Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ioannisioannis (20 Δεκ. 2004 , 09:28)

To bittorrent terma, o angelos ektos, poia einai h lysh twra?

...eMule ...

129026.png?1640591734

molis phga na sindethw sto soulseek shmera,eida oti eixa xasei olh thn user list mou!!!!!!! to mono pou ekana apo thn prohgoumenh fora einai ena virus check me to antivir.Ayto vrhke ena alert mesa apo to opoio esvhse ena sigekrimeno file,to opoio den eixe sxesei me to soulseek..plz help einai poly shmatniko!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (20 Δεκ. 2004 , 11:58)

molis phga na sindethw sto soulseek shmera,eida oti eixa xasei olh thn user list mou!!!!!!! to mono pou ekana apo thn prohgoumenh fora einai ena virus check me to antivir.Ayto vrhke ena alert mesa apo to opoio esvhse ena sigekrimeno file,to opoio den eixe sxesei me to soulseek..plz help einai poly shmatniko!

Είναι κάτι που συμβαίνει στο soulseek. Δυστυχώς, το soulseek σαν πρόγραμμα είναι αρκετά προβληματικό και είναι κρίμα γιατί για μουσική το δίκτυο αυτό είναι πολύ καλό. Το έχω πάθει πολλές φορές και επειδή φαίνεται ότι παθαίνουν ζημιά κάποια από τα .cfg αρχεία, δεν έχω καταφέρει να το διορθώσω. Γι'αυτό και έχω εφαρμόσει μια άλλη λύση. Χρησιμοποίησα το backup utility των windows για να κάνει προγραμματισμένο backup σε όλα τα αρχεία που περιέχονται στο folder του soulseek, μια φορά τη μέρα. Ξέρω ότι δεν σε βοηθάει και πολύ αυτό τώρα, αλλά έτσι μπορείς να προλάβεις μελλοντικά προβλήματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (20 Δεκ. 2004 , 09:50)

...eMule ...

Επειδή για ελληνικά songs αξίζει μόνο το hub του Αγγέλου και επειδή θα αυξήσει το όριο στα 10 gb λέω να εγκαταλείψω το dc++ μέχρι να φτάσω αυτό το νούμερο...

Το emule αξίζει στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τραγούδια?

Ευχαριστώ

:)

Άκουσα ότι το DC++ είναι πάρα πολύ καλό, όμως ποτέ δεν κατάλαβα ποιές ακριβώς είναι οι ρυθμίσεις στα ports κλπ για να πιάνει καλές ταχύτητες!!!!Επίσης τώρα που έκλεισε το suprnova ξέρουμε κάποιο καλό site με torrent files???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer (20 Δεκ. 2004 , 15:16)

Επίσης τώρα που έκλεισε το suprnova ξέρουμε κάποιο καλό site με torrent files???

www.torrentreactor.net

:whistle:

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer (20 Δεκ. 2004 , 15:16)

Άκουσα ότι το DC++ είναι πάρα πολύ καλό, όμως ποτέ δεν κατάλαβα ποιές ακριβώς είναι οι ρυθμίσεις στα ports κλπ για να πιάνει καλές ταχύτητες!!!!

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

http://www.angelos0.com/FAQ.html

http://www.angelos0.com/Sections.html

Σήμερα επανήλθε το hub του aggelou.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (20 Δεκ. 2004 , 14:14)

Επειδή για ελληνικά songs αξίζει μόνο το hub του Αγγέλου και επειδή θα αυξήσει το όριο στα 10 gb λέω να εγκαταλείψω το dc++ μέχρι να φτάσω αυτό το νούμερο...

Το emule αξίζει στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τραγούδια?

Ευχαριστώ

:)

Επειδή δεν ακούω ελληνικά δεν έχω ψάξει ποτέ για να σου απαντήσω με σιγουριά. :)

Τώρα αν προορίζεσαι να χρησιμοποιήσεις το μουλάρι με pstn ή isdn μάλλον θα δυσαρεστηθείς από τα μεγάλα queues.

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (21 Δεκ. 2004 , 02:42)

nai...mallon kai egw sto idio simperasma kataligw..

padws oi taxtithtes den einai poly megales...

Κι όμως τα καλύτερα και πιο γρήγορα downloads τα έχω κάνει με το BitTorrent.

Ξεκινάει από χαμηλές ταχύτητες, αλλά μετά από 20 λεπτά το πολύ πηγαίνει σφαίρα. Είναι μέχρι να κατεβάσεις τα πρώτα MB δεδομένων, ώστε μετά να αρχίσει να τα κάνει share. Όσο πιο πολύ κάνεις share ανεβαίνει η ταχύτητά του.

this signature is under heavy construction

Παιδιά μια βοήθεια.

Έχω το shareaza μιας και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα δίκτυα p2p και τα bittorent.

Το θέμα είναι ότι δεν πιάνω καλές ταχύτητες...Γύρω στο 3 με 10...

Με dsl 384 μου φαίνετε λίγο... :o

Άμα βάλω καποιο bittorent πρόγραμμα λέτε να αλλάξει κάτι.?

Ευχαριστώ :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (21 Δεκ. 2004 , 10:45)

Επειδή δεν ακούω ελληνικά δεν έχω ψάξει ποτέ για να σου απαντήσω με σιγουριά. :)

Τώρα αν προορίζεσαι να χρησιμοποιήσεις το μουλάρι με pstn ή isdn μάλλον θα δυσαρεστηθείς από τα μεγάλα queues.

isdn έχω,... :(

Α δηλαδή θα πρέπει να περάσω του κόσμου τα cd για να φτάσω το όριο!

:(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (21 Δεκ. 2004 , 14:49)

Κι όμως τα καλύτερα και πιο γρήγορα downloads τα έχω κάνει με το BitTorrent.

Ξεκινάει από χαμηλές ταχύτητες, αλλά μετά από 20 λεπτά το πολύ πηγαίνει σφαίρα. Είναι μέχρι να κατεβάσεις τα πρώτα MB δεδομένων, ώστε μετά να αρχίσει να τα κάνει share. Όσο πιο πολύ κάνεις share ανεβαίνει η ταχύτητά του.

mou fanike parakseno padws oti meriika torrents pou ta exoun para polloi users den katevainoun toso grigora..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (20 Δεκ. 2004 , 13:46)

Είναι κάτι που συμβαίνει στο soulseek. Δυστυχώς, το soulseek σαν πρόγραμμα είναι αρκετά προβληματικό και είναι κρίμα γιατί για μουσική το δίκτυο αυτό είναι πολύ καλό. Το έχω πάθει πολλές φορές και επειδή φαίνεται ότι παθαίνουν ζημιά κάποια από τα .cfg αρχεία, δεν έχω καταφέρει να το διορθώσω. Γι'αυτό και έχω εφαρμόσει μια άλλη λύση. Χρησιμοποίησα το backup utility των windows για να κάνει προγραμματισμένο backup σε όλα τα αρχεία που περιέχονται στο folder του soulseek, μια φορά τη μέρα. Ξέρω ότι δεν σε βοηθάει και πολύ αυτό τώρα, αλλά έτσι μπορείς να προλάβεις μελλοντικά προβλήματα.

ksereis pio arxeio .cfg periexei thn user list?

Γιατι στο DC++ μερικες φορες με πεταει εξω και λεει connection reset by server***; τι σημαινει αυτο;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

re pedia epidi elipa tis telutees meres! ti exei gini me ola ta torrent sites?giati ta klisane sxedon ola?

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Τα παρακάτω περιγράφουν το μέλλον του Suprnova.org

ΔΕΝ ξέρω αν κάτι απο τα παρακάτω αληθεύει...

The Future of Suprnova.org

An Insider Scoop!

Through our secret sources we have learned the future plans of the site Suprnova.org

As many of you might know suprnova was “supposedly” shut down due to the high cost of maintainence. As for the future, suprnova plans on running the site in quite the same way as before, but it will NOT host bittorrent links. Instead it will host another NEW protocol which is being developed and beta tested at the moment. I was fortunate to get a snnek peek at this protocal and could easily see its integration into the site in the future. I cannot release any fine details about this at the moment due to the request of the developers but ill keep you posted on this topic.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ BITTORENT??

http://libtorrent.sourceforge.net/

Πληροφορίες:

http://www.mitosis.com/sections/forum/showflat.php?Board=web_news&Number=43166

Για να δούμε τι θα γίνει απο δω και πέρα....

Φιλικά Δημήτρης