echelon2011 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Καλημέρα! Για το μικρόφωνο, δές εδώ τι είχε προτείνει ο kalo. Εγώ αν και δεν είχα πρόβλημα με το μικρόφωνο το έχω κάνει και δε μου έχει παραπονεθεί κανείς - εξάλλου δε νομίζω οτι θα δημιουργησεις πρόβλημα στο καπάκι ή στο τηλέφωνο κάνοντάς το. Μπράβο για την πληροφορία. Το έκανα και εγώ, και επιτέλους έκανα την πρώτη κλήση χωρίς bluetooth, και χωρίς παράπονα από τον συνομιλητή. Το μικρόφωνο "πιάνει" σε μια φυσιολογική απόσταση πλέον, ακόμα και σε θήκη sikai χωρίς να μικροφωνίζει. Βέβαια λόγω ώρας έκανα μόνο ένα test call αλλά όλα πήγαν καλά για πρώτη φορά. Η παρέμβαση στο καπάκι είναι σχεδόν αόρατη. Ένα κοπίδι χρειάζεται απλά, ώστε να απομακρυνθεί η μια πλευρά της οπής του μικροφώνου στο πλαστικό καπάκι, ώστε από κύκλος να γίνει καμάρα. Ευχαριστώ πολύ :-) To ειχα δει αυτο αλλα το λυπαμε λιγο να το πετσοκοψω ετσι αλλα δεν γινετε δουλεια αν δν κανει χουφτα η παλαμη μου κατω απο το μικροφωνο δεν με ακουνε Δεν φαίνεται καθόλου. Δεν χρειάζεται προσπάθεια η καλλιτεχνίες. Δύο εγκάρσιες τομές ώστε να φύγει το ένα χιλιοστό στο χείλος του καπακιού με ένα κοπίδι και αυτό είναι όλο. Μοιάζει σαν να είναι έτσι εκ κατασκευής. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 28, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μπράβο για την πληροφορία. Το έκανα και εγώ, και επιτέλους έκανα την πρώτη κλήση χωρίς bluetooth, και χωρίς παράπονα από τον συνομιλητή. Το μικρόφωνο "πιάνει" σε μια φυσιολογική απόσταση πλέον, ακόμα και σε θήκη sikai χωρίς να μικροφωνίζει. Βέβαια λόγω ώρας έκανα μόνο ένα test call αλλά όλα πήγαν καλά για πρώτη φορά. Η παρέμβαση στο καπάκι είναι σχεδόν αόρατη. Ένα κοπίδι χρειάζεται απλά, ώστε να απομακρυνθεί η μια πλευρά της οπής του μικροφώνου στο πλαστικό καπάκι, ώστε από κύκλος να γίνει καμάρα. Ευχαριστώ πολύ :-) Δεν μπορουσαν να σε ακουσουν χωρις να κανεις χουφτα το κιν απο κατο??και τωρα εισαι μια χαρα??εμενα με εκανε εντυπωση οτι χωρις το καπακι παλι το ιδιο με ακουγαν γιαυτο δεν το εκοψα ακομα!!οπως το διχνει ο καλο το εκανες?λιγο κοψιμο κατο στην τρυπα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Δεν μπορουσαν να σε ακουσουν χωρις να κανεις χουφτα το κιν απο κατο??και τωρα εισαι μια χαρα??εμενα με εκανε εντυπωση οτι χωρις το καπακι παλι το ιδιο με ακουγαν γιαυτο δεν το εκοψα ακομα!!οπως το διχνει ο καλο το εκανες?λιγο κοψιμο κατο στην τρυπα? Στην δική μου περίπτωση με καπάκι και froyo μου έλεγαν να μιλάω πιο δυνατά, με καπάκι και gingerbread μου λέγαν "μερικές φορές σε χάνω" και με ICS μου λέγαν "δεν ακούω τίποτα" οπότε και αναγκάστηκα να βάλω μόνιμα το bluetoth. Γενικώς σε κάθε official update χειροτέρευε. Αν το έβαζα σε θήκη με το καπάκι του, πλέον ο συνομιλητής άκουγε τον εαυτό του σε μικροφωνισμό. Σε θήκη αλλά χωρίς το καπάκι (με γυμνή την μπαταρία) έφευγε ο μικροφωνισμός και η φωνή μου πήγαινε στον συνομιλητή χωρίς διακοπές αλλά κάπως εξασθενημένη. Με χωρίς καπάκι και χωρίς θήκη δεν το δοκίμασα ποτέ. Το έκοψα όπως λέει ο κάλο με ένα κοπίδι πιέζοντας το μαλακό πλαστικό. Η τρύπα καταλήγει σε σχήμα U. Θα ανεβάσω φώτο σε λίγο. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο που το απόγευμα τσεκαρισμένα δεν με άκουγε καθόλου (δε συνδεόταν το bluetoth και μιλήσαμε από το μικρόφωνο) και όλα δούλευαν κανονικά, τραβώντας και το ακουστικό μακριά από το μάγουλο. Τώρα βέβαια είναι λίγο αργά για να πάρω κι άλλους τηλέφωνο... Δεν μπορουσαν να σε ακουσουν χωρις να κανεις χουφτα το κιν απο κατο??και τωρα εισαι μια χαρα??εμενα με εκανε εντυπωση οτι χωρις το καπακι παλι το ιδιο με ακουγαν γιαυτο δεν το εκοψα ακομα!!οπως το διχνει ο καλο το εκανες?λιγο κοψιμο κατο στην τρυπα? http://img189.imageshack.us/img189/2327/img20120828003625.jpg -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 28, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Στην δική μου περίπτωση με καπάκι και froyo μου έλεγαν να μιλάω πιο δυνατά, με καπάκι και gingerbread μου λέγαν "μερικές φορές σε χάνω" και με ICS μου λέγαν "δεν ακούω τίποτα" οπότε και αναγκάστηκα να βάλω μόνιμα το bluetoth. Γενικώς σε κάθε official update χειροτέρευε. Αν το έβαζα σε θήκη με το καπάκι του, πλέον ο συνομιλητής άκουγε τον εαυτό του σε μικροφωνισμό. Σε θήκη αλλά χωρίς το καπάκι (με γυμνή την μπαταρία) έφευγε ο μικροφωνισμός και η φωνή μου πήγαινε στον συνομιλητή χωρίς διακοπές αλλά κάπως εξασθενημένη. Με χωρίς καπάκι και χωρίς θήκη δεν το δοκίμασα ποτέ. Το έκοψα όπως λέει ο κάλο με ένα κοπίδι πιέζοντας το μαλακό πλαστικό. Η τρύπα καταλήγει σε σχήμα U. Θα ανεβάσω φώτο σε λίγο. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο που το απόγευμα τσεκαρισμένα δεν με άκουγε καθόλου (δε συνδεόταν το bluetoth και μιλήσαμε από το μικρόφωνο) και όλα δούλευαν κανονικά, τραβώντας και το ακουστικό μακριά από το μάγουλο. Τώρα βέβαια είναι λίγο αργά για να πάρω κι άλλους τηλέφωνο... Εμενα οταν το εχω χωρις χουφτα με λενε μιλα ποιο καθαρα σαν να εισαι σε πηγάδι ακουγεσε..λες να την κανω την επεμβαση? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Να την κάνεις την επέμβαση - ειναι απλά 2 κοψιματάκια με το κοπίδι και μετα αν θές λιμάρεις τις άκρες με μια λιμα για τα νύχια και δε φαίνεται τίποτα. Ετσι κι αλλιώς, ούτε θα φαίνεται κάτι και χειρότερα απ'ότι είσαι τώρα, δεν πρόκειται να γίνει!! Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Το χα κανει και γω το κολπο με την τρυπα του kalo,ο καλυτερος και πιο απλος τροπος για να κανεις την τρυπα ειναι με μια στρογγυλη λιμα,χωρις κοπιδι,απλα λιμαρεις το πλαστικο πολυ ευκολα,γινεται εντελως κυκλικη η τρυπα και δεν φαινεται καν οτι εχεις κανει επεμβαση http://img31.imagevenue.com/loc439/th_148941712_IMG_20120828_132050_122_439lo.jpg Edited August 28, 2012 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrea2012 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Κατεβασε αυτο , ξεζιπαρε και αλλαξε τον δικο σου image folder με αυτον ... http://www.mediafire.com/download.php?6ib9emrqmihz47d Πριν τον αλλαξεις ομως θελω να μου πεις τι αρχεια εχεις τωρα στον image folder σου και τι μεγεθος εχουν αυτα ... Ας πουμε εχεις το , amss.mbn (24.57 mb) , το cust.img (18,50 mb) Aν τα αρχεια που σου ειπα εχουν το ιδιο μεγεθος , τοτε προχωρα σε αλλαγη του image folder , με αυτον που κατεβασες και θα εισαι κομπλε με ετοιμο (αλλαγμενο ) recovery.img , και μετα μπες recovery και δοκιμασε το restore . Αν δεν πετυχει φλασαρε το Horse absolute και μετα κανεις αναβαθμιση μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλ.. Μπορεις ν'αναβαθμισεις και οπως εισαι τωρα , αλλα πιο ευκολο θα ειναι να το κανεις μεσα απο τις ρυθμισεις ( οπως λεει το pdf ) Ευχαριστω gkalen Έβαλα το image folder που μου στήλες και έκανα εγκατάσταση από ζιπ το horse absolute 3 Όλα δουλεύουν τελεία . Αναβάθμιση σε 2.3 δεν μπόρεσα να κάνω ( μετά το unpacking μου λέει update failed) . Λέω να το αφήσω με το horse γιατί βλέπω ότι δεν είναι για μένα αυτό το άθλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Ευχαριστω gkalen Έβαλα το image folder που μου στήλες και έκανα εγκατάσταση από ζιπ το horse absolute 3 Όλα δουλεύουν τελεία . Αναβάθμιση σε 2.3 δεν μπόρεσα να κάνω ( μετά το unpacking μου λέει update failed) . Λέω να το αφήσω με το horse γιατί βλέπω ότι δεν είναι για μένα αυτό το άθλημα . Πολυ ωραια , να'σαι καλα . Ειδες που δεν χρειαζοταν να το πεταξεις . Αφου εβαλες το Horse , γιατι δεν εβαλες τοτε το 4 , που ειναι πιο προσφατο ? Καποιο λαθος κανεις με την αναβαθμιση η εχεις κατεβασει λαθος πακετο αναβαθμισης. Παντως να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε χαλασει και να μεινεις για λιγο με Absolute , ισα ισα που δεν θα εχεις και προβληματα , και εφοσον σου δουλευει και η ics camera σωστα τοτε παει να πει οτι εχεις και synaptic , και εισαι πρωτος. Για να ενεργοποιησεις και το ΤV out κανε αυτο . ανοιγουμε τον root explorer και πανω-πανω θα δεις ενα κουτακι που λεει , Mount R/O , θα το πατησεις ν'αλλαξει και να γινει , Μοunt R/W . Μετα θα πας στο , cust/wind/gr/prop , και θα δεις ενα αρχειο που λεγεται , local.prop . Θα κρατησεις πατημενο το δαχτυλο σου σ'αυτο το αρχειο και θ'ανοιξει ενα popup window , και θα επιλεξεις , open in text editor . Και θα αλλαξεις την καταληξη στην γραμμη που λεει για το tvout ( ro.config.hw_tv_out=false ) , και θα το κανεις , =true . Μετα πας πισω και θα κανεις save τις αλλαγες , θα κανεις reboot στο τηλ.. και μετα που θα το ανοιξεις θα πας στο , ρυθμισεις/προβολη και θα δεις το tv out μενου . Edited August 28, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Το χα κανει και γω το κολπο με την τρυπα του kalo,ο καλυτερος και πιο απλος τροπος για να κανεις την τρυπα ειναι με μια στρογγυλη λιμα,χωρις κοπιδι,απλα λιμαρεις το πλαστικο πολυ ευκολα,γινεται εντελως κυκλικη η τρυπα και δεν φαινεται καν οτι εχεις κανει επεμβαση βρε παιδιά, μήπως έτσι όμως γεμίζει πιο εύκολα με σκόνη μέσα το τηλέφωνο ? Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) βρε παιδιά, μήπως έτσι όμως γεμίζει πιο εύκολα με σκόνη μέσα το τηλέφωνο ?προσωπικα κανα 2μηνο που το χω κανει δεν εχω δει καθολου σκονη.η μεσα τρυπα δεν μεγαλωνει μονο η εξω οποτε δεν μπαινει μεσα περισσοτερη σκονη Edited August 28, 2012 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 προσωπικα κανα 2μηνο που το χω κανει δεν εχω δει καθολου σκονη.η μεσα τρυπα δεν μεγαλωνει μονο η εξω οποτε δεν μπαινει μεσα περισσοτερη σκονη To εκανα και εγω δεν ακουσα παράπονα ενα τηλ πηρα ομως θα διξει...δεν νομιζω να παρει σκονη γιατι απλα ανοιγεις την τρυπα για να ειναι ποιο ελευθερο το μικρόφωνο δεν μεγαλώνεις το μικροφωνο...συν της αλλης εχει πολλα κενα η συσκευη για να παρει σκονη ηδη στο μήνα εχω πανω δεξια στην οθονη σκονη αλλα ευτυχώς δεν φαινεται με ανοιχτη οθονη! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 To εκανα και εγω δεν ακουσα παράπονα ενα τηλ πηρα ομως θα διξει...δεν νομιζω να παρει σκονη γιατι απλα ανοιγεις την τρυπα για να ειναι ποιο ελευθερο το μικρόφωνο δεν μεγαλώνεις το μικροφωνο...συν της αλλης εχει πολλα κενα η συσκευη για να παρει σκονη ηδη στο μήνα εχω πανω δεξια στην οθονη σκονη αλλα ευτυχώς δεν φαινεται με ανοιχτη οθονη! κυκλοφορει στο ebay ενα πολυ χρησιμο σετακι απο 2 ταπες μια για την τρυπα των ακουστικων και μια για το usb,τις ειχα βαλει απο την αρχη και δεν μπηκε ποτε σκονη μεσα.γυρω στο 1 ευρο απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 κυκλοφορει στο ebay ενα πολυ χρησιμο σετακι απο 2 ταπες μια για την τρυπα των ακουστικων και μια για το usb,τις ειχα βαλει απο την αρχη και δεν μπηκε ποτε σκονη μεσα.γυρω στο 1 ευρο απο κινα Δεν μπαίνει από εκεί η σκόνη. Αν έμπαινε από εκεί θα είχαμε όλοι το ίδιο πρόβλημα και στο ίδιο σημείο της οθόνης. Επειδή κι εμένα μπαίνει σκόνη αλλά από το κάτω αριστερά μέρος, παρατήρησα λόγω του φωτισμού των πλήκτρων αφής που υπάρχει το πρόβλημα. Όταν ανάβουν τα φώτα στα πλήκτρα αφής βλέπω ότι περιμετρικά της οθόνης στη γωνία, εκεί που ενώνεται το digitizer με το χρωμιομένο frame φαίνεται φως, δηλαδή σαν να υπάρχει κενό στην συναρμογή. Πιέζοντας την οθόνη σε εκείνο το σημείο το κενό κλείνει και δεν βλέπεις φως (αν το αφήσεις ανοίγει πάλι). Εμένα τώρα φαίνεται λόγω του φωτισμού, όχι όμως και σε αυτούς που έχουν το πρόβλημα στο πάνω μέρος της οθόνης. Επειδή εκεί δεν υπάρχει φωτισμός αυτή η διαφορά στη συναρμογή δεν φαίνεται και νομίζουν ότι η σκόνη μπαίνει από την τρύπα του mic. Για τη λύση του προβληματος υπάρχει μια πιθανή λύση αλλά δεν έχω καμία όρεξη να τη δοκιμάσω προς το παρόν. Το digitizer όπως και σε πολλά άλλα τηλέφωνα φαίνεται να είναι στερεωμένο στο χρωμιομένο frame με κόλα (θερμική λογικά). Ίσως κατα τη διαδικασία παραγωγής να μην θερμάνθηκε σωστά το σημείο. Πιθανώς με θέρμανση και πίεση στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα να διορθωθεί. Δεν έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω θερμικό μπιστόλι ή άλλη μέθοδο θέρμανης και αφαίρεσης digitizer και δεν θέλω να το ρισκάρω και να προκαλέσω και καμια ζημιά. Μία άλλη λύση θα ήταν να αλλάξει σετ digitizer/frame που τα πουλάνε πακέτο μερικοί έτοιμα, με την προυπόθεση φυσικά ότι δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και σε αυτά :lol:. Προς το παρόν δεν έχω όρεξη να βάλω χέρι, δεν με ενοχλεί τόσο πολύ άλλωστε και προ ημερών που το άνοιξα για το gps του έκανα και εναν καθαρισμό με την ευκαιρία οπότε είμαι οκ για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Δεν μπαίνει από εκεί η σκόνη. Αν έμπαινε από εκεί θα είχαμε όλοι το ίδιο πρόβλημα και στο ίδιο σημείο της οθόνης. Επειδή κι εμένα μπαίνει σκόνη αλλά από το κάτω αριστερά μέρος, παρατήρησα λόγω του φωτισμού των πλήκτρων αφής που υπάρχει το πρόβλημα. Όταν ανάβουν τα φώτα στα πλήκτρα αφής βλέπω ότι περιμετρικά της οθόνης στη γωνία, εκεί που ενώνεται το digitizer με το χρωμιομένο frame φαίνεται φως, δηλαδή σαν να υπάρχει κενό στην συναρμογή. Πιέζοντας την οθόνη σε εκείνο το σημείο το κενό κλείνει και δεν βλέπεις φως (αν το αφήσεις ανοίγει πάλι). Εμένα τώρα φαίνεται λόγω του φωτισμού, όχι όμως και σε αυτούς που έχουν το πρόβλημα στο πάνω μέρος της οθόνης. Επειδή εκεί δεν υπάρχει φωτισμός αυτή η διαφορά στη συναρμογή δεν φαίνεται και νομίζουν ότι η σκόνη μπαίνει από την τρύπα του mic. Για τη λύση του προβληματος υπάρχει μια πιθανή λύση αλλά δεν έχω καμία όρεξη να τη δοκιμάσω προς το παρόν. Το digitizer όπως και σε πολλά άλλα τηλέφωνα φαίνεται να είναι στερεωμένο στο χρωμιομένο frame με κόλα (θερμική λογικά). Ίσως κατα τη διαδικασία παραγωγής να μην θερμάνθηκε σωστά το σημείο. Πιθανώς με θέρμανση και πίεση στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα να διορθωθεί. Δεν έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω θερμικό μπιστόλι ή άλλη μέθοδο θέρμανης και αφαίρεσης digitizer και δεν θέλω να το ρισκάρω και να προκαλέσω και καμια ζημιά. Μία άλλη λύση θα ήταν να αλλάξει σετ digitizer/frame που τα πουλάνε πακέτο μερικοί έτοιμα, με την προυπόθεση φυσικά ότι δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και σε αυτά :lol:. Προς το παρόν δεν έχω όρεξη να βάλω χέρι, δεν με ενοχλεί τόσο πολύ άλλωστε και προ ημερών που το άνοιξα για το gps του έκανα και εναν καθαρισμό με την ευκαιρία οπότε είμαι οκ για την ώρα. Ξερω τι λες,το πρωτο x5pro που ειχα παρει ηταν ετσι και το γυρισα πισω κατευθειαν.Ειναι απο κακια συναρμολογηση,θα σου προτεινα να το επιστρεψεις και συ θα στο αλλαξουν,κατασκευαστικο λαθος καλυπτεται απο την εγγυηση.Μην δοκιμασεις να το κολλησεις με πιστολι θα γινει ζημια πολυ πιθανον.Παντως οι ταπες δεν ειναι κακες,δεν φαινονται καν και εχεις μια εξτρα προστασια. http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Audio-Micro-USB-Dust-Cap-for-Samsung-Focus-S-Flash-Hercules-T989-Attain-/130746291402?pt=PDA_Accessories&hash=item1e711614ca Edited August 29, 2012 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αν το επιχειρησει και καποιος αλλος να δωσει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην καλωδιοταινια του κουμπιου ενεργοποιησης του κινητου.Με προσοχη και με μια καρφιτσα ξεκολλαμε απο την πλακετα και προσεχουμε να μην ξανακολλησει :!:εγω σχεδον την εκοψα αλλα ευτυχως ακομα δουλευει. Πολλα ευχαριστω antonious:bow: ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια.δυστιχως την εκανα την μ@λ@κι@ μου και εκοψα την καλωδιοταινια :mad: και τωρα εκατσα στην ....αγγιναρα!:wacko: προσπαθω απεγνωσμενα να βρω ανταλακτικο στο net αλλα απ'οτι βλεπω,τζιφος! τι θα κανω τωρα,γνωριζει καποιος τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Τελικα η δεν ανοιξα πολυ την τρυπα η δεν κανει δουλεια παλι...δεν μπορω να πω οτι με ακουνε και κανονικα παλι...τεσπα στις δυο φωτος φαινετε η σκονη στην οθονη και τα κενα της οθονης που σχολιασατε πριν...δεν ειναι τοσο ενοχλητικα για να μην εχω τηλ για 20 μερες παλι!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια.δυστιχως την εκανα την μ@λ@κι@ μου και εκοψα την καλωδιοταινια :mad: και τωρα εκατσα στην ....αγγιναρα!:wacko: προσπαθω απεγνωσμενα να βρω ανταλακτικο στο net αλλα απ'οτι βλεπω,τζιφος! τι θα κανω τωρα,γνωριζει καποιος τιποτα? τσεκαρε μήπως σε εξυπηρετει κατι απο αυτα http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ideos+x5+pro+cable&_osacat=0&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=ideos+x5+parts&_sacat=0 ή κατι απο αυτά http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ideos+x5+parts&_osacat=0&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=ideos+x5+repair&_sacat=0 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) εκεινη η miui 2.8.2 mengluole που ειχε ανεβασει ο rilam στο xda τι εγινε?γιατι ειναι κλειστο το thread στο xda?αν εχει τσεκαρει κανεις την τελευταια version και δουλευουν ολα jet ας ποσταρει ενα link.. (v5.1) Τελικα η δεν ανοιξα πολυ την τρυπα η δεν κανει δουλεια παλι...δεν μπορω να πω οτι με ακουνε και κανονικα παλι...τεσπα στις δυο φωτος φαινετε η σκονη στην οθονη και τα κενα της οθονης που σχολιασατε πριν...δεν ειναι τοσο ενοχλητικα για να μην εχω τηλ για 20 μερες παλι!!! πολυ πραμα ρε συ..!15 μερες παντως δεν ειναι και πολυ για καινουργιο κινητακι..!Ασε που μπορει να χεις και κανα θεμα κατασκευαστικο με το μικροφωνο και γι αυτο δε σε ακουνε καλα.. Edited August 29, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μπορει καποιος να ανεβασει το update.app απο το step1 της ics? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 φιλε tzivas,δεν εννοω την καλωδιοταινια της οθονης,εννοω την καλωδιοταινια που φευγει απο το power button και κουμπωνει στην πλακετα,ειναι κατι σαν ΑΥΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 πολυ πραμα ρε συ..!15 μερες παντως δεν ειναι και πολυ για καινουργιο κινητακι..!Ασε που μπορει να χεις και κανα θεμα κατασκευαστικο με το μικροφωνο και γι αυτο δε σε ακουνε καλα.. Οχι αλλα και παλι ειναι ηδη μια φορα στο service δεν με ενωχλει πολυ γιαυτο και δεν το παω αλλιως θα το εστελνα...βασικα η κυρια αληθεια ειναι οτι μολις πιασω λεφτα στα χερια εφυγα για κατι αλλο...με κουρασε λιγο η ανυπαρξια support στο κιν... :Ρ Μπορει καποιος να ανεβασει το update.app απο το step1 της ics? http://www.mediafire.com/?u9mvoxjf4lmlu8p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Οχι αλλα και παλι ειναι ηδη μια φορα στο service δεν με ενωχλει πολυ γιαυτο και δεν το παω αλλιως θα το εστελνα...βασικα η κυρια αληθεια ειναι οτι μολις πιασω λεφτα στα χερια εφυγα για κατι αλλο...με κουρασε λιγο η ανυπαρξια support στο κιν... :Ρ http://www.mediafire.com/?u9mvoxjf4lmlu8p Ευχαριστω pika Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ευχαριστω pika Τωρα πας σε ics η κανεις πειραματα??btw εχεις δοκιμασει να κανεις πορτ ποτε...προσπαθω να κανω του honor αλλα τσιφος!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια.δυστιχως την εκανα την μ@λ@κι@ μου και εκοψα την καλωδιοταινια :mad: και τωρα εκατσα στην ....αγγιναρα!:wacko: προσπαθω απεγνωσμενα να βρω ανταλακτικο στο net αλλα απ'οτι βλεπω,τζιφος! τι θα κανω τωρα,γνωριζει καποιος τιποτα? Έκανα κι εγώ μια αναζήτηση για το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι για να σε βοηθήσω αλλά δεν το βρήκα κάπoυ άμεσα διαθέσιμο. Δες αν η καλωδιοταινία είναι αφαιρούμενη από το board (λογικά θα είναι) Δεν νομίζω να είναι μόνιμα κολλημένη. Για κοίταξέ το λίγο. Αν βγαίνει παρτην και πήγαινε αντιπροσωπεία να σου δώσουν ανταλλακτικό.Μην πας με όλο το κινητό και χάσεις την εγγύηση. Αν δεν θες να μπλέξεις με την αντιπροσωπεία αφού το πληρώνεις έτσι κι αλλιώς το ανταλλακτικό ρίξε μια ερώτηση και στο uk-repair. Ασχολούναι και με Huawei. Δες ΕΔΩ τσεκαρε μήπως σε εξυπηρετει κατι απο αυτα http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ideos+x5+pro+cable&_osacat=0&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=ideos+x5+parts&_sacat=0 ή κατι απο αυτά http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ideos+x5+parts&_osacat=0&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=ideos+x5+repair&_sacat=0 Δυστυχώς δεν του κάνουν αυτά, η καλωδιοταινία που θέλει δεν περιλαμβάνεται στο touch screen / digitizer ή στην οθόνη που πουλάνε στο ebay. Συνδέεται στην πλακέτα (board). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Τωρα πας σε ics η κανεις πειραματα??btw εχεις δοκιμασει να κανεις πορτ ποτε...προσπαθω να κανω του honor αλλα τσιφος!! Σε δουλεια να βρισκομαστε.. Ειπα να δωσω ακομη μια ευκαιρια στην ics να δοκιμασω και καποια πραγματα. Ακολουθησες καποιον οδηγο για το port η αυτοσχεδιαζεις? :p Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts