Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά δοκιμάσω τώρα τη νέα Chrack' s V17!

Εκτός από το ότι έχει JKay είναι όπως εκπληκτική!πολύ καλή απόκριση, καθόλου lag και πολύ όμορφη! Σας τη προτείνω ανεπιφύλακτα :-)

Edit: Σόρρυ για το τυπογραφικό, αυτά παθαίνεις όταν γράφεις βιαστικά σε οθόνη αφής! :P

λεω να την δοκιμασω και εγω μια και με λεομαρ δεν ειμεινα και τοσο ευχαριστημένος...

θα σου πω εντυπώσεις μολις την βαλω..

το μονο που με ανησυχεί ειναι οτι εχει φρανκο κερνελ....

λεω να την δοκιμασω και εγω μια και με λεομαρ δεν ειμεινα και τοσο ευχαριστημένος...

θα σου πω εντυπώσεις μολις την βαλω..

το μονο που με ανησυχεί ειναι οτι εχει φρανκο κερνελ....

Άλλαξε τον λοιπόν!...;)

Γιατί να μείνεις με franco δηλ;;;

Εγώ αλλάζω τον κερνελ πριν την εγκατάσταση ακόμα αντικαθιστώντας το zImage στο zip αρχείο της ROM.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Άλλαξε τον λοιπόν!...;)

Γιατί να μείνεις με franco δηλ;;;

Εγώ αλλάζω τον κερνελ πριν την εγκατάσταση ακόμα αντικαθιστώντας το zImage στο zip αρχείο της ROM.

ναι ναι αυτο θα κανω σιγουρα!

απλά θα τον αφησω λιγο μηπως δουλεψει σωστα με την συγκεκριμένη ρομ:)

μολις δω το "παραμικρο" ομως mobile odin και cf root με την μια...:)

Πολυ καλημερα σε ολους... Ρε παιδες επειδη μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι να αλλαξω απο Chrack's v14 σε v17 εχει τρομερες αλλαγες??
kTm Duke 690

Πολυ καλημερα σε ολους... Ρε παιδες επειδη μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι να αλλαξω απο Chrack's v14 σε v17 εχει τρομερες αλλαγες??

Τρομερες αλλαγες θα υπαρξουν μονο οταν παμε σε ics...

Σιγουρα ομως η τελευταια base LC1 ειναι καλυτερη απο τις προηγουμνες.

Follow me on XDA

Τρομερες αλλαγες θα υπαρξουν μονο οταν παμε σε ics...

Σιγουρα ομως η τελευταια base LC1 ειναι καλυτερη απο τις προηγουμνες.

Φιλε Ηλια οπως παντα πρωτοπορος στις απαντισεις και στη βοηθεια ευχαριστω γι'αυτο (οχι οτι ολα τα παιδια εδω μεσα δεν βοηθανε μην παρεξηγηθω) το γνωριζω οτι σε ics θα υπαρξουν τεραστιες αλλαγες αλλα εχω παρατηρηση κατι ρε φιλε με αυτη που φοραω (LB1) πριν την βαλω αυτη ειχα πιο πολυ σημα (οχι οτι εχω προβλημα ομιλιας) απλα εκει που στο μερος που ηταν full το σημα τωρα ειναι με 2 γραμμες... Δεν ξερω μηπως ειναι οικονικο αυτο διοτι οπως ειπα και πριν δεν εχω προβλημα ομιλιας

kTm Duke 690

Και μένα με ψησατε και κατεβάζω να δοκιμάσω v17, κατέβασα την full και ότι δεν θέλω το βγάζω.. Και αυτό μόνο και μόνο να δω την διαφορά ενδεχόμενα από LB1 σε LC1 αντίστοιχα.. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλα τα καλά παιδιά!!

Sent from my Galaxy Note

Πιστεύω πως αν έχεις χρόνο να τη περάσεις θα δε θα το μετανιώσεις! Εκεί που λες οι Ginger Roms δεν μπορούν να φτάσουν πιο μπροστά ήρθε η LC1 και μας αναστάτωσε πάλι!

Άλλαξα και εγώ τον Franco και πέρασα Abbyss για σταθερότητα και είμαι πολύ ικανοποιημένος! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Παιδια η chracs v17 ειναι με ics look???

Sent from my GT-N7000

Εχει καποια στοιχεια αλλα απο τα λιγα που ειδα δεν ειναι σαν καποιες αλλες,δες και τα screenshots να καταλαβεις καλυτερα απο το νημα στο XDA..

παντως μπορω να πω απο τα λιγα λεπτα που την φοραω οτι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη και smooth..αξιζει τον κοπο και επισης και η μπαταρια του δειχνει αρκετα καλη..

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

εκανα και γω μια μεταβαση απο FrancoKernel#9 σε AbyssKernel4.2(final)

η μονη διαφορα που βλεπω μεχρι στιγμης ειναι οτι εχω χαμηλοτερο σκορ στο benchmark χαχα..

Coolpad F1 (8297W)

Εγώ κατέβασα και πέρασα τώρα το πρωί την v17 και έχει franco #8 πάνω και πάει νεράκι.. Οπότε δοκιμάστε τον 8 ή ακόμα και τον τελευταίο 9 αλλά όχι τον test 9 να δείτε πως παει

ΡΕ σεις έβγαλα κατά λάθος το clock.apk και τώρα δεν θα έχω ξυπνητήρι για αυριο συν ότι άλλο περιέχει η stock εφαρμογή.. Ξέρεις κάνεις που μπορώ να την βρω??!!! Ευχαριστω!!

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

• Administrators
ΡΕ σεις έβγαλα κατά λάθος το clock.apk και τώρα δεν θα έχω ξυπνητήρι για αυριο συν ότι άλλο περιέχει η stock εφαρμογή.. Ξέρεις κάνεις που μπορώ να την βρω??!!! Ευχαριστω!!

Άνοιξε από τον υπολογιστή σου το .zip αρχείο της rom που έχεις βάλει και ψάξε στο φάκελο /system/app. Εκεί θα βρεις το apk που θέλεις, το πετάς στην κάρτα μνήμης σου και μετά με κάποιον file explorer με root rights το κάνεις paste στον φάκελο /system/app στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Άνοιξε από τον υπολογιστή σου το .zip αρχείο της rom που έχεις βάλει και ψάξε στο φάκελο /system/app. Εκεί θα βρεις το apk που θέλεις, το πετάς στην κάρτα μνήμης σου και μετά με κάποιον file explorer με root rights το κάνεις paste στον φάκελο /system/app στη συσκευή σου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Από την συσκευή το έκανα όλα καλά...

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

Μετα απο 3 μερες με aosp ics και σημερα ολη μερα με το port της AOKP b28 που εκανε ο Jamie τολμω να ομολογησω οτι τα πραγματα πανε παρα πολυ καλα.Λειτουργικοτατο το τηλεφωνο,με ενα θεματακι που στο incoming call τους εχει ξεφυγει λιγο η οθονη προς τα κατω αλλα μπορεις να απαντησεις.Πραγματικα πιστευω οτι με το που θα βγουν τα kernel sources τα παιδια θα κανουν θαυματα.Δειτε λιγο το thread στο xda.

Επειδη και γω προς τα κει ημουν για καιρο και σκεφτομαι να ξαναπαω για πες μου σε παρακαλω...

1)σε σχεση με imilka εχει διαφορες το port του Jamie; εννοω απο αποψη σταθεροτητας

2)Εχεις μηπως δοκιμασει και stunner; και αν ναι ποια ειναι πιο σταθερη;

3) υπαρχει ακομα το θεμα με τη διαχειριση μνημης και σε aosp και σε aokp;

4)τελος ποιο widget εχεις για τον καιρο;

Ευχαριστω

Επειδη και γω προς τα κει ημουν για καιρο και σκεφτομαι να ξαναπαω για πες μου σε παρακαλω...

1)σε σχεση με imilka εχει διαφορες το port του Jamie; εννοω απο αποψη σταθεροτητας

2)Εχεις μηπως δοκιμασει και stunner; και αν ναι ποια ειναι πιο σταθερη;

3) υπαρχει ακομα το θεμα με τη διαχειριση μνημης και σε aosp και σε aokp;

4)τελος ποιο widget εχεις για τον καιρο;

Ευχαριστω

1 2 3 .Κοιτα μπορεις με jamie να εισαι τοσο σε phone mode(320) οσο και σε tablet mode (160) χωρις ιδιαιτερα προβληματα.Επισης με jamie δεν ειχα θεματα με restore απο titanium (πχ το wind up knight δεν μπορουσα με τις αλλες 2 να το κανω restore παρα μονο στην internal sdcard).Δεν μου εχει εμφανισει sod ουτε χαμηλη μνημη και η μπαταρια ειναι οκ Γενικα υπαρχουν ακομα θεματακια απλα μπορεις πια να χρησιμοποιεις αυτες τις ρομ για daily use

4 beautiful widgets για τον καιρο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Wow..μια χαρα τα πηγε απο θεμα αυτονομιας! Αλλα εχω θεμα με την καμερα που θελω να δουλευει αψογα..γεγονος που καθιστα αδυνατη την μεταβαση σε ics rom. Εχουν ολες ακομα bugακια σε αυτον τον τομεα ετσι δεν ειναι?

Tapatalked from my Galaxy Note

Coolpad F1 (8297W)

Τελικά όσοι φοράτε την v17 από Κρακ έχετε καταλήξει σε κερνελ? Εμένα ο abyss νομίζω ότι ψιλοσερνεται.. Καλύτερα με Franco.. Για δώστε feedback οποίος θέλει..

Sent from my Galaxy Note

Wow..μια χαρα τα πηγε απο θεμα αυτονομιας! Αλλα εχω θεμα με την καμερα που θελω να δουλευει αψογα..γεγονος που καθιστα αδυνατη την μεταβαση σε ics rom. Εχουν ολες ακομα bugακια σε αυτον τον τομεα ετσι δεν ειναι?

Εννοείς το recording.Γιατι san φωτογραφικη δεν εχει θεμα.Το recoding εχει λυθει εμμεσα με την εφαρμογη videocam illusion απο το market.Αλλα και παλι δεν θα προλαβεις να δοκιμασεις το port του Jamie μιας και τα πηρε κρανιο και εκλεισε το thread αφου λιγες ωρες μετα το ανεβασμα της b28 o Chrisx ανεβασε και αυτος ενα μαγειρεμενο port.Και οτι ειχα πει οτι θα ηρεμησω με τα φλασαρισματα :angry::angry:

ps και ο imilka εκλεισε το thread του

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εδω και 4 ωρες με franco kernel #9 (οχι τον δοκιμαστικό) παει μια χαρα το κινητο. Κανενα lag και πολυ γρηγορο. Απο μπαταρια ειναι καπως νωρίς για να εκφέρω γνώμη :-)

Coolpad F1 (8297W)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!Στις 2 τελευταίες εκδόσεις (KL7-KL8) υπάρχει πρόβλημα με το rooting.Η λύση αν είσαστε σε κάποια απο αυτές τις 2, είναι να περάσετε μια παλαιότερη έκδοση firmware μέσω του odin, να κάνετε root και συνέχεια να περάσετε όποια custom rom θέλετε...:)

Τρόπος Νο1:

Τι χρειαζόμαστε:

Το InicialCFRootFlasher.Ξεζιπάρουμε και βάζουμε τα αρχεία σε έναν φάκελο της επιλογής μας.

Τον αντοιστοιχο cf-root της έκδοσης που έχουμε περασμένη στη συσκευή μας και βρίσκεται στις ρυθμίσεις-πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο, απο το 3ο ή 4ο post εδω. (π.χ. CF-Root-SGN_DX_XSP_KL1-v5.0-CWM5.zip)

Κατεβάζουμε το InicialCFRootFlasher και το ξεζιπάρουμε στον υπολογιστη σε κάποιον φακελο της αρεσκείας μας.

Κατεβάζουμε το CF-Root, ανοίγουμε το .zip αρχείο, ανοίγουμε και το .tar αρχειο που ειναι μέσα του και ξεζιπάρουμε το zImage αρχειο στον φακελο του InicialCFRootFlasher/zImage.

Συνδέουμε τη συσκευή μας στον υπολογιστή και ανεβαζουμε τη λήξη ''χρ. ορίου οθ.'' στα 10 λεπτά.

Στη συνέχεια, διπλό κλιλ στο αρχείο ''already-rooted'' όπου θα ανοίξει ένα παράθυρο.Ακολουθούμε τις οδηγίες που γράφει (2-3 κλικ ακόμα) και είμαστε έτοιμοι μετά την επαννεκίνηση....:D

Τρόπος Νο2:

Αν θέλουμε ΜΟΝΟ root στις τελευταίες εκδόσεις (KL7-KL8) όπου ΔΕ γίνονται μέσω odin και CF Root , μπορείτε να ακουλουθήσετε την εξής διαδικασία:

Κατεβάζουμε ένα οποιαδήποτε παλαιότερο official firmware και το περνάμε μέσω odin.

Στη συνέχεια αγοράζουμε απο το android market το [root] Mobile ODIN Pro, επιλέγουμε ''Enable EvenRoot'' και πλέον είμαστε σε θέση να περάσουμε τις KL7-KL8, μέσω της εφαρμογής, κρατώντας το root.

Και ένα βίντεο που μπορείτε να δείτε τη διαδικασία (δεν ισχύει για KL7-KL8):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1435719

ΔΕ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΝΟΥΣ, ΕΚΡΑΓΕΙ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΘΕΙ ΣΕ IPHONE Κ.Τ.Λ.

Εκανα τα παραπανω...στον φακελο οπου εβαλα το zImage,υπαρχουν 2 αρχεια,( already rooted και not-rooted-yet.Εγω που δεν εχω κανει ακομα root το NOTE,σε ποιο αρχειο κανω διπλο κλικ? γιατι παραπανω λες οτι κανουμε στο ''already-rooted'',χωρις να διευκρινιζεται αν ειμαστε ηδη root η οχι.

Ευχαριστω πολυ

Εκανα τα παραπανω...στον φακελο οπου εβαλα το zImage,υπαρχουν 2 αρχεια,( already rooted και not-rooted-yet.Εγω που δεν εχω κανει ακομα root το NOTE,σε ποιο αρχειο κανω διπλο κλικ? γιατι παραπανω λες οτι κανουμε στο ''already-rooted'',χωρις να διευκρινιζεται αν ειμαστε ηδη root η οχι.

Ευχαριστω πολυ

Αν δεν είσαι root, non rooted yet...

Το άλλο είναι για αν είσαι ήδη rooted...:)

Ελπίζω να έχεις κάνει downgrade σε παλιότερη έκδοση firmware όπου λειτουργεί αυτός ο τρόπος.

Αν θες, ρίξε μια ματιά στο βίντεο που έχω βάλει στον οδηγό για το πως να κανείς root.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Εγω που έχω crikelo 07 με κερνελ franco9 το μου προτεινετε?

Να αλλάξω ρομ?

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα