RantanplanSony Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Είμαι μία κίνηση μακρυά από το να πάρω το Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 (16GB) στα 280€ Σε ανάλογη τιμή με 3G έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Ή ίδια χαρακτηριστικά σε χαμηλότερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Είναι και στα ελληνικά carrefour; Όχι δεν υπάρχει. Επιπλέον η γαλλική μητρική εταιρία έχει αποχωρήσει από την κοινοπραξία με τη Μαρινόπουλος για τα ελληνικά carrefour οπότε αποκλείεται και να έρθει ποτέ εδώ μέσα από αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλημέρα σας,έχετε να μου προτείνετε κανένα tablet κινέζικο στις 7,7 - 8,3 inches που να μπορεί να πάρει τηλέφωνο και να έχει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά στα 130 με 140 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλημέρα σας,έχετε να μου προτείνετε κανένα tablet κινέζικο στις 7,7 - 8,3 inches που να μπορεί να πάρει τηλέφωνο και να έχει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά στα 130 με 140 ευρώ; FNF ifive mini 3gs octa core 2GB ram και παίρνει και κάρτα sim, στα 145 ευρώ όμως.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 FNF ifive mini 3gs octa core 2GB ram και παίρνει και κάρτα sim, στα 145 ευρώ όμως.. http://www.aliexpress.com/store/product/New-Arrivals-7-85-FNF-Ifive-mini3-FNF-Ifive-mini-3-RK3188-Quad-core-tablet-pc/609719_1248545072.html και από εδώ λίγο φτηνότερα και με δώρα... :) ρίξε μια ματιά και στο http://www.aliexpress.com/store/product/Cube-Talk-9X-U65GT-MT8392-Octa-Core-2-0GHz-Tablet-PC-9-7-inch-3G-Phone/609719_1881742165.html Είναι καλύτερο αν δεν σε πειράζει το μέγεθος (9,7) και στην ίδια περίπου τιμή...! Το άσπρο 15 με box 1 το πήρα 144 ευρώ ! Το περιμένω...!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας αλλα μήπως έχετε κανένα απο κανένα γνωστό κινεζο site που να δέχεται paypal;Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ απο τα ηλεκτρονικά είδη του aliexpress και δεν θέλω να ξαναπάρω απο τους έμπορους εκεί.Το aliexpress είναι φοβερό για μικροπράγματα αλλά σίγουρα οχι το καλύτερο για ηλεκτρονικά είδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας αλλα μήπως έχετε κανένα απο κανένα γνωστό κινεζο site που να δέχεται paypal;Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ απο τα ηλεκτρονικά είδη του aliexpress και δεν θέλω να ξαναπάρω απο τους έμπορους εκεί.Το aliexpress είναι φοβερό για μικροπράγματα αλλά σίγουρα οχι το καλύτερο για ηλεκτρονικά είδη. Για αγορά tablet με PayPal κοίτα το banggood και το geekbuying.. Εγώ χτες παράγγειλα από το banggood το ifive mini 3gs.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 ifive mini 3gs και εγώ.Άντε με το καλό να έρθει.Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δεν ξέρω, εγώ τα φοβάμαι αυτά τα κινέζικα που έρχονται κατευθείαν από εξωτερικό. Έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια για το Vero G8i και σκέφτομαι να το πάρω. Τουλάχιστον αν μου κάνει νερά ξέρωπου θα το πάω. Ας μην είναι και 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Απο προσωπική εμπειρία η λέξη VERO στο μυαλό μου είναι συνώνυμη της ταλαιπωρείας.2 ταμπλετάκια της έχω πιάσει στα χέρια μου των ανηψίων μου και ούτε καν playstore δεν είχανε.Δεν σου λέω για προβλήματα με κολλήματα λογισμικού,ήχου και ξεκόλλημα οθόνης....ΜΑΚΡΥΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τσέκαρα τα ifive mini 3gs και cube talk 9x ποθ προτείνετε παραπάνω και φαίνονται να έχουν καταπλητκικές αποδόσεις σε σχέση με την τιμή τους. Μπορεί κάποιος να μου αναφέρει ποια είναι τα μειονεκτήματα τους και ψωνίζοντας σε αυτά τα μαγιαζιά πόσο safe είναι η εγγύηση και η εξυπηρέτηση από τον κινεζοπωλητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τσέκαρα τα ifive mini 3gs και cube talk 9x ποθ προτείνετε παραπάνω και φαίνονται να έχουν καταπλητκικές αποδόσεις σε σχέση με την τιμή τους. Μπορεί κάποιος να μου αναφέρει ποια είναι τα μειονεκτήματα τους και ψωνίζοντας σε αυτά τα μαγιαζιά πόσο safe είναι η εγγύηση και η εξυπηρέτηση από τον κινεζοπωλητή; Ελπίζω να παραλάβω το cube μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.... λογικά την επόμενη.... Αν μπορείς να περιμένεις, θα γράψω σχετικώς όταν το παραλάβω...! Επίσης, το λέω σε όλους αυτό, μια που το εν λόγω tablet δεν υπάρχει σε μαγαζιά στην Ελλάδα, αν κάποιος ενδιαφέρετε, πολύ ευχαρίστως να έρθει απ το γραφείο μου να το δει από κοντά.... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστιά σε σχέση με την τιμή του Cube είναι τρομερά! Θα περιμένω να ακούσω τις εντυπώσεις σου δεν το βιάζομαι. Για να βρω τέτοια χαρακτηριστικά σε ελληνική αγορά θα πρέπει να σκάω κοντά 280€ και τα θεωρώ υπερβολικά χρήματα. Ούτως ή άλλως για browsing και γενικά απλή χρήση το θέλω (καναπέ και αραλίκι φάση) άντε και για gps navigator (αγοράζουμε που αγοράζουμε μην παίρνουμε και 15 διαφορετικές συσκευές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστιά σε σχέση με την τιμή του Cube είναι τρομερά! Θα περιμένω να ακούσω τις εντυπώσεις σου δεν το βιάζομαι. Για να βρω τέτοια χαρακτηριστικά σε ελληνική αγορά θα πρέπει να σκάω κοντά 280€ και τα θεωρώ υπερβολικά χρήματα. Ούτως ή άλλως για browsing και γενικά απλή χρήση το θέλω (καναπέ και αραλίκι φάση) άντε και για gps navigator (αγοράζουμε που αγοράζουμε μην παίρνουμε και 15 διαφορετικές συσκευές) Πολύ περισσότερα από 280 ευρώ αν υπολογίσεις και το 3G αλλά και το μέγεθος... 9,7 με 2048χ1536 !!!!! Αλλά αν δεν το πάρω στα χέρια μου.... Θα δείξει !!! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomario Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Θα με ενδιέφερε εμένα φίλε pmakridis αν γίνεται να το δω από κοντά και καθώς είμαι και γείτονας...Αλλά θα περιμένω πρώτα τις εντυπώσεις σου. Edited September 2, 2014 by Tomario Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Θα με ενδιέφερε εμένα φίλε pmakridis αν γίνεται να το δω από κοντά και καθώς είμαι και γείτονας...Αλλά θα περιμένω πρώτα τις εντυπώσεις σου. Πολύ ευχαρίστως.... όταν το πάρω φυσικά.... :) Γείτονας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πολύ ευχαρίστως.... όταν το πάρω φυσικά.... :) Γείτονας ; Ποια είναι η γειτονιά σας ρε παιδιά, αφού θα είμαι και εγώ μελλοντικός κάτοχος του cube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomario Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εγώ πάντως μένω στο Ρέντη αν ισχύει το Μοσχάτο που λέει το προφίλ σου (pmakridis) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 ψαχνω για κατι οικονομικο με μια πρωτη ματια : http://www.banggood.com/IPPO-Q92-Allwinner-A23-Dual-Core-1_5GHz-9-Inch-Android-4_2-Tablet-p-914685.html http://www.banggood.com/IPPO-P706C-ATM7021-Dual-Core-1_2GHz-9-Inch-Android-4_2-Tablet-p-922837.html καποια αλλη προταση????? Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 ψαχνω για κατι οικονομικο με μια πρωτη ματια : http://www.banggood.com/IPPO-Q92-Allwinner-A23-Dual-Core-1_5GHz-9-Inch-Android-4_2-Tablet-p-914685.html http://www.banggood.com/IPPO-P706C-ATM7021-Dual-Core-1_2GHz-9-Inch-Android-4_2-Tablet-p-922837.html καποια αλλη προταση????? Εγω φιλε μου θα σου προτεινα αυτο http://www.banggood.com/Cube-Talk-7X-MTK8382-Quad-Core-7-Inch-1_3GHz-Android-4_2-Phone-Tablet-p-920517.html , ειναι δοκιμασμενο και καλο για τα χρηματα του.. Απο αυτο το καταστημα το ειχα παρει και εγω , και οταν κανεις εγραφη, εχεις και κουπονι 5 δολαρια, για να σου βγει και πιο φτηνο.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 κατι αλλο χωρις τηλεφωνο;; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εγώ πάντως μένω στο Ρέντη αν ισχύει το Μοσχάτο που λέει το προφίλ σου (pmakridis) Ισχύει, αλλά το γραφείο μου είναι στην Καλλιθέα... ΟΚ δεν έχει και μεγάλη διαφορά... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Παιδιά για το Samsung Tab Pro 8,4 τι γνώμη έχετε ? ή αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο μέχρι 250ευρώ . Ευχαριστώ Edited September 4, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 αυτο λεει τιποτα? http://www.geekbuying.com/item/CHUWI-V17HD-RK3188-1-6GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-4-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1224-600-1G-8GB-White-328219.html Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty12 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά για το Samsung Tab Pro 8,4 τι γνώμη έχετε ? ή αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο μέχρι 250ευρώ . Ευχαριστώ ONDA V989 ? :) Παράθεση You can do anything, but not everything. —David Allen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts