Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια στην διαδικασια την ευκολη για ρουτ που περιγραφεται στην βιβλο για cwm το mobile odin κανει δουλεια η free εκδοση η να κατεβασω την επι πληρωμη οπωσδηποτε?

Το odin για pc δεν σου κάνει? ;)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια στην διαδικασια την ευκολη για ρουτ που περιγραφεται στην βιβλο για cwm το mobile odin κανει δουλεια η free εκδοση η να κατεβασω την επι πληρωμη οπωσδηποτε?

Το odin για pc δεν σου κάνει? ;)

Προσοχη στα τριγωνάκια όταν φλασάρουμε με pc odin

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

μπλεξαμε μου φαινεται....

πρωτα θελω να κανω ρουτ το οποιο γινεται με το odin.(πρεπει να εχω εγκαταστησει το κιες για τους drivers,σωστα?)

μετα για να περαστει cwm και να φλασαρω ρομ δεν χρειαζεται να βαλω το mobile odin?

κανει και αυτο που προτεινει ο στινγερ?

με το galaxy s2 ειχα αραξει σε μια ομεγα και δεν ασχολιομουν εδω και καιρο

Αργυρη συνονοματε βοηηηηηθεειιιιααααα

Edited by christou

μπλεξαμε μου φαινεται....

πρωτα θελω να κανω ρουτ το οποιο γινεται με το odin.(πρεπει να εχω εγκαταστησει το κιες για τους drivers,σωστα?)

μετα για να περαστει cwm και να φλασαρω ρομ δεν χρειαζεται να βαλω το mobile odin?

κανει και αυτο που προτεινει ο στινγερ?

με το galaxy s2 ειχα αραξει σε μια ομεγα και δεν ασχολιομουν εδω και καιρο

Αργυρη συνονοματε βοηηηηηθεειιιιααααα

Μην τα μπλέκεις στο μυαλό σου είναι πολύ ποιο απλά.

Θέλεις ροοτ και CMW. (Φαντάζομαι για να βάλεις κάποια custom). Φλάσαρε τον αντίστοιχο CF-root της ρομ που τρέχεις αυτήν την στιγμή και τα έχεις και τα δύο κατευθείαν. Για να φλασάρεις λοιπόν τον κερνελ θέλεις η το mobile odin, ή το odin που σου είπα εγώ και όπως σωστά επεσήμανε ο afilopou πιθανώς να σου μείνει τρίγωνο με την έκδοση για pc (αλήθεια παίζει triangle away στο Note?) οπότε προτίμησε το mobile. Από εκεί και πέρα όταν τελειώσεις θα έχεις CWM + ροοτ και κάνεις ότι θέλεις.

εκανα το ρουτ και μετα

προσπαθω να κατεβασω το mobile odin αλλα δεν δεχεται τον google λογαριασμο μου.

λεει οτι δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτο το διακομιστη.

αρρχικα σκεφτηκα οτι ισως θελει την sim.την εβγαλα απο το galaxy s2 την εβαλα στο νοτε αλλα και παλι τα ιδια....ειναι δυνατον να μην δεχεται τον google account?

Μην τα μπλέκεις στο μυαλό σου είναι πολύ ποιο απλά.

Θέλεις ροοτ και CMW. (Φαντάζομαι για να βάλεις κάποια custom). Φλάσαρε τον αντίστοιχο CF-root της ρομ που τρέχεις αυτήν την στιγμή και τα έχεις και τα δύο κατευθείαν. Για να φλασάρεις λοιπόν τον κερνελ θέλεις η το mobile odin, ή το odin που σου είπα εγώ και όπως σωστά επεσήμανε ο afilopou πιθανώς να σου μείνει τρίγωνο με την έκδοση για pc (αλήθεια παίζει triangle away στο Note?) οπότε προτίμησε το mobile. Από εκεί και πέρα όταν τελειώσεις θα έχεις CWM + ροοτ και κάνεις ότι θέλεις.

Υπάρχει το triangle away αλλα μόνο για ICS.Για αυτό έγραψα προσοχή.Ειλικρινά δεν έχω διαβάσει τον οδηγό του Ηλία ( μην βαράς!!! :lol:)

Λοιπόν ο πιο εύκολος τρόπος εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535025

Κατεβάζεις τη rom που θες (είναι prerooted και δεν αφήνει τριγωνάκια...όχι Πανοράματος)

Σχετικά με το triangle away

"Triangle Away can remove the yellow triangle from your boot screen as well as reset the flash counter, for a select few Samsung devices running Ice Cream Sandwich (Gingerbread builds are NOT supported)." Chainfire told

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

παιδια ευχαριστω και τους 2.

τελικα οκ πηρε και τον λογαριασμο εβαλα και το cwm ,ολα δειχνουν οκ.

παω για efs backup και περασμα craks18.

απο modem τι προτεινετε?

παιδια ευχαριστω και τους 2.

τελικα οκ πηρε και τον λογαριασμο εβαλα και το cwm ,ολα δειχνουν οκ.

παω για efs backup και περασμα craks18.

απο modem τι προτεινετε?

XXLB2

10chars

Εγώ το έκανα σε συσκευή γνωστού με τελευταίο οδηγό και mobile Odin για να περάσω kernel στην συνέχεια και τρίγωνο δεν υπάρχει!! Θα το κάνω και αύριο που θα το έχω πίσω και θα σας πω..πάντως με τον τελευταίο τροπο είναι πραγματικά πολυ εύκολη διαδικασία..αξίζει!

Βασίλη άντε είναι σπίτι και σε περιμένει!! Μεγεια και χαρα περιμένω νέα!!

Edited by efthimis31

Εγώ το έκανα σε συσκευή γνωστού με τελευταίο οδηγό και mobile Odin για να περάσω kernel στην συνέχεια και τρίγωνο δεν υπάρχει!! Θα το κάνω και αύριο που θα το έχω πίσω και θα σας πω..πάντως με τον τελευταίο τροπο είναι πραγματικά πολυ εύκολη διαδικασία..αξίζει!

Βασίλη άντε είναι σπίτι και σε περιμένει!! Μεγεια και χαρα περιμένω νέα!!

Ευθυμη τελικα τι ειχε ?Σου ειπαν?

Ευθυμη τελικα τι ειχε ?Σου ειπαν?

Μου είπαν ότι δεν έχει κάτι κι εγώ τους είπα ότι δόξα τον ύψιστο ακούω καλα και μόνο με το note έχω θέμα..το αφησα να το κοιτάξουν καλύτερα και αύριο θα στείλω να το πάρουν..πάντως πολυ ευγενικοί και εξυπηρετικοι εκει στο service..τι να κάνω θα το πάρω και πίσω και βλέπουμε..κάτι μου λέει ότι δεν θα διορθωθεί..να επιμεινω για αλλαγή ακουστικου? δεν ξέρω...

παιδια το note ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

με την ρομ που του περασα τουλαχιστον ειναι ταχυτατο.

ακουγα διαφορα για lag και δισταζα να το παραγγειλω

και ακομα δεν εχω δει τιποτα προφανως αλλα ειπα να το αναφερω γιατι πραγματικα πεταει

Θα σου έλεγα να επιμείνεις στην αλλαγή του ακουστικού αν πραγματικά έχει πρόβλημα.Δεν μπόρεσες να τους αναπαράγεις το πρόβλημα σου?Εκτός και αν θες επειγόντως ωρυλά :lol:

Μια offtopic ιστορία.Είχα το htc desire hd και από τη μια μεριά η οθόνη ήταν μετατοπισμένη λιγότερο από χιλιοστό πρός τα δεξιά.Το πήγα στο service και ο υπεύθυνος μου είπε ξέχασε το έτσι είναι αυτές οι οθόνες.Βέβαια εκνευρίστηκα γιατί με ενοχλεί να σκάς ένα σκασμό λεφτά και να σου λένε στα μούτρα σου,sorry μεγάλε την πάτησες.Πείσμωσα και τους είπα να το κρατήσουν και να του κάνουν έλεγχο, δεν δέχομαι να το πάρω αν δεν κάνουν έλεγχο (ο τεχνικός είχε κάνει μόνο οπτικό έλεγχο).θες να σου πώ το αποτέλεσμα??Μου άφησαν μόνο το σασί και μου άλλαξαν όλο το υπόλοιπο κινητό (motherboard,οθόνη,card reader,sim υποδοχή τα πάντα).Αν δεν ε'ιχα επιμείνει θα μου είχε μείνει στα χέρια και θα ήταν και εκτός εγγύησης.Η επισκευή εκτός εγγύησης θα ήταν 400 ευρώ

sorry για το off topic

ναι δίκιο έχεις κι εγώ έτσι το σκέφτηκα.. έχω την εντύπωση ότι τώρα ακούγοταν καλύτερα με την stock rom που το γύρισα αλλά πάλι μπορεί να είναι απλά ψυχολογικό. Να δω τι θα μου που αυριο και βλέπω τι θα κάνω. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν επιμένουμε δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά εδώ στο Ελλαντιστάν!

Αληθεια kernel francisco #10 δοκιμάσατε? Τι λεει?

ηλια τι εγινε?το τολμησες?(ics)αν ναι περιμενουμε εντυπωσεις!

Αν είχε κάνει την μετάβαση να είσαι σίγουρος ότι θα είχε δώσει εντυπώσεις...

Μην ντρέπεστε .δοκιμάστε και εσείς .Μην τα περιμένετε όλα από τον Ηλία :lol:

Πέρα από την πλάκα η τελευταία leak ics είχε θέμα με το smemo και το splanner(FCs).Αλλά μόλις πρίν λίγο ο PROTOCHIP μάλλον το έλυσε.Αν πραγματικά είναι οκ θα την δοκιμάσω και εγώ

Originally Posted by xaoc747

AlBa_ZCLP5_ICS_Full_Repack cool Rom. I tested it. So all is ok right now...will see some bugs, if it here

Again problems with SMemo...

PROTOCHIP

Dear xaoc747,

I wil post solution for smemo+smemolite+screencapture in 15 minutes... I can tap and hold to capture, double tap to smemo lite and then use smemo to view or edit...No more FCs here... I am on the way to home and it is hard to attach files now so pls dont upload full_repack yet... Solution is working flawlessly on middle rom...

Kind regards..

Τη φοράω από χθες το βράδυ..: D

Καλή είναι με όντως το πρόβλημα στο Smemo.

Θετικά:

Οι εφαρμογές (ιδίως αυτές που έχουν ξαναγραφτεί για ics) ανοίγουν πιο γρήγορα.

Ο ήχος είναι ένα κλικ πιο δυνατός.

Καλό και σταθερό wifi όπως επίσης και data.

Άμεσο ξεκλείδωμα χωρίς τη παραμόρφωση των pixels στo (μαύρο) wallpaper.

Πολύ smooth με apex launcher.

Αρνητικά:

Όχι τόσο καλή μπαταρία όπως έχουμε συνηθίσει με τους τελευταίος gb kernels (λόγω stock kernel).

Όχι τόσο άμεση απόκριση στο άνοιγμα ρυθμίσεις-κλήσεις-επαφές κτλ. (λόγω stock kernel).

Το πρόβλημα με Smemo (fc)

Λοιπόν λειτουργίες που είχαμε μάθει να ζούμε μαζί, όπως jkay mods και (όσοι χρησιμοποιείτε) εφαρμογές της Samsung.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Τη φοράω από χθες το βράδυ..: D

Καλή είναι με όντως το πρόβλημα στο Smemo.

Θετικά:

Οι εφαρμογές (ιδίως αυτές που έχουν ξαναγραφτεί για ics) ανοίγουν πιο γρήγορα.

Ο ήχος είναι ένα κλικ πιο δυνατός.

Καλό και σταθερό wifi όπως επίσης και data.

Άμεσο ξεκλείδωμα χωρίς τη παραμόρφωση των pixels στo (μαύρο) wallpaper.

Πολύ smooth με apex launcher.

Αρνητικά:

Όχι τόσο καλή μπαταρία όπως έχουμε συνηθίσει με τους τελευταίος gb kernels (λόγω stock kernel).

Όχι τόσο άμεση απόκριση στο άνοιγμα ρυθμίσεις-κλήσεις-επαφές κτλ. (λόγω stock kernel).

Το πρόβλημα με Smemo (fc)

Λοιπόν λειτουργίες που είχαμε μάθει να ζούμε μαζί, όπως jkay mods και (όσοι χρησιμοποιείτε) εφαρμογές της Samsung.

Τσεκαρε xda. O Protochip βρηκε λυση για το smemo

edit και εχειςτσεκαρει ηδη:D

Edited by afilopou

Τσεκαρε xda. O Protochip βρηκε λυση για το smemo

I know..;)

Τώρα μιλάω με τον dev για τη καινούρια έκδοση που έρχεται..;)

Follow me on XDA

Mέχρι στιγμής είναι όλα καλά. Δεν έχω παρατηρήσει SOD. Aπό το μεσημέρι τον πέρασα στο κινητό.

Καλημέρες! Καλά, δεν το χορταίνω να το κοιτάω! Ο Θ Ο Ν Α Ρ Α !

Στα δικά μας τώρα, Jkay για LC1 δεν έχει βγεί ε? Γαμώτο είναι το μόνο που μου λείπει, είδα οτι ο chrank το έκανε port για το ρομ του, αλλά δεν θέλω να πάω σε chranks του έχει βγάλει τα μάτια του ρομ :/

Καλημέρες! Καλά, δεν το χορταίνω να το κοιτάω! Ο Θ Ο Ν Α Ρ Α !

Στα δικά μας τώρα, Jkay για LC1 δεν έχει βγεί ε? Γαμώτο είναι το μόνο που μου λείπει, είδα οτι ο chrank το έκανε port για το ρομ του, αλλά δεν θέλω να πάω σε chranks του έχει βγάλει τα μάτια του ρομ :/

Καλημέρα φίλε μου και καλορίζικο!

Γιατί δεν θέλεις να πας σε Chrack;;; Αυτή τη στιγμή είναι o,τι καλύτερο υπάρχει σε Gb. Αν θες όλη τη ρομ κατέβασε την Full V18...:rolleyes:

Καλημέρα φίλε μου και καλορίζικο!

Γιατί δεν θέλεις να πας σε Chrack;;; Αυτή τη στιγμή είναι o,τι καλύτερο υπάρχει σε Gb. Αν θες όλη τη ρομ κατέβασε την Full V18...:rolleyes:

Καλημέρα και σε σένα! Ευχαριστώ πολύ :) Έρχομαι από GS2 και δηλώνω ενθουσιασμένος με το θηρίο! :O

Ρε ****το η chrack's ας πούμε, έχει ξηλωμένα το noise suppression και το ascending ringtone και μου έχει και τις μαλ@κ!ες του Thunderbolt script μέσα.. Είχα Thunderbolt στο SGS1 και στο SGS2, περισσότερο κακό έκανε παρά καλό :confused: Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την δοκιμάσω το Σ/Κ βέβαια γιατί είδα πως πολλοί συμφορουμήτες την προτείνουν!

Edit. Βρέθηκε και (unofficial) port για LC1 Jkay!!! (deodexed) info here. Δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής σε Checkrom 6

Edited by Stinger

Καλημέρα και σε σένα! Ευχαριστώ πολύ :) Έρχομαι από GS2 και δηλώνω ενθουσιασμένος με το θηρίο! :O

Ρε ****το η chrack's ας πούμε, έχει ξηλωμένα το noise suppression και το ascending ringtone και μου έχει και τις μαλ@κ!ες του Thunderbolt script μέσα.. Είχα Thunderbolt στο SGS1 και στο SGS2, περισσότερο κακό έκανε παρά καλό :confused: Το μόνο σίγουρο είναι πως θα την δοκιμάσω το Σ/Κ βέβαια γιατί είδα πως πολλοί συμφορουμήτες την προτείνουν!

Edit. Βρέθηκε και (unofficial) port για LC1 Jkay!!! (deodexed) info here. Δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής σε Checkrom 6

Κι εγω ειμαι επιφυλακτικος με οτι script μπαινει σε custom rom και το ψαχνω πριν τη περασω, αλλα θα διαπιστωσεις οτι στη Chrack ολα λειτουργουν αψογα...;)

Follow me on XDA