύουν όλα ρολόι αλλά...σε κάθε επανεκίνηση κάνει βελτιστοποίηση των εφαρμογών! Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό;;;

Ναι .Είναι γνωστό "bug"

Μολις εβγαλε κι o romow ics.

http://www.mobilegeek.it/2012/04/galaxy-note-romow-v10-android-4-0-4-ics-by-mowmo/

Με μπερδευει κατι ομως...

Η LP5 δε βασιζεται στο 4.0.3 android???Αυτο εχει και η AlBa.

Πως εδω εχει εκδοση android 4.0.4???:confused:

Follow me on XDA

Και o darky την 3.4 άλλα GB...

Είναι νωρίς ακόμα για ics στο note!!!

Nikos from Galaxy Note

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μολις εβγαλε κι o romow ics.

http://www.mobilegeek.it/2012/04/galaxy-note-romow-v10-android-4-0-4-ics-by-mowmo/

Με μπερδευει κατι ομως...

Η LP5 δε βασιζεται στο 4.0.3 android???Αυτο εχει και η AlBa.

Πως εδω εχει εκδοση android 4.0.4???:confused:

Θες να σε ξεμπερδεψω?Δες το screenshot απο το κινητο μου και πες μου πώς γινεται να εχω android 4.0.8?

Το tapatalk μου μεσα.Κατανταει εκνευριστικο

http://db.tt/vol2L8tP

Δες το screenshot απο το dropbox.Φυσικα δεν τρεχω 4.0.8

Edited by afilopou

Θες να σε ξεμπερδεψω?Δες το screenshot απο το κινητο μου και πες μου πώς γινεται να εχω android 4.0.8?

Μα αυτο λεω κι εγω....:p...εχει πειραξει build.prop.

Eιπα μηπως εχασα καμια εξελιξη.

ΑΝ τη δοκιμασει καποιος ας αναφερει...

Είναι νωρίς ακόμα για ics στο note!!!

Nikos from Galaxy Note

Μη το λες αυτο Νικο.

Ειναι πολυ καλη για καθημερινη χρηση.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Μα αυτο λεω κι εγω....:p

Eιπα μηπως εχασα καμια εξελιξη.

ΑΝ τη δοκιμασει καποιος ας αναφερει...

Μη το λες αυτο Νικο.

Ειναι πολυ καλη για καθημερινη χρηση.

Προφανως εχει πειραξει αυτη τη γραμμη στο build.prop

ro.build.version.release=4.0.4

Νικο δεν ειναι καθολου νωρις.Τοσο η alba οσο και stunner+cm9 ειναι λειτουργικοτατες

εγω αφου πηρα μια ιδεα απο ics ειπα να δοκιμασω λιγο για πρωτη φορα την νεα darky.πολυ ομορφη κατι διαφορετικο αλλα ειναι ιδεα μου οτι ρουφαει πολυ μππαταρια?παρεπιπτοντως εχω την εντυπωση οτι η alba ηταν πολυ καλη σε αυτον τον τομεα(αυτονομια)

Νεος στο note και παροτι ερχομαι απο s2 πεφτει διαβασμα αυτες τις μερες οποτε μη βαρατε...

Διαβαζοντας την βιβλο του note (επι τη ευκαιρια ενα μεγαλο μπραβο-ευχαριστω στον δημιουργο της) κολλησα σε ενα σημειο στο οποιο θελω την επιβεβαιωση σας.

<<Κατεβάζουμε τον Abyssnote Kernel (μπορείτε να κατεβάσετε οποιονδήποτε custom kernel απο xda αφού εκεί μέσα βρίσκεται το cwm) και αποσυμπιέζουμε το zImage αρχείο που θα βρούμε μέσα στη κάρτα μας.

Ανοίγουμε το Mobile Odin, επιλέγουμε kernel, βρίσκουμε το zImage αρχείο και το ''τικάρουμε''.

Επιλέγουμε ''Flash Firmware'' και περιμένουμε μέχρι να τελειώσει η διαδικάσία.>>

1) Αν και ειναι κατανοητο θελω να ρωτησω για σιγουρια...το αρχειο που κατεβαζουμε απο το λινκ του abyssnote kernel ειναι ειναι ενα zip. To ξεζιπαρω και μεσα στο φακελο εχει ενα αρχειο zimage και ενα ή δυο φακελους ακομα, δε θυμαμαι ακριβως. Εγω απο αυτα παιρνω ΜΟΝΟ το αρχειο zimage (τους αλλους φακελους τους αφηνω δηλαδη) και το κανω copy-paste στην exesternal sd μου και στη συνεχεια ακολουθω την διαδικασια...σωστα;

2) Με αυτον τον τροπο θα αυξηθει ο counter;

3) Εννοειται οτι ετσι παιρναω και στην συνεχεια οποιονδηποτε αλλο kernel θελω οταν θα ειμαι με custom rom;

P.s : Συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα στο s2 τα παντα τα εκανα με odin και δεν θελω να κανω κατι λαθος στο note.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Νεος στο note και παροτι ερχομαι απο s2 πεφτει διαβασμα αυτες τις μερες οποτε μη βαρατε...

Διαβαζοντας την βιβλο του note (επι τη ευκαιρια ενα μεγαλο μπραβο-ευχαριστω στον δημιουργο της) κολλησα σε ενα σημειο στο οποιο θελω την επιβεβαιωση σας.

1) Αν και ειναι κατανοητο θελω να ρωτησω για σιγουρια...το αρχειο που κατεβαζουμε απο το λινκ του abyssnote kernel ειναι ειναι ενα zip. To ξεζιπαρω και μεσα στο φακελο εχει ενα αρχειο zimage και ενα ή δυο φακελους ακομα, δε θυμαμαι ακριβως. Εγω απο αυτα παιρνω ΜΟΝΟ το αρχειο zimage (τους αλλους φακελους τους αφηνω δηλαδη) και το κανω copy-paste στην exesternal sd μου και στη συνεχεια ακολουθω την διαδικασια...σωστα;

3) Εννοειται οτι ετσι παιρναω και στην συνεχεια οποιονδηποτε αλλο kernel θελω οταν θα ειμαι με custom rom;

P.s : Συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα στο s2 τα παντα τα εκανα με odin και δεν θελω να κανω κατι λαθος στο note.

Καλώς ήρθες..:)

1) περνάς μόνο το zImage.Οι άλλοι 2 φάκελοι υπάρχουν πάντα σε flashable zip και είναι για να γίνεται η εγκατάσταση του αρχείου.

2) όχι.

3) Αν θες να περάσεις μέσω mobile Odin έναν kernel, αυτός είναι ο τρόπος.Αν θες μέσω recovery κανείς install το zip.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Καλώς ήρθες..:)

3) Αν θες να περάσεις μέσω mobile Odin έναν kernel, αυτός είναι ο τρόπος.Αν θες μέσω recovery κανείς install το zip.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Οποτε με το mobile odin δεν γραφει ο μετρητης, με cwm θα γραφει ειτε για κερνελ ειτε για custom rom ή και εδω ειμαι ΟΚ;

<<Κατεβάζουμε τον Abyssnote Kernel (μπορείτε να κατεβάσετε οποιονδήποτε custom kernel απο xda αφού εκεί μέσα βρίσκεται το cwm) και αποσυμπιέζουμε το zImage αρχείο που θα βρούμε μέσα στη κάρτα μας.

Ανοίγουμε το Mobile Odin, επιλέγουμε kernel, βρίσκουμε το zImage αρχείο και το ''τικάρουμε''.

Επιλέγουμε ''Flash Firmware'' και περιμένουμε μέχρι να τελειώσει η διαδικάσία.>>

Το μόνο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αν είσαι σε gb rom ποτέ μα ποτέ μην φλασάρεις kernel που είναι για ics rom μέσω cwm recovery,γιατί θα χάσεις το root.Μόνο μέσω mobile odin ή pc odin (προσοχή μετά το φλασάρισμα custom kernel μέσω pc odin αποκτάς το τρίγωνο)

"Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Οποτε με το mobile odin δεν γραφει ο μετρητης, με cwm θα γραφει ειτε για κερνελ ειτε για custom rom ή και εδω ειμαι ΟΚ; "

Θα είσαι οκ.Μόνο με pc odin+custom kernel γράφει ο counter

Παιδιά που δοκίμασαν την darky rom για πείτε μου??? Είναι full ics look???

Nikos from Galaxy Note

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6