bel Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 shoot to kill dont take hostages αυτα τους εχουν πει σε κατασταση πολιορκιας Αυτό μου κάνει κάτι σε κατάσταση πανικού και τρομουστερίας στην προκειμένη και μάλλον σε κακό θα τους βγεί στο τέλος. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 "Μ'αρέσει" που βρίσκει όμως υποστηρικτές αυτή η νοοτροπία και στην Ελλάδα... Για να είμαι πιο ακριβής και σε αυτό εδώ το φόρουμ... :mad: Για την Ελλάδα δεν το νομίζω για πολλούς λόγους.Οσο για τους υποστηρικτές της συγκεκριμένης μεθόδου εδω μέσα στο φόρουμ,ζήτημα να είναι 1-2 και μάλλον γραφικοί μπορούν να χαρακτηριστούν αν έχουν τέτοιες απόψεις. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Αυτό μου κάνει κάτι σε κατάσταση πανικού και τρομουστερίας στην προκειμένη και μάλλον σε κακό θα τους βγεί στο τέλος. μπα το αντιθετο μαλιστα αυτο ειναι ο πρωτος κανονας σε κατασταση στρατιωτικου νομου σε ολον τον κοσμο... απλα αμα γινει αυτο δεν πρεπει να βγουν στους δρομους και οποιος εχει αλλο χρωμα εκτως απο ασπρο να τον πυροβολουν διοτι αυτο θα κανουν σε λιγο καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Ακριβώς έτσι είναι ύδρο. ;) Και μάλιστα τρομοκράτες να ζητάνε συγγνώμη πολύ σπάνια βλέπεις. Αλλά με εμάς ήταν κατά λάθος τότε, ξεκάθαρα πράματα. Ήταν να μείνουν σε εκείνο το ξενοδοχείο Ισραηλινοί αλλά τελευταία στιγμή πήγαν οι δικοί μας. Υ.Γ. Ύδρο θα πνιγώ. Βάλε και καμιά τελεία να πάρουμε ανάσα. :p :O εδω δεν βαζω τονους τελειες θα βαλω? :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Το να χρησιμοποείς "κανόνες εμπλοκής" με έναν αντίπαλο που ανατινάζει τον εαυτό του ανάμεσα σε αμάχους είναι το ίδιο με το "βάστα τούρκε να γεμίσω". Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με κανόνες αυτό το φαινόμενο. Επίσης το "εμείς είμαστε μάγκες που τα έχουμε καλα με την PLO και τη Χαμάς" εμένα μου φέρνουν ανατριχίλα. Εμείς τα κάναμε πλακάκια με τον Αραφάτ όταν οι δικοί του έμπαιναν στο αεροδρόμιο της Ρώμης με τις χειροβομβίδες (Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς), εμείς τραπεζώναμε τον Καντάφι όταν ανατίναζε γαλλικά και αμερικανικά πολιτικά αεροσκάφη με εκατοντάδες νεκρούς. :mad: Και σήμερα εδώ διαβάζω ότι εμείς δεν κινδυνεύουμε. Γιατί μάγκες μου? Δεν ταξιδεύουμε εμείς? Δεν πάμε στο Λονδίνο? Δεν πάμε στην Αίγυπτο? Δεν ταξιδεύυμε στην Ιταλία?? Δεν περιμένω να συμβεί στη χώρα μου ή σε κάποιον γνωστό μου ή σε μένα τον ίδιο. Άπαξ και συμβαίνει είναι λάθος και το καταδικάζω 100%. Όποιος σκοτώνει άμαχο είναι το ίδιο καθίκι με τον Μπους και τον Μπλερ. Όταν σκοτώνονταν οι Έλληνες το 1995 στην Αίγυπτο είπαμε "λάθος κάνανε, εβραίους έπρεπε να φάνε, κρίμα". Προφανώς επειδή οι εβραίοι τουρίστες άξιζε να πεθάνουν, έτσι?? Anyway, για το ποιος φταίει για όλη αυτή την κατάσταση έγραψα παραπάνω. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 μπα το αντιθετο μαλιστα αυτο ειναι ο πρωτος κανονας σε κατασταση στρατιωτικου νομου σε ολον τον κοσμο... απλα αμα γινει αυτο δεν πρεπει να βγουν στους δρομους και οποιος εχει αλλο χρωμα εκτως απο ασπρο να τον πυροβολουν διοτι αυτο θα κανουν σε λιγο καιρο... Το πότε ισχύει,και κάτω απο ποιές προυποθέσεις στρατιωτικός νόμος ίσως σηκώνει συζήτηση. Πόσο μάλλον σε μια πόλη όπως το Λονδίνο,αυτό και μόνο με κάνει να σκεφτομαι την αναποτελεσματικότητα ενος τέτοιου μέτρου. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Το να χρησιμοποείς "κανόνες εμπλοκής" με έναν αντίπαλο που ανατινάζει τον εαυτό του ανάμεσα σε αμάχους είναι το ίδιο με το "βάστα τούρκε να γεμίσω". Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με κανόνες αυτό το φαινόμενο. Επίσης το "εμείς είμαστε μάγκες που τα έχουμε καλα με την PLO και τη Χαμάς" εμένα μου φέρνουν ανατριχίλα. Εμείς τα κάναμε πλακάκια με τον Αραφάτ όταν οι δικοί του έμπαιναν στο αεροδρόμιο της Ρώμης με τις χειροβομβίδες (Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς), εμείς τραπεζώναμε τον Καντάφι όταν ανατίναζε γαλλικά και αμερικανικά πολιτικά αεροσκάφη με εκατοντάδες νεκρούς. :mad: Και σήμερα εδώ διαβάζω ότι εμείς δεν κινδυνεύουμε. Γιατί μάγκες μου? Δεν ταξιδεύουμε εμείς? Δεν πάμε στο Λονδίνο? Δεν πάμε στην Αίγυπτο? Δεν ταξιδεύυμε στην Ιταλία?? Δεν περιμένω να συμβεί στη χώρα μου ή σε κάποιον γνωστό μου ή σε μένα τον ίδιο. Άπαξ και συμβαίνει είναι λάθος και το καταδικάζω 100%. Όποιος σκοτώνει άμαχο είναι το ίδιο καθίκι με τον Μπους και τον Μπλερ. Όταν σκοτώνονταν οι Έλληνες το 1995 στην Αίγυπτο είπαμε "λάθος κάνανε, εβραίους έπρεπε να φάνε, κρίμα". Προφανώς επειδή οι εβραίοι τουρίστες άξιζε να πεθάνουν, έτσι?? Anyway, για το ποιος φταίει για όλη αυτή την κατάσταση έγραψα παραπάνω. εγω βλεπω κατι αλλο οτι αμεσως μετα απο τις επιθεσεις ολες οι χωρες επιασαν ενα συμαντικο αριθμο τρομοκρατων οπως και η αιγυπτος πριν απο λιγο παντως ελεγα οτι η ελλαδα σαν χωρα δεν κινδυνευουμε καθολου απο αυτους διοτι ακομη και οι ιδιοι του 2003 ειχαν βγει και το ειπαν οτι δεν θα γινει τιποτα με εμας διοτι κραταμε ουδετερες εως φιλικες σχεσεις με πολλες χωρες απο την ασια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Το να χρησιμοποείς "κανόνες εμπλοκής" με έναν αντίπαλο που ανατινάζει τον εαυτό του ανάμεσα σε αμάχους είναι το ίδιο με το "βάστα τούρκε να γεμίσω". Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με κανόνες αυτό το φαινόμενο. Επίσης το "εμείς είμαστε μάγκες που τα έχουμε καλα με την PLO και τη Χαμάς" εμένα μου φέρνουν ανατριχίλα. Εμείς τα κάναμε πλακάκια με τον Αραφάτ όταν οι δικοί του έμπαιναν στο αεροδρόμιο της Ρώμης με τις χειροβομβίδες (Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς), εμείς τραπεζώναμε τον Καντάφι όταν ανατίναζε γαλλικά και αμερικανικά πολιτικά αεροσκάφη με εκατοντάδες νεκρούς. :mad: Και σήμερα εδώ διαβάζω ότι εμείς δεν κινδυνεύουμε. Γιατί μάγκες μου? Δεν ταξιδεύουμε εμείς? Δεν πάμε στο Λονδίνο? Δεν πάμε στην Αίγυπτο? Δεν ταξιδεύυμε στην Ιταλία?? Δεν περιμένω να συμβεί στη χώρα μου ή σε κάποιον γνωστό μου ή σε μένα τον ίδιο. Άπαξ και συμβαίνει είναι λάθος και το καταδικάζω 100%. Όποιος σκοτώνει άμαχο είναι το ίδιο καθίκι με τον Μπους και τον Μπλερ. Όταν σκοτώνονταν οι Έλληνες το 1995 στην Αίγυπτο είπαμε "λάθος κάνανε, εβραίους έπρεπε να φάνε, κρίμα". Προφανώς επειδή οι εβραίοι τουρίστες άξιζε να πεθάνουν, έτσι?? Anyway, για το ποιος φταίει για όλη αυτή την κατάσταση έγραψα παραπάνω. Δε νομίζω να είναι τόσο στην τύχη τους τα πράματα. Καταρχάς κανείς δεν είπε ότι καλά κάνουν και σκοτώνουν αλλόθρησκους ή εβραίους ή Άγγλους κλπ. Όλοι άνθρωποι είναι και για όλους πονούμε και θλιβόμαστε. Απλά λέω εγώ τουλάχιστον ότι η Ελλάδα ΔΕΝ αποτέλεσε και ΔΕΝ αποτελεί στόχο των Μουσουλμάνων και φανατικών ισλαμιστών. Και αυτό δεν είναι τυχαίο Κώστα. Αν πιστεύεις ότι είναι τυχαίο για πες μου τότε. Θα συνέβαινε το ίδιο αν στέλναμε στρατό στο Ιράκ; Αν δεν είχαμε προσωπική φιλία με τον μαντήλα Αραφάτ; Αν ρωτούσες έναν Παλαιστίνιο ποια χώρα σε υποστηρίζει πρώτη θα έλεγαν την Ελλάδα. Το ίδιο και με τον Οτσαλάν. Εμείς υποστηρίζουμε τους Κούρδους. Είχα φίλους Κούρδους στην Γερμανία και λέγανε τα καλύτερα για την Ελλάδα. Μας θεωρούν αδερφούς μας. Δεν βλάψαμε ποτέ κανέναν αδικημένο παρά τις πιέσεις που δεχόμασταν. Μεγάλη επιτυχία αυτό. Θέλω να συνεχιστεί αυτό από όλους τους πολιτικούς μας. Ό,τι και να μας τάξουν οι Αμερικάνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Το να είσαι στο πλευρό του αδικημένου απέχει πάρα πολύ από το να υποστηρίζεις τη Χαμάς και τον Καντάφι. Και αυτό κάναμε ολόκληρη τη δεκαετία του 80. Τα τελευταία 15 χρόνια σφυρίζουμε αδιάφορα σε κάθε είδους ακραίες πράξεις των εξτρεμιστών ενώ ταυτόχρονα κάνουμε αμυντικές μπίζνες με το Ισραήλ. "Σχιζοφρενικό", θα έλεγε κάποιος αλλά τουλάχιστον it buys our way out of trouble. Αυτά ως χώρα. Γιατί ως άτομα δεν είμαστε καθόλου ασφαλή. Έμεινα 12 μέρες στην Ισπανία και επισκεπτόμουν τουριστικά μέρη. Πίστεψέ με, στη Σεβίλλη και τη Βαρκελώνη δεν έδινα δεκάρα για το αν οι τρομοκράτες δεν θεωρούν στόχο την Ελλάδα. Οι τρομοκράτες θεωρούν στόχο την Ευρώπη και αργά ή γρήγορα, όταν θα έχουμε Έλληνες θύματα ίσως αλλάξει μυαλά εκείνη η βδελυρή πλειοψηφία (δυστυχώς) που μέσα της χαίρεται που σκοτώνονται άλλοι και όχι οι συμπολίτες μας. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Είναι πολύ σωστό αυτό που ειπώθηκε ότι κρατάμε μια ουδετερότητα. Και γι' αυτο βέβαια φροντίζαμε να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας με την 17Ν. Όσο άσχημο φένεται σε μας το να υπάρχουν τόσοι νεκροί, έτσι βλέπουν και αυτοί τους νεκρούς που έχουν από τον πόλεμο και θέλουν να δείξουν ότι είναι υπολογίσιμοι και ότι όσο πολιτισμένοι και να είμαστε δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Σορρυ αν σας το χαλάω αλλά υπάρχει μι πολύ σημαντική είδηση για έναν θρύλο. [imgalign=right]http://www.contra.gr/images/armstrong_tour_de_france_2407.jpg[/imgalign]Ρέκβιεμ ενός Θρύλου Ο σπουδαιότερος αθλητής στην ιστορία της ποδηλασίας και ένας από τους μεγαλύτερους που έχουν εμφανιστεί ποτέ στα σπορ, δε θα μπορούσε να κλείσει την καριέρα του με διαφορετικό τρόπο. Ο Λανς Άρμστρονγκ, περί ου ο λόγος, κατέκτησε την έβδομη συνολική και συνεχόμενη νίκη στον μεγαλύτερο αγώνα του αθλήματος, τον γύρο της Γαλλίας. Ο 33χρονος Τεξανός, απολάμβανε προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού από την πρώτη κιόλας μέρα και την Κυριακή, αναμενόταν στους δρόμους του Παρισιού να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του. Κάτι που έγινε, δίχως όμως να λείπουν τα καρδιοχτύπια. Ο Τζορτζ Χίνκαπι, ο οποίος αγωνιζόταν στην ίδια ομάδα με τον Άρμστρονγκ, την Discovery, είχε πτώση λόγω ολισθηρότητας και χρειάστηκε το δεξί πόδι του πολυνίκη ποδηλάτη ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Την επί μέρους νίκη πήρε ο Αλεξάντερ Βινοκούροφ, ο οποίος άνοιξε τον ρυθμό του σε καίριο σημείο. Οι διοργανωτές όμως, λόγω του άστατου καιρού και της βροχόπτωσης, πήραν την ασυνήθιστη απόφαση να διεξαχθεί μόνο ο ένας γύρος από τους οκτώ της Κυριακής και το μη αναμενόμενο τέλος, έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Ο άνθρωπος ο οποίος είχε καταφέρει την περασμένη δεκαετία να νικήσει τον καρκίνο στους όρχεις, είχε μόλις πετύχει το ασύλληπτο: Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του. Μάλιστα, μετά τον τερματισμό δεν έλειψαν τα συγχαρητήρια από πλήθος συναθλητών του. Ο Μπράντλεϊ Μαγκί, στα λόγια του, συνόψισε το μέγεθος του Άρμστρονγκ... "Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που έτρεξα στην εποχή αυτού του αθλητή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Πραγματικά πρόκειται για έναν μεγάλο άνθρωπο-αθλητή και όχι για μία ντίβα-αθλητή. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλους τους αγώνες που έχει δώσει γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις 7 νίκες συνεχόμενες στον δυσκολότερο αγώνα αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να νικήσεις τον καρκίνο και να μείνεις ζωντανός. Μιλάμε για έναν θρύλο των εποχών μας που δυτυχώς πολλοί δεν γνωρίζουν γιατί το άθλημα δεν είναι τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα αλλά φεύγει σαν μεγάλος, στο πάνω σκαλί του βάθρου. Και πάντα θα είναι νικητής, είδωλο και παράδειγμα προς μίμηση για αθλητές όλων των αθλημάτων. Αξίζει ο τίτλος του άρθρου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ ! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Το να είσαι στο πλευρό του αδικημένου απέχει πάρα πολύ από το να υποστηρίζεις τη Χαμάς και τον Καντάφι. Και αυτό κάναμε ολόκληρη τη δεκαετία του 80. Τα τελευταία 15 χρόνια σφυρίζουμε αδιάφορα σε κάθε είδους ακραίες πράξεις των εξτρεμιστών ενώ ταυτόχρονα κάνουμε αμυντικές μπίζνες με το Ισραήλ. "Σχιζοφρενικό", θα έλεγε κάποιος αλλά τουλάχιστον it buys our way out of trouble. Αυτά ως χώρα. Γιατί ως άτομα δεν είμαστε καθόλου ασφαλή. Έμεινα 12 μέρες στην Ισπανία και επισκεπτόμουν τουριστικά μέρη. Πίστεψέ με, στη Σεβίλλη και τη Βαρκελώνη δεν έδινα δεκάρα για το αν οι τρομοκράτες δεν θεωρούν στόχο την Ελλάδα. Οι τρομοκράτες θεωρούν στόχο την Ευρώπη και αργά ή γρήγορα, όταν θα έχουμε Έλληνες θύματα ίσως αλλάξει μυαλά εκείνη η βδελυρή πλειοψηφία (δυστυχώς) που μέσα της χαίρεται που σκοτώνονται άλλοι και όχι οι συμπολίτες μας. δεν θεωρουν στοχο την ευρωπη αλλωστε το ειπε κιολας μονο ολλανδια βρετανια γαλλια γερμανια ισπανια πορτογαλια για τον λογο οτι ειναι στον πολεμο του ιρακ :rolleyes: αφου ειναι ολοφανερο οτι ο εας βοηθαει τον αλλον η αμερικη εβγαλε τον μπιν λαντεν και ποιος ξερει τι παιζει τωρα κατω απο το τραπεζι ωστε να γινονται ολα αυτα σε χρονικες περιοδους κρισιμες για αυτες τις χωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 δεν θεωρουν στοχο την ευρωπη αλλωστε το ειπε κιολας μονο ολλανδια βρετανια γαλλια γερμανια ισπανια πορτογαλια για τον λογο οτι ειναι στον πολεμο του ιρακ Γιατί οι χώρες που αναφέρεις δεν είναι στην Ευρώπη; Επίσης εσύ νιώθεις άνετα λέγοντας "στόχοι είναι άλλοι και όχι εμείς" ? Δεν ταξιδεύεις; Δεν έχεις στο μυαλό σου το ενδεχόμενο να γίνεις κομματάκια ή να μείνεις ανάπηρος από το "λάθος" κάποιων φανατικών που σε πέρασαν για εβραίο ή ανατίναξαν το πακέτο τους σε λάθος μέρος?? Ας σταματήστε πια να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Ελλάδα συμμετείχε με όλα τα μέσα σε όλους τους πολέμους των ΗΠΑ (πλην Σερβίας, κάτι που η ΕΕ ακόμη να μας συγχωρέσει, σκότωναν άμαχους οι Σέρβοι με εντολή Μιλόσεβιτς και εμείς τον βοηθούσαμε. Όπως τον Καντάφι. Αδιόρθωτοι). Η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη και όταν καμικάζι ανατινάζονται στο Λονδίνο και σταθμοί τρένου στη Μαδρίτη, αυτό είναι και δική μας υπόθεση. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει ας μεινει στην κοσμάρα του. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Γιατί οι χώρες που αναφέρεις δεν είναι στην Ευρώπη; Επίσης εσύ νιώθεις άνετα λέγοντας "στόχοι είναι άλλοι και όχι εμείς" ? Δεν ταξιδεύεις; Δεν έχεις στο μυαλό σου το ενδεχόμενο να γίνεις κομματάκια ή να μείνεις ανάπηρος από το "λάθος" κάποιων φανατικών που σε πέρασαν για εβραίο ή ανατίναξαν το πακέτο τους σε λάθος μέρος?? Ας σταματήστε πια να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Ελλάδα συμμετείχε με όλα τα μέσα σε όλους τους πολέμους των ΗΠΑ (πλην Σερβίας, κάτι που η ΕΕ ακόμη να μας συγχωρέσει, σκότωναν άμαχους οι Σέρβοι με εντολή Μιλόσεβιτς και εμείς τον βοηθούσαμε. Όπως τον Καντάφι. Αδιόρθωτοι). Η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη και όταν καμικάζι ανατινάζονται στο Λονδίνο και σταθμοί τρένου στη Μαδρίτη, αυτό είναι και δική μας υπόθεση. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει ας μεινει στην κοσμάρα του. κοιτα η ελλαδα παραχωρησε μονο τον χωρο και ποτε δεν εστειλε στρατευμα η αλλη μορφη στρατου πουθενα δεν νιωθω ανετα αλλα απο την στιγμη που ξερω οτι εχουν βαλει στο ματι μερικες χωρες και κυριως μεγαλες πολεις φροντιζω να μην παταω εκει στο κατω κατω πριν 2 3 χρονια μας ειχαν κατηγορησει οτι βοηθαμε τους τρομακρατες...(αμερικη, τουρκια) παντους υπαρχουν ασχετα θυματα στον πολεμο αυτο δεν γινεται να το εξαλειψει κανεις αλλα η ουσια κρυβεται κατω απο το τραπεζι γιατι δηλαδη αντι να χτυπησει παλι την αμερικη χτυπαει αλλες χωρες που στο κατω κατω ειναι αγγελοι μπροστα στα οσα εχει κανει η αμερικη. δικη μας υποθεση δεν ειναι και δεν θα γινει διοτι εμεις εχουμε ουδετερη σταση και δεν προκαλουσαμε το 2003 τους παντες και τα παντα οπως εκανε ο ισπανος προεδρος... οπως εστρωσαν ετσι κοιμουνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Η Ελλάδα συμμετείχε με όλα τα μέσα σε όλους τους πολέμους των ΗΠΑ (πλην Σερβίας, κάτι που η ΕΕ ακόμη να μας συγχωρέσει, σκότωναν άμαχους οι Σέρβοι με εντολή Μιλόσεβιτς και εμείς τον βοηθούσαμε. Όπως τον Καντάφι. Αδιόρθωτοι). Λάθος και έχω εξηγήσει τους λόγους. Δεν συμμετείχαμε σε κανέναν πόλεμο άμεσα. Μόνο ως ανθρωπιστική βοήθεια και με παραχώρηση μερικών βάσεων. Αυτά όμως είναι συμβατικές μας υποχρεώσεις ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Με τους Σέρβους και πάλι ιστορικά καλά κάναμε. Κρατήσαμε φιλία. Άσχετα αν μας πρόδωσαν κι αυτοί αργότερα με την αναγνώριση των Σκοπίων, αλλά πλέον όλοι τα έχουν αναγνωρίσει. Μένει η ΕΕ να το κάνει μόνο. Όσο για τον Μιλόσεβιτς Κώστα το ότι σκότωνε αμάχους αυτό ήταν το άλλοθι των Αμερικάνων για να βομβαρδίσουν την Σερβία. Είναι σα να λες ότι ο Μακάριος έκανε γενοκτονία των Τ/Κ. Αυτά που λένε οι Τ/Κ δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=81733504 poly oraio ar8ro Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Λάθος και έχω εξηγήσει τους λόγους. Δεν συμμετείχαμε σε κανέναν πόλεμο άμεσα. Μόνο ως ανθρωπιστική βοήθεια και με παραχώρηση μερικών βάσεων. Αυτά όμως είναι συμβατικές μας υποχρεώσεις ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Η παραχώρηση βάσεων, εναέριου χώρου και υποστήριξης είναι συμμετοχή. Σόρι, έτσι είναι. Όποιος υποστηρίζει τον επιτιθέμενο είναι επιτιθέμενος και ο ίδιος. Με τους Σέρβους και πάλι ιστορικά καλά κάναμε. Κρατήσαμε φιλία. Άσχετα αν μας πρόδωσαν κι αυτοί αργότερα με την αναγνώριση των Σκοπίων, αλλά πλέον όλοι τα έχουν αναγνωρίσει. Μένει η ΕΕ να το κάνει μόνο. Όσο για τον Μιλόσεβιτς Κώστα το ότι σκότωνε αμάχους αυτό ήταν το άλλοθι των Αμερικάνων για να βομβαρδίσουν την Σερβία. Είναι σα να λες ότι ο Μακάριος έκανε γενοκτονία των Τ/Κ. Αυτά που λένε οι Τ/Κ δηλαδή. Προφανώς τότε οι χιλιάδες μουσουλμάνοι αυτοκτόνησαν πέφτοντας μόνοι τους από το Ζάλογγο της Βοσνίας απ' ευθείας στους ομαδικούς τάφους, ετσι? Εμείς περνούσαμε λαθραία πετρέλαιο για τα σερβικά άρματα και η ΠΥΡΚΑΛ έφτιαχνε πυρομαχικά για τα όπλα τους. Και μάλιστα ενώ υπήρχε επίσημο εμπάργκο. Ας μην την σκαλίζουμε άλλο αυτή την ιστορία. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Αγαπητέ OveLix, μετά από όλες αυτές τις τοποθετήσεις που έχεις πάνω σε αυτά τα θέματα ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η τοποθέτησή σου. Δηλαδή είσαι φιλειρηνιστής? Ή απλά είσαι με το μέρος του ‘σωστού’. Θα ήθελα να το διευκρίνιζες γιατί με έχεις προβληματίσει λίγο! ;) Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Προφανέστατα δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, σωστό-λάθος στις περιπτώσεις που συζητάμε. Το να λέμε "υποστηρίζουμε τον αγώνα των παλαιστινίων" ενώ ταυτόχρονα αγοράζουμε όπλα από το Ισραήλ για να τα δώσουμε στον Μιλόσεβιτς να σφάξει μουσουλμάνους είναι λίγο περίεργο, δεν βρίσκετε και εσείς? Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει η έννοια του "δίκαιου" και του "ηθικού" όταν μιλάμε για πολέμους και νεκρούς. Υπάρχει μόνο η ψυχρή λογική των εθνικών συμφερόντων. Για αυτό υποστηρίξαμε το ΝΑΤΟ στο Ιράκ το 1991 και ταυτόχρονα τους Σέρβους το 1992. Για αυτό τραπεζώνουμε τον Αραφάτ και ταυτόχρονα κάνουμε μπίζνες με το Ισραήλ. Σωστό ή λάθος δεν το εξετάζω. Αυτά τα είπα για να απαντήσω στις ανοησίες "εμείς υποστηρίζουμε τους Άραβες για αυτό δεν μας χτυπάνε". Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως όταν η ισλαμική τρομοκρατία επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια απουσίας τότε έχουμε ΟΛΟΙ πρόβλημα και όχι μόνο οι πόλεις που μετράνε νεκρούς. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Η παραχώρηση βάσεων, εναέριου χώρου και υποστήριξης είναι συμμετοχή. Σόρι, έτσι είναι. Όποιος υποστηρίζει τον επιτιθέμενο είναι επιτιθέμενος και ο ίδιος. Προφανώς τότε οι χιλιάδες μουσουλμάνοι αυτοκτόνησαν πέφτοντας μόνοι τους από το Ζάλογγο της Βοσνίας απ' ευθείας στους ομαδικούς τάφους, ετσι? Εμείς περνούσαμε λαθραία πετρέλαιο για τα σερβικά άρματα και η ΠΥΡΚΑΛ έφτιαχνε πυρομαχικά για τα όπλα τους. Και μάλιστα ενώ υπήρχε επίσημο εμπάργκο. Ας μην την σκαλίζουμε άλλο αυτή την ιστορία. urban legends ξεχνας την ημερα που κατεβηκε η φρεγατα των ρωσων τι εγινε?μαλλον οχι αφου δεν ειχες γνωστο εκει πριν πανε περασαν και πηραν βατραχια απο εδω (απο φιλο το εμαθα)ωστε να αναγκσουν το αεροπλανοφωρο να την κανει με ελαφρα πηδηματακια απο κει... η πυρκαλ εφτιαχνε τοτε για τους σερβους οπου μαχονταν με τους αλβανους και μονο και αν θες αποδειξεις σου τις λεω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Προφανέστατα δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, σωστό-λάθος στις περιπτώσεις που συζητάμε. Το να λέμε "υποστηρίζουμε τον αγώνα των παλαιστινίων" ενώ ταυτόχρονα αγοράζουμε όπλα από το Ισραήλ για να τα δώσουμε στον Μιλόσεβιτς να σφάξει μουσουλμάνους είναι λίγο περίεργο, δεν βρίσκετε και εσείς? Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει η έννοια του "δίκαιου" και του "ηθικού" όταν μιλάμε για πολέμους και νεκρούς. Υπάρχει μόνο η ψυχρή λογική των εθνικών συμφερόντων. Για αυτό υποστηρίξαμε το ΝΑΤΟ στο Ιράκ το 1991 και ταυτόχρονα τους Σέρβους το 1992. Για αυτό τραπεζώνουμε τον Αραφάτ και ταυτόχρονα κάνουμε μπίζνες με το Ισραήλ. Σωστό ή λάθος δεν το εξετάζω. Αυτά τα είπα για να απαντήσω στις ανοησίες "εμείς υποστηρίζουμε τους Άραβες για αυτό δεν μας χτυπάνε". Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως όταν η ισλαμική τρομοκρατία επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια απουσίας τότε έχουμε ΟΛΟΙ πρόβλημα και όχι μόνο οι πόλεις που μετράνε νεκρούς. μηπως ξεχασες μια συνεντευξη του μουλα ομαρ σε ενα καναλι οπου ελεγε οτι με την σταση μας δεν θα εχουμε προβλημα? μαλλον οχι και κατι αλλο πριν αρχισουν τις επιθεσεις αυτοκτονιας ειχε πει οτι μονο μερικες χωρες θα χτυπησει... αλλωστε ειμαι περιεργος να μαθω τι παιζει στα παρασκηνια τι λογοι υπαρχουν γιατι τωρα? πως γινεται να οργανωθουν τοσο καλα και με τοσο νεο απο τεχνολογικης πλευρα εξοπλισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Τελικά το αν θα χτυπηθούμε και εμείς ( οι Έλληνες ) από κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα εντός του ελλαδικού χώρου ίσως να είναι απίθανο, μάλλον ότι είναι να γίνει θα γίνει σε κάποιο άλλο κράτος και αυτό σίγουρα δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Τώρα το ότι έχουμε ας πούμε κάποιες καλές σχέσεις με κάποια αραβικά κράτη είναι απόρια της εξωτερικής πολιτικής μας αλλά και κάποιον άλλων παραγόντων που έχουν δημιουργήσει ένα καλό όνομα για την χώρα μας. Από την άλλη δεν είμαι και τόσο σίγουρος όσον αφορά τα χτυπήματα που γίνονται σε Ευρωπαϊκά κράτη κατά πόσο προέρχονται από τρομοκράτες ή από κάποιους άλλους που ψάχνουν ευκαιρία για να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις σε αυτές τις χώρες. Το θέμα είναι πως υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο και πολλές χώρες έχουν μπει σε μια αντιπαράθεση με την ανατολή που μόνο αρνητικές συνέπειες θα έχει για τις ιδίες. Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 μηπως ξεχασες μια συνεντευξη του μουλα ομαρ σε ενα καναλι οπου ελεγε οτι με την σταση μας δεν θα εχουμε προβλημα? μαλλον οχι... Φυσικά και δεν την έχω υπόψη μου τη συνέντευξη εφόσον δεν υπάρχει. Ο μουλάς Ομάρ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης εδώ και τριάμισι χρόνια. :lol: Έχεις αραδιάσει ένα σωρό ανακρίβειες και παραπληροφόρηση, τώρα μας λες οτι ο μουλάς Ομάρ έδωσε και συνέντευξη και μίλησε για την Ελλάδα. :w00t: Τι άλλο να πω μαζί σου? :X Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 egw 8imame stin tileorasi prin tous olympiakous, pou legane , opios xtipisei tin ellada 8a einai ex8ros twn arabwn! twra pios to eipe (sigoura kapios simantikos paragontas oxi kapios asimantos) kai pote akribws den kserw, alla 8imame sigoura oti eipo8ike! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts