Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 εχω ενα προβληματακι παω να στειλω μυνημα ενω λεει 160 χαρακτηρες μολις γραφω λιγο απο 160 παει 50 μετα και πιο λιγο εχω την Checkrom 70 έχει και ο μαμίσιος, αυτό που λέει ανταλλαγή μηνυμάτων. Κατέβασε από market handcent sms και θα σου υποστηρίζει κανονικά 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Αν αλλάξετε το CSC σε EUR θα γράφετε κανονικά sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms με το default πληκτρολόγιο της samsung στο stock sms app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Αν αλλάξετε το CSC σε EUR θα γράφετε κανονικά sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms με το default πληκτρολόγιο της samsung στο stock sms app. 1) πως το αλλαζω αυτο γιατι δεν μπορω να το βρω στο forum εδω μεσα 2) τι αρνητικα θα εχουμε αν το αλλαξουμε? 3) αν το κανω αυτο και βαλω οπως λες EUR θα ξανα γυρισει σε εργστασιακη εκδοση?? KL7 χωρις rom χωρις τιποτα? Edited January 13, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Πισω στο Note μετα απο μια αναπαυλα (μαυρο χρωμα και παλι) και μετα το unboxing φλασαριστηκε απευθειας η checkrom v4 (beta v4). Εξαιρετικη rom, πραγματικα η πιο γρηγορη εμπειρια που ειχα μεχρι σημερα με το note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Παιδιά έχει περάσει κανείς την Changelog V4 FINAL ? είναι οκ ? κανένα πρόβλημα ? Και από ότι κατάλαβα είναι No WIPE ? :X Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλημερα παιδια βγηκε η checkrom v4 θελει full wipe η περνιεται κατευθειαν πανω απο την v3??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλημερα παιδια βγηκε η checkrom v4 θελει full wipe η περνιεται κατευθειαν πανω απο την v3??? ευχαριστω Είναι ''no wipe''...Κανε ενα wipe cache-dalvik cache και install. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Είναι ''no wipe''...Κανε ενα wipe cache-dalvik cache και install. Πρέπει να κάνουμε και wipe battery stats; Έτσι αναφέρει τουλάχιστον στα FAQ στην πρώτη σελίδα του thread της checkrom. Αν έχει περάσει κανείς την v4 έχει δοκιμάσει να περάσει τίποτα από kitchen; Διαβάζω ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα, π.χ. κατεβάζουν τα widgets της Samsung ή το market fix αλλά δεν γίνονται install. Edited January 14, 2012 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πρέπει να κάνουμε και wipe battery stats; Έτσι αναφέρει τουλάχιστον στα FAQ στην πρώτη σελίδα του thread της checkrom. Αν δεν είναι full wipe δεν είναι απαραίτητο αλλά ούτε κακό.απλά, αν το κάνεις, μετά φόρτισε 100% και στη συνέχεια άφησε το να αδειάσει όλη τη μπαταρία, για να δημιουργηθεί πάλι σωστά το battery.stats.άλλωστε μπορείς να κανείς την ίδια διαδικασία με το battery calibration από market.ακριβώς την ίδια δουλειά κάνει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Αν δεν είναι full wipe δεν είναι απαραίτητο αλλά ούτε κακό.απλά, αν το κάνεις, μετά φόρτισε 100% και στη συνέχεια άφησε το να αδειάσει όλη τη μπαταρία, για να δημιουργηθεί πάλι σωστά το battery.stats.άλλωστε μπορείς να κανείς την ίδια διαδικασία με το battery calibration από market.ακριβώς την ίδια δουλειά κάνει. Πάντα μα πάντα και ειδικά οταν αλλάζεις firmwaer καλο είναι να κανεις full wipe ας είναι η ρομ no wipe... Δεν ξερω για άλλους χρηστες αλλά εγω αυτο κάνω... Σε λιγο θα την περ'ασω και θα δωσω εντυπωσεις.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πάντα μα πάντα και ειδικά οταν αλλάζεις firmwaer καλο είναι να κανεις full wipe ας είναι η ρομ no wipe... Δεν ξερω για άλλους χρηστες αλλά εγω αυτο κάνω... Σε λιγο θα την περ'ασω και θα δωσω εντυπωσεις.. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.κι εγώ έτσι το ξέρω τόσα χρόνια.Απλά είπα τι λέει το changelog. Κι εγώ με full wipe θα τη περασω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Αν έχει περάσει κανείς την v4 έχει δοκιμάσει να περάσει τίποτα από kitchen; Διαβάζω ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα, π.χ. κατεβάζουν τα widgets της Samsung ή το market fix αλλά δεν γίνονται install. Oσο καλη ειναι η ρομ αλλο τοσο δεν καταλαβαινω γιατι δε μπορουν να λυσουν αυτο το θεμα και επανερχεται ξανα και ξανα. Οχι, widgets και καποια mods που δοκιμασα (6Χ6 icons κλπ) δεν εγκαθιστανται αυτοματα, μονο χειροκινητα απο revovery (προφανως καποιο path δειχνει αλλου απο αυτο που θα επρεπε Edit: Ναι, ψαχνοντας το βλεπω οτι εχει αντικατασταθει το internal sd με το external sd για αυτο μονο χειροκινητα μπορω να φλασαρω. Παμε για v4.5 οπως το βλεπω, εχει τα θεματακια της κι αυτη η ρομ)... Επισης, δε μπορω να αλλαξω το CSC για καποιο λογο... Παιδια, δοκιμασε κανεις τη [ROM] MID(MaxicetDroid)NOTE 1.0 **01/11/12** **XLA1** ? Edited January 14, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 γεια παιδια περασα την v4 αλλα δεν εχω τωρα τον cwm ετσι δεν μπορω να κανω επανεκινηση χωρις να βγαλω την μπαταρια αλλα ουτε και να μπω σε recovery ξερεις κανεις κατι?? ουτε πατωντας το power μου εμφανιζει τις επιλογες που μου εμφανιζε ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Edit: Ναι, ψαχνοντας το βλεπω οτι εχει αντικατασταθει το internal sd με το external sd για αυτο μονο χειροκινητα μπορω να φλασαρω. Παμε για v4.5 οπως το βλεπω, εχει τα θεματακια της κι αυτη η ρομ)... Επισης, δε μπορω να αλλαξω το CSC για καποιο λογο... Παιδια, δοκιμασε κανεις τη [ROM] MID(MaxicetDroid)NOTE 1.0 **01/11/12** **XLA1** ? Θα συνφωνήσω, πολλά bugs. Εγώ τουλάχιστον δε θα μπω στον κόπο ούτε καν να τη δοκιμάσω. Η V3 ήταν πιο προσεγμένη. Samsung Galaxy Note - Rocket Rom V17 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Θα συνφωνήσω, πολλά bugs. Εγώ τουλάχιστον δε θα μπω στον κόπο ούτε καν να τη δοκιμάσω. Η V3 ήταν πιο προσεγμένη. Samsung Galaxy Note - Rocket Rom V17 Φλασαρα abyss 3.1 αμεσως μετα απο full wipe και επαναφλασαρισμα της rom και παιζει αψογα. Ειναι ξεκαθαρο πως το 99% των προβληματων ειναι θεμα kernel και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι κανουν πειραματα με test εκδοσεις kernel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) καλησπερα σε ολους οτι γυρισα απο την δουλεια και ειμαι κοματια.... θα περιμενω λιγο ακομα να δω τι θα πει ο φιλος ο elthis και την φλασαρω το απογευματακι αν ειναι φυσικα με full wipe και εγω αφου πλεον εχω παρει το κολαει :P Edit : ρε παιδια αλλαζει ο kernel στη V4?? ειναι καλος? Edited January 14, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) γεια παιδια περασα την v4 αλλα δεν εχω τωρα τον cwm ετσι δεν μπορω να κανω επανεκινηση χωρις να βγαλω την μπαταρια αλλα ουτε και να μπω σε recovery ξερεις κανεις κατι?? ουτε πατωντας το power μου εμφανιζει τις επιλογες που μου εμφανιζε ευχαριστω 1)αν πατήσεις για 10 sec το power button θα σου κάνει αυτόματα restart!! 2) όταν κλείσεις το κινητό και πατήσεις ταυτόχρονα VOLUME UP, POWER BUTTON , HARD BUTTON για λίγα sec σε βάζει σε cwm (από εκεί αλλάζεις kernel και είσαι οκ) 3) για τις επιλογές που λες περιμένουν το mod του jkay αν δεν μπορείτε να περάσετε τα mod της κουζίνας, τα κατεβάζεται από το kitchen με τα 3 πλήκτρα μπαίνετε σε cwm , κάνετε εγκατάσταση ένα ένα τα update , θα τα βρείτε στον κατάλογο download (τουλάχιστον σε μένα εκεί ήταν) Edited January 14, 2012 by SUNSEKER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Παιδιά έχω την Rocket ROM v17 με τον AbyssNote 3.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Και το Mixed theme μου φυσικά... Νομίζω ότι στην CheckROM o Leomar δεν πολυ-ασχολείται... Δεν ξέρω τι λένε και οι πιο παλιοί στα Samsung, αλλά να έχουν βγάλει τα μισά σχεδόν (είναι σχεδόν η μισή σε μέγεθος από την Rocket) και η Rocket να μου φαίνεται πιο γρήγορη και πιο smooth και με πολύ καλή μπαταρία, δεν δικαιολογείται με τίποτα... Δεν ξέρω, μακάρι να είναι έτσι επειδή είναι η αρχή... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Edited January 14, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 εχεις απολυτο δικιο και εγω αυτο πιστευω την αφησα την v4 και γυρισα στην rocket με το θεμα σου φυσικα πολυ καλη και σταθερη Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 οποτε παιδια με ολα αυτα που διαβαζω σε καποιον που θα το παρει πρωτη φορα(οπως εγω ας πουμε:p) ποια ρομ του προτείνεται να βαλει??? custom φυσικα... διαβαζω παραπανω οτι λεομαρ εχει πολλα προβληματα και μου κανει τρομερη εντύπωση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 οποτε παιδια με ολα αυτα που διαβαζω σε καποιον που θα το παρει πρωτη φορα(οπως εγω ας πουμε:p) ποια ρομ του προτείνεται να βαλει??? custom φυσικα... διαβαζω παραπανω οτι λεομαρ εχει πολλα προβληματα και μου κανει τρομερη εντύπωση...:) Συνήθως αυτά είναι υποκειμενικά... Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μερικές από τις πιο γνωστές και να αφήσεις 2-3 μέρες την κάθε μια να δεις ποια σου κάνει... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Συνήθως αυτά είναι υποκειμενικά... Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μερικές από τις πιο γνωστές και να αφήσεις 2-3 μέρες την κάθε μια να δεις ποια σου κάνει... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme γνωστές οταν λες εχεις να προτείνεις κατι???:) βασικα θα ηθελα κατι "σταθερο" για να βγαλω την εβδομαδα! το σαββατοκύριακο το τσακιζουμε υπαρχει χρονος!:lol: και με deluxe settings αν γινεται..για μενα ειναι σημαντικο αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 οποτε παιδια με ολα αυτα που διαβαζω σε καποιον που θα το παρει πρωτη φορα(οπως εγω ας πουμε:p) ποια ρομ του προτείνεται να βαλει??? custom φυσικα... διαβαζω παραπανω οτι λεομαρ εχει πολλα προβληματα και μου κανει τρομερη εντύπωση...:) Η v4 του λεο μαρ δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα και είναι η καλύτερη ρομ μεχρι αυτήν την στιγμή... Περασε την με fullwipe Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Η v4 του λεο μαρ δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα και είναι η καλύτερη ρομ μεχρι αυτήν την στιγμή... Περασε την με fullwipe Και με no full και με fullwipe άμα αφήσει τον speedmode απάνω την έκατσε τη βάρκα...δεν θα δουλέψει τίποτα σωστά! Εγώ την πέρασα χωρίς wipe έβαλα CWM από titanioum και πέρασα CFKernel. Όλα δουλεύουν σφαίρα...:D Συνήθως αυτά είναι υποκειμενικά... Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μερικές από τις πιο γνωστές και να αφήσεις 2-3 μέρες την κάθε μια να δεις ποια σου κάνει... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Πολλές μέρες λες...κάθε 3-4 μέρες βγαίνει καινούριο firmware μέχρι να δοκιμάσει δύο τρείς θα έχει βγεί η ICE...:) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 14, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Συνήθως αυτά είναι υποκειμενικά... Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μερικές από τις πιο γνωστές και να αφήσεις 2-3 μέρες την κάθε μια να δεις ποια σου κάνει... Sent from Galaxy Note with Mixed Theme Εξερετικό το νεο σου θεμα για την v4...Το εικονιδιο του μαρκετ ολα τα λεφτα...αν μου άλλαζες και τις καμερας που μου την σπαει το στοκ θα είσον αρχηγος... Ευχαριστουμε και πάλι για την εξερετική δουλειά σου kalagas.. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος flashαρίσματος κανούργιας ROM: PC Odin ή Mobile Odin Pro κατευθείαν από το Note? Είμαι στην ΚΚΑ και σκέφτομαι να πάω στην LA1/3, κυρίως για το theme του Kalagas (respect! φανταστική δουλειά!!), αλλά και γιατί έχω διαβάσει ότι είναι πιο γρήγορη/smoother (η LA1, δεν ξέρω εαν κανείς έβαλε ήδη την LA3?) Edited January 14, 2012 by thr07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts