Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελα ευχαριστώ! και να σου πω όπως είναι το zip-άκι φλασάρω κι αυτός είναι ο test 9? Η νέα μου υπογραφή σου αρέσει? (καλά το link που μου είπες ήταν πιο κάτω και δεν το είχα δει, Μογγόλος εντελώς!!! )

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελα ευχαριστώ! και να σου πω όπως είναι το zip-άκι φλασάρω κι αυτός είναι ο test 9? Η νέα μου υπογραφή σου αρέσει? (καλά το link που μου είπες ήταν πιο κάτω και δεν το είχα δει, Μογγόλος εντελώς!!! )

Το κάνεις install κανονικά όπως κάθε κερνελ και είσαι έτοιμος.

Μη ξεχνάς να κάνεις 2 επανεκκινησεις στη συνέχεια...;)

Είσαι άρχοντας με τέτοια υπογραφή! Lol

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το κάνεις install κανονικά όπως κάθε κερνελ και είσαι έτοιμος.

Μη ξεχνάς να κάνεις 2 επανεκκινησεις στη συνέχεια...;)

Είσαι άρχοντας με τέτοια υπογραφή! Lol

Χαχα ευχαριστώ!! Έτσι θέλω να βλέπουν όλοι πως είμαστε εδώ του note...ξετρελαμένοι!!!! :up:

Καλημερα παιδια... Εχω μια ακομα ερωτηση αφου ο test 9 ετοιμαζεται για τον #10 δεν ειναι (χορις παρεξήγηση ) ανουσια κινηση να τον περασεις αφου μ'αυτο περιμενουμε τον #10 ??
kTm Duke 690

Καλημερα παιδια... Εχω μια ακομα ερωτηση αφου ο test 9 ετοιμαζεται για τον #10 δεν ειναι (χορις παρεξήγηση ) ανουσια κινηση να τον περασεις αφου μ'αυτο περιμενουμε τον #10 ??

Γιατι κατα πασα πιθανοτητα αυτος θα ειναι ο 10 χωρις καμια αλλαγη...

Γιατι κατα πασα πιθανοτητα αυτος θα ειναι ο 10 χωρις καμια αλλαγη...

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου... Αρα αν θελω να εχω τον test 9 μεσα στο κινιτο μου απλα περναω την v17 και ειμαι ετοιμος δεν χρειαζεται μετα να περασω και τον kernel σωστα??

kTm Duke 690

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου... Αρα αν θελω να εχω τον test 9 μεσα στο κινιτο μου απλα περναω την v17 και ειμαι ετοιμος δεν χρειαζεται μετα να περασω και τον kernel σωστα??

Σωστά.....

Παρεμπιπτόντως κι εγώ σε chrack +franco για μια μέρα τώρα χωρίς προβλήματα, παρότι έχω ρυθμίσει max speed 1200 στο kernel.

Όλα καλά κι η μπαταρία σούπερ.

Follow me on XDA

Σωστά.....

Παρεμπιπτόντως κι εγώ σε chrack +franco για μια μέρα τώρα χωρίς προβλήματα, παρότι έχω ρυθμίσει max speed 1200 στο kernel.

Όλα καλά κι η μπαταρία σούπερ.

Πφφφ με βαζεις σε πειρασμο τωρα... Ελεγα να μην ξαναπειραξω τπτ και να αραξω σε criskelo07 + abyss 4.2 μεχρι κατι σε παγωτο. Βαριεμαι να ξαναστηνω....

Προτεινεις δηλαδη??

Πφφφ με βαζεις σε πειρασμο τωρα... Ελεγα να μην ξαναπειραξω τπτ και να αραξω σε criskelo07 + abyss 4.2 μεχρι κατι σε παγωτο. Βαριεμαι να ξαναστηνω....

Προτεινεις δηλαδη??

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Και κυρίως λόγω lc1 που είναι καλύτερη σαν βάση από αυτή του criscelo...

Follow me on XDA

Προτεινεις δηλαδη??

Dear Dude, με το που θα την περάσεις θα καταλάβεις διαφορά προς το καλύτερο... το έκανα την Κυριακή και ήμουν κι εγώ σαν κι εσένα με Criskelo δλδ και abyss... νομίζω οι περισσότεροι την τελευταία εβδομάδα σε v17 + franco test 9 είμαστε :D και όντως η LC1 είναι καλύτερη

Dear Dude, με το που θα την περάσεις θα καταλάβεις διαφορά προς το καλύτερο... το έκανα την Κυριακή και ήμουν κι εγώ σαν κι εσένα με Criskelo δλδ και abyss... νομίζω οι περισσότεροι την τελευταία εβδομάδα σε v17 + franco test 9 είμαστε :D και όντως η LC1 είναι καλύτερη

OK, OΚ, ΟΚ θα φλασάρω για μια ακόμη φορά. (Πολύ δύσκολος είμαι....)

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο franco πάει για Nobel price!! Δείτε πως η μπαταρία πήγε από 39% στο 42% τέρμα δεξια!!! LOLOLOL respect!!

Sent from my Galaxy Note

Ρέ, αφήστε μας στην ησυχία μας. Καλά το έστησα. Έχω kingdroid και abbys. Επειδη kernel έχω περάσει μόνο με odin mobile άμα φλασαρω με recovery πως τον περναω;και ποτε;μετά την ρομ;

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο franco πάει για Nobel price!! Δείτε πως η μπαταρία πήγε από 39% στο 42% τέρμα δεξια!!! LOLOLOL respect!!

Sent from my Galaxy Note

Ναι αλλά εκείνη την στιγμή το έβαλες στο PC??? Γιατί κάτω κάτω έχει λίγο πράσινο εκεί που λέει "φόρτιση"...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρέ, αφήστε μας στην ησυχία μας. Καλά το έστησα. Έχω kingdroid και abbys. Επειδη kernel έχω περάσει μόνο με odin mobile άμα φλασαρω με recovery πως τον περναω;και ποτε;μετά την ρομ;

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2

κατεβάζεις το αρχείο του kernel σε μορφή zip και πας από recovery και κάνεις wipe dalvik και μετά install zip file και εντοπίζεις το αρχείο από εκεί που έσωσες και το κάνεις install.. μετά είσαι κομπλε! Ετσι μπορείς να δοκιμάσεις και διάφορους kernels σε συνδυασμό με διάφορες rom

Sent from my Galaxy Note

Βρε Ευθυμη αφου το εχεις βαλει στη φορτιση λογικο ειναι να ανεβει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ναι αλλά εκείνη την στιγμή το έβαλες στο PC??? Γιατί κάτω κάτω έχει λίγο πράσινο εκεί που λέει "φόρτιση"...

Βρε Ευθυμη αφου το εχεις βαλει στη φορτιση λογικο ειναι να ανεβει

Παρατηρήστε προσεκτικά! Κάνει την μεγάλη καμπύλη (ναι εκεί που το έβαλα στο PC) και μετά κάνει την μικρή (από 39% σε 42%) στο τέλος της καμπύλης... εκεί δεν φορτίζει φαίνεται! Άσε που όταν το έβγαλα από το PC έλεγε 39%, μετά το άνοιξα γιατί δέχθηκα μήνυμα και ήταν στο 40% και μετά από λίγο 42%...

Πέραν της πλάκας είναι καθαρά θέμα του εικονιδίου φυσικά είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ξέρω ότι η ενέργεια δεν δημιουργείται από το πουθενά απλά είπα να κάνουμε λίγο πλάκα :p:p

Edited by efthimis31

Μετα απο πολλες μα πολλες δοκιμες εχω να πω οτι πιο σμουθ χωρις ιχνος κοληματος το διαπηστωσα μονο με τον franko(6/8/9)

Επισης ειμαι με check rom v6 και ολα ειναι ομαλα...

Δεν δοκιμασα την καινουρια chrack ακομα...

Τι λετε αξιζει να την βαλω η να μεινω ως εχω???

Sent from my GT-N7000

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μετα απο πολλες μα πολλες δοκιμες εχω να πω οτι πιο σμουθ χωρις ιχνος κοληματος το διαπηστωσα μονο με τον franko(6/8/9)

Επισης ειμαι με check rom v6 και ολα ειναι ομαλα...

Δεν δοκιμασα την καινουρια chrack ακομα...

Τι λετε αξιζει να την βαλω η να μεινω ως εχω???

Sent from my GT-N7000

Η v6 στηρίζεται σε LB1? Αν ναι τότε αξίζει τον κόπο κατ' εμε να δεις και LC1... κρατα κι ένα backup της τωρινής κατάστασης και γυρνάς στην συνέχεια αν δεν σου γεμίσει το μάτι η v17. Αν βαριεσαι κάτσε εκεί αφού είσαι τόσο καλά :rolleyes:

ετοιμος...πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες!titanium....και στησιμο!και ελπιζω να αραξω για λιγο αν δεν με ξεσηκωσετε παλι!

Με 45% μπαταρια μπορουμε να φλασαρουμε ROM? Θα μπω και εγω στο τρυπακι ακουσα πολυ καλα λογια

Edit : τυπογραφικο λαθος και το διορθοσα

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Με 45% μπαταρια μπορουμε να γλασαρουμε ROM? Θα μπω και εγω στο τρυπακι ακουσα πολυ καλα λογια

Με όσο θες flashαρεις...Απλα όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο για την ώρα που γίνεται εγκατάσταση η rom να μη κλείσει από μπαταρία.

Follow me on XDA

Παιδια περασα τιν v17 αλλα μου λεει στο εκδοση βασικου φασματος N7000XXLB2 ειναι λογικο?? LC1 δεν επρεπε να λεει? πιο κατω λεει κανονικα Chrack v17 ΧΧLC1

Edit : πατοντας *#1234# βγαζει

PDA : N7000XXLC1

PHONE : N7000XXLB2

CSC : N7000 XALC1

Edit 2 : Ακομα ενα αρνητικο και ξενερωσα οταν το ειδα... Δεν εχει REC οταν κανεις κλεισεις :( γ-α-μ-ω και ηταν καλο αυτο... Μπορω καπως να το βαλω χειροκινητα?

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Παιδια περασα τιν v17 αλλα μου λεει στο εκδοση βασικου φασματος N7000XXLB2 ειναι λογικο?? LC1 δεν επρεπε να λεει? πιο κατω λεει κανονικα Chrack v17 ΧΧLC1

Edit : πατοντας *#1234# βγαζει

PDA : N7000XXLC1

PHONE : N7000XXLB2

CSC : N7000 XALC1

Edit 2 : Ακομα ενα αρνητικο και ξενερωσα οταν το ειδα... Δεν εχει REC οταν κανεις κλεισεις :( γ-α-μ-ω και ηταν καλο αυτο... Μπορω καπως να το βαλω χειροκινητα?

Δεν έχει προστεθεί call recorder σε καμιά LC1, νομίζω.

Υπομονή και κάτι θα βγάλουν..;)

Follow me on XDA