Jump to content

Κανόνες Forum - Παρακαλώ Διαβάστε!!


bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλωσορίσατε στο forum των Series 40 phones!

 

Για την καλύτερη... διαμονή σας, διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω:

 

1.

Υπάρχουν επίσημα θέματα. Εάν το θέμα που σκοπεύετε να ανοίξετε μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο από αυτά, θα ήταν καλό να το εντάξετε, διότι έτσι βοηθάτε στο να έχουμε τις πληροφορίες συγκεντρωμένες και να μην χάνονται στη δεύτερη ή τρίτη σελίδα. Παρ' ολ' αυτά, να έχετε υπ' όψιν σας ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα επίσημα θέματα θα καθαρίζονται και θα μένουν μόνο τα posts που περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Έτσι θα αποφύγουμε τη δημιουργία δυσανάγνωστων θεμάτων/τεράτων.

 

2.

Εάν αποφασίσετε να ανοίξετε νέο θέμα, φροντίστε ο τίτλος του να είναι στα ελληνικά και να είναι όσο το δυνατόν πιο περιγραφικός για αυτό που θα γράψετε. Το θέμα σας δεν θα κλειδώνεται, από την στιγμή που δεν θα καλύπτεται από τα ήδη υπάρχοντα, εκτός κι αν παραβαίνει τους όρους πρόσβασης και χρήσης του forum.

 

3.

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση. Πιθανόν αυτό που θέλετε να γράψετε να έχει ξαναγραφτεί ή απαντηθεί παλαιότερα, οπότε θα αποφύγετε κάποιο άσκοπο post/thread.

 

4.

Απαγορεύεται η επισύναψη στο forum ήχων κλήσης (ringtones) αφού υπάρχουν προβλήματα με την πνευματική τους ιδιοκτησία.

 

5.

Δεν δημιουργούμε index με links προς οποιαδήποτε «πηγή» που μπορεί να περιέχει σπασμένα καλούδια.

 

6.

Απαγορεύονται τα greeklish στους τίτλους των θεμάτων και στα μηνύματά σας. Το ίδιο ισχύει και για τις κομμένες λέξεις και συντομεύσεις ή αλλιώς «γραφή SMS» (περισσότερα εδώ). Τονίζεται ότι κάθε post αυτού του τύπου, θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.

 

*Κείμενο από Itchrist86.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...