Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εμένα ρε παιδια δουλεύε τέλεια αλλά θα δοκιμάσω με την γυναίκα όταν μπορέσω και θα σας πω.. Περίεργο πάντως!

Edit: Παίδες μόλις δοκίμασα και όλα δουλεύουν τέλεια με Skype..Ήχος και εικόνα όλα κομπλέ, κάμερες μπρος πίσω όλα κομπλέ! Check!

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από εμένα. Με kingdroid v7 το videoskype, skype του video, androidσκαιποβιντεο κλπ κλπ τελος παντων δουλευει μια χαρα. Αυτά .... (για την ώρα)

Κι εμένα ρε παιδια δουλεύε τέλεια αλλά θα δοκιμάσω με την γυναίκα όταν μπορέσω και θα σας πω.. Περίεργο πάντως!

Edit: Παίδες μόλις δοκίμασα και όλα δουλεύουν τέλεια με Skype..Ήχος και εικόνα όλα κομπλέ, κάμερες μπρος πίσω όλα κομπλέ! Check!

Sent from my Galaxy Note

Mε την ρομ του chrack εισαι ?? v17??

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

και σε μενα ολα τελεια με το σκαιπ!

και με την κρισκελο που ειχα και με την κρακ τωρα...(εκανα βιντεοκληση σε pc....κανονικα!)

by the way εξακολουθω με την chracks να παθαινω την πλακα μου καθημερινα:)

το ξαναλεω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ρομ...οτι καλυτερο υπαρχει εξω αυτη την στιγμη για μενα..

και σε μενα ολα τελεια με το σκαιπ!

και με την κρισκελο που ειχα και με την κρακ τωρα...(εκανα βιντεοκληση σε pc....κανονικα!)

by the way εξακολουθω με την chracks να παθαινω την πλακα μου καθημερινα:)

το ξαναλεω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ρομ...οτι καλυτερο υπαρχει εξω αυτη την στιγμη για μενα..

Oντος ειναι οτι πιο smooth του chracks και οτι καλυτερο νομιζω σε ταχυτητα!

Μαλλον θα την ξαναπερασω....ισως κατι δεν εκατσε καλα και δεν μου δουλευει το βιντεο του σκαιπ...

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Όσοι έχετε chrack μπορείτε να αγοράσετε εφαρμογές από google play; Έχω 2.50 ευρώ στη κάρτα αλλά μου βγάζει σφάλμα σε μια εφαρμογή που έχει 1.80...:(

Βέβαια, δε ξέρω αν είναι σφάλμα της ROM γιατί ούτε από pc μπορώ να τη αγοράσω..:p

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Όσοι έχετε chrack μπορείτε να αγοράσετε εφαρμογές από google play; Έχω 2.50 ευρώ στη κάρτα αλλά μου βγάζει σφάλμα σε μια εφαρμογή που έχει 1.80...:(

Βέβαια, δε ξέρω αν είναι σφάλμα της ROM γιατί ούτε από pc μπορώ να τη αγοράσω.. :P

Φιλε Ηλια αν ετοιμαζεσαι να αγορασεις την εφαρμογη απο το play store προσεχαι διοτι δουλευει σε ICS εκδοση αν καταλαβα καλα ;)

kTm Duke 690

Βέβαια, δε ξέρω αν είναι σφάλμα της ROM γιατί ούτε από pc μπορώ να τη αγοράσω..:p

Με μπέρδεψες που έγραψες ότι δεν μπορείς ούτε από το pc.Γενικά με τα upgrades στο google play έχει γίνει της κακομοίρας (ειδικά στις ics rom) με πιο συνηθισμένο πρόβλημα να μην μπορούμε να αγοράσουμε εφαρμογές μέσα απο το κινητό.Από το pc όμως δεν είχα θέμα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Φιλε Ηλια αν ετοιμαζεσαι να αγορασεις την εφαρμογη απο το play store προσεχαι διοτι δουλευει σε ICS εκδοση αν καταλαβα καλα ;)

Αφού είπε ότι φίλος ότι δουλεύει.Θα ήθελα να τη δοκιμάσω κι αν όχι θα την επιστρέψω.

Με μπέρδεψες που έγραψες ότι δεν μπορείς ούτε από το pc.Γενικά με τα upgrades στο google play έχει γίνει της κακομοίρας (ειδικά στις ics rom) με πιο συνηθισμένο πρόβλημα να μην μπορούμε να αγοράσουμε εφαρμογές μέσα απο το κινητό.Από το pc όμως δεν είχα θέμα

Κι όμως..από το απόγευμα δοκιμάζω..:(

Follow me on XDA

Αφού είπε ότι φίλος ότι δουλεύει.Θα ήθελα να τη δοκιμάσω κι αν όχι θα την επιστρέψω.

Κι όμως..από το απόγευμα δοκιμάζω..:(

Για πες μου κάτι, στο /system/app ποιο όνομα έχει το market σου? Vending.apk ή phonesky.apk

Αν δεν βαριέσαι κάνε το εξής τεστ.Κράτα το market που έχεις τώρα ενα backup.Κάνε μέσω settings-applications clear data και cache στο market και force stop.Με root explorer κάνε το delete και πέρασε στο /system/app το phonesky.apk που σου δίνω.Δώσε του τα σωστα permissions κάνε reboot και αν είναι ολα οκ θα σε βγάλει στη παλιά μορφή του market και θα κάνει μόνο του το upgrade σε google play.Δοκιμασε να αγορασεις και πες μου

http://db.tt/WVT9IiPL

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τι? γινεται ? και περνεις και τα λεφτα πισω??

kTm Duke 690

Τι? γινεται ? και περνεις και τα λεφτα πισω??

Εχεις 15' νομιζω ωστε να κανεις ακυρωση της παραγγελιας.

Για πες μου κάτι, στο /system/app ποιο όνομα έχει το market σου? Vending.apk ή phonesky.apk

Το phonesky.apk εχει Αργυρη.

Follow me on XDA

Δες το post στην προηγουμενη σελιδα.Εχω πατησει τροποποιηση.Και μαλιστα εχεις 15 λεπτα από τη στιγμη που θα κατεβει η εφαρμογη (αυτο αλλαξε τελευταια γιατι πιο παλια ειχες 15 λεπτα απο τη στιγμη που παταγες το buy)

Δες το post στην προηγουμενη σελιδα.Εχω πατησει τροποποιηση.Και μαλιστα εχεις 15 λεπτα από τη στιγμη που θα κατεβει η εφαρμογη (αυτο αλλαξε τελευταια γιατι πιο παλια ειχες 15 λεπτα απο τη στιγμη που παταγες το buy)

Ευχαριστω...:)

Και θα το εψαχνα το παλιο μαρκετ!!!

Βεβαια, με προβληματιζει οτι δε μπορω να αγορασω απο το pc...Γιαυτο δε βιαστηκα να κανω αντικατασταση του μαρκετ...

Follow me on XDA

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα!

εκανα back up το μαρκετ με το τιτανιουμ!

μετα το διεγραψα τελειως!

με root explorer εβαλα το Vending.apk στο app μεσα(το βρηκα απο μια παλια καστομ ρομ που ειχα απο τον πρωτο γαλαξια ακομη)..

εκανα restart! το μαρκετ γυρισε στην παλια του μορφη!

πριν κανει update ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ κανονικα:)

μετα αναβαθμίστηκε σε play και τελος...

Ευχαριστω...:)

Και θα το εψαχνα το παλιο μαρκετ!!!

Βεβαια, με προβληματιζει οτι δε μπορω να αγορασω απο το pc...Γιαυτο δε βιαστηκα να κανω αντικατασταση του μαρκετ...

Και καλα έκανες.Δεν σου κάνω όμως τη χάρη να γυρίσω σε gb για να δοκιμάσω αν φταίει η κάρτα σου ή το market :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα παιδια.1) υπαρχει καποια ρομ ics που να δουλευουν ολα σωστα?εχω και το nexus και μου εχει λειψει λιγο..:rolleyes:

2) υπαρχει περιπτωση να βαλουμε το gmail apk απο ics σε gb ? ειμαι με λεομαρ lc1 και δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο να αλλαξω σε chakrs..κερνελ στοκ..

Καλησπερα παιδια.1) υπαρχει καποια ρομ ics που να δουλευουν ολα σωστα?εχω και το nexus και μου εχει λειψει λιγο..:rolleyes:

2) υπαρχει περιπτωση να βαλουμε το gmail apk απο ics σε gb ? ειμαι με λεομαρ lc1 και δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο να αλλαξω σε chakrs..κερνελ στοκ..

1. Όχι ακόμα.Αφου εχεις ακομα το Nexus χρησιμοποιησε το για να πέρνεις τις τζούρες σου.Έγω είμαι με aosp ics αλλά έχει θέματα ακόμα

Καλησπερα παιδια.

Ουτε αυτο γινεται νομιζω....σε λιγο καιρο θα αποζημιωθεις ομως...:)

Εχει δοκιμασει κανεις το LC1 modem?Μου δινει καλυτερα αποτελεσματα!

Οποιος θελει να δοκιμασει, μπορει να κανει install το παρακατω αρχειο απο recovery...:)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=969612&d=1332935038

edit:Μπααααα.....δε θελουν μαλλον τα λεφτα μου οι της Google...Και με το παλιο market βγαζει σφαλμα...

Edited by elthis

Follow me on XDA

Οποιος θελει να δοκιμασει, μπορει να κανει install το παρακατω αρχειο απο recovery...:)

edit:Μπααααα.....δε θελουν μαλλον τα λεφτα μου οι της Google...Και με το παλιο market βγαζει σφαλμα...

οταν λες σου βγαζει καλυτερα αποτελέσματα???

τι σύνδεση εχεις?

οταν λες σου βγαζει καλυτερα αποτελέσματα???

τι σύνδεση εχεις?

Cosmote.Αλλα γενικα με τα modem παιζει περισσοτερο ρολο η γεωγραφικη θεση.

Δοκιμαστε κι αν δεν εισαστε ικανοποιημενοι περνατε αυτο που εχετε.

Follow me on XDA

Σκέτο install χωρίς wipe τίποτα ;.

Σκέτο install χωρίς wipe τίποτα ;.

Δε χρειαζεται Αντωνη (εγω βεβαια παντα κανω...:p).

Ειναι σαν το radio που εχεις συνηθiσει!Θα σου μιλαω με ορους HTC εσενα...:D

Follow me on XDA

Δε προλαβαίνω να το δοκιμάσω σήμερα (αύριο βράδυ σίγουρα), αλλά οποίος θέλει μπορεί να δοκιμάσει το παρακατω οδηγό που υπόσχεται 3G boost!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568959

Follow me on XDA