Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει προστεθεί call recorder σε καμιά LC1, νομίζω.

Υπομονή και κάτι θα βγάλουν..;)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

Ναι, το διάβαζα στο thread του Chrack στους xda που το έλεγε και ο kalagas που είναι call recorder junky :lol:

Πάντως πέρασα και εγώ τελικά Chrack και ο franco test #9 όντως δουλεύει απροβλημάτιστα σε αυτήν την rom

ενώ πριν με criskelo μου τράβαγε σκαλώματα... Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος. Την small έβαλα..

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, το διάβαζα στο thread του Chrack στους xda που το έλεγε και ο kalagas που είναι call recorder junky :lol:

Πάντως πέρασα και εγώ τελικά Chrack και ο franco test #9 όντως δουλεύει απροβλημάτιστα σε αυτήν την rom

ενώ πριν με criskelo μου τράβαγε σκαλώματα... Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος. Την small έβαλα..

φιλε οταν λες εβαλες και εσυ Chrack και franco test #9 εννοεις οτι αφου περασες την ROM κατεβασες και απο το site του franco τον test 9 ή το αφησες ετσι οπως δινει την ROM?

kTm Duke 690

φιλε οταν λες εβαλες και εσυ Chrack και franco test #9 εννοεις οτι αφου περασες την ROM κατεβασες και απο το site του franco τον test 9 ή το αφησες ετσι οπως δινει την ROM?

Οχι αφήνεις αυτόν που έχει η Rom απλά εκεί τον ονομάζει #8 από ότι μου είπαν τα παιδιά χθες και είναι ο test9... αν θες σίγουρα να έχεις τον test τότε κατεβάζεις από εδώ και φλασάρεις... εγώ αυτόν έχω και είμαι μια χαρά με v17

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23850636&postcount=1691

καλημέρα! :happy:

Οχι αφήνεις αυτόν που έχει η Rom απλά εκεί τον ονομάζει #8 από ότι μου είπαν τα παιδιά χθες και είναι ο test9... αν θες σίγουρα να έχεις τον test τότε κατεβάζεις από εδώ και φλασάρεις... εγώ αυτόν έχω και είμαι μια χαρά με v17

http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1691

Καλημερα και σε σενα φιλε... Και εγω εχθες το βραδυ την εβαλα και λεει για τον #8 αλλα ειπαν τα παιδια ειναι αμελια του franco για το ονομα οτι δεν το εχει αλλαξει... Θα το αφισω ως εχει και θα περιμενω να βγει καποιο update διοτι θελω και το call rec

kTm Duke 690

Όπως είναι φίλε μου, ο τεστ #9 είναι.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23850636&postcount=1691

Για δες μία Ευθύμη, και σε σένα #8 θα λέει..;)

Καλημερα και σε σενα φιλε... Και εγω εχθες το βραδυ την εβαλα και λεει για τον #8 αλλα ειπαν τα παιδια ειναι αμελια του franco για το ονομα οτι δεν το εχει αλλαξει... Θα το αφισω ως εχει και θα περιμενω να βγει καποιο update διοτι θελω και το call rec

Ναι, δεν έχει νόημα να περάσεις ξανά των τεστ #9, αφού αυτόν έχει... Δλδ #8 θα σου βγάζει και να τον περάσεις...

Για call rec περιμένουμε όλοι, κάτι θα βγάλουν τα τζιμάνια :)

Μπορώ να περάσω την Chrack επάνω από την Kingdroid χωρίς wipe ;. Kαι οι δύο LC1 είναι.

Λογικά μπορείς.

Κάνε ένα nandroid backup πρώτα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Όπως είναι φίλε μου, ο τεστ #9 είναι.

Για δες μία Ευθύμη, και σε σένα #8 θα λέει..;)

Ναι, δεν έχει νόημα να περάσεις ξανά των τεστ #9, αφού αυτόν έχει... Δλδ #8 θα σου βγάζει και να τον περάσεις...

Για call rec περιμένουμε όλοι, κάτι θα βγάλουν τα τζιμάνια :)

Ναι εγώ όταν την κατέβασα είδα #8 και πέρασα κατευθείαν τον #9 και μετά ενημερώθηκα ότι ήταν λάθος το όνομα, και μου έδωσε ο Ηλίας το link και πέρασα τον τεστ9...και τελικά ναι λέει #8 ;)

Ναι εγώ όταν την κατέβασα είδα #8 και πέρασα κατευθείαν τον #9 και μετά ενημερώθηκα ότι ήταν λάθος το όνομα, και μου έδωσε ο Ηλίας το link και πέρασα τον τεστ9...και τελικά ναι λέει #8 ;)

Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα μπερδέψουμε πολύ κόσμο με αυτή μας την συζήτηση??? :lol::lol:

Συμπέρασμα: η Chrack V17 έχει τoν test #9 franco kernel αλλά εμφανίζεται στον kernel version ως franco #8. Και ξεχωριστά

άμα πας να περάσεις τον franco test #9 θα σου εμφανίζεται ως franco #8.

Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα μπερδέψουμε πολύ κόσμο με αυτή μας την συζήτηση??? :lol::lol:

Συμπέρασμα: η Chrack V17 έχει τoν test #9 franco kernel αλλά εμφανίζεται στον kernel version ως franco #8. Και ξεχωριστά

άμα πας να περάσεις τον franco test #9 θα σου εμφανίζεται ως franco #8.

Ακριβώς όπως τα λές!!!

Λοιπόν 5.000.000 Notes σε 5 μήνες δεν το λες και άσχημα :-)

http://www.engadget.com/2012/03/27/samsung-ships-five-million-galaxy-notes-in-just-five-months/

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

γεια σας παιδια, μολις εριχνα μια ματια στη AOSP rom του imilka

και αυτο που με "κεντραρε" ηταν το γεγονος οτι υπαρχει το tablet mode!

το εχει δοκιμασει κανεις? αξιζει οντως σαν αισθηση σε σχεση με το οπως ειναι κανονικα το note?

λεω να μεινω σε μια rom μεχρι την αναβαθμιση σε ics και εχω καταληξει σε αυτες τις τρεις:

1. Chrack V17

2. CriskeloRomNOTE. v7

3. imilka's AOSP ICS v06

ποια προτεινετε?:food:

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

το εχει δοκιμασει κανεις? αξιζει οντως σαν αισθηση σε σχεση με το οπως ειναι κανονικα το note?

λεω να μεινω σε μια rom μεχρι την αναβαθμιση σε ics και εχω καταληξει σε αυτες τις τρεις:

1. Chrack V17

2. CriskeloRomNOTE. v7

3. imilka's AOSP ICS v06

Εχω δοκιμάσει 1. και 2. και μπορώ να πω με σιγουριά ότι η V17 είναι καλύτερη ίσως και λόγω XXLC1... την 3. δεν ξέρω αλλά κάποιος που την δοκίμασε ας μας πει να ξέρουμε...!!

1. Chrack V17

2. CriskeloRomNOTE. v7

3. imilka's AOSP ICS v06

Επίσης aosp σε tablet mode http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547928

Είμαι με τη συγκεκριμενη 4 μερες τωρα και στην καθημερινη χρηση δεν εχω καποιο θεμα (με 320dpi phone mode)

H rom του imilka ηταν η πρωτη aosp rom που βγηκε για το note.Γενικα ολες οι aosp που θα δειτε στο xda εχουν τα θεματακια τους.Επισης κατι πολυ σημαντικο.Αν για καποιο λογο έχετε βολευτει με τα apps της samsung ( Πχ smemo ,splan κτλ κτλ) απλα να ξεχασετε τη μεταβαση σε aosp.Οι συγκεκριμενες εφαρμογες δεν παιζουν.Καθως επισης δεν υπαρχει fm radio

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

.Επισης κατι πολυ σημαντικο.Αν για καποιο λογο έχετε βολευτει με τα apps της samsung ( Πχ smemo ,splan κτλ κτλ) απλα να ξεχασετε τη μεταβαση σε aosp.Οι συγκεκριμενες εφαρμογες δεν παιζουν.Καθως επισης δεν υπαρχει fm radio

μονο και μονο λογω αυτου εφαγε ενα (Χ) η aosp

εχω κολλημα με το smemo :lol:

Coolpad F1 (8297W)

Παιδια η check Rom οπως και η chraks το lc1 δεν φορανε???

Εχουν η οχι ιδια βαση???

Sent from my GT-N7000

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια η check Rom οπως και η chraks το lc1 δεν φορανε???

Εχουν η οχι ιδια βαση???

Sent from my GT-N7000

Ναι, είναι με την ίδια βάση και ο δύο.

Follow me on XDA

Ναι, είναι με την ίδια βάση και ο δύο.

Ηλια την δοκιμασες καθολου???

Εχει διαφορες απο την chrak's???

Sent from my GT-N7000

Ηλια την δοκιμασες καθολου???

Εχει διαφορες απο την chrak's???

Sent from my GT-N7000

Όχι, δε τη δοκίμασα...

Την είχα κατεβάσει αλλά διάβασα διάφορα προβληματάκια με τη κουζίνα και με ότι προσπαθούσαν να περάσουν οι χρήστες και πήγα στη chrack.

Follow me on XDA

Όχι, δε τη δοκίμασα...

Την είχα κατεβάσει αλλά διάβασα διάφορα προβληματάκια με τη κουζίνα και με ότι προσπαθούσαν να περάσουν οι χρήστες και πήγα στη chrack.

Ok ευχαριστω...

Εγω θα μεινω στην checkRom μου εχει κατσει απιστευτα και σε συνδυασμο με φρανκο v9 εχω και πολυ καλη αυτονομια εκτος του οτι ειναι εξερετικα σμουθ το κινητο...

Μια ερωτηση ακομα...

Επειδη εσβησα το wiget του καιρου μπορει καποιος να ανεβασει κανα λινγκ για lc1...

Sent from my GT-N7000

• Administrators
Επειδη εσβησα το wiget του καιρου μπορει καποιος να ανεβασει κανα λινγκ για lc1...

Μπες στο zip της rom που έχεις, και στο φάκελο /system/app θα βρεις το apk του widget που ζητάς. Βάλτο μετά στο ίδιο path της rom σου με έναν file manager (με root rights) στη συσκευή σου και θα το έχεις κανονικά.

Modpic.gif

Μπορει καποιος που να εχει την criskelo v7 η του chracks v17 περασμενη στο note να δοκιμασει videocall απο το skype του κινητου σε pc και να μας πει εαν δουλευει ??? Εχω δοκιμασει και με της 2 ρομ και δεν δουλευει η βιντεοκληση στο skype. τι μπορει να πειραζει ?? η ρομ ???

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Μπορει καποιος που να εχει την criskelo v7 η του chracks v17 περασμενη στο note να δοκιμασει videocall απο το skype του κινητου σε pc και να μας πει εαν δουλευει ??? Εχω δοκιμασει και με της 2 ρομ και δεν δουλευει η βιντεοκληση στο skype. τι μπορει να πειραζει ?? η ρομ ???

Εγω εχω την chracks v17 αλλα δεν χρησιμοποιω Skype. To Tango video calling πάντως λειτουργεί άψογα οποτε συμπεραινω πως φταιει το skype και οχι οι roms

Tapatalked from my Galaxy Note

Coolpad F1 (8297W)

Εγω εχω την chracks v17 αλλα δεν χρησιμοποιω Skype. To Tango video calling πάντως λειτουργεί άψογα οποτε συμπεραινω πως φταιει το skype και οχι οι roms

Tapatalked from my Galaxy Note

Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Μου κανει εντυπωση παντος που υπαρχουν βιντεο στο youtube με το note να δουλευει σωστα την βιντεοκληση στο skype, οπως επίσης και σχολια στο market play οτι ειναι οκ στο note το skype.

Θα δοκιμασω μαλλον και με οριτζιναλ rom μονο και μονο για να μου φυγει η περιέργεια!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Μου κανει εντυπωση παντος που υπαρχουν βιντεο στο youtube με το note να δουλευει σωστα την βιντεοκληση στο skype, οπως επίσης και σχολια στο market play οτι ειναι οκ στο note το skype.

Θα δοκιμασω μαλλον και με οριτζιναλ rom μονο και μονο για να μου φυγει η περιέργεια!

Φιλε μου καλησπερα... Το skype το ειχα και εγω πριν βαλω την v17 βεβαια και τωρα το εχω αλλα δεν το εχω χρεισιμοποιηση καθολου... Με την προηγουμενη δουλευε τελεια

kTm Duke 690