junglist Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Θέλω να αγοράσω κάτι ccfl lights για το pc μου αλλά το amazon uk δεν έχει στο χρώμα που θέλω, στο amazon com (το αμερικάνικο δηλαδή) υπάρχουνε και κοστίζουνε 12 δολάρια. Λέτε να έχω τίποτα θέμα με τελωνεία ή δεν υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωσή μου επειδή το ποσό είναι πολύ λίγο? Μέχρι τι ποσό αγοράς δεν πληρώνω τελωνείο θυμάται κανείς? Αν προχωρήσεις την παραγγελία μέχρι πριν το κλείσιμο, θα δεις αν τα στέλνει Ελλάδα και μετά θα σου υπολογίσει και το τελωνείο αυτόματα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό το Amazon.com πλέον σου βάζει και τα έξοδα τελωνείου μέσα στο κόστος της παραγγελίας. Το http://www.overclockers.co.uk/index.php είναι αξιόπιστο μαγαζί? Έχει ψωνίσει κανένας από εκεί? Είναι εγγύηση, καθώς υπάρχει πολλά χρόνια και προσέφερε πράγματα πριν πολλά άλλα site.Δεν έχω πάρει προσωπικά κάτι, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που έχει αγοράσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αν προχωρήσεις την παραγγελία μέχρι πριν το κλείσιμο, θα δεις αν τα στέλνει Ελλάδα και μετά θα σου υπολογίσει και το τελωνείο αυτόματα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό το Amazon.com πλέον σου βάζει και τα έξοδα τελωνείου μέσα στο κόστος της παραγγελίας. Όντως μου βγήκε 50 ευρώ περίπου άρα υπολογίζει και τα έξοδα τελωνείου. Είναι εγγύηση, καθώς υπάρχει πολλά χρόνια και προσέφερε πράγματα πριν πολλά άλλα site.Δεν έχω πάρει προσωπικά κάτι, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που έχει αγοράσει. Στέλνει και Ελλάδα standard? Ωραία φάση. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδιά είχα παραγγείλει 2 fan για το pc μου από αγγλικό amazon που γίνανε dispatched από Amazon uk 2 Μαίου και το Delivery Estimate είναι 11 Μαίου. Έπρεπε δηλαδή να μου έρθουνε πριν 3 μέρες. Πρέπει να ανησυχώ? Tracking number δεν έχει για την παραγγελία μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω με amazon uk για να μου δώσουνε tracking number να δω αν έφτασε Ελλάδα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο? Δεν μου έχει δηλαδή επιλογή κουμπί contact seller, γιατί έγινε dispatched από το ίδιο το amazon φαίνεται. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδιά είχα παραγγείλει 2 fan για το pc μου από αγγλικό amazon που γίνανε dispatched από Amazon uk 2 Μαίου και το Delivery Estimate είναι 11 Μαίου. Έπρεπε δηλαδή να μου έρθουνε πριν 3 μέρες. Πρέπει να ανησυχώ? Tracking number δεν έχει για την παραγγελία μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω με amazon uk για να μου δώσουνε tracking number να δω αν έφτασε Ελλάδα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο? Δεν μου έχει δηλαδή επιλογή κουμπί contact seller, γιατί έγινε dispatched από το ίδιο το amazon φαίνεται. Ο χρόνος που αναφέρουν δεν ισχύει σχεδόν ποτέ. Από Αγγλικό Άμαζον μέχρι 2 βδομάδες πολλές φορές κάνουν. Tracking τα απλά πακέτα ποτέ δεν έχουν με δωρεάν μεταφορικά, οπότε και να τους ρωτήσεις, δεν θα έχουν κάτι να σου πούνε εκτός από το να περιμένεις. Για ό,τι χρειάζεσαι πας στο Contact us και τους στέλνεις email. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 απο amazon.co.uk περιμενα δεμα με ημερομηνια να ερθει 11 μαιου ηρθε στις 10 μαιου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλά παιδιά, ότι αφορά το Amazon, δεν είναι όλοι οι sellers το ίδιο. Υπάρχουν κάποιοι ανεξάρτητοι και υπάρχει και το επίσημο amazon. Υποθέτω στην πρώτη περίπτωση πολλά πράγματα μπορεί να ποικίλουν σε σχέση με το επίσημο όπως χρόνοι και αξιοπιστία χρόνων παράδοσης κλπ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Είναι πολύ πιθανό ένα πακέτο να φτάσει νωρίτερα από το estimate, αλλά είναι εξίσου πιθανό να φθάσει αργότερα. Ούτως ή άλλως δεν μπορεί να γίνει τίποτα αν δεν περάσουν αρκετές μέρες (νομίζω 14 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) από το estimate. Πάντως δεν πρόκειται να χαθεί η παραγγελία, ειδικά αν είναι από το Amazon και όχι από seller. Πιο πιθανό να έρθει δύο φορές (όπως μου συνέβηκε εμένα δύο φορές). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Είναι πολύ πιθανό ένα πακέτο να φτάσει νωρίτερα από το estimate, αλλά είναι εξίσου πιθανό να φθάσει αργότερα. Ούτως ή άλλως δεν μπορεί να γίνει τίποτα αν δεν περάσουν αρκετές μέρες (νομίζω 14 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) από το estimate. Πάντως δεν πρόκειται να χαθεί η παραγγελία, ειδικά αν είναι από το Amazon και όχι από seller. Πιο πιθανό να έρθει δύο φορές (όπως μου συνέβηκε εμένα δύο φορές). Αν δεν περάσουνε 14 μέρες από το estimate? Εννοείς να έχει αργήσει 2 εβδομάδες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης? Σε αυτήν την περίπτωση σου ξαναστέλνει το προιόν που παράγγειλες? Thanks. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αν δεν περάσουνε 14 μέρες από το estimate? Εννοείς να έχει αργήσει 2 εβδομάδες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης? Σε αυτήν την περίπτωση σου ξαναστέλνει το προιόν που παράγγειλες? Thanks. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=529936#delivered Εδώ θα βρεις απαντήσεις. Είχα λάθος για εκείνο που έγραψα, θυμόμουν το play.com που σου βγάζουν τα συκώτια μέχρι να πειστούν ότι δεν το έχεις λάβει. :p Δεν μπορώ να σου πω με πλήρη βεβαιότητα, αλλά εξ όσων γνωρίζω, εάν περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης και δεν έχεις λάβει την παραγγελία σου, συνήθως στέλνουν καινούργια, δωρεάν. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Έστειλα ένα μήνυμα στο help desk για την παραγγελία μου. Έγραψα ότι άργησε και ότι έπρεπε να παραδωθεί 11/5. Ποιός είναι ο λόγος κτλπ. :shoot: Περιμένω να μου απαντήσει το amazon. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Αν δεν περάσουνε 14 μέρες από το estimate? Εννοείς να έχει αργήσει 2 εβδομάδες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης? Σε αυτήν την περίπτωση σου ξαναστέλνει το προιόν που παράγγειλες? Thanks. Μου έχει τύχει 2-3 φορές να μην έρθουν πακέτα.Κατόπιν επικοινωνίας με το Amazon το πρόβλημα λύθηκε. Μόλις παρέλαβα και την ηλεκτρική σκούπα, 3 ημέρες πριν το estimated. Ωστόσο απαράδεκτο το tracking τους.Μέχρι χτες έβγαζε το Αμαζον ότι το πακέτο βρίσκεται στην Γερμανία, με τελευταία ενημέρωση 7/5. Edited May 15, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για το tracking δεν φταίει η Amazon (ή το οποιοδήποτε eshop) αλλά η εταιρία μεταφορών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Λοιπόοοον. Έχει αγοράσει ένας φίλος παπούτσια από γνωστό και επώνυμο κατάστημα στην Αγγλία. Τα παρήγγειλε στις 27/4. Έγιναν dispatced στις 30/4 και σαν estimated delivery date στο email που του έστειλαν λέει μέχρι 16/5 (δηλαδή σήμερα) ενώ στο site, όταν γράφει το tracking number λέει μέχρι 12/5 (πέρασε..). Υπάρχει περίπτωση να έρθουν όντως σήμερα ή με βάση αυτά που είπατε παραπάνω λογικά θα αργήσουν κι άλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Λοιπόοοον. Έχει αγοράσει ένας φίλος παπούτσια από γνωστό και επώνυμο κατάστημα στην Αγγλία. Τα παρήγγειλε στις 27/4. Έγιναν dispatced στις 30/4 και σαν estimated delivery date στο email που του έστειλαν λέει μέχρι 16/5 (δηλαδή σήμερα) ενώ στο site, όταν γράφει το tracking number λέει μέχρι 12/5 (πέρασε..). Υπάρχει περίπτωση να έρθουν όντως σήμερα ή με βάση αυτά που είπατε παραπάνω λογικά θα αργήσουν κι άλλο;; Αν έχει TRACKING βλέπει πού βρίσκεται ακριβώς και όχι έως. Ας δοκιμάσει στο TRACKING των ΕΛΤΑ, εφόσον πιστεύετε ότι έχουν φτάσει σε ελληνικό έδαφος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αν έχει TRACKING βλέπει πού βρίσκεται ακριβώς και όχι έως. Ας δοκιμάσει στο TRACKING των ΕΛΤΑ, εφόσον πιστεύετε ότι έχουν φτάσει σε ελληνικό έδαφος. Έχεις δίκιο. Εγώ το εξέφρασα λάθος. Δεν είναι tracking number αλλά order ID. Για να δοκιμάσει το tracking των ΕΛΤΑ, πρέπει να έχει και το αντίστοιχο number. Πώς γίνεται να το έχει; Τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Έχεις δίκιο. Εγώ το εξέφρασα λάθος. Δεν είναι tracking number αλλά order ID. Για να δοκιμάσει το tracking των ΕΛΤΑ, πρέπει να έχει και το αντίστοιχο number. Πώς γίνεται να το έχει; Τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; Άμα δεν έχει tracking number τότε ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ξέρει πού είναι το πακέτο. Υπομονή μερικές μέρες ακόμα.Μπορεί να πάει και 4-5 μέρες παραπάνω, μην αγχώνεστε από τώρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Μάλιστα. Άρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπομονή. Ευχαριστώ πολύ junglist! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 φιλε alkis_7 το tracking number ειναι ενας αριθμος που σου τον στελνουν με το ιμειλ επιβεβαιωσης της παραγγελιας.αν δεν σου τον στειλουν ετσι τοτε μπορεις να το ζητησεις με νεο ιμειλ η' τηλεφωνικα και να σου το στειλουν.εκτος αν το στελνουν με τον τροπο που συνηθως ειναι πιο φτηνος αλλα χωρις tracking number.εχει 2 τροπους σε μερικα μαγαζια.με η' χωρις.τωρα αν σου δωσαν tracking number να ξερεις οτι ειναι διεθνης και ισχυει και για τα ελτα.αυτον θα βαλεις δλδ στο σαιτ του ελτα τρακ.ειναι ενας και μοναδικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες protoporos! Τελικά τα παπούτσια τα παρέλαβε σήμερα. Πρέπει να είχε έρθει ειδοποίηση από τις 7/5 αλλά τη βρήκε σήμερα. Τι να πω... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μου φαίνεται πιο γρήγορα στέλνουν οι συνεργαζόμενοι με το Αμαζον πωλητές, παρά το Αμαζον! :-P Παρήγγειλα Πέμπτη και χτες Τρίτη τις παρέλαβα! Από Αγγλία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilius24 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Θέλω τις απόψεις σας για αυτά τα 2 μαγαζιά για αγορά κινητού τηλεφώνου. kinitomania.com και mobilehellas.com Έχετε αγοράσει από εκεί; Είστε ευχαριστημένοι; Έχω ακούσει πως το kinitomania δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ενώ το mobilehellas έχει. Οι τιμές των κινητών και στα 2 είναι πολύ καλές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Θέλω τις απόψεις σας για αυτά τα 2 μαγαζιά για αγορά κινητού τηλεφώνου. kinitomania.com και mobilehellas.com Έχετε αγοράσει από εκεί; Είστε ευχαριστημένοι; Έχω ακούσει πως το kinitomania δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας ενώ το mobilehellas έχει. Οι τιμές των κινητών και στα 2 είναι πολύ καλές :) απο kinitomania πηρα το galaxy s2, ελληνικο με οδηγιες στα ελληνικα και ευρωπαικη εγγυηση μεσα. τους ειχα ρωτησει απο που ειναι τα τηλεφωνα και μου ειχαν πει απο ελλαδα και γερμανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 απο kinitomania πηρα το galaxy s2, ελληνικο με οδηγιες στα ελληνικα και ευρωπαικη εγγυηση μεσα. τους ειχα ρωτησει απο που ειναι τα τηλεφωνα και μου ειχαν πει απο ελλαδα και γερμανια. Τι εννοείς από Ελλάδα; Δεν υπάρχει παραγωγή κινητών στην Ελλάδα και ούτε μπορεί να τα αγοράζει από προμηθευτή εντός Ελλάδος, γιατί τότε δεν θα είχε χαμηλή τιμή όπως καταλαβαίνεις. Επίσης για την Γερμανία κρατάω μια επιφύλαξη, καθώς συνήθως τα εργοστάσια βρίσκονται σε πιο φθηνές χώρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Τι εννοείς από Ελλάδα; Δεν υπάρχει παραγωγή κινητών στην Ελλάδα και ούτε μπορεί να τα αγοράζει από προμηθευτή εντός Ελλάδος, γιατί τότε δεν θα είχε χαμηλή τιμή όπως καταλαβαίνεις. Επίσης για την Γερμανία κρατάω μια επιφύλαξη, καθώς συνήθως τα εργοστάσια βρίσκονται σε πιο φθηνές χώρες. cosmote κωδικο ειχε το τηλεφωνο. μπορει να το εφερε απο την γερμανια και αυτο. η συσκευασια ειχε μεσα ελληνικες οδηγιες και η εγγυηση ηταν στα ελληνικα γραμενη της επισημης αντιπροσωπειας. ετσι ηταν το δικο μου μεσα. οι συσκευες που μου ειπε οτι ειναι απο γερμανια εισαγωγη δεν ξερω τι ειχαν μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 cosmote κωδικο ειχε το τηλεφωνο. μπορει να το εφερε απο την γερμανια και αυτο. η συσκευασια ειχε μεσα ελληνικες οδηγιες και η εγγυηση ηταν στα ελληνικα γραμενη της επισημης αντιπροσωπειας. ετσι ηταν το δικο μου μεσα. οι συσκευες που μου ειπε οτι ειναι απο γερμανια εισαγωγη δεν ξερω τι ειχαν μεσα. Αν το τηλέφωνο έχει πάνω cosmote, είναι branded δηλαδή το τηλέφωνο έρχεται κατευθείαν από πάροχο που σημαίνει ανοιγμένο κουτί γιατί κάποιος το είχε πριν στην cosmote ως δείγμα. Τι σημαίνει αυτό?Δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι το κινητό είναι καινούριο (δηλαδή ότι είσαι ο πρώτος που το πιάνει στα χέρια του), ούτε βέβαια ότι το κινητό θα έχει κάποιο ελάττωμα.Για αυτό και έχει καλύτερη τιμή από τα μεγάλα μαγαζιά, πχ Πλαίσιο. Τα manual κλπ δεν σημαίνουν τίποτα.Ο καθένας τα βγάζει σε όποια γλώσσα θέλει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts