Nagata Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Καλησπερα.Ξερει κανενας eshop(ξενο) που να στελνει pc parts(συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για ενα ποντικι)στην Σουηδια? Δες το http://www.pixmania.com Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 @wael μπες prisjakt.nu και γραψε το μοντελλο του ποντικιου που θελεις, θα σου δειξει την χαμηλοτερη τιμη και το καταστημα που το πουλαει στο διαδυκτιο. Που στην Σουηδια εισαι αν επιτρεπεται; Εγω ειμαι Linköping οπως βλεπεις και στο profile. thx για την απαντηση.Ειμαι Στοκχολμη,αλλα οχι για πολυ καιρο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 απο http://www.footlocker.com εχει ψωνισει καποιος? στελνει Ελλαδα? οταν πηγα να κανω εικονικο checkout μου εβγαζε πρωτα να πληρωσω με paypal,και δεν μπορουσα να δω ποσο ειναι τα εξοδα μεταφορας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ρίξε μια ματιά εδώ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurmk2 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 απαίσιο το eshop ! μου έσπασαω μια φορά σε σερβις το κουτι , μου έχουν πουλήσει τρια ελαττωματικα ups και μου έχουν αλλάξει τρείς μητρικές κάρτες ! και πάλι έχω πρόβλημα ! μακριααααααα απο eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurmk2 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 α και παιδιά στείλτε mail διαμαρτυρίας , μόνο αυτά πιάνουν .................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Με το e-shop τα έχω πάρει κι εγώ. Από 4/10 έκανα μια παραγγελία. Έγραφε παράδοση σε 4-6 μέρες. Στις 15/10 παίρνω τηλ. και μου λένε σήμερα το περιμένουμε και θα σας ειδοποιήσουμε για την παράδοση. μέχρι τις 21/10 περίμενα για την "ειδοποίηση" και ξαναπαίρνω τηλ. Μάλλον, μου λέει ο υπάλληλος, δεν το έχουμε. Δηλ. δεν το έχει ο προμηθευτής μας.. Κι εμένα δηλαδή πότε θα με ειδοποιήσετε;; Δεν οφείλετε να με ενημερώσετε;; Και αφού δεν υπάρχει γιατί το έχετε ακόμα στο site σας; Οχι μου λέει, λάθος κάνετε, δεν το έχουμε στο site μας πια.. Κι εγώ που ήμουν στο Ίντερνετ εκείνη την ώρα έβλεπα τη σελίδα κανονικά και πατούσα το link για παραγγελία!!! Με δούλευε κιόλας. Ούτε συγνώμη δεν ζήτησε. Περίμενα από 4/10 μέχρι τις 21/10 και η συμπεριφορά τους ήταν αυτή. Καμία ενημέρωση, καμία συγνώμη. Εξυπηρέτηση μηδέν. Πραγματικά δεν θέλω ούτε να τους ξανακούσω:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 εγω ψωνιζω χρονια απο το e-shop..προσφατα που χαλασαν τα ηχεια μου..τα πηγα πησω..μετα απο 1-2 μερες τα εστειλαν στο service(της εταιρειας των ηχειων) καθυστερησε βεβια αλλα μ στειλαν καινουργια κουτα..πιστευω το service ειναι αναλογα την εταιρια του προιοντος και δεν φταιει σε κατι το μαγαζι..οσον αφορα την παραδοση..μιλαμε παντα για τωρινα συμβαντα..χτες εκανα παραγγελια 7+ το απογευμα..και σημερα το μεσημερι τα παρελαυα απο το μαγαζι.. http://img296.imageshack.us/img296/3527/screenhunter02oct240304tk2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 εγω ψωνιζω χρονια απο το e-shop..προσφατα που χαλασαν τα ηχεια μου..τα πηγα πησω..μετα απο 1-2 μερες τα εστειλαν στο service(της εταιρειας των ηχειων) καθυστερησε βεβια αλλα μ στειλαν καινουργια κουτα..πιστευω το service ειναι αναλογα την εταιρια του προιοντος και δεν φταιει σε κατι το μαγαζι..οσον αφορα την παραδοση..μιλαμε παντα για τωρινα συμβαντα..χτες εκανα παραγγελια 7+ το απογευμα..και σημερα το μεσημερι τα παρελαυα απο το μαγαζι.. Κι εγώ για τωρινό συμβάν μιλάω... Και κάποια φορά που είχα περάσει από κατάστημά τους η εξυπηρέτηση ήταν μετριότατη.. Μου το είχαν ξαναπεί και πολλοί άλλοι, αλλά τώρα δεν θέλω να ξαναέχω καμία σχέση μαζί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 μαλλον ειναι να μη σου τυχει.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 μαλλον ειναι να μη σου τυχει.. :/ Ακριβώς! Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το e-shop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Παιδιά, υπάρχει κάποιο Ελληνικό site όπου μπορείς να πουλήσεις κάτι; Συγκεκριμένα θέλω να πουλήσω παπούτσια Nike τα οποία είναι καινούργια στο κουτί τους αλλά δυστυχώς δεν μου κάνουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Μπορείς να πουλήσεις/αγοράσεις οτιδήποτε στο 124sold.gr:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Παιδιά, υπάρχει κάποιο Ελληνικό site όπου μπορείς να πουλήσεις κάτι; Συγκεκριμένα θέλω να πουλήσω παπούτσια Nike τα οποία είναι καινούργια στο κουτί τους αλλά δυστυχώς δεν μου κάνουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ευπρόσδεκτος και στο http://www.24net.gr Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Ακριβώς! Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το e-shop!ουτε κι εγω,...αν εξαιρεσεις βεβαια το γεγονος οτι παρελαβα την παραγγελια μου την τεταρτη το πρωι, και ακομα στο σαιτ δειχνει πως τιμολογειται...:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Με το e-shop τα έχω πάρει κι εγώ. Από 4/10 έκανα μια παραγγελία. Έγραφε παράδοση σε 4-6 μέρες. Στις 15/10 παίρνω τηλ. και μου λένε σήμερα το περιμένουμε και θα σας ειδοποιήσουμε για την παράδοση. μέχρι τις 21/10 περίμενα για την "ειδοποίηση" και ξαναπαίρνω τηλ. Μάλλον, μου λέει ο υπάλληλος, δεν το έχουμε. Δηλ. δεν το έχει ο προμηθευτής μας.. Κι εμένα δηλαδή πότε θα με ειδοποιήσετε;; Δεν οφείλετε να με ενημερώσετε;; Και αφού δεν υπάρχει γιατί το έχετε ακόμα στο site σας; Οχι μου λέει, λάθος κάνετε, δεν το έχουμε στο site μας πια.. Κι εγώ που ήμουν στο Ίντερνετ εκείνη την ώρα έβλεπα τη σελίδα κανονικά και πατούσα το link για παραγγελία!!! Με δούλευε κιόλας. Ούτε συγνώμη δεν ζήτησε. Περίμενα από 4/10 μέχρι τις 21/10 και η συμπεριφορά τους ήταν αυτή. Καμία ενημέρωση, καμία συγνώμη. Εξυπηρέτηση μηδέν. Πραγματικά δεν θέλω ούτε να τους ξανακούσω:mad: Επανέρχομαι μόνο για να πω το εξής.. Μετά από το συμβάν στο e-shop που ανέφερα παραπάνω και με όλα τα νεύρα που είχα, έψαξα να κάνω την αγορά μου σε άλλο κατάστημα.. Χωρίς πολύ βαβούρα και ταλαιπωρία, σήμερα το πρωί παρέλαβα το προϊόν αυτό. Το προϊόν δηλαδή για το οποίο το e-shop με είχε 17 μέρες στο "περίμενε", χωρίς καμία ενημέρωση και με τελική, μασημένη δικαιολογία ότι υπήρχε μάλλον πρόβλημα με τον προμηθευτή.. Με την απλή λογική που διαθέτω, αν ο προμηθευτής είχε πρόβλημα, σήμερα δεν θα κρατούσα το προϊόν αυτό στα χέρια μου. Και μάλιστα χωρίς ταλαιπωρία και προβλήματα.. Είναι να μη σου τύχει:(, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο τυχαία και κάποιες χαζοδικαιολογίες δεν πείθουν. Εγώ πάντως δεν λέω σε κανένα να μην ξαναγοράσει από εκεί, παραθέτω όμως μια πραγματική εμπειρία και είμαι άνθρωπος που ψωνίζει συχνά από ηλεκτρονικά καταστήματα χωρί κανένα παράπονο μέχρι τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 παιδια και εγω εχω ακούσει τα χειρότερα για το eshop....Ειδικότερα για την διαδικασία της εγγύησης!!! Ενας φίλος είχε πρόβλημα και ούτε καν δεχόντουσαν να το στείλουν στον κατασκευαστή για έλεχγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Παιδιά, υπάρχει κάποιο Ελληνικό site όπου μπορείς να πουλήσεις κάτι; Συγκεκριμένα θέλω να πουλήσω παπούτσια Nike τα οποία είναι καινούργια στο κουτί τους αλλά δυστυχώς δεν μου κάνουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. http://www.emarket.gr http://www.bidme.gr http://www.bigmarket.gr Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou1 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Παιδιά, υπάρχει κάποιο Ελληνικό site όπου μπορείς να πουλήσεις κάτι; Συγκεκριμένα θέλω να πουλήσω παπούτσια Nike τα οποία είναι καινούργια στο κουτί τους αλλά δυστυχώς δεν μου κάνουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το emarket.gr είναι η πιο σίγουρη λύση, για να το πουλήσεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα. :) Παράθεση check νέο site για μουσική, κόμικς, κινηματογράφο, θέατρο και τέχνες - mixtape.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 To bigmarket ανανεωθηκε ή εχω να μπω καιρο εγω στην σελιδα? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 To bigmarket ανανεωθηκε ή εχω να μπω καιρο εγω στην σελιδα? ναι αρκετα πολυ καλο Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 εδωσα κατι απο emarket..και μου ρθε ενα μειλ να πληρωσω..το 2% του ποσου..κατι τετοιο..ειναι δυνατον?απλα το χουν ετσι να υπαρχει η οντως πρεπει να πληρωσω?αν δε το κανω τι γινεται?κ πω δλδ οτι δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 εδωσα κατι απο emarket..και μου ρθε ενα μειλ να πληρωσω..το 2% του ποσου..κατι τετοιο..ειναι δυνατον?απλα το χουν ετσι να υπαρχει η οντως πρεπει να πληρωσω?αν δε το κανω τι γινεται?κ πω δλδ οτι δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια.. Αν δεν πληρώσεις θα σε κόψουν. Έτσι γίνεται και στο ebay. Ο πωλητής πληρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 και πως γνωρίζουν αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 και πως γνωρίζουν αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης? Με τις αξιολογήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts