galanakop Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 mpaaa τιποτα φιλε μαυριζει η οθονη και παλι και μετα θελει restart!:worry: καποιον αλλο κερνελ στα ιδια επιπεδα εχετε να προτείνεται? Κοιτα τον abyss4 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Κοιτα τον abyss4 αυτον ειχα και δουλευει ρολοι!:) και αυτον θα βαλω και παλι! δοκίμασα τον φρανκο γιατι ολοι λετε τα καλυτερα αλλα εχω αυτο το θεμα με την οθονη! τεσπα θα ξαναδοκιμάσω μετα μηπως δεν κανω εγω κατι σωστα :) παντως μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο! και απο οτι βλεπω και αλλος φιλος πιο πανω εχει παρόμοιο προβλημα με τον συγκεκριμένο κερνελ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ένα δείγμα για να δείτε την εξέλιξη της ics. Τι λειτουργεί και τι όχι: https://docs.google.com/document/d/1K7RaXDcFLAT4ROpFy-ydUTm4K3vqKeQXt9knPahmKs4/mobilebasic?pli=1&pli=1 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ένα δείγμα για να δείτε την εξέλιξη της ics. Τι λειτουργεί και τι όχι: https://docs.google.com/document/d/1K7RaXDcFLAT4ROpFy-ydUTm4K3vqKeQXt9knPahmKs4/mobilebasic?pli=1&pli=1 Ηλια εχεις καπου προχειρο τον nova launcher??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Τωρα γυρισα απο το γνωστο μαγαζι στο Αιγαλεω και η θηκη πραγματικα οτι εψαχνα..με παχος τριχας!! Και η ζελατινα επισης κορυφαια δεν την καταλαβαινω...παιδια η μπαταρια ειναι μολις 8% απο το πρωι αλλα ειμαι ολη μερα απο πανω..φυσιολογικο ε???!!! Sent from my Galaxy Note @Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ηλια εχεις καπου προχειρο τον nova launcher??? http://teslacoilsw.com/nova/download/NovaLauncher_beta.apk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλησπερα αυτο για να το περασεις "jBroid_Kernel_Cleaning_Script " το φλασαρεις και αμεσως μετα φλασαρεις τον kernel χωρις ενδιαμεσο reboot? wipe κτλ τα κανεις?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλησπερα αυτο για να το περασεις "jBroid_Kernel_Cleaning_Script " το φλασαρεις και αμεσως μετα φλασαρεις τον kernel χωρις ενδιαμεσο reboot? wipe κτλ τα κανεις?? ευχαριστω Το τρέχεις και κατευθείαν instal τον kernel χωρίς ενδιάμεσο reboot. Δε χρειάζονται wipe cache/dalvik πριν, αλλά όπως λέω πάντα, κακό δε κάνουν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ένα δείγμα για να δείτε την εξέλιξη της ics. Τι λειτουργεί και τι όχι: https://docs.google.com/document/d/1K7RaXDcFLAT4ROpFy-ydUTm4K3vqKeQXt9knPahmKs4/mobilebasic?pli=1&pli=1 Ηλια θα ριξω την 1.3 να δω σε τι επιπεδο ειναι. Αξιζει τον κοπο για daily use λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Η αλήθεια είναι οτι έχουν μειωθεί κατά πολύ τα προβλήματά της... Αύριο βγαίνει και ο mowmo με romow ics Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Η αλήθεια είναι οτι έχουν μειωθεί κατά πολύ τα προβλήματά της... Αύριο βγαίνει και ο mowmo με romow ics Την εριξα ηδη. Η αληθεια ειναι οτι το ICS ειναι μπροστα σε πολλα πραγματα απο το GB, οποτε δε μπορω παρα να μεινω εδω, αφου βλεπω οτι πλεον δουλευει αξιοπρεπεστατα και πλεον μονο βελτιωσεις θα εχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Την εριξα ηδη. Η αληθεια ειναι οτι το ICS ειναι μπροστα σε πολλα πραγματα απο το GB, οποτε δε μπορω παρα να μεινω εδω, αφου βλεπω οτι πλεον δουλευει αξιοπρεπεστατα και πλεον μονο βελτιωσεις θα εχουμε... Τι τρελα την έχεις!!! για πες πως την βλέπεις???μικρόφονα συνχρονισμοι δουλεύουν καλά??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Τι τρελα την έχεις!!! για πες πως την βλέπεις???μικρόφονα συνχρονισμοι δουλεύουν καλά??? Αφου με ενα nandroid backup εχεις απλα το τηλ σου οπως το ειχες στημενο, δε βλεπω το λογο γιατι να μην υποβαλλεις μια τετοια συσκευη σε κατι που εχει... φτιαχτει να κανει (να φλασαρεται δηλαδη οποτε υπαρχει χρονος :lol:). Ναι ολα δουλευουν αψογα, με το nova launcher επιλεγμενο (για να ειμαι οσο πιο κοντα γινεται στην pure ics εμπειρια), αλλα με dialer απο το market (τον εχουν ξηλωσει και βαζεις εσυ οποιον θες). Βλεπω να την κραταω και να παιζω μονο με ics builds απο εδω και περα, που θα βελτιωνονται μερα με τη μερα... ;) ΥΓ 4 λογοι με κανουν να επιλεγω ICS, ακομα και σε beta μορφη: - Η εφαρμογη gmail (που ειναι οτι πιο καλαισθητο εχω δει ποτε σε κινητο τηλεφωνο) - Το πολυ καλο ημερολογιο (με pinch to zoom) - Smooth internet browser - Widgets (calendar, email, gmail) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 μια συμαντικη ερωτηση nandroid backup πως κανουμε?? :( sorry αλλα δεν γνωριζω... ειμαι με Chrack's v13 και θελω π.χ να δοκιμασω κατι αλλο αλλα αυτο το αλλο δεν μου αρεσει πως θα παρω απο πριν αυτη που εχω για να το επαναφερω στημενο ετοιμο ?? την διαδικασια χρειαζομαι :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Την εριξα ηδη. Η αληθεια ειναι οτι το ICS ειναι μπροστα σε πολλα πραγματα απο το GB, οποτε δε μπορω παρα να μεινω εδω, αφου βλεπω οτι πλεον δουλευει αξιοπρεπεστατα και πλεον μονο βελτιωσεις θα εχουμε... Τι μου κάνεις ρε v@gelis...και έλεγα να περιμένω λίγο ακόμα. Κατεβάζω και εγώ τώρα και φλασάρω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Τι μου κάνεις ρε v@gelis...και έλεγα να περιμένω λίγο ακόμα. Κατεβάζω και εγώ τώρα και φλασάρω:D Κι εγω ελεγα να περιμενω, αλλα... δεν :) @ TiAino Απο CWM παιρνεις το backup κι εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Κι εγω ελεγα να περιμενω, αλλα... δεν :) @ TiAino Απο CWM παιρνεις το backup κι εισαι οκ. Βαγγελη για to backup παιζει ρολο ο κερνελ??? ειμαι με τον franco Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Βαγγελη για to backup παιζει ρολο ο κερνελ??? ειμαι με τον franco οχι κι εγω με franco ειμαι και παροτι λενε οτι πρεπει πρωτα να ριξεις abyssnote εγω δεν εχω κανενα προβλημα (ειτε με το modem, ειτε οτιδηποτε αλλο). Το εχω ζορισει αυτη την ωρα που το χρησιμοποιω για να δω κανενα Force Close, αλλα τιποτα για την ωρα. Συμπεριφερεται πολυ καλα. Ελπιζω να συνεχισει ετσι... Επισης εκανα restore (εφαρμογες + δεδομενα) με το titanium - ολα καλα κι εκει. Τελικα το titanium εξαιρετικο, σε αντιθεση με το MyBackup Pro που χρησιμοποιουσα και μονο προβληματα ειχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 οχι κι εγω με franco ειμαι και παροτι λενε οτι πρεπει πρωτα να ριξεις abyssnote εγω δεν εχω κανενα προβλημα (ειτε με το modem, ειτε οτιδηποτε αλλο). Το εχω ζορισει αυτη την ωρα που το χρησιμοποιω για να δω κανενα Force Close, αλλα τιποτα για την ωρα. Συμπεριφερεται πολυ καλα. Ελπιζω να συνεχισει ετσι... Επισης εκανα restore (εφαρμογες + δεδομενα) με το titanium - ολα καλα κι εκει. Τελικα το titanium εξαιρετικο, σε αντιθεση με το MyBackup Pro που χρησιμοποιουσα και μονο προβληματα ειχα... Λεω να τη περασω κι εγω για 2η φορα...Με επεισες...:p Δηλαδη λειτουργει κανονικα ο κερνελ του franco???Nice... Απο διαχειρηση μπαταριας πως τη βλεπεις? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Λεω να τη περασω κι εγω για 2η φορα...Με επεισες...:p Δηλαδη λειτουργει κανονικα ο κερνελ του franco???Nice... Απο διαχειρηση μπαταριας πως τη βλεπεις? Ναι δουλευει μια χαρα, για την ωρα βεβαια... Για μπαταρια ειναι νωρις να πω, την εχω μολις μια ωρα, αυριο θα εχω μια εκτιμηση μαζι με εσας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα στην παρέα. Πέρασα την Team Rocket Rom και oι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. Τo κυριότερo πρόβλημα για εμένα ειναι πως δεν έχω πληρη δικαιωματα root παρα μόνo κατα τo ημιση. Τo restore εφαρμoγων απo τo Titanium γινεται κανoνικά, όχι όμως και η απεγκατάστααη. Ενω απεγκαθιστα τις εφαρμoγες, αυτές μένoυν στo συστημα! Ελπιζω να βρoυνε ενα kernel πoυ να ειναι συμβατός να εχει πληρη δικ. root και να ανέβει και o επεξεργαστης στα κανoνικα τoυ επιπεδα γιατι με 1200Mhz τo βλέπω λιγo χλωμό να αντεχει την σκληρη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα στην παρέα. Πέρασα την Team Rocket Rom και oι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. Τo κυριότερo πρόβλημα για εμένα ειναι πως δεν έχω πληρη δικαιωματα root παρα μόνo κατα τo ημιση. Τo restore εφαρμoγων απo τo Titanium γινεται κανoνικά, όχι όμως και η απεγκατάστααη. Ενω απεγκαθιστα τις εφαρμoγες, αυτές μένoυν στo συστημα! Ελπιζω να βρoυνε ενα kernel πoυ να ειναι συμβατός να εχει πληρη δικ. root και να ανέβει και o επεξεργαστης στα κανoνικα τoυ επιπεδα γιατι με 1200Mhz τo βλέπω λιγo χλωμό να αντεχει την σκληρη χρηση. Tη περασα κι εγω.. Θα ηθελα επισης να ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος απεγκαταστασης των εφαρμογων του συστηματος. Επισης,εχετε βρει τροπο να κατεβασετε την Ελληνικη γλωσσα στο swype? Battery % εχει βρει κανεις;προσπαθησα να περασω ενα θεμα που βρηκα στο νημα αλλα δε λειτουργει σε μενα τουλαχιστον. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Tη περασα κι εγω.. Θα ηθελα επισης να ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος απεγκαταστασης των εφαρμογων του συστηματος. Επισης,εχετε βρει τροπο να κατεβασετε την Ελληνικη γλωσσα στο swype? Battery % εχει βρει κανεις;προσπαθησα να περασω ενα θεμα που βρηκα στο νημα αλλα δε λειτουργει σε μενα τουλαχιστον. Τo swype ειπανε θα τo διoρθωσoυν σημερα σε καινoυρια αναβαθμηση. Τo θεμα και εμενα δεν τo περασε λoγo root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Τo swype ειπανε θα τo διoρθωσoυν σημερα σε καινoυρια αναβαθμηση. Τo θεμα και εμενα δεν τo περασε λoγo root. Ευχαριστω..:) Βλεπεις τις τελευταιες μερες δε προλαβαινω να διαβασω τις εξελιξεις, αλλα παλι καλα υπαρχει καλο team εδω...:) Εχω καποια, λιγα βεβαια, fc σε καποιες εφαρμογες.Προφανως ειναι απο το προβληματικο root. Το scrolling ειναι λιγο αργο αλλα θα διορθωθει.Δε στηνω τη συσκευη μιας και θα χρειαστει παλι λογικα full wipe για το update. Για να δουμε τι θα εχει η επομενη εκδοση...:) edit:Καταφερα να μιλησω με καποια απο τα παιδια που φτιαχνουν την team rocket rom ics, το προβλημα, οπως το φανταζομασταν, ειναι στον κερνελ.Αυτος φερνει τα περισσοτερα προβληματα που υπαρχουν μεχρι τωρα, αλλα δουλευουν ωστε πολυ συντομα να εχουμε εναν λειτουργικο κερνελ...:) Επισης, λογω των αλλαγων που εχει η εκδοση ics, υπαρχει ενα προβλημα στο να τροποποιησουν ορισμενα apk αρχεια, οπως το SystemUI.apk. Για να δουμε... Edited February 22, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ηλια καποια παιδια στο xda λένε οτι τους δουλεύει κανονικά το titanium και στην επαναφορα των προγραμματων αλλα και στην απεγκατασταση... Ακούω απο εσενα οτι δεν μπορείς να αφαιρεσεις προγράμματα...Freeze σου κάνει??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts