Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το "περίεργο" εικονίδιο μου εμφανίζεται!

Συγγνώμη αυτό το λες αχνό??Τί κουλαμάρα είναι αυτή ??Πρώτη φορά το βλέπω .Το κινητό ήταν του κουτιού?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό το "περίεργο" εικονίδιο μου εμφανίζεται!

Ερμή κι εγώ πρώτη φορά βλέπω τέτοιο εικονίδιο!

Μήπως το βγάζει κάποια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει;;;

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ναί το κινητό ήτανε σφραγισμένο και ελληνικο! Πέρασε και το τελευταίο update. Παρόλα αυτά αυτό το περίεργο εικονίδιο εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες... εκτός της αρχικής κλειδωμένης! Και εκτός απο τις εφαρμογές.

Ναί το κινητό ήτανε σφραγισμένο και ελληνικο! Πέρασε και το τελευταίο update. Παρόλα αυτά αυτό το περίεργο εικονίδιο εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες... εκτός της αρχικής κλειδωμένης! Και εκτός απο τις εφαρμογές.

Αν θες τη γνωμη μου πηγαινε το πισω.Δεν εχει λογο υπαρξης αυτο το εικονιδιο

Ερώτηση αν και χαζη...δεν φανταζομαι να το εχει το wallpaper που εχεις?Μπορεις να κανεις upload την εικονα που χρησιμοποιεις σαν wallpaper?Αν αλλαξεις wallpaper παραμενει?

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μήπως να του έκανα ενα hard reset! μή μπέκω με service χωρίς λόγο? Πώς επανέρχεται στην αρχική κατάσταση, και κρατάω backup τα πάντα με kies?

Μήπως να του έκανα ενα hard reset! μή μπέκω με service χωρίς λόγο? Πώς επανέρχεται στην αρχική κατάσταση, και κρατάω backup τα πάντα με kies?

Δες σε παρακαλω αυτο που εγραψα στο τροποποιημενο μου μυνημα για το wallpaper

Αν θες τη γνωμη μου πηγαινε το πισω.Δεν εχει λογο υπαρξης αυτο το εικονιδιο

Ερώτηση αν και χαζη...δεν φανταζομαι να το εχει το wallpaper που εχεις?Μπορεις να κανεις upload την εικονα που χρησιμοποιεις σαν wallpaper?Αν αλλαξεις wallpaper παραμενει?

Κι όμως! Ητανε το μόνο που δεν είχα πειράξει... το wallpaper!!! Αυτό έκανε τη ζημιά. Το άλλαξα και έφυγε !

Κι όμως! Ητανε το μόνο που δεν είχα πειράξει... το wallpaper!!! Αυτό έκανε τη ζημιά. Το άλλαξα και έφυγε !

Αμαν βρε Ερμη και με κοψοχολιασες βραδιατικα.Ευτυχως ανεβασες το δευτερο screenshot που εδειχνε τις εφαρμογες σου και το αχνο usb :lol::lol:.Τελοσπαντων τελος καλα ολα καλα

Περίεργο.. γιατί δεν είχα διαλέξει κανένα wallpaper. Ισως γι αυτό επειδή ήτανε... "μαμα"....

καλά τι κουλό ήταν αυτό το εικονίδιο????!!!! Μάλλον κάποια εφαρμογή άφησε το "σημάδι" της!!! Τέλος καλό όλα καλά πάντως!:D

Περίεργο.. γιατί δεν είχα διαλέξει κανένα wallpaper. Ισως γι αυτό επειδή ήτανε... "μαμα"....

Δεν νομίζω.Δεν έχει σχέση που είναι μαμά.Το συγκεκριμένο wallpaper παντως δεν είναι μαμά.Το είχες κατεβάσει από κάπου?

καλά τι κουλό ήταν αυτό το εικονίδιο????!!!! Μάλλον κάποια εφαρμογή άφησε το "σημάδι" της!!! Τέλος καλό όλα καλά πάντως!:D

Πιστεύω ότι ήταν μέρος του wallpaper.Δεν είμαι ειδικός στις φωτό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια εφαρμογή μπορεί να κάνει από μόνη της κάτι τέτοιο σε μια φωτογραφία

Δεν νομίζω.Δεν έχει σχέση που είναι μαμά.Το συγκεκριμένο wallpaper παντως δεν είναι μαμά.Το είχες κατεβάσει από κάπου?

Πιστεύω ότι ήταν μέρος του wallpaper.Δεν είμαι ειδικός στις φωτό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια εφαρμογή μπορεί να κάνει από μόνη της κάτι τέτοιο σε μια φωτογραφία

Τελικά καμιά φορά η πιο απλοϊκή λύση είναι και η σωστή...:p

Παιδια φοραω την checkrom με το ics και ψαχνω ενα wiget για τον καιρο...

Υπαρχει κατι ωραιο???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια φοραω την checkrom με το ics και ψαχνω ενα wiget για τον καιρο...

Υπαρχει κατι ωραιο???

Εγώ έχω fancy widgets στο κλείδωμα και HD Widgets για το homescreen και γενικά είμαι happy!! Ειδικά το hd έχει και διαστάσεις 5x γιατί ως γνωστόν την έχουμε τούμπανο την οθοναρα μας!! Α, και δεν ξέρω για ICS αν παίζει κανονικά κομπλέ κτλ.. Φαντάζομαι θα είναι οκ

Παιδια γύρισα σε franco #8 από την αντίστοιχη έκδοση #9 γιατί μου κόλλησε κάνα δύο φορές στο ξεκλειδώματα.. Τελικά συμβαίνει και σε μένα το κολημμα.. 2 φορές σήμερα με criskelo rom

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

παιδια εβαλα την τελευταια franco 9 TEST ομως και επιτελους το κινητο μου δουλευει με το συγκεκριμένο κερνελ για πρωτη φορα!:)

πραγματικα εντυπωσιάστηκα! βούτυρο στα παντα!:)

η ρομ που φοραω ειναι η τελευταια του λεομαρ(που επισης τα σπαει!)

Σε εμένα έκλεισε από μόνο του το κινητό μετά από 10 ώρες με τον kernel του franco. Έχω την rooted LC1

Σε εμένα έκλεισε από μόνο του το κινητό μετά από 10 ώρες με τον kernel του franco. Έχω την rooted LC1

οταν λες εκλεισε τι εννοεις?

Τελικά πέρασα τον speednote N7000 του hardcore και νομίζω ότι είναι πολύ smooth.. Μου αρέσει! Φαντάζομαι τον έχετε δοκιμάσει αυτόν τον kernel ε?

Sent from my Galaxy Note

παιδια εβαλα την τελευταια franco 9 TEST ομως και επιτελους το κινητο μου δουλευει με το συγκεκριμένο κερνελ για πρωτη φορα!:)

πραγματικα εντυπωσιάστηκα! βούτυρο στα παντα!:)

η ρομ που φοραω ειναι η τελευταια του λεομαρ(που επισης τα σπαει!)

Απαντω επειδη εχω το ιδιο στησιμο αυτην την στιγμη και θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...:)

Καταρχην ο franco 9 ειναι ο μονος που μου προκαλεσε SODs, αρα θα επιστρεψω στον 6 που για μενα ειναι αψογος σε ολα του.

Δευτερον,ενω ειπα να δωσω 2η ευκαιρια στην checkrom μπορω να πω οτι ειναι η πιο αργη σε feeling rom που εχω δοκιμασει (βεβαια ειναι η μονη LC1 που δοκιμασα) και την κραταω μονο και μονο μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο λιγο με την καινουργια εκδοση LC1 και τις καινουργιες ICS που κυκλοφορουν. Το δε kitchen το βρισκω buggy καθως καποια απο τα πακετα δεν κατεβαινουν, κατεβαινουν και δεν εγκαθιστανται κτλ. Ισως να εχω αδικο,αλλα την εχω εδω και δυο μερες και σε σχεση με την darky που ειχα πριν (παρεπιπτοντως η καλυτερη gingerbread για μενα) ειναι εμφανως πιο αργη.

Τελος, να πω οτι βρηκα πολυ καλο το ICS domination theme. Πραγματικα πολυ κοντα σε ICS.

οταν λες εκλεισε τι εννοεις?

Το είχα παρατημένο το κινητό για καμμια ώρα στο τραπέζι, και μετά πάω να πατήσω το power, home button, όλα τα buttons το κινητό είχε απενεργοποιηθεί. Του έβγαλα την μπαταρία και ξαναλειτούργησε

Μια φρέσκια "δυσάρεστη" είδηση για το ICS update από το engadget: http://www.engadget.com/2012/03/22/galaxy-note-ics-upgrade-pushed-back-to-q2-adds-exclusive-set-of/

Παρόλα αυτα όταν με το καλό έρθει θα τη συνοδεύουν αρκετά καλούδια! :-)

Υπομονή λοιπόν για λίγο ακόμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

:lol:Μόλις πήγα να κάνω Post το ίδιο βίντεο...

Πάντως από ότι δείχνει η Samsung υποστηρίζει θερμά το Note και με εφαρμογές δικές της...

Πχ Ηη HTC έχει το Sense που στην ουσία είναι ένα πολύ καλό UI...

Αυτό που φαίνεται όμως στο βίντεο είναι κάτι διαφορετικό από ένα UI...

Είναι εφαρμογές φτιαγμένες από την Samsung ειδικά για το Note...

Aν εξελίξει ακόμα περισσότερο το TouchWiz θα μιλάμε για τρομερή υποστήριξη...

Μετά το βιντεάκι αυτό (που δείχνει στην ουσία ένα πολύ διαφορετικό ICS) χαίρομαι που πήγα στο Note...

Kαι αν είναι να παρουσιάσουν κάτι καλό καλύτερα να αργήσουν και 1 και 2 μήνες...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάντως από ότι δείχνει η Samsung υποστηρίζει θερμά το Note και με εφαρμογές δικές της...

Πχ Ηη HTC έχει το Sense που στην ουσία είναι ένα πολύ καλό UI...

Αυτό που φαίνεται όμως στο βίντεο είναι κάτι διαφορετικό από ένα UI...

Είναι εφαρμογές φτιαγμένες από την Samsung ειδικά για το Note...

Aν εξελίξει ακόμα περισσότερο το TouchWiz θα μιλάμε για τρομερή υποστήριξη...

Μετά το βιντεάκι αυτό (που δείχνει στην ουσία ένα πολύ διαφορετικό ICS) χαίρομαι που πήγα στο Note...

Kαι αν είναι να παρουσιάσουν κάτι καλό καλύτερα να αργήσουν και 1 και 2 μήνες...

Επίσης φαντάζομαι ότι θα έχει και πολύ καλύτερη ρύθμιση του S-Pen και δεν θα "γράφει" ενώ βρίσκεται σε θέση ενός εκατοστού πάνω από την οθόνη... νομίζω ότι έχουν καταλάβει την δυναμική και της συσκευής και της κατηγορίας που ουσιαστικά εισήγαγαν... Ξέρω ότι βιάζομαι (ναι ώρες ώρες είμαι καταναλωτικό όργιο συγνώμη...:p ) αλλά το Galaxy Note2 θα είναι από άλλο πλανήτη πραγματικά!!! :D

Χα χα, συμφωνω απολυτα σχεδον το ιδιο ποστ καναμε (μονο που εγω το εκανα στο

αλλο περι ΝΟΤΕ thread:lol:

Ξέρω ότι βιάζομαι (ναι ώρες ώρες είμαι καταναλωτικό όργιο συγνώμη...:p ) αλλά το Galaxy Note2 θα είναι από άλλο πλανήτη πραγματικά!!! :D

Λοιπον μιας που αρχισε να πεφτει brainstorming:D για το επομενο ΝΟΤΕ εγω θα ηθελα εκτος των υπερτουμπανων σπεκς (που ειμαι σιγουρος πως θα εχει), το σ-πεν να ενσωματωνει κ bluetooth ακουστικο:X αλλα ASUS PadFone (τσεκαρετε αν θελετε στο 1:40 του βιντεο >> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rrh_EwFaZ7I ). Θα ηταν πολυ χρηστικο και σουπερ κουλ νομιζω!

Xiaomi Mi Max3 4/64

Λοιπον μιας που αρχισε να πεφτει brainstorming:D για το επομενο ΝΟΤΕ εγω θα ηθελα εκτος των υπερτουμπανων σπεκς (που ειμαι σιγουρος πως θα εχει), το σ-πεν να ενσωματωνει κ bluetooth ακουστικο:X αλλα ASUS PadFone (τσεκαρετε αν θελετε στο 1:40 του βιντεο >> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rrh_EwFaZ7I ). Θα ηταν πολυ χρηστικο και σουπερ κουλ νομιζω!

Πολύ ενδιαφέρον όντως! Μάλλον όπως θα το έχουν πατεντάρει... αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι φρέσκιες ιδέες, εκεί πρέπει να πέσει η έρευνα των εταιρειών μαζί με την ανάπτυξη φυσικά λογισμικού και hardware!! Ενδιαφέρον το ταμπλετάκι πάντως...