kalagas Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Τα διάβασα πολύ προσεχτικά (στο XDA) και έκανα αυτά που περιγράφεις. Πές μου μόνο αν θέλεις, μετά την εγκατάσταση των δύο mod, θέλει restart και μετά πέρασμα το theme, ή κατευθείαν πέρασμα και μετά restart; (γιατί εγώ έκανα το πρώτο.) Κανονικά θέλει restart και μετά πέρασμα του Theme μου... Παράξενο πάντως γιατί και ο Ηλίας δεν είχε bootloops... Επίσης κανένας άλλος στο xda δεν έχει αναφέρει bootloops και το Theme μου το έχουν κατεβάσει ήδη 500 περίπου άτομα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Κανονικά θέλει restart και μετά πέρασμα του Theme μου... Παράξενο πάντως γιατί και ο Ηλίας δεν είχε bootloops... Επίσης κανένας άλλος στο xda δεν έχει αναφέρει bootloops και το Theme μου το έχουν κατεβάσει ήδη 500 περίπου άτομα... Έχεις Απόλυτο Δίκιο γιατί μες την στραβομάρα μου είχα κατεβάσει το V1.0 για την 5.0.0! Κατεβάζω το σωστό theme τώρα και ξαναπερνάω! Ευχαριστώ και συγνώμη... edit: Άψογο όπως πάντα το θέμα σου φίλε kalagas...:) Edited March 9, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Έχεις Απόλυτο Δίκιο γιατί μες την στραβομάρα μου είχα κατεβάσει το V1.0 για την 5.0.0! Κατεβάζω το σωστό theme τώρα και ξαναπερνάω! Ευχαριστώ και συγνώμη... χαχαχαχαχ.... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Καλό φλασάρισμα... Edit: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει το "fast dormancy" και πως να ελέγξω στην περιοχή που είμαι αν ο Πάροχος που έχω υποστηρίζει το "fast dormancy"??? από το λίγο που διάβασα αν το υποστηρίζει είναι καλύτερα να το έχω ενεργοποιημένο, ενώ αν δεν το υποστήριζει καλύτερα να το απενεργοποιήσω (για την μπαταρία όλα αυτά) σωστά??? Edited March 9, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 χαχαχαχαχ.... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Καλό φλασάρισμα... Φίλε είσαι κούκλος πραγματικά! Πέρασα πρώτα την KingDroid v5.4.0 και μόλις πέρασα το θέμα σου... καταρχήν για το θέμα πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σου, τον κόπο σου... μία μόνο ερώτηση ήθελα να κάνω... υπάρχει περίπτωση να υπάρξει θέμα αντίστοιχο με μπλε-γαλάζιο αντί για πράσινο χρώμα? και εννοώ (αν και είμαι σίγουρος ότι θα κατάλαβες ήδη... ) πχ στα tabs επιλογής, στους αριθμούς που δείχνουν σε ποια σελίδα είμαστε στο home menu, όταν επιλέγουμε κάποιο tab από τις ειδοποιήσεις κτλ... φυσικά μόνο αν είναι κάτι εύκολο και δεν απαιτεί να λιώσεις πάλι :yawn: Πάλι μπράβο πάντως congrats από μένα, βλέπω το αποτέλεσμα και χαίρομαι την κινητάρα μας!!! :respect: Αλλη ερώτηση... όταν πάω να ανοίξω deluxe settings λέει ότι δεν δουλεύει και να κάνω restore από κάποιο zip? Ποιο αρχείο είναι αυτό ρε παιδιά? και κάνω restore από recovery? Εχει επιλογή restore zip ή κάτι τέτοιο??? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 χαχαχαχαχ.... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Καλό φλασάρισμα... Edit: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει το "fast dormancy" και πως να ελέγξω στην περιοχή που είμαι αν ο Πάροχος που έχω υποστηρίζει το "fast dormancy"??? από το λίγο που διάβασα αν το υποστηρίζει είναι καλύτερα να το έχω ενεργοποιημένο, ενώ αν δεν το υποστήριζει καλύτερα να το απενεργοποιήσω (για την μπαταρία όλα αυτά) σωστά??? Σωστά, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς κάνει θυμάμαι απο το thread του SGSII πως κανένας πάροχος στην Ελλάδα δεν το υποστηρίζει. Απενεργοποίησέ το άφοβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Φίλε είσαι κούκλος πραγματικά! Πέρασα πρώτα την KingDroid v5.4.0 και μόλις πέρασα το θέμα σου... καταρχήν για το θέμα πολλά πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σου, τον κόπο σου... μία μόνο ερώτηση ήθελα να κάνω... υπάρχει περίπτωση να υπάρξει θέμα αντίστοιχο με μπλε-γαλάζιο αντί για πράσινο χρώμα? και εννοώ (αν και είμαι σίγουρος ότι θα κατάλαβες ήδη... ) πχ στα tabs επιλογής, στους αριθμούς που δείχνουν σε ποια σελίδα είμαστε στο home menu, όταν επιλέγουμε κάποιο tab από τις ειδοποιήσεις κτλ... φυσικά μόνο αν είναι κάτι εύκολο και δεν απαιτεί να λιώσεις πάλι :yawn: Πάλι μπράβο πάντως congrats από μένα, βλέπω το αποτέλεσμα και χαίρομαι την κινητάρα μας!!! :respect: Αλλη ερώτηση... όταν πάω να ανοίξω deluxe settings λέει ότι δεν δουλεύει και να κάνω restore από κάποιο zip? Ποιο αρχείο είναι αυτό ρε παιδιά? και κάνω restore από recovery? Εχει επιλογή restore zip ή κάτι τέτοιο??? Ευχαριστώ! Πέρασες από εδώ http://www.wuala.com/kingdroid/Mods/Advanced-Stettings-Mod-.zip/ τα δύο mod που έγραψε ο kalagas; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Παιδια γραφετε και ακουγετε οτι αυριο θα παρει πρωτα το sII το ποθητο ics. Υπαρχει πουθενα καμια ενημερωση για το note??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Παιδια γραφετε και ακουγετε οτι αυριο θα παρει πρωτα το sII το ποθητο ics. Υπαρχει πουθενα καμια ενημερωση για το note??? Οχι...Τιποτα...Αυριο οντως ακουγεται για το sgii, και για μας μια φημη για ενα μηνα υπομονη. Αλλα παιδια, κανεις δε ξερει και μη μενουμε στις φημες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Πέρασες από εδώ http://www.wuala.com/kingdroid/Mods/Advanced-Stettings-Mod-.zip/ τα δύο mod που έγραψε ο kalagas; Ναι είδα από την δική σου περίπτωση τι έπρεπε να κάνω και πέρασα αυτά τα 2 mods μετά έκανα restart και στην συνέχεια πέρασα το θέμα... εξάλλου πέραν τούτου όλα δουλεύουν κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Οχι...Τιποτα...Αυριο οντως ακουγεται για το sgii, και για μας μια φημη για ενα μηνα υπομονη. Αλλα παιδια, κανεις δε ξερει και μη μενουμε στις φημες. Μακαρι αυριο να παρει το sII... Θα δουμε...Θα ειναι αξιας μιας πρωτης ευκαιριας να το χρησημοποιω και παλι σαν πρωτο μιας και απο τοτε που πηρα το note το εχω απλα σαν δευτερο τηλ...μονο για κλησεις το χρησημοποιω... Αντε να δουμε... Edited March 9, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Μακαρι αυριο να παρει το sII... Θα δουμε...Θα ειναι αξιας μιας πρωτης ευκαιριας να το χρησημοποιω και παλι σαν πρωτο μιας και απο τοτε που πηρα το note το εχω απλα σαν δευτερο τηλ...μονο για κλησεις το χρησημοποιω... Αντε να δουμε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330130 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330130 Τετοια νεα μην τα γραφεις καθολου ηλια!!! Αντε να δουμε...θα περιμενουμε λιγο ακομα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Παιδιά κανείς δεν ξέρει πως μπορώ να κάνω restore το deluxe settings??? Δεν παίζει το ρημάδι και μου λέει να κάνω restore από το zip file το οποίο αγνοώ ποιο είναι και που θα το βρω...ευχαριστώ για την όποια βοήθεια, το έψαξα net αλλά δεν βρήκα κάτι... Edited March 9, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Παιδιά κανείς δεν ξέρει πως μπορώ να κάνω restore το deluxe settings??? Δεν παίζει το ρημάδι και μου λέει να κάνω restore από το zip file το οποίο αγνοώ ποιο είναι και που θα το βρω...ευχαριστώ για την όποια βοήθεια, το έψαξα net αλλά δεν βρήκα κάτι... Πατας Εφαρμογες/διαχειρηση εφαρμογων/ολα Και εκει θα το βρεις... Επισης μπορεις και με το titanium Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Πατας Εφαρμογες/διαχειρηση εφαρμογων/ολα Και εκει θα το βρεις... Επισης μπορεις και με το titanium Ναι πρέπει να έκανα μαμακια και τώρα δεν το βρίσκω ούτε titanium ούτε στις εφαρμογές.. Μπορώ να την περάσω κάπως? Ή πρέπει να ξαναπεράσω την rom χωρίς να κάνω wipe user data?? Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Ναι πρέπει να έκανα μαμακια και τώρα δεν το βρίσκω ούτε titanium ούτε στις εφαρμογές.. Μπορώ να την περάσω κάπως? Ή πρέπει να ξαναπεράσω την rom χωρίς να κάνω wipe user data?? Sent from my Galaxy Note Ακριβως...Περασε τη παλι χωρις wipe data... Ακολούθησε όμως πρώτα τις οδηγίες του Γιάννη από κάτω. Edited March 9, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ναι πρέπει να έκανα μαμακια και τώρα δεν το βρίσκω ούτε titanium ούτε στις εφαρμογές.. Μπορώ να την περάσω κάπως? Ή πρέπει να ξαναπεράσω την rom χωρίς να κάνω wipe user data?? Sent from my Galaxy Note Ξαναπερνά μόνο τα 2 mods της kingdroid κάνε restart, μετά δες αν δουλεύουν τα deluxe settings, και μετά ξανάπερνά το theme μου... Έτσι δε θα χάσεις τίποτα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Ξαναπερνά μόνο τα 2 mods της kingdroid κάνε restart, μετά δες αν δουλεύουν τα deluxe settings, και μετά ξανάπερνά το theme μου... Έτσι δε θα χάσεις τίποτα... Τώρα τα πέρασα χωρίς να περάσω το θέμα σου αλλά δεν δουλεύει πάλι.. Τι να κάνω?? Sent from my Galaxy Note Edited March 9, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Τώρα τα πέρασα χωρίς να περάσω το θέμα σου αλλά δεν δουλεύει πάλι.. Τι να κάνω?? Sent from my Galaxy Note Edit!! Περασα πάλι την ρομ και τώρα θα περάσω πάλι το θέμα του φίλου μας...όλα δουλεύουν μια χαρά!! Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Edit!! Περασα πάλι την ρομ και τώρα θα περάσω πάλι το θέμα του φίλου μας...όλα δουλεύουν μια χαρά!! Sent from my Galaxy Note Την ROM αλλά και τα 2 MODs που έχει μέσα η KingDroid ... Τα 2 Mods που λέω θα τα βρεις αφού φλασάρεις ολόκληρη την ROM στο sdcard/KingDroid Mods... Και μετά φλάσαρε το Theme μου... Ελπίζω να μην σε μπερδέψαμε... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Όσον αφορά το call recorder πρέπει να ειδοποιηθεί και o άλλος συνομιλητής για την καταγραφή.. Αλλιώς είναι παράνομο και μπορεί να γυρίσει εις βάρος μας στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Την ROM αλλά και τα 2 MODs που έχει μέσα η KingDroid ... Τα 2 Mods που λέω θα τα βρεις αφού φλασάρεις ολόκληρη την ROM στο sdcard/KingDroid Mods... Και μετά φλάσαρε το Theme μου... Ελπίζω να μην σε μπερδέψαμε... Όχι φίλε μου καλέ είδα και το άλλο ποστ αλλά και από xda και εξάλλου το είχα κάνει ήδη μια φορά οπότε το έκανα ευκολα.. Τα έκανα όλα και είμαι πλέον έτοιμος κι ευχαριστιεμαι την φοβερή δουλειά σου! Την ερώτηση περί μπλε "αποχρωσης" την είδες?? Sent from my Galaxy Note Edited March 9, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Όσον αφορά το call recorder πρέπει να ειδοποιηθεί και o άλλος συνομιλητής για την καταγραφή.. Αλλιώς είναι παράνομο και μπορεί να γυρίσει εις βάρος μας στο τέλος. Όταν σε καταγράφουν και σενα και στο λένε δεν υπάρχει πρόβλημα να τους καταγράφεις και συ και ασ μην το λες... Αμα δεν σε καταγράφει ο άλλος είναι έτσι όπως το λες, αλλά και πάλι σε κάποιες περιπτώσεις και με καλό δικηγόρο υπάρχουν εξαιρέσεις για εγκλήματα κλπ... Αλλά σταματάω εδώ γιατί είμαστε τελείως off topic... Όχι φίλε μου καλέ είδα και το άλλο ποστ αλλά και από xda και εξάλλου το είχα κάνει ήδη μια φορά οπότε το έκανα ευκολα.. Τα έκανα όλα και είμαι πλέον έτοιμος κι ευχαριστιεμαι την φοβερή δουλειά σου! Την ερώτηση περί μπλε "αποχρωσης" την είδες?? Sent from my Galaxy Note Την είδα αλλά δυστυχώς η απάντηση είναι αρνητική... Θέλει αρκετή δουλειά γιατί τα περισσότερα από αυτά τα αρχεία που θες είναι .9.png (άμα ψάξεις στο Google θα δεις τι είναι τα .9.pngs)... Αλλά εκτός αυτού πάντα φτιάχνω εικονίδια κλπ με κριτήριο πως αρέσει σε μένα να βλέπω το κινητό μου και αφού το κάνω που το κάνω το μοιράζομαι κιόλας... Χωρίς να θέλω να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο παιδι, φαντάσου μόνο τι θα χρειαζότανε να κάνω αν έκανα αλλαγές σύμφωνα με το τι αρέσει στον κάθε χρήστη χωριστά... Θα έπρεπε να κάθομαι σε ενα PC όλη μέρα... Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι αδύνατον εκ των πραγμάτων να μπω στο τριπάκι να ευχαριστήσω όλα τα γούστα... Αυτό το έκανα κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια και κάτι που είχα το Motorola Milestone και όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση πολύ γρήγορα ξέφυγε... Άσε που κόντεψα να χωρίσω κιόλας...:lol::lol: Από τότε λοιπόν το έκοψα τελείως... Πάντα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά με την διαφορά πως τις προσθέτω μόνο αν είναι σύμφωνα με την δική μου αισθητική άποψη... Δυστυχώς το μπλε δεν μου αρέσει καθόλου και αυτό γιατί κόλλησα με το συγκεκριμένο πράσινο της HTC (Hero, Desire, DesireHD). Όπως καταλαβαίνεις τώρα με το ICS που όλα είναι μπλε θα έχω μεγάλο πρόβλημα... 1 εβδομάδα τώρα ασχολούμε να αλλάξω όλα τα "μπλε" μόνο στο framework-res.apk του ICS... Για αυτό αν συνεχίσεις και ακολουθείς το Mixed Theme και στο ICS, θα τα δεις όλα με το πράσινο της HTC... Eλπίζω να σε κάλυψα (και ας σε απογοήτευσα) και να καταννοείς πως είναι πρακτικά αδύνατον να καλύψω όλα τα γούστα... Edited March 9, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Την είδα αλλά δυστυχώς η απάντηση είναι αρνητική... Θέλει αρκετή δουλειά γιατί τα περισσότερα από αυτά τα αρχεία που θες είναι .9.png (άμα ψάξεις στο Google θα δεις τι είναι τα .9.pngs)... Αλλά εκτός αυτού πάντα φτιάχνω εικονίδια κλπ με κριτήριο πως αρέσει σε μένα να βλέπω το κινητό μου και αφού το κάνω που το κάνω το μοιράζομαι κιόλας... Χωρίς να θέλω να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο παιδι, φαντάσου μόνο τι θα χρειαζότανε να κάνω αν έκανα αλλαγές σύμφωνα με το τι αρέσει στον κάθε χρήστη χωριστά... Θα έπρεπε να κάθομαι σε ενα PC όλη μέρα... Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι αδύνατον εκ των πραγμάτων να μπω στο τριπάκι να ευχαριστήσω όλα τα γούστα... Αυτό το έκανα κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια και κάτι που είχα το Motorola Milestone και όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση πολύ γρήγορα ξέφυγε... Άσε που κόντεψα να χωρίσω κιόλας...:lol::lol: Από τότε λοιπόν το έκοψα τελείως... Πάντα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά με την διαφορά πως τις προσθέτω μόνο αν είναι σύμφωνα με την δική μου αισθητική άποψη... Δυστυχώς το μπλε δεν μου αρέσει καθόλου και αυτό γιατί κόλλησα με το συγκεκριμένο πράσινο της HTC (Hero, Desire, DesireHD). Όπως καταλαβαίνεις τώρα με το ICS που όλα είναι μπλε θα έχω μεγάλο πρόβλημα... 1 εβδομάδα τώρα ασχολούμε να αλλάξω όλα τα "μπλε" μόνο στο framework-res.apk του ICS... Για αυτό αν συνεχίσεις και ακολουθείς το Mixed Theme και στο ICS, θα τα δεις όλα με το πράσινο της HTC... Eλπίζω να σε κάλυψα (και ας σε απογοήτευσα) και να καταννοείς πως είναι πρακτικά αδύνατον να καλύψω όλα τα γούστα... Καλά είσαι τρελός???!!! Φυσικά και δεν μπορείς να καλύψεις όλα τα γούστα και ούτως ή άλλως είμαι υπέρ-καλυμμένος με το θέμα οπότε ούτε να το σκέφτεσαι να μου λες ότι με απογοήτευσες.. εμείς ευχαριστούμε που μοιράζεσαι το μεράκι σου με μας και χαιρόμαστε την πολύ καλή δουλειά σου!! Καλά κόντεψες να χωρίσεις?? α ρε γυναίκες! Βγαίνουμε έξω γκρινιάζετε καθόμαστε μέσα αλλά ασχολούμαστε με κινητά/υπολογιστές πάλι γκρινιάζετε, ότι και να κάνουμε δεν ευχαριστιέστε τσ τσ τσ!!! :lol::lol: Σοβαρά τώρα ευχαριστώ για την απάντηση και πίστεψέ με μια χαρά ειμαι καλυμμένος με το θέμα. Εξάλλου δεν έχει ντε και τοοοσο πράσινο που να ενοχλεί στο μάτι... πάλι σε ευχαριστώ και μπράβο!! Edited March 9, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Nice.. Ωραίο το theme Γιάννη... Πέρασα την kingdroid και το theme σου και όλα μια χαρά μου φαίνονται... Τώρα μένει να δούμε μπαταρία..:cool: Μήπως να κάναμε κάτι σε poll (λογικά θα υποστηρίζεται από το forum) για "καλύτερη"-αγαπημένη rom ή rom-kernal ή rom-kernal-theme?? Για να υπάρχει και ένας μπούσουλας για εμάς τους νέους στο άθλημα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts