elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ηλια καποια παιδια στο xda λένε οτι τους δουλεύει κανονικά το titanium και στην επαναφορα των προγραμματων αλλα και στην απεγκατασταση... Ακούω απο εσενα οτι δεν μπορείς να αφαιρεσεις προγράμματα...Freeze σου κάνει??? Η επαναφορα προγραμματων απο το backup δουλευει κανονικα. Η απεγκαταση εφαρμογων system δε λειτουργει. Για το ''παγωμα'' ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν λειτουργει σωστα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ευχαριστω..:) Βλεπεις τις τελευταιες μερες δε προλαβαινω να διαβασω τις εξελιξεις, αλλα παλι καλα υπαρχει καλο team εδω...:) Εχω καποια, λιγα βεβαια, fc σε καποιες εφαρμογες.Προφανως ειναι απο το προβληματικο root. Το scrolling ειναι λιγο αργο αλλα θα διορθωθει.Δε στηνω τη συσκευη μιας και θα χρειαστει παλι λογικα full wipe για το update. Για να δουμε τι θα εχει η επομενη εκδοση...:) edit:Καταφερα να μιλησω με καποια απο τα παιδια που φτιαχνουν την team rocket rom ics, το προβλημα, οπως το φανταζομασταν, ειναι στον κερνελ.Αυτος φερνει τα περισσοτερα προβληματα που υπαρχουν μεχρι τωρα, αλλα δουλευουν ωστε πολυ συντομα να εχουμε εναν λειτουργικο κερνελ...:) Επισης, λογω των αλλαγων που εχει η εκδοση ics, υπαρχει ενα προβλημα στο να τροποποιησουν ορισμενα apk αρχεια, οπως το SystemUI.apk. Για να δουμε... Μακάρι να τον φτιάξουν γρήγορα και θα την ξαναβάλω αμέσως! Εγώ για την ώρα ξαναγύρισα από nandroid στην αγαπημένη μου Chrack (αφού έβγαλα δύο φορές την μπαταρία την ώρα του restore γιατί κόλλαγε) και πέρασα και την καινούρια V14. Παρεπιπτόντως μου αρέσει πάρα πολύ o τελευταίος Abyss με το touch recovery! Ελπίζω να είναι και σε απόδοση καλός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 στη νεα Chrack λεει για Touchwiz-App Drawer που βαζεισ εωσ 6 εικονιδια .αυτο που το βρισκω??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 στη νεα Chrack λεει για Touchwiz-App Drawer που βαζεισ εωσ 6 εικονιδια .αυτο που το βρισκω??? Στην αρχη δε σου εβγαλε επιλογη αναμεσα σε 2 luncher TW?? O ενας ειναι με 6 εικονιδια και ο αλλος ο κανονικος...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 ευχαριστω elthis.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 εχει περασει κανεις την Chrack's v14 ?? αξιζει το update? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ευχαριστω..:) Βλεπεις τις τελευταιες μερες δε προλαβαινω να διαβασω τις εξελιξεις, αλλα παλι καλα υπαρχει καλο team εδω...:) Εχω καποια, λιγα βεβαια, fc σε καποιες εφαρμογες.Προφανως ειναι απο το προβληματικο root. Το scrolling ειναι λιγο αργο αλλα θα διορθωθει.Δε στηνω τη συσκευη μιας και θα χρειαστει παλι λογικα full wipe για το update. Για να δουμε τι θα εχει η επομενη εκδοση...:) edit:Καταφερα να μιλησω με καποια απο τα παιδια που φτιαχνουν την team rocket rom ics, το προβλημα, οπως το φανταζομασταν, ειναι στον κερνελ.Αυτος φερνει τα περισσοτερα προβληματα που υπαρχουν μεχρι τωρα, αλλα δουλευουν ωστε πολυ συντομα να εχουμε εναν λειτουργικο κερνελ...:) Επισης, λογω των αλλαγων που εχει η εκδοση ics, υπαρχει ενα προβλημα στο να τροποποιησουν ορισμενα apk αρχεια, οπως το SystemUI.apk. Για να δουμε... Και γω που μίλησα με τον eybee γιατί μου έστειλε κάτι apks από το ics για το Theme μου, τα ίδια μου είπε για τον kernel και το πρόβλημα με το root... Πάντως το θεωρώ χάσιμο χρόνου να κάθονται 5-6 άτομα να φτιάχνουν αυτά που θα έπρεπε να έχει κάνει η Samsung... Θα έπρεπε να περιμένουν για μένα μια πλήρως λειτουργική ROM για να παίξουν... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Η επαναφορα προγραμματων απο το backup δουλευει κανονικα. Η απεγκαταση εφαρμογων system δε λειτουργει. Για το ''παγωμα'' ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν λειτουργει σωστα... Φιλε elthis κατάφερα να απoκτησω πληρη δικαιωματα root ως εξης: Εγκατέστησα την LP1 ICS Repack τoυ Chain fire. Αφησα να μπoυτάρει κανoνικά χωρις να σετάρω τιπoτα. Μπένω σε recovery και περνάω την Team Rocket 1,3 χωρις κανένα wipe. Μoλις κάνει την εγκατάσταση κάνω 2 φoρές full oλα τα wipe και αυτό ηταν! Εχει κρατησει τoν κερνελ τoυ Chainfire και πλέων απεγκατέστησα ότι δεν ηθελα! Δεν μoυ έχει τo CWM αλλά έχει superuser χωρις να θελει εγκατάσταση απo τo μάρκετ. (Τη διαδικασια την διάβασα απo ένα παλικαρι στoυς Xda και τελικά δoυλεψε και σε μένα:D:D:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Φιλε elthis κατάφερα να απoκτησω πληρη δικαιωματα root ως εξης: Εγκατέστησα την LP1 ICS Repack τoυ Chain fire. Αφησα να μπoυτάρει κανoνικά χωρις να σετάρω τιπoτα. Μπένω σε recovery και περνάω την Team Rocket 1,3 χωρις κανένα wipe. Μoλις κάνει την εγκατάσταση κάνω 2 φoρές full oλα τα wipe και αυτό ηταν! Εχει κρατησει τoν κερνελ τoυ Chainfire και πλέων απεγκατέστησα ότι δεν ηθελα! Δεν μoυ έχει τo CWM αλλά έχει superuser χωρις να θελει εγκατάσταση απo τo μάρκετ. (Τη διαδικασια την διάβασα απo ένα παλικαρι στoυς Xda και τελικά δoυλεψε και σε μένα:D:D:D) Ομορφα...:) Βεβαια, μαλλον σημερα το βραδυ, ανεβαινει v1.4 με πληρη δικαιωματα και αλλα bug fixed... Για να δουμε... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 θελω να περασω την Chrack's v14 αφου κανω full wipe χανω τις επαθες μου πως μπορω να τις παρω ενα back up γιατι ενταξη εχω καποιες στιν καρτα sim αλλα εχω αποθυκευση και καποιες καινουργιες απο τοτε Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 θελω να περασω την Chrack's v14 αφου κανω full wipe χανω τις επαθες μου πως μπορω να τις παρω ενα back up γιατι ενταξη εχω καποιες στιν καρτα sim αλλα εχω αποθυκευση και καποιες καινουργιες απο τοτε Ο καλυτερος τροπος για να εχεις παντα τις επαφες μαζι σου μετα απο εναν απλο συγχρονισμο σε καθε συσκευη android (και ios...:p), ειναι να τις περασεις σε λογαριασμο gmail... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3540901#post3540901 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ομορφα...:) Βεβαια, μαλλον σημερα το βραδυ, ανεβαινει v1.4 με πληρη δικαιωματα και αλλα bug fixed... Για να δουμε... Αυτη ή ROMOW V1_ICS_ που ανεβαινει αυτη τη στιγμη? Τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Αυτη ή ROMOW V1_ICS_ που ανεβαινει αυτη τη στιγμη? Τι λες? Προσπαθω να βρω τον changelog τοση ωρα αλλα μονο το uploading βλεπω...:p Παντως δε ξερω πως μπορει να εχει φτιαξει τα προβληματα του κερνελ... Μιλησαμε σημερα με πολλους kernel devs και τελικα δε τα ελυσαν τα παιδια ολα τα προβληματα, αλλα η 1.4 φανταζομαι θα ειναι αρκετα καλη... Μακαρι ο Ιταλος να μας ξαφνιασει ευχαριστα...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Προσπαθω να βρω τον changelog τοση ωρα αλλα μονο το uploading βλεπω...:p Παντως δε ξερω πως μπορει να εχει φτιαξει τα προβληματα του κερνελ... Μιλησαμε σημερα με πολλους kernel devs και τελικα δε τα ελυσαν τα παιδια ολα τα προβληματα, αλλα η 1.4 φανταζομαι θα ειναι αρκετα καλη... Μακαρι ο Ιταλος να μας ξαφνιασει ευχαριστα...:) Ετσι ειναι, αλλα αξιζει τον κοπο μια δοκιμη. Θα τη ριξω αν ανεβει σε ευλογο χρονικο διαστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ετσι ειναι, αλλα αξιζει τον κοπο μια δοκιμη. Θα τη ριξω αν ανεβει σε ευλογο χρονικο διαστημα... http://www.mobilegeek.it/2012/02/galaxy-note-romow-v1-android-4-0-3-by-mowmo/ αυτο μ αρεσει...: ''La ROMOW V1 ICS è molto stabile,la sto testando da un paio di giorni e non ho avuto problemi. Garantisco un’elevata autonomia della batteria'' ''Το ICS ROMOW V1 είναι πολύ σταθερό, είμαι δοκιμή μια-δυο μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εγγυώμαι μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας'' (google translate) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Αντε τη romow θα τι δοκιμάσω εγω...Αλλά να δω πότε θα είναι ετοιμη για κατεβασμα Εδω κκαι το Changelog: PDA: XLP1 PHONE: XLP1 Base Android 4.0.3 Permessi di Root Deodexed Launcher Nova Gapps_7.1 Icone Rubrica,Fotocamera,Telefono sostituite con quelle ICS Tema modificato (by mowmo) Immagine di avvio del Galaxy Prime Fix di quasi tutte le applicazioni Samsung Edited February 22, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 http://www.mobilegeek.it/2012/02/galaxy-note-romow-v1-android-4-0-3-by-mowmo/ αυτο μ αρεσει...: ''La ROMOW V1 ICS è molto stabile,la sto testando da un paio di giorni e non ho avuto problemi. Garantisco un’elevata autonomia della batteria'' ''Το ICS ROMOW V1 είναι πολύ σταθερό, είμαι δοκιμή μια-δυο μέρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εγγυώμαι μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας'' (google translate) Κατεβηκε και φλασαρεται. Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Κατεβηκε και φλασαρεται. Για να δουμε... Νομιζω οτι πολλοι σε περιμενουμε ανυπομονα!!;) Root access, swype multi, mms fix (ελπιζω να κατεβασες να δοκιμασεις το fix που εχει)... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Νομιζω οτι πολλοι σε περιμενουμε ανυπομονα!!;) Root access, swype multi, mms fix (ελπιζω να κατεβασες να δοκιμασεις το fix που εχει)... Ναι εριξα και το fix για sms/gapps. Για να δουμε, γιατι λεει οτι ειναι χωρις επεξεργασμενο kernel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ναι εριξα και το fix για sms/gapps. Για να δουμε, γιατι λεει οτι ειναι χωρις επεξεργασμενο kernel... Και το changelog για την team rocket: Changelog v1.4: - buildprop tweaks - cwm manager incl. - framework tweaks (like % battery mod, crt off effect, better performance, smoother scrolling) - added mass storage in settings (under "more") - added wlan location service in settings - added fx music settings for better quali. by headphones and speaker - modded busybox (hope it works) (v1.19.3) (can be update to v1.19.4 with free market apps) - and more, sorry we forgot it Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Και το changelog για την team rocket: Changelog v1.4: - buildprop tweaks - cwm manager incl. - framework tweaks (like % battery mod, crt off effect, better performance, smoother scrolling) - added mass storage in settings (under "more") - added wlan location service in settings - added fx music settings for better quali. by headphones and speaker - modded busybox (hope it works) (v1.19.3) (can be update to v1.19.4 with free market apps) - and more, sorry we forgot it ok, αυτη η rom (ROMOW V1 ICS) μου δινει την ιδια ακριβως εμπειρια με την TeamRocket 1.3. Τιποτα καινουριο... Φευγει κατευθειαν και στη θεση της θα δοκιμασω την 1.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 ok, αυτη η rom (ROMOW V1 ICS) μου δινει την ιδια ακριβως εμπειρια με την TeamRocket 1.3. Τιποτα καινουριο... Φευγει κατευθειαν και στη θεση της θα δοκιμασω την 1.4 How to install v1.4.: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22843343&postcount=1259 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 324mb μόνο??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 How to install v1.4.: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22843343&postcount=1259 Ειναι αργο το download απο το mavendo.de, οποτε nandroid restore κι εγκαταλειπω για σημερα. Καποιος που εχει χρονο/ορεξη και τη ριξει ας δωσει feedback ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 324mb μόνο??? Τοσο ηταν και οι προηγουμενες...;) Ειναι αργο το download απο το mavendo.de, οποτε nandroid restore κι εγκαταλειπω για σημερα. Καποιος που εχει χρονο/ορεξη και τη ριξει ας δωσει feedback ;) Καλο βραδυ Βαγγελη... Κι εγω αυριο με βλεπω... Θα περιμενουμε νεα απο τον @galanakop μαλλον...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts